Γενικά το βρίσκω αντιαισθητικό, όπως και κάθε παρέμβαση γίνεται στην ανθρώπινη φύση με μόνιμα ή μη αντιστρεπτά αποτελέσματα. Πιο απλά, τελείως αντισέξι (όπως και το κάπνισμα). Θεωρώ ότι η φύση "εκδικείται" κατά κάποιον τρόπο ..εμφανισιακά. Αν ο/η άλλος/η δεν είναι αντικειμενικά όμορφος, ένα τατουάζ δεν διορθώνει το μειονέκτημα.

Βέβαια όπως λέει ο καθένας, για να δικαιολογήσει την "τρέλα" της εποχής, δεν με νοιάζει τι κάνει ο καθένας στο σώμα του. Όμως αυτή η «ανεκτικότητα» έχει και προεκτάσεις και σε άλλα θέματα με τεράστιο κοινωνικό κόστος: η ανοχή στην βλακεία που επηρεάζει κόσμο. Εννοείται ότι η φθορά του χρόνου είναι τόσο αναπόφευκτη σε όλους μας και συνήθως δεν επιδρά μόνο σε θέματα αισθητικής (βλ. γριά ή γέρος με το τατουάζ) αλλά και σε θέματα υγείας που πιθανόν να επηρεάζουν και την αισθητική. Φροντίζω να απέχω από το "marketing" της εικόνας το οποίο περιλαμβάνει και επιπλέον «προϊόντα»: αντρική αποτρίχωση, κεριά και λιβανιστήρια, απολέπιση..

Νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να έχω άλλη άποψη όπως και να είμαι λάτρης της ομορφιάς σε πιο διαχρονικά πράγματα, που είναι η ανθρώπινη σκέψη, τα ανθρώπινα αισθήματα, η γραμματική και κοινωνική μόρφωση, η ανθρώπινη ψυχή..που μένουν αναλλοίωτα στο χρόνο.