Επίσης οι λυμένες ασκήσεις του είναι υπερβολικά απλές! Δες τις λυμένες ασκήσεις του Στεργίου να δεις πόσο πιο πάνω είναι!Προς θεού δεν λέω ότι ένα βοήθημα κρίνεται από τη δυσκολία των ασκήσεων μην πάω στο άλλο άκρο! Απλά ένας καλός μαθητής που πάει για 100 μόνο με Μπάρλα θεωρώ ότι δεν μπορεί να το γράψει(αν βασιστεί μόνο σε αυτό και χωρίς φροντιστήρια κτλ).Πρέπει να δει οπωσδήποτε ασκήσεις και μεθόδους που είναι και ελαφρώς πιο δύσκολες.Όχι για να πάθει κρίση ικανότητας,αλλά για να δει πόσο λίγα ξέρει ,ότι οι μεθοδολογίες δεν χωράνε παντού και έτσι θα μπορεί να λύνει και το 4ο θέμα με πιο άνεση!
Επίσης θεωρώ ότι γενικά είναι πολύ κακογραμμένο σαν βοήθημα!Πχ παραθέτει μόνο απαντήσεις των ασκήσεων στο τέλος για το οποίο έχει επικριθεί από πολλούς και σε καινούριες εκδόσεις ίσως αλλάξει αυτό.
Βέβαια αυτό αφορά έναν καλό μαθητή!Ένας μαθητής που πάει για 15(δεν το βάζω σαν όριο απλά μιλάω για πιο μέτριο μαθητή) και με αυτό το βοήθημα καλύπτεται.
Μιλάω και επειδή ασχολούμαι πολύ με τα μαθηματικά και με τα ολυμπιακά,έχω σχεδόν όλα τα βοηθήματα σπίτι μου( και έχω συμμετέχει και στη διόρθωση ενός από αυτά) και γενικά έχω επαφές με τους μαθηματικούς κύκλους!
Φυσικά δεκτή η άποψή σου!Άμα σε βολεύει το στυλ του σε παροτρύνω να συνεχίσεις με αυτό
