elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2010 στις 19:32 Η elena_95 έγραψε: #21 08-03-10 19:32 εγώ μενω αθηνα και μας εχουν πει οτι 8α βγουν την παρασκευη. εσας ποτε σας ειχαν πει οτι 8α βγουν? γιατι απο οτι βλεπω ειμαι η μονη που δεν εχω μα8ει αν το πηρα τελικα η οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2010 στις 20:52 Η kleop έγραψε: #22 08-03-10 20:52 Αρχική Δημοσίευση από elena_95: εγώ μενω αθηνα και μας εχουν πει οτι 8α βγουν την παρασκευη. εσας ποτε σας ειχαν πει οτι 8α βγουν? γιατι απο οτι βλεπω ειμαι η μονη που δεν εχω μα8ει αν το πηρα τελικα η οχι Click για ανάπτυξη... εγω που ειχα δωσει στη θεσσαλονικη τα αποτελεσματα θα βγαιναν κανονικα αυριο,αλλα τα βγαλαν μια μερα νωριτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2010 στις 20:56 Η elena_95 έγραψε: #23 08-03-10 20:56 Αρχική Δημοσίευση από kleop: εγω που ειχα δωσει στη θεσσαλονικη τα αποτελεσματα θα βγαιναν κανονικα αυριο,αλλα τα βγαλαν μια μερα νωριτερα. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2010 στις 07:17 Η kleop έγραψε: #24 09-03-10 07:17 Αρχική Δημοσίευση από elena_95: ευχαριστω πολυ Click για ανάπτυξη... παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2010 στις 20:24 Η elena_95 έγραψε: #25 10-03-10 20:24 παιδια τα αποτελεσματα αυριο ή μεθαυριο βγαινουν...ειναι κανεις που τα περιμενει? αν ναι, εχετε καθολου αγωνια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g@ngster95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 376 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 21:49 Ο g@ngster95: #26 29-05-10 21:49 Παιδια αυριο δινουμε β1!!!!!! Στη θεσ/νικη!!!!! Και εγω εκει θα ειμαι και θα δινω!!! ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!! ΝΑ ΣΚΙΣΟΥΜΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2010 στις 18:01 Η AntziWin έγραψε: #27 28-06-10 18:01 Παιδια δινω τoν Μαι και εχω αγχωθει απο τωρα..Πιστευω οτι δεν θα το παρω....Εσας που δωσατε πως σας φανηκε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2010 στις 20:51 Η kleop έγραψε: #28 28-06-10 20:51 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Παιδια δινω τoν Μαι και εχω αγχωθει απο τωρα..Πιστευω οτι δεν θα το παρω....Εσας που δωσατε πως σας φανηκε?? Click για ανάπτυξη... απο τωρα αγχωνεσαι;εχεις χρονο ακομα!κοιτα δεν ειναι δυσκολο πρεπει να εισαι χαλαρη και να ξερεις αυτα που πρεπει.α,να'σαι κι συγκεντρωμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 14:36 Ο GetOuttaMyWay: #29 29-06-10 14:36 ενα σου λεω: ολο το χρονο κοπροσκυλιαζα και το πηρα με μπεφριντιγκεντ... φαντασου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 14:49 Η AntziWin έγραψε: #30 29-06-10 14:49 Axx μακαρι ρε παιδια να το παρω..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 16:18 Η kleop έγραψε: #31 29-06-10 16:18 θα το παρεις.και.... don't worry be happy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 16:21 Η AntziWin έγραψε: #32 29-06-10 16:21 Αρχική Δημοσίευση από kleop: θα το παρεις.και.... don't worry be happy! Click για ανάπτυξη... Αχχχ μακαρι.....εσυ συνεχισες για το Β2?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 16:24 Η kleop έγραψε: #33 29-06-10 16:24 οχι δεν ηθελα,επειδη δινω και lower,αλλα και δεν θελω να εχω τετοιες εννοιες στο λυκειο. εσυ θα συνεχισεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 17:05 Η AntziWin έγραψε: #34 29-06-10 17:05 Αρχική Δημοσίευση από kleop: οχι δεν ηθελα,επειδη δινω και lower,αλλα και δεν θελω να εχω τετοιες εννοιες στο λυκειο. εσυ θα συνεχισεις; Click για ανάπτυξη... οχι φυσικαα.....