Ρε μάναμ, αρχικά είσαι 18, όχι 68.
Ηρέμησε. Ξέρω πολλά παιδιά στην ηλικία σου και φίλους μου, που δεν έχουν κανει τίποτα και προσωπικά μου ακούγεται πολύ φυσιολογικό. -.-
Πάμε στη κοπέλα τώρα. Αν δε της δείξεις ότι δεν έχεις ξανακάνει σχέση ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, και ας πούμε ότι μερικά πράγματα, ή τα' χεις ή δε τα' χεις, οπότε δεν έχει να κάνει τόσο η εμπειρία. Τώρα αν ήμουν η κοπέλα σου και ερχόσουν και μου έλεγες ότι είμαι η πρώτη σου κοπέλα, όχι δε θα ξενέρωνα με την έννοια ότι θα' σουν άπειρος, απλά θα ακουγόταν ως "δικαιολογία" για ό,τι θα ακολουθούσε.Θα μου αρέσε πχ να ρισκάρει, και όχι να κάθεται να περιμένει να κάνω εγώ κίνηση ή θα προτιμούσα πχ. να το μάθω μετά από κάποιο καιρό, ώστε να μην με επηρεάσει αυτό (αν καταλαβαίνεις το "επηρεάσει").
Από κει και πέρα, βρες πρώτα τη κοπέλα με την οποία θα κολλήσεις, "φτιάξτετα" και από κει και πέρα βλέπεις και κάνεις.
ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: όσο ντροπαλός και να είσαι μην είσαι παγοκολώνα δίπλα της. Τόλμα να κάνεις κίνηση, να' σαι άνετος και δυναμικός όσο μπορείς, γιατί σε περίπτωση που της πεις την αλήθεια, θα μείνει έκπληκτη που δε το κατάλαβε και θα της αρέσεις πιο πολύ.
Ξέρω μερικοί θα σου πουν ότι σε μερικές αρέσουν οι ντροπαλοί, αλλά οι ντροπαλοί έως ένα σημείο, αν είσαι ακίνητος και δε κάνεις τίποτα θα νομίζει η άλλη ότι δε τη θες καν και θα ξενερώσει.
Οπότε, συμπερασματικά, άπειρος ή έμπειρος, στο χέρι του καθενός είναι το αν θα ξενερώσει ή άλλη.
Ξέρω ιστορίες με δήθεν έμπειρους που ήταν πιο ξενέρωτοι κι από ξενέρωτους.
Νταξ τα παραπάνω μη τα λάβεις πολύ υπόψιν σου, γιατί εγώ είμαι και περίεργη.
