antigrafakias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο antigrafakias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 295 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:54 Ο antigrafakias: #21 11-09-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Αντε μαγκες με το καλο και ολα να πανε οπως τα θελουμε Click για ανάπτυξη... Επειδή σε κόβω για δικό μου..!! [ame]https://www.youtube.com/watch?v=bYQ0VDCBEvo&feature=related[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Ο Green 13 έγραψε: #22 11-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από antigrafakias: Επειδή σε κόβω για δικό μου..!! https://www.youtube.com/watch?v=bYQ0VDCBEvo&feature=related Click για ανάπτυξη... Σωστά εκοψες μαγκα! :no1: Παυλος 4 ever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:16 Η Ειμαρμένη: #23 11-09-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από angelvasil92: Καλή χρονιά παίδες και κοπελιές να έχουμε, με αποτελεσματικό διάβασμα και ο επόμενος Σεπτέμβριος να μας βρει στη σχολή που θέλουμε! ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ! Click για ανάπτυξη... Μπα,ο επόμενος Σεπτέμβριος θα σας βρει να κοιμάστε την ώρα του αγιασμού.Ο Οκτώβριος θα σας βρει στη σχολή. Καλή χρονιά και καλή τύχη κι από εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:35 Η stella έγραψε: #24 11-09-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Μπα,ο επόμενος Σεπτέμβριος θα σας βρει να κοιμάστε την ώρα του αγιασμού.Ο Οκτώβριος θα σας βρει στη σχολή. Καλή χρονιά και καλή τύχη κι από εμένα! Click για ανάπτυξη... Α εγώ πάντως πήγα και φέτος στον αγιασμό αν και τελείωσα!ε είμαι πρωινός τύπος και μια και σηκώθηκα είπα να πάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. microbio Νεοφερμένο μέλος Η Βασιλική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:22 Η microbio έγραψε: #25 11-09-09 16:22 Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σας παιδιά Υπομονή χρειάζεται... Άντε κ του χρόνου θα εύχεστε εσείς στους επόμενους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sally Νεοφερμένο μέλος Η Sally αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:51 Η Sally έγραψε: #26 11-09-09 20:51 Η επισημη "αρχη του τελους" για τα σχολικα μας χρονια σημερα....! καλη χρονια και καλο κουραγιο σε ολους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:06 Ο johngreek_mad: #27 11-09-09 21:06 Καλη χρονια, καλο κουραγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:11 Ο foreverfreak: #28 12-09-09 01:11 Καλη χρονια, χαρουμενη χρυση πρωτοχρονια... Περα απο την πλακα παιδια, ευχομαι ολοψυχα καλη δυναμη σε ολους σας, μεθοδικο και συστηματικο διαβασμα και πανω απ'ολα καθε επιτυχια!! Υ.Γ: Α, και μην ξαναδω κανεναν να γραψει καλη επιτυχια, γιατι βουρλιζομαι!! Ειναι πλεονασμος... Αχ αυτη η θεωρητικη, με εχει καταστρεψει!! Και απο τη μυγα ξυγκι βγαζω:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:20 Ο Μιχάλης9867: #29 12-09-09 01:20 βρε συ απο τωρα τις μετρας???κακως! παντως εμενα λιγες μου φαινονται....αν τις μετρουσα και γω ετσι υωρα θα ειχα αγχωθει ποοολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:28 Ο M4dn3sS έγραψε: #30 12-09-09 02:28 Καλη χρονια και καλη αρχη σε ολους!Μην αγχωνεσται,λιγοι μηνες ειναι θα περασουν!Υπομονη και δεν θα αργησει να τελειωσει η χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:31 Ο chronis_25: #31 12-09-09 02:31 Άρχισε το σχολείο και ξαναβρήκα το χαμένο μου εαυτό. Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! :yeah::yeah::yeah::yeah::yeah: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:34 Η Ειρηνάκι έγραψε: #32 12-09-09 02:34 Αρχική Δημοσίευση από chronis_25: Άρχισε το σχολείο και ξαναβρήκα το χαμένο μου εαυτό. Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! :yeah::yeah::yeah::yeah::yeah: Click για ανάπτυξη... K εγώ κατά ένα περίεργο τρόπο,χαίρομαι πολύ που άρχισε το σχολείο!!βαρέθηκα να κάθομαι!!επιτέλους θέλω να μπω πάλι σε ένα πρόγραμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η Ειμαρμένη: #33 12-09-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Καλη χρονια, χαρουμενη χρυση πρωτοχρονια... Περα απο την πλακα παιδια, ευχομαι ολοψυχα καλη δυναμη σε ολους σας, μεθοδικο και συστηματικο διαβασμα και πανω απ'ολα καθε επιτυχια!! Υ.Γ: Α, και μην ξαναδω κανεναν να γραψει καλη επιτυχια, γιατι βουρλιζομαι!! Ειναι πλεονασμος... Αχ αυτη η θεωρητικη, με εχει καταστρεψει!! Και απο τη μυγα ξυγκι βγαζω:no1: Click για ανάπτυξη... Kαι το καλό κουράγιο πλεονασμός είναι.Το κουράγιο είναι πάντα καλό.Βέβαια,δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες,ίσως να υπάρχουν κι αρνητικές δυνάμεις(στη φυσική σίγουρα).Θα το ψάξω και θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:54 Η maraki love: #34 12-09-09 11:54 Για όσους θα δώσουν πανελλήνιες εύχομαι κουράγιο,δύναμη και αυτοσυγκέντρωση Η χρονιά αυτή περνάει πολύ γρήγορα,χωρίας να το καταλάβετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Ο Μιχάλης9867: #35 12-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη;581178δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες: οτι να ναι.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Ο mission possible: #36 12-09-09 12:28 H σεζον του καλοκαιριου παει.ολα τα ανφαν-γκατε στο σχολειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasia1997 Νεοφερμένο μέλος Η vasia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Η vasia1997: #37 12-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από pauline: Αυτο ειναι στις δυνατοτητες μας Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!!!!ΕΧΩ ΑΝΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΛΑ Η ΤΥΧΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ!!! ----------------------------------------- ΟΛΟΙ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!!!ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!!! ----------------------------------------- αντε και καλη μας χρονια!!!!να ρωτησω κατι ρε παιδια???πως λεγετε το θεμα με σχεση τη πρωτη γυμνασιου που θα παρει λαπτοπ??σας παρακαλω πειτε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Ο foreverfreak: #38 12-09-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Kαι το καλό κουράγιο πλεονασμός είναι.Το κουράγιο είναι πάντα καλό.Βέβαια,δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες,ίσως να υπάρχουν κι αρνητικές δυνάμεις(στη φυσική σίγουρα).Θα το ψάξω και θα σου πω Click για ανάπτυξη... Α, ευχαριστω για την επισημανση Ιωαννα μου!! Αλλα δε βλεπω να εγραψα πουθενα καλο κουραγιο (τουλαχισοτν σε αυτο το θεμα)... Οσο για την εκφραση "καλη δυναμη", χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, νομιζω οτι ειναι δοκιμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:47 Η maraki love: #39 12-09-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Α, ευχαριστω για την επισημανση Ιωαννα μου!! Αλλα δε βλεπω να εγραψα πουθενα καλο κουραγιο (τουλαχισοτν σε αυτο το θεμα)... Οσο για την εκφραση "καλη δυναμη", χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, νομιζω οτι ειναι δοκιμη!! Click για ανάπτυξη... λογοτεχνικό ταλέντο ο Κων/νος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:58 Ο foreverfreak: #40 12-09-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: λογοτεχνικό ταλέντο ο Κων/νος Click για ανάπτυξη... Ναι, τι να σου πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Αντε μαγκες με το καλο και ολα να πανε οπως τα θελουμε Click για ανάπτυξη... Επειδή σε κόβω για δικό μου..!! [ame]https://www.youtube.com/watch?v=bYQ0VDCBEvo&feature=related[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Ο Green 13 έγραψε: #22 11-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από antigrafakias: Επειδή σε κόβω για δικό μου..!! https://www.youtube.com/watch?v=bYQ0VDCBEvo&feature=related Click για ανάπτυξη... Σωστά εκοψες μαγκα! :no1: Παυλος 4 ever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:16 Η Ειμαρμένη: #23 11-09-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από angelvasil92: Καλή χρονιά παίδες και κοπελιές να έχουμε, με αποτελεσματικό διάβασμα και ο επόμενος Σεπτέμβριος να μας βρει στη σχολή που θέλουμε! ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ! Click για ανάπτυξη... Μπα,ο επόμενος Σεπτέμβριος θα σας βρει να κοιμάστε την ώρα του αγιασμού.Ο Οκτώβριος θα σας βρει στη σχολή. Καλή χρονιά και καλή τύχη κι από εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:35 Η stella έγραψε: #24 11-09-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Μπα,ο επόμενος Σεπτέμβριος θα σας βρει να κοιμάστε την ώρα του αγιασμού.Ο Οκτώβριος θα σας βρει στη σχολή. Καλή χρονιά και καλή τύχη κι από εμένα! Click για ανάπτυξη... Α εγώ πάντως πήγα και φέτος στον αγιασμό αν και τελείωσα!ε είμαι πρωινός τύπος και μια και σηκώθηκα είπα να πάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. microbio Νεοφερμένο μέλος Η Βασιλική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:22 Η microbio έγραψε: #25 11-09-09 16:22 Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σας παιδιά Υπομονή χρειάζεται... Άντε κ του χρόνου θα εύχεστε εσείς στους επόμενους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sally Νεοφερμένο μέλος Η Sally αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:51 Η Sally έγραψε: #26 11-09-09 20:51 Η επισημη "αρχη του τελους" για τα σχολικα μας χρονια σημερα....! καλη χρονια και καλο κουραγιο σε ολους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:06 Ο johngreek_mad: #27 11-09-09 21:06 Καλη χρονια, καλο κουραγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:11 Ο foreverfreak: #28 12-09-09 01:11 Καλη χρονια, χαρουμενη χρυση πρωτοχρονια... Περα απο την πλακα παιδια, ευχομαι ολοψυχα καλη δυναμη σε ολους σας, μεθοδικο και συστηματικο διαβασμα και πανω απ'ολα καθε επιτυχια!! Υ.Γ: Α, και μην ξαναδω κανεναν να γραψει καλη επιτυχια, γιατι βουρλιζομαι!! Ειναι πλεονασμος... Αχ αυτη η θεωρητικη, με εχει καταστρεψει!! Και απο τη μυγα ξυγκι βγαζω:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:20 Ο Μιχάλης9867: #29 12-09-09 01:20 βρε συ απο τωρα τις μετρας???κακως! παντως εμενα λιγες μου φαινονται....αν τις μετρουσα και γω ετσι υωρα θα ειχα αγχωθει ποοολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:28 Ο M4dn3sS έγραψε: #30 12-09-09 02:28 Καλη χρονια και καλη αρχη σε ολους!Μην αγχωνεσται,λιγοι μηνες ειναι θα περασουν!Υπομονη και δεν θα αργησει να τελειωσει η χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:31 Ο chronis_25: #31 12-09-09 02:31 Άρχισε το σχολείο και ξαναβρήκα το χαμένο μου εαυτό. Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! :yeah::yeah::yeah::yeah::yeah: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:34 Η Ειρηνάκι έγραψε: #32 12-09-09 02:34 Αρχική Δημοσίευση από chronis_25: Άρχισε το σχολείο και ξαναβρήκα το χαμένο μου εαυτό. Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! :yeah::yeah::yeah::yeah::yeah: Click για ανάπτυξη... K εγώ κατά ένα περίεργο τρόπο,χαίρομαι πολύ που άρχισε το σχολείο!!βαρέθηκα να κάθομαι!!επιτέλους θέλω να μπω πάλι σε ένα πρόγραμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η Ειμαρμένη: #33 12-09-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Καλη χρονια, χαρουμενη χρυση πρωτοχρονια... Περα απο την πλακα παιδια, ευχομαι ολοψυχα καλη δυναμη σε ολους σας, μεθοδικο και συστηματικο διαβασμα και πανω απ'ολα καθε επιτυχια!! Υ.Γ: Α, και μην ξαναδω κανεναν να γραψει καλη επιτυχια, γιατι βουρλιζομαι!! Ειναι πλεονασμος... Αχ αυτη η θεωρητικη, με εχει καταστρεψει!! Και απο τη μυγα ξυγκι βγαζω:no1: Click για ανάπτυξη... Kαι το καλό κουράγιο πλεονασμός είναι.Το κουράγιο είναι πάντα καλό.Βέβαια,δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες,ίσως να υπάρχουν κι αρνητικές δυνάμεις(στη φυσική σίγουρα).Θα το ψάξω και θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:54 Η maraki love: #34 12-09-09 11:54 Για όσους θα δώσουν πανελλήνιες εύχομαι κουράγιο,δύναμη και αυτοσυγκέντρωση Η χρονιά αυτή περνάει πολύ γρήγορα,χωρίας να το καταλάβετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Ο Μιχάλης9867: #35 12-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη;581178δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες: οτι να ναι.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Ο mission possible: #36 12-09-09 12:28 H σεζον του καλοκαιριου παει.ολα τα ανφαν-γκατε στο σχολειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasia1997 Νεοφερμένο μέλος Η vasia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Η vasia1997: #37 12-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από pauline: Αυτο ειναι στις δυνατοτητες μας Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!!!!ΕΧΩ ΑΝΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΛΑ Η ΤΥΧΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ!!! ----------------------------------------- ΟΛΟΙ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!!!ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!!! ----------------------------------------- αντε και καλη μας χρονια!!!!να ρωτησω κατι ρε παιδια???πως λεγετε το θεμα με σχεση τη πρωτη γυμνασιου που θα παρει λαπτοπ??σας παρακαλω πειτε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Ο foreverfreak: #38 12-09-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Kαι το καλό κουράγιο πλεονασμός είναι.Το κουράγιο είναι πάντα καλό.Βέβαια,δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες,ίσως να υπάρχουν κι αρνητικές δυνάμεις(στη φυσική σίγουρα).Θα το ψάξω και θα σου πω Click για ανάπτυξη... Α, ευχαριστω για την επισημανση Ιωαννα μου!! Αλλα δε βλεπω να εγραψα πουθενα καλο κουραγιο (τουλαχισοτν σε αυτο το θεμα)... Οσο για την εκφραση "καλη δυναμη", χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, νομιζω οτι ειναι δοκιμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:47 Η maraki love: #39 12-09-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Α, ευχαριστω για την επισημανση Ιωαννα μου!! Αλλα δε βλεπω να εγραψα πουθενα καλο κουραγιο (τουλαχισοτν σε αυτο το θεμα)... Οσο για την εκφραση "καλη δυναμη", χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, νομιζω οτι ειναι δοκιμη!! Click για ανάπτυξη... λογοτεχνικό ταλέντο ο Κων/νος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:58 Ο foreverfreak: #40 12-09-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: λογοτεχνικό ταλέντο ο Κων/νος Click για ανάπτυξη... Ναι, τι να σου πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από antigrafakias: Επειδή σε κόβω για δικό μου..!! https://www.youtube.com/watch?v=bYQ0VDCBEvo&feature=related Click για ανάπτυξη... Σωστά εκοψες μαγκα! :no1: Παυλος 4 ever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:16 Η Ειμαρμένη: #23 11-09-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από angelvasil92: Καλή χρονιά παίδες και κοπελιές να έχουμε, με αποτελεσματικό διάβασμα και ο επόμενος Σεπτέμβριος να μας βρει στη σχολή που θέλουμε! ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ! Click για ανάπτυξη... Μπα,ο επόμενος Σεπτέμβριος θα σας βρει να κοιμάστε την ώρα του αγιασμού.Ο Οκτώβριος θα σας βρει στη σχολή. Καλή χρονιά και καλή τύχη κι από εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:35 Η stella έγραψε: #24 11-09-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Μπα,ο επόμενος Σεπτέμβριος θα σας βρει να κοιμάστε την ώρα του αγιασμού.Ο Οκτώβριος θα σας βρει στη σχολή. Καλή χρονιά και καλή τύχη κι από εμένα! Click για ανάπτυξη... Α εγώ πάντως πήγα και φέτος στον αγιασμό αν και τελείωσα!ε είμαι πρωινός τύπος και μια και σηκώθηκα είπα να πάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. microbio Νεοφερμένο μέλος Η Βασιλική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:22 Η microbio έγραψε: #25 11-09-09 16:22 Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σας παιδιά Υπομονή χρειάζεται... Άντε κ του χρόνου θα εύχεστε εσείς στους επόμενους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sally Νεοφερμένο μέλος Η Sally αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:51 Η Sally έγραψε: #26 11-09-09 20:51 Η επισημη "αρχη του τελους" για τα σχολικα μας χρονια σημερα....! καλη χρονια και καλο κουραγιο σε ολους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:06 Ο johngreek_mad: #27 11-09-09 21:06 Καλη χρονια, καλο κουραγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:11 Ο foreverfreak: #28 12-09-09 01:11 Καλη χρονια, χαρουμενη χρυση πρωτοχρονια... Περα απο την πλακα παιδια, ευχομαι ολοψυχα καλη δυναμη σε ολους σας, μεθοδικο και συστηματικο διαβασμα και πανω απ'ολα καθε επιτυχια!! Υ.Γ: Α, και μην ξαναδω κανεναν να γραψει καλη επιτυχια, γιατι βουρλιζομαι!! Ειναι πλεονασμος... Αχ αυτη η θεωρητικη, με εχει καταστρεψει!! Και απο τη μυγα ξυγκι βγαζω:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:20 Ο Μιχάλης9867: #29 12-09-09 01:20 βρε συ απο τωρα τις μετρας???κακως! παντως εμενα λιγες μου φαινονται....αν τις μετρουσα και γω ετσι υωρα θα ειχα αγχωθει ποοολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:28 Ο M4dn3sS έγραψε: #30 12-09-09 02:28 Καλη χρονια και καλη αρχη σε ολους!Μην αγχωνεσται,λιγοι μηνες ειναι θα περασουν!Υπομονη και δεν θα αργησει να τελειωσει η χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:31 Ο chronis_25: #31 12-09-09 02:31 Άρχισε το σχολείο και ξαναβρήκα το χαμένο μου εαυτό. Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! :yeah::yeah::yeah::yeah::yeah: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:34 Η Ειρηνάκι έγραψε: #32 12-09-09 02:34 Αρχική Δημοσίευση από chronis_25: Άρχισε το σχολείο και ξαναβρήκα το χαμένο μου εαυτό. Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! :yeah::yeah::yeah::yeah::yeah: Click για ανάπτυξη... K εγώ κατά ένα περίεργο τρόπο,χαίρομαι πολύ που άρχισε το σχολείο!!βαρέθηκα να κάθομαι!!επιτέλους θέλω να μπω πάλι σε ένα πρόγραμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η Ειμαρμένη: #33 12-09-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Καλη χρονια, χαρουμενη χρυση πρωτοχρονια... Περα απο την πλακα παιδια, ευχομαι ολοψυχα καλη δυναμη σε ολους σας, μεθοδικο και συστηματικο διαβασμα και πανω απ'ολα καθε επιτυχια!! Υ.Γ: Α, και μην ξαναδω κανεναν να γραψει καλη επιτυχια, γιατι βουρλιζομαι!! Ειναι πλεονασμος... Αχ αυτη η θεωρητικη, με εχει καταστρεψει!! Και απο τη μυγα ξυγκι βγαζω:no1: Click για ανάπτυξη... Kαι το καλό κουράγιο πλεονασμός είναι.Το κουράγιο είναι πάντα καλό.Βέβαια,δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες,ίσως να υπάρχουν κι αρνητικές δυνάμεις(στη φυσική σίγουρα).Θα το ψάξω και θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:54 Η maraki love: #34 12-09-09 11:54 Για όσους θα δώσουν πανελλήνιες εύχομαι κουράγιο,δύναμη και αυτοσυγκέντρωση Η χρονιά αυτή περνάει πολύ γρήγορα,χωρίας να το καταλάβετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Ο Μιχάλης9867: #35 12-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη;581178δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες: οτι να ναι.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Ο mission possible: #36 12-09-09 12:28 H σεζον του καλοκαιριου παει.ολα τα ανφαν-γκατε στο σχολειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasia1997 Νεοφερμένο μέλος Η vasia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Η vasia1997: #37 12-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από pauline: Αυτο ειναι στις δυνατοτητες μας Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!!!!ΕΧΩ ΑΝΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΛΑ Η ΤΥΧΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ!!! ----------------------------------------- ΟΛΟΙ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!!!ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!!! ----------------------------------------- αντε και καλη μας χρονια!!!!να ρωτησω κατι ρε παιδια???πως λεγετε το θεμα με σχεση τη πρωτη γυμνασιου που θα παρει λαπτοπ??σας παρακαλω πειτε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Ο foreverfreak: #38 12-09-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Kαι το καλό κουράγιο πλεονασμός είναι.Το κουράγιο είναι πάντα καλό.Βέβαια,δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες,ίσως να υπάρχουν κι αρνητικές δυνάμεις(στη φυσική σίγουρα).Θα το ψάξω και θα σου πω Click για ανάπτυξη... Α, ευχαριστω για την επισημανση Ιωαννα μου!! Αλλα δε βλεπω να εγραψα πουθενα καλο κουραγιο (τουλαχισοτν σε αυτο το θεμα)... Οσο για την εκφραση "καλη δυναμη", χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, νομιζω οτι ειναι δοκιμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:47 Η maraki love: #39 12-09-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Α, ευχαριστω για την επισημανση Ιωαννα μου!! Αλλα δε βλεπω να εγραψα πουθενα καλο κουραγιο (τουλαχισοτν σε αυτο το θεμα)... Οσο για την εκφραση "καλη δυναμη", χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, νομιζω οτι ειναι δοκιμη!! Click για ανάπτυξη... λογοτεχνικό ταλέντο ο Κων/νος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:58 Ο foreverfreak: #40 12-09-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: λογοτεχνικό ταλέντο ο Κων/νος Click για ανάπτυξη... Ναι, τι να σου πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από angelvasil92: Καλή χρονιά παίδες και κοπελιές να έχουμε, με αποτελεσματικό διάβασμα και ο επόμενος Σεπτέμβριος να μας βρει στη σχολή που θέλουμε! ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ! Click για ανάπτυξη... Μπα,ο επόμενος Σεπτέμβριος θα σας βρει να κοιμάστε την ώρα του αγιασμού.Ο Οκτώβριος θα σας βρει στη σχολή. Καλή χρονιά και καλή τύχη κι από εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:35 Η stella έγραψε: #24 11-09-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Μπα,ο επόμενος Σεπτέμβριος θα σας βρει να κοιμάστε την ώρα του αγιασμού.Ο Οκτώβριος θα σας βρει στη σχολή. Καλή χρονιά και καλή τύχη κι από εμένα! Click για ανάπτυξη... Α εγώ πάντως πήγα και φέτος στον αγιασμό αν και τελείωσα!ε είμαι πρωινός τύπος και μια και σηκώθηκα είπα να πάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. microbio Νεοφερμένο μέλος Η Βασιλική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:22 Η microbio έγραψε: #25 11-09-09 16:22 Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σας παιδιά Υπομονή χρειάζεται... Άντε κ του χρόνου θα εύχεστε εσείς στους επόμενους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sally Νεοφερμένο μέλος Η Sally αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:51 Η Sally έγραψε: #26 11-09-09 20:51 Η επισημη "αρχη του τελους" για τα σχολικα μας χρονια σημερα....! καλη χρονια και καλο κουραγιο σε ολους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:06 Ο johngreek_mad: #27 11-09-09 21:06 Καλη χρονια, καλο κουραγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:11 Ο foreverfreak: #28 12-09-09 01:11 Καλη χρονια, χαρουμενη χρυση πρωτοχρονια... Περα απο την πλακα παιδια, ευχομαι ολοψυχα καλη δυναμη σε ολους σας, μεθοδικο και συστηματικο διαβασμα και πανω απ'ολα καθε επιτυχια!! Υ.Γ: Α, και μην ξαναδω κανεναν να γραψει καλη επιτυχια, γιατι βουρλιζομαι!! Ειναι πλεονασμος... Αχ αυτη η θεωρητικη, με εχει καταστρεψει!! Και απο τη μυγα ξυγκι βγαζω:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:20 Ο Μιχάλης9867: #29 12-09-09 01:20 βρε συ απο τωρα τις μετρας???κακως! παντως εμενα λιγες μου φαινονται....αν τις μετρουσα και γω ετσι υωρα θα ειχα αγχωθει ποοολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:28 Ο M4dn3sS έγραψε: #30 12-09-09 02:28 Καλη χρονια και καλη αρχη σε ολους!Μην αγχωνεσται,λιγοι μηνες ειναι θα περασουν!Υπομονη και δεν θα αργησει να τελειωσει η χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:31 Ο chronis_25: #31 12-09-09 02:31 Άρχισε το σχολείο και ξαναβρήκα το χαμένο μου εαυτό. Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! :yeah::yeah::yeah::yeah::yeah: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:34 Η Ειρηνάκι έγραψε: #32 12-09-09 02:34 Αρχική Δημοσίευση από chronis_25: Άρχισε το σχολείο και ξαναβρήκα το χαμένο μου εαυτό. Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! :yeah::yeah::yeah::yeah::yeah: Click για ανάπτυξη... K εγώ κατά ένα περίεργο τρόπο,χαίρομαι πολύ που άρχισε το σχολείο!!βαρέθηκα να κάθομαι!!επιτέλους θέλω να μπω πάλι σε ένα πρόγραμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η Ειμαρμένη: #33 12-09-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Καλη χρονια, χαρουμενη χρυση πρωτοχρονια... Περα απο την πλακα παιδια, ευχομαι ολοψυχα καλη δυναμη σε ολους σας, μεθοδικο και συστηματικο διαβασμα και πανω απ'ολα καθε επιτυχια!! Υ.Γ: Α, και μην ξαναδω κανεναν να γραψει καλη επιτυχια, γιατι βουρλιζομαι!! Ειναι πλεονασμος... Αχ αυτη η θεωρητικη, με εχει καταστρεψει!! Και απο τη μυγα ξυγκι βγαζω:no1: Click για ανάπτυξη... Kαι το καλό κουράγιο πλεονασμός είναι.Το κουράγιο είναι πάντα καλό.Βέβαια,δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες,ίσως να υπάρχουν κι αρνητικές δυνάμεις(στη φυσική σίγουρα).Θα το ψάξω και θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:54 Η maraki love: #34 12-09-09 11:54 Για όσους θα δώσουν πανελλήνιες εύχομαι κουράγιο,δύναμη και αυτοσυγκέντρωση Η χρονιά αυτή περνάει πολύ γρήγορα,χωρίας να το καταλάβετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Ο Μιχάλης9867: #35 12-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη;581178δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες: οτι να ναι.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Ο mission possible: #36 12-09-09 12:28 H σεζον του καλοκαιριου παει.ολα τα ανφαν-γκατε στο σχολειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasia1997 Νεοφερμένο μέλος Η vasia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Η vasia1997: #37 12-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από pauline: Αυτο ειναι στις δυνατοτητες μας Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!!!!ΕΧΩ ΑΝΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΛΑ Η ΤΥΧΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ!!! ----------------------------------------- ΟΛΟΙ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!!!ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!!! ----------------------------------------- αντε και καλη μας χρονια!!!!να ρωτησω κατι ρε παιδια???πως λεγετε το θεμα με σχεση τη πρωτη γυμνασιου που θα παρει λαπτοπ??σας παρακαλω πειτε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Ο foreverfreak: #38 12-09-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Kαι το καλό κουράγιο πλεονασμός είναι.Το κουράγιο είναι πάντα καλό.Βέβαια,δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες,ίσως να υπάρχουν κι αρνητικές δυνάμεις(στη φυσική σίγουρα).Θα το ψάξω και θα σου πω Click για ανάπτυξη... Α, ευχαριστω για την επισημανση Ιωαννα μου!! Αλλα δε βλεπω να εγραψα πουθενα καλο κουραγιο (τουλαχισοτν σε αυτο το θεμα)... Οσο για την εκφραση "καλη δυναμη", χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, νομιζω οτι ειναι δοκιμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:47 Η maraki love: #39 12-09-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Α, ευχαριστω για την επισημανση Ιωαννα μου!! Αλλα δε βλεπω να εγραψα πουθενα καλο κουραγιο (τουλαχισοτν σε αυτο το θεμα)... Οσο για την εκφραση "καλη δυναμη", χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, νομιζω οτι ειναι δοκιμη!! Click για ανάπτυξη... λογοτεχνικό ταλέντο ο Κων/νος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:58 Ο foreverfreak: #40 12-09-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: λογοτεχνικό ταλέντο ο Κων/νος Click για ανάπτυξη... Ναι, τι να σου πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Μπα,ο επόμενος Σεπτέμβριος θα σας βρει να κοιμάστε την ώρα του αγιασμού.Ο Οκτώβριος θα σας βρει στη σχολή. Καλή χρονιά και καλή τύχη κι από εμένα! Click για ανάπτυξη... Α εγώ πάντως πήγα και φέτος στον αγιασμό αν και τελείωσα!ε είμαι πρωινός τύπος και μια και σηκώθηκα είπα να πάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
microbio Νεοφερμένο μέλος Η Βασιλική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:22 Η microbio έγραψε: #25 11-09-09 16:22 Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σας παιδιά Υπομονή χρειάζεται... Άντε κ του χρόνου θα εύχεστε εσείς στους επόμενους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sally Νεοφερμένο μέλος Η Sally αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:51 Η Sally έγραψε: #26 11-09-09 20:51 Η επισημη "αρχη του τελους" για τα σχολικα μας χρονια σημερα....! καλη χρονια και καλο κουραγιο σε ολους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:06 Ο johngreek_mad: #27 11-09-09 21:06 Καλη χρονια, καλο κουραγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:11 Ο foreverfreak: #28 12-09-09 01:11 Καλη χρονια, χαρουμενη χρυση πρωτοχρονια... Περα απο την πλακα παιδια, ευχομαι ολοψυχα καλη δυναμη σε ολους σας, μεθοδικο και συστηματικο διαβασμα και πανω απ'ολα καθε επιτυχια!! Υ.Γ: Α, και μην ξαναδω κανεναν να γραψει καλη επιτυχια, γιατι βουρλιζομαι!! Ειναι πλεονασμος... Αχ αυτη η θεωρητικη, με εχει καταστρεψει!! Και απο τη μυγα ξυγκι βγαζω:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:20 Ο Μιχάλης9867: #29 12-09-09 01:20 βρε συ απο τωρα τις μετρας???κακως! παντως εμενα λιγες μου φαινονται....αν τις μετρουσα και γω ετσι υωρα θα ειχα αγχωθει ποοολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:28 Ο M4dn3sS έγραψε: #30 12-09-09 02:28 Καλη χρονια και καλη αρχη σε ολους!Μην αγχωνεσται,λιγοι μηνες ειναι θα περασουν!Υπομονη και δεν θα αργησει να τελειωσει η χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:31 Ο chronis_25: #31 12-09-09 02:31 Άρχισε το σχολείο και ξαναβρήκα το χαμένο μου εαυτό. Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! :yeah::yeah::yeah::yeah::yeah: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:34 Η Ειρηνάκι έγραψε: #32 12-09-09 02:34 Αρχική Δημοσίευση από chronis_25: Άρχισε το σχολείο και ξαναβρήκα το χαμένο μου εαυτό. Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! :yeah::yeah::yeah::yeah::yeah: Click για ανάπτυξη... K εγώ κατά ένα περίεργο τρόπο,χαίρομαι πολύ που άρχισε το σχολείο!!βαρέθηκα να κάθομαι!!επιτέλους θέλω να μπω πάλι σε ένα πρόγραμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η Ειμαρμένη: #33 12-09-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Καλη χρονια, χαρουμενη χρυση πρωτοχρονια... Περα απο την πλακα παιδια, ευχομαι ολοψυχα καλη δυναμη σε ολους σας, μεθοδικο και συστηματικο διαβασμα και πανω απ'ολα καθε επιτυχια!! Υ.Γ: Α, και μην ξαναδω κανεναν να γραψει καλη επιτυχια, γιατι βουρλιζομαι!! Ειναι πλεονασμος... Αχ αυτη η θεωρητικη, με εχει καταστρεψει!! Και απο τη μυγα ξυγκι βγαζω:no1: Click για ανάπτυξη... Kαι το καλό κουράγιο πλεονασμός είναι.Το κουράγιο είναι πάντα καλό.Βέβαια,δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες,ίσως να υπάρχουν κι αρνητικές δυνάμεις(στη φυσική σίγουρα).Θα το ψάξω και θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:54 Η maraki love: #34 12-09-09 11:54 Για όσους θα δώσουν πανελλήνιες εύχομαι κουράγιο,δύναμη και αυτοσυγκέντρωση Η χρονιά αυτή περνάει πολύ γρήγορα,χωρίας να το καταλάβετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Ο Μιχάλης9867: #35 12-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη;581178δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες: οτι να ναι.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Ο mission possible: #36 12-09-09 12:28 H σεζον του καλοκαιριου παει.