Δεν μου αρεσουν και πολυυ,,,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 18:00 Ο GetOuttaMyWay: #35 29-06-10 18:00 εγω εδωσα τωρα το Μαιο Β2... το Γκαιτε στη θεσσαλονικη ειναι ολα τα λεφτα! Τελειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 18:13 Η AntziWin έγραψε: #36 29-06-10 18:13 Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: εγω εδωσα τωρα το Μαιο Β2... το Γκαιτε στη θεσσαλονικη ειναι ολα τα λεφτα! Τελειο!!!! Click για ανάπτυξη... πιστευεις οτι το πειρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 19:29 Ο GetOuttaMyWay: #37 29-06-10 19:29 keine Idee!!!! περιμενω τα αποτελεσματα...παντως,μετα που μιλησα με καποιον που δουλευει εκει ειπε οτι η εκθεση ηταν δυσκολοτερη που εχει πεσει ποτε απο τοτε που βγηκε το πτυχιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 02:25 Ο christos4: #38 30-06-10 02:25 Ich wunsche ihnen viel Gluck! Ich hoffe, dass sie Erfolg in den Prufungen haben!! (καλά τα είπα?? έχω C1, αλλά δυστυχώς έχω χάσει την επαφή χρόνια τώρα και δεν τα θυμάμαι καλά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 05:15 Ο GetOuttaMyWay: #39 30-06-10 05:15 Αρχική Δημοσίευση από christos4: Ich wunsche ihnen viel Gluck! Ich hoffe, dass sie Erfolg in den Prufungen haben!! (καλά τα είπα?? έχω C1, αλλά δυστυχώς έχω χάσει την επαφή χρόνια τώρα και δεν τα θυμάμαι καλά ) Click για ανάπτυξη... κοιτα, και γω δεν ειμαι ειδικος στα γερμανικα (στ αγγλικα μονο) αλλα πιστευω οτι ναι σωστα το ειπες βεβαια εχω καποιους ενδοιασμους για το haben , δεν ξερω αν θα επρεπε να γινει hatte... για πειτε κανεις που ξερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 21:02 Ο christos4: #40 30-06-10 21:02 γιατι hatte?? να έχετε επιτυχία στις εξετάσεις ήθελα να πω... τεσπα, όπως και να έχει καλά αποτελέσματα!!! τι θέμα είχε η έκθεση? εγώ πάντως τώρα που θα γίνω φοιτητής λέω να ξαναπιάσω τα γερμανικά, πολύ μου αρέσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ μενω αθηνα και μας εχουν πει οτι 8α βγουν την παρασκευη. εσας ποτε σας ειχαν πει οτι 8α βγουν? γιατι απο οτι βλεπω ειμαι η μονη που δεν εχω μα8ει αν το πηρα τελικα η οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2010 στις 20:52 Η kleop έγραψε: #22 08-03-10 20:52 Αρχική Δημοσίευση από elena_95: εγώ μενω αθηνα και μας εχουν πει οτι 8α βγουν την παρασκευη. εσας ποτε σας ειχαν πει οτι 8α βγουν? γιατι απο οτι βλεπω ειμαι η μονη που δεν εχω μα8ει αν το πηρα τελικα η οχι Click για ανάπτυξη... εγω που ειχα δωσει στη θεσσαλονικη τα αποτελεσματα θα βγαιναν κανονικα αυριο,αλλα τα βγαλαν μια μερα νωριτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2010 στις 20:56 Η elena_95 έγραψε: #23 08-03-10 20:56 Αρχική Δημοσίευση από kleop: εγω που ειχα δωσει στη θεσσαλονικη τα αποτελεσματα θα βγαιναν κανονικα αυριο,αλλα τα βγαλαν μια μερα νωριτερα. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2010 στις 07:17 Η kleop έγραψε: #24 09-03-10 07:17 Αρχική Δημοσίευση από elena_95: ευχαριστω πολυ Click για ανάπτυξη... παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2010 στις 20:24 Η elena_95 έγραψε: #25 10-03-10 20:24 παιδια τα αποτελεσματα αυριο ή μεθαυριο βγαινουν...