Άδεια άσκησης επαγγέλματος

@[email protected]

New member

Η @[email protected] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών , Καθηγητής και μας γράφει απο Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 52 μηνύματα.
Ορκίστηκα την περασμένη εβδομάδα (αγγλική φιλολογία) και αναρωτιέμαι τι πρέπει να κάνω τώρα...πώς βγάζω άδεια άσκησης επαγγέλματος;
Οι συμβουλές σας μου είναι πολύτιμες!:)
 

VouDou

Well-known member

Ο Δημήτριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών , Καθηγητής και μας γράφει απο Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 1,070 μηνύματα.

Alessandra

New member

Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος . Έχει γράψει 1,376 μηνύματα.

Jenny

New member

Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Καθηγητής . Έχει γράψει 747 μηνύματα.
Αν πας στη Β/ΘΜΙΑ θα σου δώσουν ένα χαρτί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και μόλις τα πας θα στη βγάλουν...Είχα βγάλει κι εγώ πριν 5 χρόνια που τελείωσα Γερμανική Φιλολογία και τη χρειαζόμουν για το φροντιστήριο που με είχαν προσλάβει.
 

fragl

New member

Η fragl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Καθηγητής . Έχει γράψει 318 μηνύματα.
Καλή αρχή σου εύχομαι!Και παρεμπιπτόντως δεν λέγεται άδεια ασκήσεως επαγγέλματος (έτσι ονομάζεται η άδεια που χρειάζεται για κάποια άλλα επαγγέλματα, όχι αυτά της εκπαίδευσης), αλλά άδεια διδασκαλίας.Αυτό μου το είχε πει μια ξινή με υφάκι στη β' βάθμια όταν είχα πάει για τον ίδιο σκοπό.Καλό είναι να το ξέρεις πριν πας.Αν και θέλει μεγάλη γκαντεμιά για να πέσεις στην ίδια! :bye:
 

@[email protected]

New member

Η @[email protected] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών , Καθηγητής και μας γράφει απο Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 52 μηνύματα.
:) thanks a lot παιδιά! Την άδεια διδασκαλίας λοιπόν τη ζητούν σε όλα τα φροντιστήρια;
 

DimitrisP

New member

Ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 62 ετών , Καθηγητής και μας γράφει απο Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα.
Είχα κάποτε φροντιστήριο (15 χρόνια πριν) και την ζητούσα από όλους ανεξαιρέτως τους συναδέλφους που ήθελαν να διδάξουν.
Δεν γνωρίζω τι γίνεται σήμερα αλλά πιθανόν θα την ζητάνε ακόμα.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 60 μέρες:
  • Φορτώνει...
Top