ολα τα ανφαν-γκατε στο σχολειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasia1997 Νεοφερμένο μέλος Η vasia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Η vasia1997: #37 12-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από pauline: Αυτο ειναι στις δυνατοτητες μας Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!!!!ΕΧΩ ΑΝΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΛΑ Η ΤΥΧΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ!!! ----------------------------------------- ΟΛΟΙ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!!!ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!!! ----------------------------------------- αντε και καλη μας χρονια!!!!να ρωτησω κατι ρε παιδια???πως λεγετε το θεμα με σχεση τη πρωτη γυμνασιου που θα παρει λαπτοπ??σας παρακαλω πειτε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Ο foreverfreak: #38 12-09-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Kαι το καλό κουράγιο πλεονασμός είναι.Το κουράγιο είναι πάντα καλό.Βέβαια,δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες,ίσως να υπάρχουν κι αρνητικές δυνάμεις(στη φυσική σίγουρα).Θα το ψάξω και θα σου πω Click για ανάπτυξη... Α, ευχαριστω για την επισημανση Ιωαννα μου!! Αλλα δε βλεπω να εγραψα πουθενα καλο κουραγιο (τουλαχισοτν σε αυτο το θεμα)... Οσο για την εκφραση "καλη δυναμη", χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, νομιζω οτι ειναι δοκιμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:47 Η maraki love: #39 12-09-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Α, ευχαριστω για την επισημανση Ιωαννα μου!! Αλλα δε βλεπω να εγραψα πουθενα καλο κουραγιο (τουλαχισοτν σε αυτο το θεμα)... Οσο για την εκφραση "καλη δυναμη", χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, νομιζω οτι ειναι δοκιμη!! Click για ανάπτυξη... λογοτεχνικό ταλέντο ο Κων/νος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:58 Ο foreverfreak: #40 12-09-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: λογοτεχνικό ταλέντο ο Κων/νος Click για ανάπτυξη... Ναι, τι να σου πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σας παιδιά Υπομονή χρειάζεται... Άντε κ του χρόνου θα εύχεστε εσείς στους επόμενους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sally Νεοφερμένο μέλος Η Sally αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:51 Η Sally έγραψε: #26 11-09-09 20:51 Η επισημη "αρχη του τελους" για τα σχολικα μας χρονια σημερα....! καλη χρονια και καλο κουραγιο σε ολους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:06 Ο johngreek_mad: #27 11-09-09 21:06 Καλη χρονια, καλο κουραγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:11 Ο foreverfreak: #28 12-09-09 01:11 Καλη χρονια, χαρουμενη χρυση πρωτοχρονια... Περα απο την πλακα παιδια, ευχομαι ολοψυχα καλη δυναμη σε ολους σας, μεθοδικο και συστηματικο διαβασμα και πανω απ'ολα καθε επιτυχια!! Υ.Γ: Α, και μην ξαναδω κανεναν να γραψει καλη επιτυχια, γιατι βουρλιζομαι!! Ειναι πλεονασμος... Αχ αυτη η θεωρητικη, με εχει καταστρεψει!! Και απο τη μυγα ξυγκι βγαζω:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:20 Ο Μιχάλης9867: #29 12-09-09 01:20 βρε συ απο τωρα τις μετρας???κακως! παντως εμενα λιγες μου φαινονται....αν τις μετρουσα και γω ετσι υωρα θα ειχα αγχωθει ποοολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:28 Ο M4dn3sS έγραψε: #30 12-09-09 02:28 Καλη χρονια και καλη αρχη σε ολους!Μην αγχωνεσται,λιγοι μηνες ειναι θα περασουν!Υπομονη και δεν θα αργησει να τελειωσει η χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:31 Ο chronis_25: #31 12-09-09 02:31 Άρχισε το σχολείο και ξαναβρήκα το χαμένο μου εαυτό. Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! :yeah::yeah::yeah::yeah::yeah: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:34 Η Ειρηνάκι έγραψε: #32 12-09-09 02:34 Αρχική Δημοσίευση από chronis_25: Άρχισε το σχολείο και ξαναβρήκα το χαμένο μου εαυτό. Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! :yeah::yeah::yeah::yeah::yeah: Click για ανάπτυξη... K εγώ κατά ένα περίεργο τρόπο,χαίρομαι πολύ που άρχισε το σχολείο!!βαρέθηκα να κάθομαι!!επιτέλους θέλω να μπω πάλι σε ένα πρόγραμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η Ειμαρμένη: #33 12-09-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Καλη χρονια, χαρουμενη χρυση πρωτοχρονια... Περα απο την πλακα παιδια, ευχομαι ολοψυχα καλη δυναμη σε ολους σας, μεθοδικο και συστηματικο διαβασμα και πανω απ'ολα καθε επιτυχια!! Υ.Γ: Α, και μην ξαναδω κανεναν να γραψει καλη επιτυχια, γιατι βουρλιζομαι!! Ειναι πλεονασμος... Αχ αυτη η θεωρητικη, με εχει καταστρεψει!! Και απο τη μυγα ξυγκι βγαζω:no1: Click για ανάπτυξη... Kαι το καλό κουράγιο πλεονασμός είναι.Το κουράγιο είναι πάντα καλό.Βέβαια,δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες,ίσως να υπάρχουν κι αρνητικές δυνάμεις(στη φυσική σίγουρα).Θα το ψάξω και θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:54 Η maraki love: #34 12-09-09 11:54 Για όσους θα δώσουν πανελλήνιες εύχομαι κουράγιο,δύναμη και αυτοσυγκέντρωση Η χρονιά αυτή περνάει πολύ γρήγορα,χωρίας να το καταλάβετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Ο Μιχάλης9867: #35 12-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη;581178δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες: οτι να ναι.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Ο mission possible: #36 12-09-09 12:28 H σεζον του καλοκαιριου παει.ολα τα ανφαν-γκατε στο σχολειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasia1997 Νεοφερμένο μέλος Η vasia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Η vasia1997: #37 12-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από pauline: Αυτο ειναι στις δυνατοτητες μας Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!!!!ΕΧΩ ΑΝΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΛΑ Η ΤΥΧΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ!!! ----------------------------------------- ΟΛΟΙ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!!!ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!!! ----------------------------------------- αντε και καλη μας χρονια!!!!να ρωτησω κατι ρε παιδια???πως λεγετε το θεμα με σχεση τη πρωτη γυμνασιου που θα παρει λαπτοπ??σας παρακαλω πειτε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Ο foreverfreak: #38 12-09-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Kαι το καλό κουράγιο πλεονασμός είναι.Το κουράγιο είναι πάντα καλό.Βέβαια,δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες,ίσως να υπάρχουν κι αρνητικές δυνάμεις(στη φυσική σίγουρα).Θα το ψάξω και θα σου πω Click για ανάπτυξη... Α, ευχαριστω για την επισημανση Ιωαννα μου!! Αλλα δε βλεπω να εγραψα πουθενα καλο κουραγιο (τουλαχισοτν σε αυτο το θεμα)... Οσο για την εκφραση "καλη δυναμη", χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, νομιζω οτι ειναι δοκιμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:47 Η maraki love: #39 12-09-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Α, ευχαριστω για την επισημανση Ιωαννα μου!! Αλλα δε βλεπω να εγραψα πουθενα καλο κουραγιο (τουλαχισοτν σε αυτο το θεμα)... Οσο για την εκφραση "καλη δυναμη", χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, νομιζω οτι ειναι δοκιμη!! Click για ανάπτυξη... λογοτεχνικό ταλέντο ο Κων/νος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:58 Ο foreverfreak: #40 12-09-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: λογοτεχνικό ταλέντο ο Κων/νος Click για ανάπτυξη... Ναι, τι να σου πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η επισημη "αρχη του τελους" για τα σχολικα μας χρονια σημερα....! καλη χρονια και καλο κουραγιο σε ολους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:06 Ο johngreek_mad: #27 11-09-09 21:06 Καλη χρονια, καλο κουραγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:11 Ο foreverfreak: #28 12-09-09 01:11 Καλη χρονια, χαρουμενη χρυση πρωτοχρονια... Περα απο την πλακα παιδια, ευχομαι ολοψυχα καλη δυναμη σε ολους σας, μεθοδικο και συστηματικο διαβασμα και πανω απ'ολα καθε επιτυχια!! Υ.Γ: Α, και μην ξαναδω κανεναν να γραψει καλη επιτυχια, γιατι βουρλιζομαι!! Ειναι πλεονασμος... Αχ αυτη η θεωρητικη, με εχει καταστρεψει!! Και απο τη μυγα ξυγκι βγαζω:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:20 Ο Μιχάλης9867: #29 12-09-09 01:20 βρε συ απο τωρα τις μετρας???κακως! παντως εμενα λιγες μου φαινονται....αν τις μετρουσα και γω ετσι υωρα θα ειχα αγχωθει ποοολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:28 Ο M4dn3sS έγραψε: #30 12-09-09 02:28 Καλη χρονια και καλη αρχη σε ολους!Μην αγχωνεσται,λιγοι μηνες ειναι θα περασουν!Υπομονη και δεν θα αργησει να τελειωσει η χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:31 Ο chronis_25: #31 12-09-09 02:31 Άρχισε το σχολείο και ξαναβρήκα το χαμένο μου εαυτό. Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! :yeah::yeah::yeah::yeah::yeah: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:34 Η Ειρηνάκι έγραψε: #32 12-09-09 02:34 Αρχική Δημοσίευση από chronis_25: Άρχισε το σχολείο και ξαναβρήκα το χαμένο μου εαυτό. Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! :yeah::yeah::yeah::yeah::yeah: Click για ανάπτυξη... K εγώ κατά ένα περίεργο τρόπο,χαίρομαι πολύ που άρχισε το σχολείο!!βαρέθηκα να κάθομαι!!επιτέλους θέλω να μπω πάλι σε ένα πρόγραμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η Ειμαρμένη: #33 12-09-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Καλη χρονια, χαρουμενη χρυση πρωτοχρονια... Περα απο την πλακα παιδια, ευχομαι ολοψυχα καλη δυναμη σε ολους σας, μεθοδικο και συστηματικο διαβασμα και πανω απ'ολα καθε επιτυχια!! Υ.Γ: Α, και μην ξαναδω κανεναν να γραψει καλη επιτυχια, γιατι βουρλιζομαι!! Ειναι πλεονασμος... Αχ αυτη η θεωρητικη, με εχει καταστρεψει!! Και απο τη μυγα ξυγκι βγαζω:no1: Click για ανάπτυξη... Kαι το καλό κουράγιο πλεονασμός είναι.Το κουράγιο είναι πάντα καλό.Βέβαια,δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες,ίσως να υπάρχουν κι αρνητικές δυνάμεις(στη φυσική σίγουρα).Θα το ψάξω και θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:54 Η maraki love: #34 12-09-09 11:54 Για όσους θα δώσουν πανελλήνιες εύχομαι κουράγιο,δύναμη και αυτοσυγκέντρωση Η χρονιά αυτή περνάει πολύ γρήγορα,χωρίας να το καταλάβετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Ο Μιχάλης9867: #35 12-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη;581178δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες: οτι να ναι.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Ο mission possible: #36 12-09-09 12:28 H σεζον του καλοκαιριου παει.