ειναι κανεις που τα περιμενει? αν ναι, εχετε καθολου αγωνια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g@ngster95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 376 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 21:49 Ο g@ngster95: #26 29-05-10 21:49 Παιδια αυριο δινουμε β1!!!!!! Στη θεσ/νικη!!!!! Και εγω εκει θα ειμαι και θα δινω!!! ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!! ΝΑ ΣΚΙΣΟΥΜΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2010 στις 18:01 Η AntziWin έγραψε: #27 28-06-10 18:01 Παιδια δινω τoν Μαι και εχω αγχωθει απο τωρα..Πιστευω οτι δεν θα το παρω....Εσας που δωσατε πως σας φανηκε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2010 στις 20:51 Η kleop έγραψε: #28 28-06-10 20:51 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Παιδια δινω τoν Μαι και εχω αγχωθει απο τωρα..Πιστευω οτι δεν θα το παρω....Εσας που δωσατε πως σας φανηκε?? Click για ανάπτυξη... απο τωρα αγχωνεσαι;εχεις χρονο ακομα!κοιτα δεν ειναι δυσκολο πρεπει να εισαι χαλαρη και να ξερεις αυτα που πρεπει.α,να'σαι κι συγκεντρωμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 14:36 Ο GetOuttaMyWay: #29 29-06-10 14:36 ενα σου λεω: ολο το χρονο κοπροσκυλιαζα και το πηρα με μπεφριντιγκεντ... φαντασου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 14:49 Η AntziWin έγραψε: #30 29-06-10 14:49 Axx μακαρι ρε παιδια να το παρω..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 16:18 Η kleop έγραψε: #31 29-06-10 16:18 θα το παρεις.και.... don't worry be happy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 16:21 Η AntziWin έγραψε: #32 29-06-10 16:21 Αρχική Δημοσίευση από kleop: θα το παρεις.και.... don't worry be happy! Click για ανάπτυξη... Αχχχ μακαρι.....εσυ συνεχισες για το Β2?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 16:24 Η kleop έγραψε: #33 29-06-10 16:24 οχι δεν ηθελα,επειδη δινω και lower,αλλα και δεν θελω να εχω τετοιες εννοιες στο λυκειο. εσυ θα συνεχισεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 17:05 Η AntziWin έγραψε: #34 29-06-10 17:05 Αρχική Δημοσίευση από kleop: οχι δεν ηθελα,επειδη δινω και lower,αλλα και δεν θελω να εχω τετοιες εννοιες στο λυκειο. εσυ θα συνεχισεις; Click για ανάπτυξη... οχι φυσικαα.....Δεν μου αρεσουν και πολυυ,,,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 18:00 Ο GetOuttaMyWay: #35 29-06-10 18:00 εγω εδωσα τωρα το Μαιο Β2... το Γκαιτε στη θεσσαλονικη ειναι ολα τα λεφτα! Τελειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 18:13 Η AntziWin έγραψε: #36 29-06-10 18:13 Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: εγω εδωσα τωρα το Μαιο Β2... το Γκαιτε στη θεσσαλονικη ειναι ολα τα λεφτα! Τελειο!!!! Click για ανάπτυξη... πιστευεις οτι το πειρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 19:29 Ο GetOuttaMyWay: #37 29-06-10 19:29 keine Idee!!!! περιμενω τα αποτελεσματα...παντως,μετα που μιλησα με καποιον που δουλευει εκει ειπε οτι η εκθεση ηταν δυσκολοτερη που εχει πεσει ποτε απο τοτε που βγηκε το πτυχιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 02:25 Ο christos4: #38 30-06-10 02:25 Ich wunsche ihnen viel Gluck! Ich hoffe, dass sie Erfolg in den Prufungen haben!! (καλά τα είπα?? έχω C1, αλλά δυστυχώς έχω χάσει την επαφή χρόνια τώρα και δεν τα θυμάμαι καλά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 05:15 Ο GetOuttaMyWay: #39 30-06-10 05:15 Αρχική Δημοσίευση από christos4: Ich wunsche ihnen viel Gluck! Ich hoffe, dass sie Erfolg in den Prufungen haben!! (καλά τα είπα?? έχω