Υποθετω οτι πληρεις τις προυποθεσεις που ανεφερα και η μετεγγραφη εμπ ειναι σιγουρη.. σωστα?
Ε δεν προκειτε να παει στην σχολη που εξ αρχης περασε ..μονο ηλεκτρονικη αλληλογραφια με αυτη..αντε και κουριερ αν ζητησουν χαρτια χαρτενια.
Απο 1ης οκτωβριου στο εμπ.... εκει πανω στου ζωγραφου.. παρακολουθει μαθηματα ...κονε με την διπλανη να κατεβασει τις σημειωσεις και εξεταστικη πρωτου εξαμηνου δινουμε στο εμπ.
Χρωστουμενο μονο το εργαστηριο του 1ου εξαμηνου για του χρονου.( σηνηθως το εμπ στο 1ο εξαμηνο βαζει 1 εργαστηριο ( ημμυ))
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025
Καλημερα Albert
για αρχη να πουμε οτι η ceid πατρας δεχεται μετεγγραφες και απο 2ο και απο 4ο πεδιο.
Τωρα στο στορυ μας.
Το αδελφι θελει μηχανικων ηλεκρονικων υπολογιστων παδα..το δηλωνει στο μηχανογραφικο 1η επιλογη αλλα ισως τα μορια να μην φτανουν..οποτε βαζουμε 2η επιλογη την αντιστοιχη σχολη των σερρες ( φρονιμο ειναι να μπει 3η η σαμος)
εστω οτι μπαινουμε σερρες ή και σαμο.
Μεσα οκτωβριου κανουμε αιτηση μετεγγραφης για μηχανικων υπολογιστων παδα .
Το ηλεκτρονικο συστημα μετεγγραφων ( πλατφορμα που το λεω εγω) θα ελεγξει μονο αυτη την επιθυμια
(η ceιd πατρας του ειναι αγνωστη) .
Αν μπορει θα μας δωσει την μετεγγραφη, αν οχι δεν θα την δωσει.
Εμεις τωρα θα μεινουμε σερρες η σαμο? ε δεν εχουμε λευτα για εκει.
Οποτε κολλαμε και μια μετακινηση για μηχανικους παραγωγης παδα και μας χωνει εκει.
Κατανοητα?
Δεν ξερω τι μορια μετεγγραφης εχετε αλλα η σχολη Μηχανικων Υπολογιστων Παδα ειναι ευκολη στην μετεγγραφη (μαλλον θα παραμεινει καπου εκει)