ολα τα ανφαν-γκατε στο σχολειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasia1997 Νεοφερμένο μέλος Η vasia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Η vasia1997: #37 12-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από pauline: Αυτο ειναι στις δυνατοτητες μας Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!!!!ΕΧΩ ΑΝΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΛΑ Η ΤΥΧΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ!!! ----------------------------------------- ΟΛΟΙ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!!!ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!!! ----------------------------------------- αντε και καλη μας χρονια!!!!να ρωτησω κατι ρε παιδια???πως λεγετε το θεμα με σχεση τη πρωτη γυμνασιου που θα παρει λαπτοπ??σας παρακαλω πειτε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Ο foreverfreak: #38 12-09-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Kαι το καλό κουράγιο πλεονασμός είναι.Το κουράγιο είναι πάντα καλό.Βέβαια,δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες,ίσως να υπάρχουν κι αρνητικές δυνάμεις(στη φυσική σίγουρα).Θα το ψάξω και θα σου πω Click για ανάπτυξη... Α, ευχαριστω για την επισημανση Ιωαννα μου!! Αλλα δε βλεπω να εγραψα πουθενα καλο κουραγιο (τουλαχισοτν σε αυτο το θεμα)... Οσο για την εκφραση "καλη δυναμη", χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, νομιζω οτι ειναι δοκιμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:47 Η maraki love: #39 12-09-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Α, ευχαριστω για την επισημανση Ιωαννα μου!! Αλλα δε βλεπω να εγραψα πουθενα καλο κουραγιο (τουλαχισοτν σε αυτο το θεμα)... Οσο για την εκφραση "καλη δυναμη", χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, νομιζω οτι ειναι δοκιμη!! Click για ανάπτυξη... λογοτεχνικό ταλέντο ο Κων/νος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:58 Ο foreverfreak: #40 12-09-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: λογοτεχνικό ταλέντο ο Κων/νος Click για ανάπτυξη... Ναι, τι να σου πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλη χρονια, καλο κουραγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:11 Ο foreverfreak: #28 12-09-09 01:11 Καλη χρονια, χαρουμενη χρυση πρωτοχρονια... Περα απο την πλακα παιδια, ευχομαι ολοψυχα καλη δυναμη σε ολους σας, μεθοδικο και συστηματικο διαβασμα και πανω απ'ολα καθε επιτυχια!! Υ.Γ: Α, και μην ξαναδω κανεναν να γραψει καλη επιτυχια, γιατι βουρλιζομαι!! Ειναι πλεονασμος... Αχ αυτη η θεωρητικη, με εχει καταστρεψει!! Και απο τη μυγα ξυγκι βγαζω:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:20 Ο Μιχάλης9867: #29 12-09-09 01:20 βρε συ απο τωρα τις μετρας???κακως! παντως εμενα λιγες μου φαινονται....αν τις μετρουσα και γω ετσι υωρα θα ειχα αγχωθει ποοολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:28 Ο M4dn3sS έγραψε: #30 12-09-09 02:28 Καλη χρονια και καλη αρχη σε ολους!Μην αγχωνεσται,λιγοι μηνες ειναι θα περασουν!Υπομονη και δεν θα αργησει να τελειωσει η χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:31 Ο chronis_25: #31 12-09-09 02:31 Άρχισε το σχολείο και ξαναβρήκα το χαμένο μου εαυτό. Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! :yeah::yeah::yeah::yeah::yeah: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:34 Η Ειρηνάκι έγραψε: #32 12-09-09 02:34 Αρχική Δημοσίευση από chronis_25: Άρχισε το σχολείο και ξαναβρήκα το χαμένο μου εαυτό. Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! :yeah::yeah::yeah::yeah::yeah: Click για ανάπτυξη... K εγώ κατά ένα περίεργο τρόπο,χαίρομαι πολύ που άρχισε το σχολείο!!βαρέθηκα να κάθομαι!!επιτέλους θέλω να μπω πάλι σε ένα πρόγραμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η Ειμαρμένη: #33 12-09-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Καλη χρονια, χαρουμενη χρυση πρωτοχρονια... Περα απο την πλακα παιδια, ευχομαι ολοψυχα καλη δυναμη σε ολους σας, μεθοδικο και συστηματικο διαβασμα και πανω απ'ολα καθε επιτυχια!! Υ.Γ: Α, και μην ξαναδω κανεναν να γραψει καλη επιτυχια, γιατι βουρλιζομαι!! Ειναι πλεονασμος... Αχ αυτη η θεωρητικη, με εχει καταστρεψει!! Και απο τη μυγα ξυγκι βγαζω:no1: Click για ανάπτυξη... Kαι το καλό κουράγιο πλεονασμός είναι.Το κουράγιο είναι πάντα καλό.Βέβαια,δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες,ίσως να υπάρχουν κι αρνητικές δυνάμεις(στη φυσική σίγουρα).Θα το ψάξω και θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:54 Η maraki love: #34 12-09-09 11:54 Για όσους θα δώσουν πανελλήνιες εύχομαι κουράγιο,δύναμη και αυτοσυγκέντρωση Η χρονιά αυτή περνάει πολύ γρήγορα,χωρίας να το καταλάβετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Ο Μιχάλης9867: #35 12-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη;581178δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες: οτι να ναι.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Ο mission possible: #36 12-09-09 12:28 H σεζον του καλοκαιριου παει.ολα τα ανφαν-γκατε στο σχολειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasia1997 Νεοφερμένο μέλος Η vasia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Η vasia1997: #37 12-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από pauline: Αυτο ειναι στις δυνατοτητες μας Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!!!!ΕΧΩ ΑΝΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΛΑ Η ΤΥΧΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ!!! ----------------------------------------- ΟΛΟΙ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!!!ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!!! ----------------------------------------- αντε και καλη μας χρονια!!!!να ρωτησω κατι ρε παιδια???πως λεγετε το θεμα με σχεση τη πρωτη γυμνασιου που θα παρει λαπτοπ??σας παρακαλω πειτε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Ο foreverfreak: #38 12-09-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Kαι το καλό κουράγιο πλεονασμός είναι.Το κουράγιο είναι πάντα καλό.Βέβαια,δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες,ίσως να υπάρχουν κι αρνητικές δυνάμεις(στη φυσική σίγουρα).Θα το ψάξω και θα σου πω Click για ανάπτυξη... Α, ευχαριστω για την επισημανση Ιωαννα μου!! Αλλα δε βλεπω να εγραψα πουθενα καλο κουραγιο (τουλαχισοτν σε αυτο το θεμα)... Οσο για την εκφραση "καλη δυναμη", χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, νομιζω οτι ειναι δοκιμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:47 Η maraki love: #39 12-09-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Α, ευχαριστω για την επισημανση Ιωαννα μου!! Αλλα δε βλεπω να εγραψα πουθενα καλο κουραγιο (τουλαχισοτν σε αυτο το θεμα)... Οσο για την εκφραση "καλη δυναμη", χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, νομιζω οτι ειναι δοκιμη!! Click για ανάπτυξη... λογοτεχνικό ταλέντο ο Κων/νος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:58 Ο foreverfreak: #40 12-09-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: λογοτεχνικό ταλέντο ο Κων/νος Click για ανάπτυξη... Ναι, τι να σου πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλη χρονια, χαρουμενη χρυση πρωτοχρονια... Περα απο την πλακα παιδια, ευχομαι ολοψυχα καλη δυναμη σε ολους σας, μεθοδικο και συστηματικο διαβασμα και πανω απ'ολα καθε επιτυχια!! Υ.Γ: Α, και μην ξαναδω κανεναν να γραψει καλη επιτυχια, γιατι βουρλιζομαι!! Ειναι πλεονασμος... Αχ αυτη η θεωρητικη, με εχει καταστρεψει!! Και απο τη μυγα ξυγκι βγαζω:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:20 Ο Μιχάλης9867: #29 12-09-09 01:20 βρε συ απο τωρα τις μετρας???κακως! παντως εμενα λιγες μου φαινονται....αν τις μετρουσα και γω ετσι υωρα θα ειχα αγχωθει ποοολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:28 Ο M4dn3sS έγραψε: #30 12-09-09 02:28 Καλη χρονια και καλη αρχη σε ολους!Μην αγχωνεσται,λιγοι μηνες ειναι θα περασουν!Υπομονη και δεν θα αργησει να τελειωσει η χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:31 Ο chronis_25: #31 12-09-09 02:31 Άρχισε το σχολείο και ξαναβρήκα το χαμένο μου εαυτό. Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! :yeah::yeah::yeah::yeah::yeah: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:34 Η Ειρηνάκι έγραψε: #32 12-09-09 02:34 Αρχική Δημοσίευση από chronis_25: Άρχισε το σχολείο και ξαναβρήκα το χαμένο μου εαυτό. Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! :yeah::yeah::yeah::yeah::yeah: Click για ανάπτυξη... K εγώ κατά ένα περίεργο τρόπο,χαίρομαι πολύ που άρχισε το σχολείο!!βαρέθηκα να κάθομαι!!επιτέλους θέλω να μπω πάλι σε ένα πρόγραμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η Ειμαρμένη: #33 12-09-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Καλη χρονια, χαρουμενη χρυση πρωτοχρονια... Περα απο την πλακα παιδια, ευχομαι ολοψυχα καλη δυναμη σε ολους σας, μεθοδικο και συστηματικο διαβασμα και πανω απ'ολα καθε επιτυχια!! Υ.Γ: Α, και μην ξαναδω κανεναν να γραψει καλη επιτυχια, γιατι βουρλιζομαι!! Ειναι πλεονασμος... Αχ αυτη η θεωρητικη, με εχει καταστρεψει!! Και απο τη μυγα ξυγκι βγαζω:no1: Click για ανάπτυξη... Kαι το καλό κουράγιο πλεονασμός είναι.Το κουράγιο είναι πάντα καλό.Βέβαια,δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες,ίσως να υπάρχουν κι αρνητικές δυνάμεις(στη φυσική σίγουρα).Θα το ψάξω και θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:54 Η maraki love: #34 12-09-09 11:54 Για όσους θα δώσουν πανελλήνιες εύχομαι κουράγιο,δύναμη και αυτοσυγκέντρωση Η χρονιά αυτή περνάει πολύ γρήγορα,χωρίας να το καταλάβετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Ο Μιχάλης9867: #35 12-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη;581178δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες: οτι να ναι.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Ο mission possible: #36 12-09-09 12:28 H σεζον του καλοκαιριου παει.ολα τα ανφαν-γκατε στο σχολειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasia1997 Νεοφερμένο μέλος Η vasia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Η vasia1997: #37 12-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από pauline: Αυτο ειναι στις δυνατοτητες μας Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!!!!ΕΧΩ ΑΝΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΛΑ Η ΤΥΧΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ!!! ----------------------------------------- ΟΛΟΙ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!!!ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!!! ----------------------------------------- αντε και καλη μας χρονια!!!!να ρωτησω κατι ρε παιδια???πως λεγετε το θεμα με σχεση τη πρωτη γυμνασιου που θα παρει λαπτοπ??