C1, αλλά δυστυχώς έχω χάσει την επαφή χρόνια τώρα και δεν τα θυμάμαι καλά ) Click για ανάπτυξη... κοιτα, και γω δεν ειμαι ειδικος στα γερμανικα (στ αγγλικα μονο) αλλα πιστευω οτι ναι σωστα το ειπες βεβαια εχω καποιους ενδοιασμους για το haben , δεν ξερω αν θα επρεπε να γινει hatte... για πειτε κανεις που ξερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 21:02 Ο christos4: #40 30-06-10 21:02 γιατι hatte?? να έχετε επιτυχία στις εξετάσεις ήθελα να πω... τεσπα, όπως και να έχει καλά αποτελέσματα!!! τι θέμα είχε η έκθεση? εγώ πάντως τώρα που θα γίνω φοιτητής λέω να ξαναπιάσω τα γερμανικά, πολύ μου αρέσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από elena_95: εγώ μενω αθηνα και μας εχουν πει οτι 8α βγουν την παρασκευη. εσας ποτε σας ειχαν πει οτι 8α βγουν? γιατι απο οτι βλεπω ειμαι η μονη που δεν εχω μα8ει αν το πηρα τελικα η οχι Click για ανάπτυξη... εγω που ειχα δωσει στη θεσσαλονικη τα αποτελεσματα θα βγαιναν κανονικα αυριο,αλλα τα βγαλαν μια μερα νωριτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2010 στις 20:56 Η elena_95 έγραψε: #23 08-03-10 20:56 Αρχική Δημοσίευση από kleop: εγω που ειχα δωσει στη θεσσαλονικη τα αποτελεσματα θα βγαιναν κανονικα αυριο,αλλα τα βγαλαν μια μερα νωριτερα. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2010 στις 07:17 Η kleop έγραψε: #24 09-03-10 07:17 Αρχική Δημοσίευση από elena_95: ευχαριστω πολυ Click για ανάπτυξη... παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2010 στις 20:24 Η elena_95 έγραψε: #25 10-03-10 20:24 παιδια τα αποτελεσματα αυριο ή μεθαυριο βγαινουν...ειναι κανεις που τα περιμενει? αν ναι, εχετε καθολου αγωνια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g@ngster95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 376 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 21:49 Ο g@ngster95: #26 29-05-10 21:49 Παιδια αυριο δινουμε β1!!!!!! Στη θεσ/νικη!!!!! Και εγω εκει θα ειμαι και θα δινω!!! ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!! ΝΑ ΣΚΙΣΟΥΜΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2010 στις 18:01 Η AntziWin έγραψε: #27 28-06-10 18:01 Παιδια δινω τoν Μαι και εχω αγχωθει απο τωρα..Πιστευω οτι δεν θα το παρω....Εσας που δωσατε πως σας φανηκε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2010 στις 20:51 Η kleop έγραψε: #28 28-06-10 20:51 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Παιδια δινω τoν Μαι και εχω αγχωθει απο τωρα..Πιστευω οτι δεν θα το παρω....Εσας που δωσατε πως σας φανηκε?? Click για ανάπτυξη... απο τωρα αγχωνεσαι;εχεις χρονο ακομα!κοιτα δεν ειναι δυσκολο πρεπει να εισαι χαλαρη και να ξερεις αυτα που πρεπει.α,να'σαι κι συγκεντρωμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 14:36 Ο GetOuttaMyWay: #29 29-06-10 14:36 ενα σου λεω: ολο το χρονο κοπροσκυλιαζα και το πηρα με μπεφριντιγκεντ... φαντασου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 14:49 Η AntziWin έγραψε: #30 29-06-10 14:49 Axx μακαρι ρε παιδια να το παρω..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 16:18 Η kleop έγραψε: #31 29-06-10 16:18 θα το παρεις.και.... don't worry be happy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 16:21 Η AntziWin έγραψε: #32 29-06-10 16:21 Αρχική Δημοσίευση από kleop: θα το παρεις.και.... don't worry be happy! Click για ανάπτυξη... Αχχχ μακαρι.....εσυ συνεχισες για το Β2?