Τέτοια συντηρητικοποίηση απόψεων στο ischool δεν έχω δει πάλι. Εάν κοιτάξουμε τα πρώτα μηνύματα αυτού του θέματος, οι περισσότεροι συμφωνούσαμε στο ότι ήταν ένα λάθος ο όλος χειρισμός της τότε κυβέρνησης σχετικά με την ΕΡΤ. Τώρα, βλέπω ότι κυριαρχεί η άποψη ότι δεν έπρεπε να επαναλειτουργήσει.
Κεντρικός παρουσιαστής ειδήσεων: Πάνος Χαρίτος. Ήταν πολεμικός ανταποκριτής. Σκληρή δουλειά, κι όχι γλύψιμο στον κάθε πρωθυπουργό-υπουργό-βουλευτή για μια θεσούλα δίπλα στο σπίτι του. Κατά τη γνώμη μου είναι μια εξαιρετική επιλογή για αυτή τη θέση, και κυρίως αξιοκρατική. Κάποιος άλλος μπορεί να έχει άλλη άποψη και να προτιμά την Τρέμη ή την Κοσιώνη. Γούστα είναι αυτά και ιδεολογίες.
Επίσης, επειδή γράφονται διάφορες ανακρίβειες σχετικά με το οικονομικό όφελος που είχαμε από το κλείσιμο της ΕΡΤ, έχω βρει μια σχετική εικόνα που κυκλοφορεί:
Όσον αφορά την παρέλαση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από την ΕΡΤ, λογικό είναι, εκείνοι την άνοιξαν, τόσον καιρό μαζί με τους εργαζόμενους αυτούς ήταν, δεν είναι ότι τώρα τους θυμήθηκαν και τους εκμεταλλεύονται. Στην πορεία θα δείξει πώς θα εξελιχθεί και πόσο αντικειμενικό, ή καλύτερα πλουραλιστικό χαρακτήρα θα έχει.