σας παρακαλω πειτε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Ο foreverfreak: #38 12-09-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Kαι το καλό κουράγιο πλεονασμός είναι.Το κουράγιο είναι πάντα καλό.Βέβαια,δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες,ίσως να υπάρχουν κι αρνητικές δυνάμεις(στη φυσική σίγουρα).Θα το ψάξω και θα σου πω Click για ανάπτυξη... Α, ευχαριστω για την επισημανση Ιωαννα μου!! Αλλα δε βλεπω να εγραψα πουθενα καλο κουραγιο (τουλαχισοτν σε αυτο το θεμα)... Οσο για την εκφραση "καλη δυναμη", χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, νομιζω οτι ειναι δοκιμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:47 Η maraki love: #39 12-09-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Α, ευχαριστω για την επισημανση Ιωαννα μου!! Αλλα δε βλεπω να εγραψα πουθενα καλο κουραγιο (τουλαχισοτν σε αυτο το θεμα)... Οσο για την εκφραση "καλη δυναμη", χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, νομιζω οτι ειναι δοκιμη!! Click για ανάπτυξη... λογοτεχνικό ταλέντο ο Κων/νος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:58 Ο foreverfreak: #40 12-09-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: λογοτεχνικό ταλέντο ο Κων/νος Click για ανάπτυξη... Ναι, τι να σου πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βρε συ απο τωρα τις μετρας???κακως! παντως εμενα λιγες μου φαινονται....αν τις μετρουσα και γω ετσι υωρα θα ειχα αγχωθει ποοολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:28 Ο M4dn3sS έγραψε: #30 12-09-09 02:28 Καλη χρονια και καλη αρχη σε ολους!Μην αγχωνεσται,λιγοι μηνες ειναι θα περασουν!Υπομονη και δεν θα αργησει να τελειωσει η χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:31 Ο chronis_25: #31 12-09-09 02:31 Άρχισε το σχολείο και ξαναβρήκα το χαμένο μου εαυτό. Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! :yeah::yeah::yeah::yeah::yeah: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:34 Η Ειρηνάκι έγραψε: #32 12-09-09 02:34 Αρχική Δημοσίευση από chronis_25: Άρχισε το σχολείο και ξαναβρήκα το χαμένο μου εαυτό. Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! :yeah::yeah::yeah::yeah::yeah: Click για ανάπτυξη... K εγώ κατά ένα περίεργο τρόπο,χαίρομαι πολύ που άρχισε το σχολείο!!βαρέθηκα να κάθομαι!!επιτέλους θέλω να μπω πάλι σε ένα πρόγραμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η Ειμαρμένη: #33 12-09-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Καλη χρονια, χαρουμενη χρυση πρωτοχρονια... Περα απο την πλακα παιδια, ευχομαι ολοψυχα καλη δυναμη σε ολους σας, μεθοδικο και συστηματικο διαβασμα και πανω απ'ολα καθε επιτυχια!! Υ.Γ: Α, και μην ξαναδω κανεναν να γραψει καλη επιτυχια, γιατι βουρλιζομαι!! Ειναι πλεονασμος... Αχ αυτη η θεωρητικη, με εχει καταστρεψει!! Και απο τη μυγα ξυγκι βγαζω:no1: Click για ανάπτυξη... Kαι το καλό κουράγιο πλεονασμός είναι.Το κουράγιο είναι πάντα καλό.Βέβαια,δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες,ίσως να υπάρχουν κι αρνητικές δυνάμεις(στη φυσική σίγουρα).Θα το ψάξω και θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:54 Η maraki love: #34 12-09-09 11:54 Για όσους θα δώσουν πανελλήνιες εύχομαι κουράγιο,δύναμη και αυτοσυγκέντρωση Η χρονιά αυτή περνάει πολύ γρήγορα,χωρίας να το καταλάβετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Ο Μιχάλης9867: #35 12-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη;581178δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες: οτι να ναι.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Ο mission possible: #36 12-09-09 12:28 H σεζον του καλοκαιριου παει.ολα τα ανφαν-γκατε στο σχολειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasia1997 Νεοφερμένο μέλος Η vasia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Η vasia1997: #37 12-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από pauline: Αυτο ειναι στις δυνατοτητες μας Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!!!!ΕΧΩ ΑΝΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΛΑ Η ΤΥΧΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ!!! ----------------------------------------- ΟΛΟΙ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!!!ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!!! ----------------------------------------- αντε και καλη μας χρονια!!!!να ρωτησω κατι ρε παιδια???πως λεγετε το θεμα με σχεση τη πρωτη γυμνασιου που θα παρει λαπτοπ??σας παρακαλω πειτε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Ο foreverfreak: #38 12-09-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Kαι το καλό κουράγιο πλεονασμός είναι.Το κουράγιο είναι πάντα καλό.Βέβαια,δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες,ίσως να υπάρχουν κι αρνητικές δυνάμεις(στη φυσική σίγουρα).Θα το ψάξω και θα σου πω Click για ανάπτυξη... Α, ευχαριστω για την επισημανση Ιωαννα μου!! Αλλα δε βλεπω να εγραψα πουθενα καλο κουραγιο (τουλαχισοτν σε αυτο το θεμα)... Οσο για την εκφραση "καλη δυναμη", χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, νομιζω οτι ειναι δοκιμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:47 Η maraki love: #39 12-09-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Α, ευχαριστω για την επισημανση Ιωαννα μου!! Αλλα δε βλεπω να εγραψα πουθενα καλο κουραγιο (τουλαχισοτν σε αυτο το θεμα)... Οσο για την εκφραση "καλη δυναμη", χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, νομιζω οτι ειναι δοκιμη!! Click για ανάπτυξη... λογοτεχνικό ταλέντο ο Κων/νος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:58 Ο foreverfreak: #40 12-09-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: λογοτεχνικό ταλέντο ο Κων/νος Click για ανάπτυξη... Ναι, τι να σου πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλη χρονια και καλη αρχη σε ολους!Μην αγχωνεσται,λιγοι μηνες ειναι θα περασουν!Υπομονη και δεν θα αργησει να τελειωσει η χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:31 Ο chronis_25: #31 12-09-09 02:31 Άρχισε το σχολείο και ξαναβρήκα το χαμένο μου εαυτό. Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! :yeah::yeah::yeah::yeah::yeah: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:34 Η Ειρηνάκι έγραψε: #32 12-09-09 02:34 Αρχική Δημοσίευση από chronis_25: Άρχισε το σχολείο και ξαναβρήκα το χαμένο μου εαυτό. Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! :yeah::yeah::yeah::yeah::yeah: Click για ανάπτυξη... K εγώ κατά ένα περίεργο τρόπο,χαίρομαι πολύ που άρχισε το σχολείο!!βαρέθηκα να κάθομαι!!επιτέλους θέλω να μπω πάλι σε ένα πρόγραμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η Ειμαρμένη: #33 12-09-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Καλη χρονια, χαρουμενη χρυση πρωτοχρονια... Περα απο την πλακα παιδια, ευχομαι ολοψυχα καλη δυναμη σε ολους σας, μεθοδικο και συστηματικο διαβασμα και πανω απ'ολα καθε επιτυχια!! Υ.Γ: Α, και μην ξαναδω κανεναν να γραψει καλη επιτυχια, γιατι βουρλιζομαι!! Ειναι πλεονασμος... Αχ αυτη η θεωρητικη, με εχει καταστρεψει!! Και απο τη μυγα ξυγκι βγαζω:no1: Click για ανάπτυξη... Kαι το καλό κουράγιο πλεονασμός είναι.Το κουράγιο είναι πάντα καλό.Βέβαια,δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες,ίσως να υπάρχουν κι αρνητικές δυνάμεις(στη φυσική σίγουρα).Θα το ψάξω και θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:54 Η maraki love: #34 12-09-09 11:54 Για όσους θα δώσουν πανελλήνιες εύχομαι κουράγιο,δύναμη και αυτοσυγκέντρωση Η χρονιά αυτή περνάει πολύ γρήγορα,χωρίας να το καταλάβετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Ο Μιχάλης9867: #35 12-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη;581178δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες: οτι να ναι.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Ο mission possible: #36 12-09-09 12:28 H σεζον του καλοκαιριου παει.ολα τα ανφαν-γκατε στο σχολειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasia1997 Νεοφερμένο μέλος Η vasia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Η vasia1997: #37 12-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από pauline: Αυτο ειναι στις δυνατοτητες μας Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!!!!ΕΧΩ ΑΝΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΛΑ Η ΤΥΧΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ!!! ----------------------------------------- ΟΛΟΙ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!!!ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!!! ----------------------------------------- αντε και καλη μας χρονια!!!!να ρωτησω κατι ρε παιδια???πως λεγετε το θεμα με σχεση τη πρωτη γυμνασιου που θα παρει λαπτοπ??σας παρακαλω πειτε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Ο foreverfreak: #38 12-09-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Kαι το καλό κουράγιο πλεονασμός είναι.Το κουράγιο είναι πάντα καλό.Βέβαια,δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες,ίσως να υπάρχουν κι αρνητικές δυνάμεις(στη φυσική σίγουρα).Θα το ψάξω και θα σου πω Click για ανάπτυξη... Α, ευχαριστω για την επισημανση Ιωαννα μου!! Αλλα δε βλεπω να εγραψα πουθενα καλο κουραγιο (τουλαχισοτν σε αυτο το θεμα)... Οσο για την εκφραση "καλη δυναμη", χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, νομιζω οτι ειναι δοκιμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:47 Η maraki love: #39 12-09-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Α, ευχαριστω για την επισημανση Ιωαννα μου!! Αλλα δε βλεπω να εγραψα πουθενα καλο κουραγιο (τουλαχισοτν σε αυτο το θεμα)... Οσο για την εκφραση "καλη δυναμη", χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, νομιζω οτι ειναι δοκιμη!! Click για ανάπτυξη... λογοτεχνικό ταλέντο ο Κων/νος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:58 Ο foreverfreak: #40 12-09-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: λογοτεχνικό ταλέντο ο Κων/νος Click για ανάπτυξη... Ναι, τι να σου πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άρχισε το σχολείο και ξαναβρήκα το χαμένο μου εαυτό. Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! :yeah::yeah::yeah::yeah::yeah: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:34 Η Ειρηνάκι έγραψε: #32 12-09-09 02:34 Αρχική Δημοσίευση από chronis_25: Άρχισε το σχολείο και ξαναβρήκα το χαμένο μου εαυτό. Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! :yeah::yeah::yeah::yeah::yeah: Click για ανάπτυξη... K εγώ κατά ένα περίεργο τρόπο,χαίρομαι πολύ που άρχισε το σχολείο!!βαρέθηκα να κάθομαι!!