Ωραια... και μαλλον οχι ωραια
Ως εισοδημα αυτοι υπολογιζουν το αθροισμα καθε ποσου .. φορολογουμενο αφορολογητου κλπ ...οπως:
εισοδημα πατερα
εισοδημα μητερας
εισοδημα φοιτητη
εισοδημα απο αδελφια που γενηθηκαν 1-1-1999 και προ τα εδω!
Το συνολο δεν θα πρεπει να ειναι μεγαλυτερο απο 30.000 + 3.000 για καθε παιδι εκτος του φοιτητη.
Για Κοζανη ,Κομοτηνή , αιγαιου ειναι 40.000 + 3000
27. Πώς υπολογίζεται το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα; Ποιο ποσό δεν πρέπει να υπερβαίνει;
Ως ετήσιο οικογενειακό εισόδημα θεωρείται το συνολικό ετήσιο φορολογούμενο πραγματικό ή τεκμαρτό, καθώς και το απαλλασσόμενο ή φορολογούμενο με ειδικό τρόπο εισόδημα του φορολογούμενου, της συζύγου του και των ανήλικων τέκνων του, από κάθε πηγή. Το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα του προηγούμενου έτους:
● Για αιτήσεις που αφορούν προπτυχιακούς φοιτητές που εισάγονται και εγγράφονται κατά το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 και εφεξής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, δεν πρέπει να υπερβαίνει τις σαράντα χιλιάδες (40.000) ευρώ, προσαυξανόμενο κατά τρεις χιλιάδες (3.000) ευρώ για κάθε προστατευόμενο παιδί πέραν του ενός.
● Για κάθε άλλη περίπτωση, δεν πρέπει να υπερβαίνει τις τριάντα χιλιάδες (30.000) ευρώ, προσαυξανόμενο κατά τρεις χιλιάδες (3.000) ευρώ για κάθε προστατευόμενο παιδί πέραν του ενός.
Το ονομα του συμβολαιου μπορει να ειναι στο μπαμπα ή μαμα ( ειναι το ορθο) ή και στον φοιτητη... αν η πλατφορμα τα στηλωσει για αυτο .... το λυνει ευκολα το πανεπιστημιο με μια επικοινωνια σου.
Η μονιμη κατοικια ελεγχεται αυτοματα με διασυνδεση με την εφορια ..δηλαδη απο την διεθυνση που εχει αυτη..αν δεν θελει, δινεις στο πανεπιστημιο ενα χαρτι δεκο και το κανει αυτο.