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 16:24 Η kleop έγραψε: #33 29-06-10 16:24 οχι δεν ηθελα,επειδη δινω και lower,αλλα και δεν θελω να εχω τετοιες εννοιες στο λυκειο. εσυ θα συνεχισεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 17:05 Η AntziWin έγραψε: #34 29-06-10 17:05 Αρχική Δημοσίευση από kleop: οχι δεν ηθελα,επειδη δινω και lower,αλλα και δεν θελω να εχω τετοιες εννοιες στο λυκειο. εσυ θα συνεχισεις; Click για ανάπτυξη... οχι φυσικαα.....Δεν μου αρεσουν και πολυυ,,,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 18:00 Ο GetOuttaMyWay: #35 29-06-10 18:00 εγω εδωσα τωρα το Μαιο Β2... το Γκαιτε στη θεσσαλονικη ειναι ολα τα λεφτα! Τελειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 18:13 Η AntziWin έγραψε: #36 29-06-10 18:13 Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: εγω εδωσα τωρα το Μαιο Β2... το Γκαιτε στη θεσσαλονικη ειναι ολα τα λεφτα! Τελειο!!!! Click για ανάπτυξη... πιστευεις οτι το πειρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 19:29 Ο GetOuttaMyWay: #37 29-06-10 19:29 keine Idee!!!! περιμενω τα αποτελεσματα...παντως,μετα που μιλησα με καποιον που δουλευει εκει ειπε οτι η εκθεση ηταν δυσκολοτερη που εχει πεσει ποτε απο τοτε που βγηκε το πτυχιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 02:25 Ο christos4: #38 30-06-10 02:25 Ich wunsche ihnen viel Gluck! Ich hoffe, dass sie Erfolg in den Prufungen haben!! (καλά τα είπα?? έχω C1, αλλά δυστυχώς έχω χάσει την επαφή χρόνια τώρα και δεν τα θυμάμαι καλά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 05:15 Ο GetOuttaMyWay: #39 30-06-10 05:15 Αρχική Δημοσίευση από christos4: Ich wunsche ihnen viel Gluck! Ich hoffe, dass sie Erfolg in den Prufungen haben!! (καλά τα είπα?? έχω C1, αλλά δυστυχώς έχω χάσει την επαφή χρόνια τώρα και δεν τα θυμάμαι καλά ) Click για ανάπτυξη... κοιτα, και γω δεν ειμαι ειδικος στα γερμανικα (στ αγγλικα μονο) αλλα πιστευω οτι ναι σωστα το ειπες βεβαια εχω καποιους ενδοιασμους για το haben , δεν ξερω αν θα επρεπε να γινει hatte... για πειτε κανεις που ξερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 21:02 Ο christos4: #40 30-06-10 21:02 γιατι hatte?? να έχετε επιτυχία στις εξετάσεις ήθελα να πω... τεσπα, όπως και να έχει καλά αποτελέσματα!!! τι θέμα είχε η έκθεση? εγώ πάντως τώρα που θα γίνω φοιτητής λέω να ξαναπιάσω τα γερμανικά, πολύ μου αρέσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kleop: εγω που ειχα δωσει στη θεσσαλονικη τα αποτελεσματα θα βγαιναν κανονικα αυριο,αλλα τα βγαλαν μια μερα νωριτερα. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2010 στις 07:17 Η kleop έγραψε: #24 09-03-10 07:17 Αρχική Δημοσίευση από elena_95: ευχαριστω πολυ Click για ανάπτυξη... παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2010 στις 20:24 Η elena_95 έγραψε: #25 10-03-10 20:24 παιδια τα αποτελεσματα αυριο ή μεθαυριο βγαινουν...ειναι κανεις που τα περιμενει? αν ναι, εχετε καθολου αγωνια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g@ngster95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 376 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 21:49 Ο g@ngster95: #26 29-05-10 21:49 Παιδια αυριο δινουμε β1!!!!!! Στη θεσ/νικη!!!!! Και εγω εκει θα ειμαι και θα δινω!!! ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!! ΝΑ ΣΚΙΣΟΥΜΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2010 στις 18:01 Η AntziWin έγραψε: #27 28-06-10 18:01 Παιδια δινω τoν Μαι και εχω αγχωθει απο τωρα..