επιτέλους θέλω να μπω πάλι σε ένα πρόγραμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η Ειμαρμένη: #33 12-09-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Καλη χρονια, χαρουμενη χρυση πρωτοχρονια... Περα απο την πλακα παιδια, ευχομαι ολοψυχα καλη δυναμη σε ολους σας, μεθοδικο και συστηματικο διαβασμα και πανω απ'ολα καθε επιτυχια!! Υ.Γ: Α, και μην ξαναδω κανεναν να γραψει καλη επιτυχια, γιατι βουρλιζομαι!! Ειναι πλεονασμος... Αχ αυτη η θεωρητικη, με εχει καταστρεψει!! Και απο τη μυγα ξυγκι βγαζω:no1: Click για ανάπτυξη... Kαι το καλό κουράγιο πλεονασμός είναι.Το κουράγιο είναι πάντα καλό.Βέβαια,δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες,ίσως να υπάρχουν κι αρνητικές δυνάμεις(στη φυσική σίγουρα).Θα το ψάξω και θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:54 Η maraki love: #34 12-09-09 11:54 Για όσους θα δώσουν πανελλήνιες εύχομαι κουράγιο,δύναμη και αυτοσυγκέντρωση Η χρονιά αυτή περνάει πολύ γρήγορα,χωρίας να το καταλάβετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Ο Μιχάλης9867: #35 12-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη;581178δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες: οτι να ναι.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Ο mission possible: #36 12-09-09 12:28 H σεζον του καλοκαιριου παει.ολα τα ανφαν-γκατε στο σχολειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasia1997 Νεοφερμένο μέλος Η vasia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Η vasia1997: #37 12-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από pauline: Αυτο ειναι στις δυνατοτητες μας Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!!!!ΕΧΩ ΑΝΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΛΑ Η ΤΥΧΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ!!! ----------------------------------------- ΟΛΟΙ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!!!ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!!! ----------------------------------------- αντε και καλη μας χρονια!!!!να ρωτησω κατι ρε παιδια???πως λεγετε το θεμα με σχεση τη πρωτη γυμνασιου που θα παρει λαπτοπ??σας παρακαλω πειτε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Ο foreverfreak: #38 12-09-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Kαι το καλό κουράγιο πλεονασμός είναι.Το κουράγιο είναι πάντα καλό.Βέβαια,δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες,ίσως να υπάρχουν κι αρνητικές δυνάμεις(στη φυσική σίγουρα).Θα το ψάξω και θα σου πω Click για ανάπτυξη... Α, ευχαριστω για την επισημανση Ιωαννα μου!! Αλλα δε βλεπω να εγραψα πουθενα καλο κουραγιο (τουλαχισοτν σε αυτο το θεμα)... Οσο για την εκφραση "καλη δυναμη", χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, νομιζω οτι ειναι δοκιμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:47 Η maraki love: #39 12-09-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Α, ευχαριστω για την επισημανση Ιωαννα μου!! Αλλα δε βλεπω να εγραψα πουθενα καλο κουραγιο (τουλαχισοτν σε αυτο το θεμα)... Οσο για την εκφραση "καλη δυναμη", χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, νομιζω οτι ειναι δοκιμη!! Click για ανάπτυξη... λογοτεχνικό ταλέντο ο Κων/νος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:58 Ο foreverfreak: #40 12-09-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: λογοτεχνικό ταλέντο ο Κων/νος Click για ανάπτυξη... Ναι, τι να σου πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chronis_25: Άρχισε το σχολείο και ξαναβρήκα το χαμένο μου εαυτό. Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! :yeah::yeah::yeah::yeah::yeah: Click για ανάπτυξη... K εγώ κατά ένα περίεργο τρόπο,χαίρομαι πολύ που άρχισε το σχολείο!!βαρέθηκα να κάθομαι!!επιτέλους θέλω να μπω πάλι σε ένα πρόγραμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η Ειμαρμένη: #33 12-09-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Καλη χρονια, χαρουμενη χρυση πρωτοχρονια... Περα απο την πλακα παιδια, ευχομαι ολοψυχα καλη δυναμη σε ολους σας, μεθοδικο και συστηματικο διαβασμα και πανω απ'ολα καθε επιτυχια!! Υ.Γ: Α, και μην ξαναδω κανεναν να γραψει καλη επιτυχια, γιατι βουρλιζομαι!! Ειναι πλεονασμος... Αχ αυτη η θεωρητικη, με εχει καταστρεψει!! Και απο τη μυγα ξυγκι βγαζω:no1: Click για ανάπτυξη... Kαι το καλό κουράγιο πλεονασμός είναι.Το κουράγιο είναι πάντα καλό.Βέβαια,δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες,ίσως να υπάρχουν κι αρνητικές δυνάμεις(στη φυσική σίγουρα).Θα το ψάξω και θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:54 Η maraki love: #34 12-09-09 11:54 Για όσους θα δώσουν πανελλήνιες εύχομαι κουράγιο,δύναμη και αυτοσυγκέντρωση Η χρονιά αυτή περνάει πολύ γρήγορα,χωρίας να το καταλάβετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Ο Μιχάλης9867: #35 12-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη;581178δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες: οτι να ναι.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Ο mission possible: #36 12-09-09 12:28 H σεζον του καλοκαιριου παει.ολα τα ανφαν-γκατε στο σχολειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasia1997 Νεοφερμένο μέλος Η vasia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Η vasia1997: #37 12-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από pauline: Αυτο ειναι στις δυνατοτητες μας Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!!!!ΕΧΩ ΑΝΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΛΑ Η ΤΥΧΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ!!! ----------------------------------------- ΟΛΟΙ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!!!ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!!! ----------------------------------------- αντε και καλη μας χρονια!!!!να ρωτησω κατι ρε παιδια???πως λεγετε το θεμα με σχεση τη πρωτη γυμνασιου που θα παρει λαπτοπ??σας παρακαλω πειτε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Ο foreverfreak: #38 12-09-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Kαι το καλό κουράγιο πλεονασμός είναι.Το κουράγιο είναι πάντα καλό.Βέβαια,δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες,ίσως να υπάρχουν κι αρνητικές δυνάμεις(στη φυσική σίγουρα).Θα το ψάξω και θα σου πω Click για ανάπτυξη... Α, ευχαριστω για την επισημανση Ιωαννα μου!! Αλλα δε βλεπω να εγραψα πουθενα καλο κουραγιο (τουλαχισοτν σε αυτο το θεμα)... Οσο για την εκφραση "καλη δυναμη", χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, νομιζω οτι ειναι δοκιμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:47 Η maraki love: #39 12-09-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Α, ευχαριστω για την επισημανση Ιωαννα μου!! Αλλα δε βλεπω να εγραψα πουθενα καλο κουραγιο (τουλαχισοτν σε αυτο το θεμα)... Οσο για την εκφραση "καλη δυναμη", χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, νομιζω οτι ειναι δοκιμη!! Click για ανάπτυξη... λογοτεχνικό ταλέντο ο Κων/νος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:58 Ο foreverfreak: #40 12-09-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: λογοτεχνικό ταλέντο ο Κων/νος Click για ανάπτυξη... Ναι, τι να σου πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Καλη χρονια, χαρουμενη χρυση πρωτοχρονια... Περα απο την πλακα παιδια, ευχομαι ολοψυχα καλη δυναμη σε ολους σας, μεθοδικο και συστηματικο διαβασμα και πανω απ'ολα καθε επιτυχια!! Υ.Γ: Α, και μην ξαναδω κανεναν να γραψει καλη επιτυχια, γιατι βουρλιζομαι!! Ειναι πλεονασμος... Αχ αυτη η θεωρητικη, με εχει καταστρεψει!! Και απο τη μυγα ξυγκι βγαζω:no1: Click για ανάπτυξη... Kαι το καλό κουράγιο πλεονασμός είναι.Το κουράγιο είναι πάντα καλό.Βέβαια,δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες,ίσως να υπάρχουν κι αρνητικές δυνάμεις(στη φυσική σίγουρα).Θα το ψάξω και θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:54 Η maraki love: #34 12-09-09 11:54 Για όσους θα δώσουν πανελλήνιες εύχομαι κουράγιο,δύναμη και αυτοσυγκέντρωση Η χρονιά αυτή περνάει πολύ γρήγορα,χωρίας να το καταλάβετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Ο Μιχάλης9867: #35 12-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη;581178δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες: οτι να ναι.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Ο mission possible: #36 12-09-09 12:28 H σεζον του καλοκαιριου παει.ολα τα ανφαν-γκατε στο σχολειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasia1997 Νεοφερμένο μέλος Η vasia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Η vasia1997: #37 12-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από pauline: Αυτο ειναι στις δυνατοτητες μας Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!!!!ΕΧΩ ΑΝΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΛΑ Η ΤΥΧΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ!!! ----------------------------------------- ΟΛΟΙ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!!!ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!!! ----------------------------------------- αντε και καλη μας χρονια!!!!να ρωτησω κατι ρε παιδια???πως λεγετε το θεμα με σχεση τη πρωτη γυμνασιου που θα παρει λαπτοπ??σας παρακαλω πειτε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Ο foreverfreak: #38 12-09-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Kαι το καλό κουράγιο πλεονασμός είναι.Το κουράγιο είναι πάντα καλό.Βέβαια,δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες,ίσως να υπάρχουν κι αρνητικές δυνάμεις(στη φυσική σίγουρα).Θα το ψάξω και θα σου πω Click για ανάπτυξη... Α, ευχαριστω για την επισημανση Ιωαννα μου!! Αλλα δε βλεπω να εγραψα πουθενα καλο κουραγιο (τουλαχισοτν σε αυτο το θεμα)... Οσο για την εκφραση "καλη δυναμη", χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, νομιζω οτι ειναι δοκιμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:47 Η maraki love: #39 12-09-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Α, ευχαριστω για την επισημανση Ιωαννα μου!! Αλλα δε βλεπω να εγραψα πουθενα καλο κουραγιο (τουλαχισοτν σε αυτο το θεμα)... Οσο για την εκφραση "καλη δυναμη", χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, νομιζω οτι ειναι δοκιμη!! Click για ανάπτυξη... λογοτεχνικό ταλέντο ο Κων/νος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:58 Ο foreverfreak: #40 12-09-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: λογοτεχνικό ταλέντο ο Κων/νος Click για ανάπτυξη... Ναι, τι να σου πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για όσους θα δώσουν πανελλήνιες εύχομαι κουράγιο,δύναμη και αυτοσυγκέντρωση Η χρονιά αυτή περνάει πολύ γρήγορα,χωρίας να το καταλάβετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Ο Μιχάλης9867: #35 12-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη;581178δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες: οτι να ναι.