antigrafakias
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επειδή σε κόβω για δικό μου..!!Αντε μαγκες με το καλο και ολα να πανε οπως τα θελουμε![]()
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=bYQ0VDCBEvo&feature=related[/ame]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Green 13
Δραστήριο μέλος

Επειδή σε κόβω για δικό μου..!!
https://www.youtube.com/watch?v=bYQ0VDCBEvo&feature=related
Σωστά εκοψες μαγκα! :no1: Παυλος 4 ever
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος

Μπα,ο επόμενος Σεπτέμβριος θα σας βρει να κοιμάστε την ώρα του αγιασμού.Ο Οκτώβριος θα σας βρει στη σχολή.Καλή χρονιά παίδες και κοπελιές να έχουμε, με αποτελεσματικό διάβασμα και ο επόμενος Σεπτέμβριος να μας βρει στη σχολή που θέλουμε!
ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!![]()
Καλή χρονιά και καλή τύχη κι από εμένα!
stella
Δραστήριο μέλος

Μπα,ο επόμενος Σεπτέμβριος θα σας βρει να κοιμάστε την ώρα του αγιασμού.Ο Οκτώβριος θα σας βρει στη σχολή.
Καλή χρονιά και καλή τύχη κι από εμένα!
Α εγώ πάντως πήγα και φέτος στον αγιασμό αν και τελείωσα!ε είμαι πρωινός τύπος και μια και σηκώθηκα είπα να πάω!
microbio
Νεοφερμένο μέλος

Υπομονή χρειάζεται...
Άντε κ του χρόνου θα εύχεστε εσείς στους επόμενους!
Sally
Νεοφερμένο μέλος

καλη χρονια και καλο κουραγιο σε ολους!!!

johngreek_mad
Δραστήριο μέλος

foreverfreak
Διάσημο μέλος

Περα απο την πλακα παιδια, ευχομαι ολοψυχα καλη δυναμη σε ολους σας, μεθοδικο και συστηματικο διαβασμα και πανω απ'ολα καθε επιτυχια!!
Υ.Γ: Α, και μην ξαναδω κανεναν να γραψει καλη επιτυχια, γιατι βουρλιζομαι!! Ειναι πλεονασμος... Αχ αυτη η θεωρητικη, με εχει καταστρεψει!! Και απο τη μυγα ξυγκι βγαζω:no1:

Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος

παντως εμενα λιγες μου φαινονται....αν τις μετρουσα και γω ετσι υωρα θα ειχα αγχωθει ποοολυ!
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!
:yeah::yeah::yeah::yeah::yeah:
Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος

K εγώ κατά ένα περίεργο τρόποΆρχισε το σχολείο και ξαναβρήκα το χαμένο μου εαυτό.
Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!
:yeah::yeah::yeah::yeah::yeah:

Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος

Kαι το καλό κουράγιο πλεονασμός είναι.Το κουράγιο είναι πάντα καλό.Βέβαια,δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες,ίσως να υπάρχουν κι αρνητικές δυνάμεις(στη φυσική σίγουρα).Θα το ψάξω και θα σου πωΚαλη χρονια, χαρουμενη χρυση πρωτοχρονια...
Περα απο την πλακα παιδια, ευχομαι ολοψυχα καλη δυναμη σε ολους σας, μεθοδικο και συστηματικο διαβασμα και πανω απ'ολα καθε επιτυχια!!
Υ.Γ: Α, και μην ξαναδω κανεναν να γραψει καλη επιτυχια, γιατι βουρλιζομαι!! Ειναι πλεονασμος... Αχ αυτη η θεωρητικη, με εχει καταστρεψει!! Και απο τη μυγα ξυγκι βγαζω:no1:![]()

maraki love
Διάσημο μέλος

Η χρονιά αυτή περνάει πολύ γρήγορα,χωρίας να το καταλάβετε

Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος

οτι να ναι....
mission possible
Πολύ δραστήριο μέλος

vasia1997
Νεοφερμένο μέλος

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!!!!ΕΧΩ ΑΝΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΛΑ Η ΤΥΧΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ!!!Αυτο ειναι στις δυνατοτητες μας![]()

-----------------------------------------
ΟΛΟΙ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!!!ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!
-----------------------------------------
αντε και καλη μας χρονια!!!!να ρωτησω κατι ρε παιδια???πως λεγετε το θεμα με σχεση τη πρωτη γυμνασιου που θα παρει λαπτοπ??σας παρακαλω πειτε μου
foreverfreak
Διάσημο μέλος

Α, ευχαριστω για την επισημανση Ιωαννα μουKαι το καλό κουράγιο πλεονασμός είναι.Το κουράγιο είναι πάντα καλό.Βέβαια,δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο για το "δύναμη" που έγραψες,ίσως να υπάρχουν κι αρνητικές δυνάμεις(στη φυσική σίγουρα).Θα το ψάξω και θα σου πω![]()

maraki love
Διάσημο μέλος

Α, ευχαριστω για την επισημανση Ιωαννα μου!! Αλλα δε βλεπω να εγραψα πουθενα καλο κουραγιο (τουλαχισοτν σε αυτο το θεμα
)... Οσο για την εκφραση "καλη δυναμη", χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, νομιζω οτι ειναι δοκιμη!!
λογοτεχνικό ταλέντο ο Κων/νος

foreverfreak
Διάσημο μέλος

Ναι, τι να σου πωλογοτεχνικό ταλέντο ο Κων/νος![]()

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.