Από τα καλύτερα επεισόδια,έχω συγκλονιστεί! Καταρχήν στην αρχή εκεί με την Hayden μας έδειξε ό,τι έδειξε για να μας ανάψει; Γιατί το πέτυχε
Λοιπόν το επεισόδιο γάμησε,είχε συνεχώς δράση.Όταν η Lydia έκανε το κεφάλι του άλλου σαν καρπούζι που έσπασε,το ευχαριστήθηκα.Αν και το γεγονός ότι ο Theo πήρε τη μάσκα των dread doctors δε μου άρεσε καθόλου.Και η μάνα Martin είχε τη φάση της στο τέλος με τη Tracy,παράπονο δεν έχω.Μου άρεσε που η Ηayden επιτέλους έδειξε τις were-jaguar δυνάμεις της,καιρός ήταν.Ευελπιστώ στον 6ο κύκλο,στον οποίο θα παίζει κιολας,να ειναι πιο δραστήρια.Αν και ο Deaculion της είπε ότι είναι πιο δυνατή από τις άλλες χίμαιρες κτλ ( ίσως να ήταν και λόγια του αέρα για να τη πάρει με το μέρος του,who knows).
Επίσημα καταλάβαμε ότι η Lydia άμα θέλει τους σκοτώνει όλους,πυρηνικη βόμβα έγινε όχι αστεία!
Σε μια φάση αυτός που σκότωσε,όταν την ρώτησε για το ποιος ειναι το the beast of gevaudan,της ειπε ότι μπορεί να είναι και κάποιο γνωστό της πρόσωπο,ποιος θα μπορούσε; Αφού από τον τοίχο βγήκε.
Φίλε Σπυράκο,πόσο παίζει να ευχαριστήθηκες το επεισόδιο με τόσα stydia που είχε;