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Ο mission possible: #36 12-09-09 12:28 H σεζον του καλοκαιριου παει.ολα τα ανφαν-γκατε στο σχολειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasia1997 Νεοφερμένο μέλος Η vasia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Η vasia1997: #37 12-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από pauline: Αυτο ειναι στις δυνατοτητες μας Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!!!!ΕΧΩ ΑΝΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΛΑ Η ΤΥΧΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ!!! ----------------------------------------- ΟΛΟΙ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!!!ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!!! ----------------------------------------- αντε και καλη μας χρονια!!!!να ρωτησω κατι ρε παιδια???πως λεγετε το θεμα με σχεση τη πρωτη γυμνασιου που θα παρει λαπτοπ??σας παρακαλω πειτε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Ο foreverfreak: #38 12-09-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Kαι το καλό κουράγιο πλεονασμός είναι.Το κουράγιο είναι πάντα καλό.Βέβαια,δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες,ίσως να υπάρχουν κι αρνητικές δυνάμεις(στη φυσική σίγουρα).Θα το ψάξω και θα σου πω Click για ανάπτυξη... Α, ευχαριστω για την επισημανση Ιωαννα μου!! Αλλα δε βλεπω να εγραψα πουθενα καλο κουραγιο (τουλαχισοτν σε αυτο το θεμα)... Οσο για την εκφραση "καλη δυναμη", χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, νομιζω οτι ειναι δοκιμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:47 Η maraki love: #39 12-09-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Α, ευχαριστω για την επισημανση Ιωαννα μου!! Αλλα δε βλεπω να εγραψα πουθενα καλο κουραγιο (τουλαχισοτν σε αυτο το θεμα)... Οσο για την εκφραση "καλη δυναμη", χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, νομιζω οτι ειναι δοκιμη!! Click για ανάπτυξη... λογοτεχνικό ταλέντο ο Κων/νος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:58 Ο foreverfreak: #40 12-09-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: λογοτεχνικό ταλέντο ο Κων/νος Click για ανάπτυξη... Ναι, τι να σου πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη;581178δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες: οτι να ναι.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Ο mission possible: #36 12-09-09 12:28 H σεζον του καλοκαιριου παει.ολα τα ανφαν-γκατε στο σχολειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasia1997 Νεοφερμένο μέλος Η vasia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Η vasia1997: #37 12-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από pauline: Αυτο ειναι στις δυνατοτητες μας Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!!!!ΕΧΩ ΑΝΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΛΑ Η ΤΥΧΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ!!! ----------------------------------------- ΟΛΟΙ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!!!ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!!! ----------------------------------------- αντε και καλη μας χρονια!!!!να ρωτησω κατι ρε παιδια???πως λεγετε το θεμα με σχεση τη πρωτη γυμνασιου που θα παρει λαπτοπ??σας παρακαλω πειτε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Ο foreverfreak: #38 12-09-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Kαι το καλό κουράγιο πλεονασμός είναι.Το κουράγιο είναι πάντα καλό.Βέβαια,δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες,ίσως να υπάρχουν κι αρνητικές δυνάμεις(στη φυσική σίγουρα).Θα το ψάξω και θα σου πω Click για ανάπτυξη... Α, ευχαριστω για την επισημανση Ιωαννα μου!! Αλλα δε βλεπω να εγραψα πουθενα καλο κουραγιο (τουλαχισοτν σε αυτο το θεμα)... Οσο για την εκφραση "καλη δυναμη", χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, νομιζω οτι ειναι δοκιμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:47 Η maraki love: #39 12-09-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Α, ευχαριστω για την επισημανση Ιωαννα μου!! Αλλα δε βλεπω να εγραψα πουθενα καλο κουραγιο (τουλαχισοτν σε αυτο το θεμα)... Οσο για την εκφραση "καλη δυναμη", χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, νομιζω οτι ειναι δοκιμη!! Click για ανάπτυξη... λογοτεχνικό ταλέντο ο Κων/νος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:58 Ο foreverfreak: #40 12-09-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: λογοτεχνικό ταλέντο ο Κων/νος Click για ανάπτυξη... Ναι, τι να σου πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
H σεζον του καλοκαιριου παει.ολα τα ανφαν-γκατε στο σχολειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasia1997 Νεοφερμένο μέλος Η vasia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Η vasia1997: #37 12-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από pauline: Αυτο ειναι στις δυνατοτητες μας Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!!!!ΕΧΩ ΑΝΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΛΑ Η ΤΥΧΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ!!! ----------------------------------------- ΟΛΟΙ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!!!ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!!! ----------------------------------------- αντε και καλη μας χρονια!!!!να ρωτησω κατι ρε παιδια???πως λεγετε το θεμα με σχεση τη πρωτη γυμνασιου που θα παρει λαπτοπ??σας παρακαλω πειτε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Ο foreverfreak: #38 12-09-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Kαι το καλό κουράγιο πλεονασμός είναι.Το κουράγιο είναι πάντα καλό.Βέβαια,δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες,ίσως να υπάρχουν κι αρνητικές δυνάμεις(στη φυσική σίγουρα).Θα το ψάξω και θα σου πω Click για ανάπτυξη... Α, ευχαριστω για την επισημανση Ιωαννα μου!! Αλλα δε βλεπω να εγραψα πουθενα καλο κουραγιο (τουλαχισοτν σε αυτο το θεμα)... Οσο για την εκφραση "καλη δυναμη", χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, νομιζω οτι ειναι δοκιμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:47 Η maraki love: #39 12-09-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Α, ευχαριστω για την επισημανση Ιωαννα μου!! Αλλα δε βλεπω να εγραψα πουθενα καλο κουραγιο (τουλαχισοτν σε αυτο το θεμα)... Οσο για την εκφραση "καλη δυναμη", χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, νομιζω οτι ειναι δοκιμη!! Click για ανάπτυξη... λογοτεχνικό ταλέντο ο Κων/νος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:58 Ο foreverfreak: #40 12-09-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: λογοτεχνικό ταλέντο ο Κων/νος Click για ανάπτυξη... Ναι, τι να σου πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από pauline: Αυτο ειναι στις δυνατοτητες μας Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!!!!ΕΧΩ ΑΝΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΛΑ Η ΤΥΧΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ!!! ----------------------------------------- ΟΛΟΙ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!!!ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!!! ----------------------------------------- αντε και καλη μας χρονια!!!!να ρωτησω κατι ρε παιδια???πως λεγετε το θεμα με σχεση τη πρωτη γυμνασιου που θα παρει λαπτοπ??σας παρακαλω πειτε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Ο foreverfreak: #38 12-09-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Kαι το καλό κουράγιο πλεονασμός είναι.Το κουράγιο είναι πάντα καλό.Βέβαια,δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες,ίσως να υπάρχουν κι αρνητικές δυνάμεις(στη φυσική σίγουρα).Θα το ψάξω και θα σου πω Click για ανάπτυξη... Α, ευχαριστω για την επισημανση Ιωαννα μου!! Αλλα δε βλεπω να εγραψα πουθενα καλο κουραγιο (τουλαχισοτν σε αυτο το θεμα)... Οσο για την εκφραση "καλη δυναμη", χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, νομιζω οτι ειναι δοκιμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:47 Η maraki love: #39 12-09-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Α, ευχαριστω για την επισημανση Ιωαννα μου!! Αλλα δε βλεπω να εγραψα πουθενα καλο κουραγιο (τουλαχισοτν σε αυτο το θεμα)... Οσο για την εκφραση "καλη δυναμη", χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, νομιζω οτι ειναι δοκιμη!! Click για ανάπτυξη... λογοτεχνικό ταλέντο ο Κων/νος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:58 Ο foreverfreak: #40 12-09-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: λογοτεχνικό ταλέντο ο Κων/νος Click για ανάπτυξη... Ναι, τι να σου πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Kαι το καλό κουράγιο πλεονασμός είναι.Το κουράγιο είναι πάντα καλό.Βέβαια,δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες,ίσως να υπάρχουν κι αρνητικές δυνάμεις(στη φυσική σίγουρα).Θα το ψάξω και θα σου πω Click για ανάπτυξη... Α, ευχαριστω για την επισημανση Ιωαννα μου!! Αλλα δε βλεπω να εγραψα πουθενα καλο κουραγιο (τουλαχισοτν σε αυτο το θεμα)... Οσο για την εκφραση "καλη δυναμη", χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, νομιζω οτι ειναι δοκιμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:47 Η maraki love: #39 12-09-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Α, ευχαριστω για την επισημανση Ιωαννα μου!! Αλλα δε βλεπω να εγραψα πουθενα καλο κουραγιο (τουλαχισοτν σε αυτο το θεμα)... Οσο για την εκφραση "καλη δυναμη", χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, νομιζω οτι ειναι δοκιμη!! Click για ανάπτυξη... λογοτεχνικό ταλέντο ο Κων/νος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:58 Ο foreverfreak: #40 12-09-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: λογοτεχνικό ταλέντο ο Κων/νος Click για ανάπτυξη... Ναι, τι να σου πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Α, ευχαριστω για την επισημανση Ιωαννα μου!! Αλλα δε βλεπω να εγραψα πουθενα καλο κουραγιο (τουλαχισοτν σε αυτο το θεμα)... Οσο για την εκφραση "καλη δυναμη", χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, νομιζω οτι ειναι δοκιμη!! Click για ανάπτυξη... λογοτεχνικό ταλέντο ο Κων/νος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:58 Ο foreverfreak: #40 12-09-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: λογοτεχνικό ταλέντο ο Κων/νος Click για ανάπτυξη... Ναι, τι να σου πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από maraki love: λογοτεχνικό ταλέντο ο Κων/νος Click για ανάπτυξη... Ναι, τι να σου πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.