Πιστευω οτι δεν θα το παρω....Εσας που δωσατε πως σας φανηκε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2010 στις 20:51 Η kleop έγραψε: #28 28-06-10 20:51 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Παιδια δινω τoν Μαι και εχω αγχωθει απο τωρα..Πιστευω οτι δεν θα το παρω....Εσας που δωσατε πως σας φανηκε?? Click για ανάπτυξη... απο τωρα αγχωνεσαι;εχεις χρονο ακομα!κοιτα δεν ειναι δυσκολο πρεπει να εισαι χαλαρη και να ξερεις αυτα που πρεπει.α,να'σαι κι συγκεντρωμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 14:36 Ο GetOuttaMyWay: #29 29-06-10 14:36 ενα σου λεω: ολο το χρονο κοπροσκυλιαζα και το πηρα με μπεφριντιγκεντ... φαντασου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 14:49 Η AntziWin έγραψε: #30 29-06-10 14:49 Axx μακαρι ρε παιδια να το παρω..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 16:18 Η kleop έγραψε: #31 29-06-10 16:18 θα το παρεις.και.... don't worry be happy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 16:21 Η AntziWin έγραψε: #32 29-06-10 16:21 Αρχική Δημοσίευση από kleop: θα το παρεις.και.... don't worry be happy! Click για ανάπτυξη... Αχχχ μακαρι.....εσυ συνεχισες για το Β2?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 16:24 Η kleop έγραψε: #33 29-06-10 16:24 οχι δεν ηθελα,επειδη δινω και lower,αλλα και δεν θελω να εχω τετοιες εννοιες στο λυκειο. εσυ θα συνεχισεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 17:05 Η AntziWin έγραψε: #34 29-06-10 17:05 Αρχική Δημοσίευση από kleop: οχι δεν ηθελα,επειδη δινω και lower,αλλα και δεν θελω να εχω τετοιες εννοιες στο λυκειο. εσυ θα συνεχισεις; Click για ανάπτυξη... οχι φυσικαα.....Δεν μου αρεσουν και πολυυ,,,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 18:00 Ο GetOuttaMyWay: #35 29-06-10 18:00 εγω εδωσα τωρα το Μαιο Β2... το Γκαιτε στη θεσσαλονικη ειναι ολα τα λεφτα! Τελειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 18:13 Η AntziWin έγραψε: #36 29-06-10 18:13 Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: εγω εδωσα τωρα το Μαιο Β2... το Γκαιτε στη θεσσαλονικη ειναι ολα τα λεφτα! Τελειο!!!! Click για ανάπτυξη... πιστευεις οτι το πειρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 19:29 Ο GetOuttaMyWay: #37 29-06-10 19:29 keine Idee!!!! περιμενω τα αποτελεσματα...παντως,μετα που μιλησα με καποιον που δουλευει εκει ειπε οτι η εκθεση ηταν δυσκολοτερη που εχει πεσει ποτε απο τοτε που βγηκε το πτυχιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 02:25 Ο christos4: #38 30-06-10 02:25 Ich wunsche ihnen viel Gluck! Ich hoffe, dass sie Erfolg in den Prufungen haben!! (καλά τα είπα?? έχω C1, αλλά δυστυχώς έχω χάσει την επαφή χρόνια τώρα και δεν τα θυμάμαι καλά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 05:15 Ο GetOuttaMyWay: #39 30-06-10 05:15 Αρχική Δημοσίευση από christos4: Ich wunsche ihnen viel Gluck! Ich hoffe, dass sie Erfolg in den Prufungen haben!! (καλά τα είπα?? έχω C1, αλλά δυστυχώς έχω χάσει την επαφή χρόνια τώρα και δεν τα θυμάμαι καλά ) Click για ανάπτυξη... κοιτα, και γω δεν ειμαι ειδικος στα γερμανικα (στ αγγλικα μονο) αλλα πιστευω οτι ναι σωστα το ειπες βεβαια εχω καποιους ενδοιασμους για το haben , δεν ξερω αν θα επρεπε να γινει hatte... για πειτε κανεις που ξερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 21:02 Ο christos4: #40 30-06-10 21:02 γιατι hatte?? να έχετε επιτυχία στις εξετάσεις ήθελα να πω... τεσπα, όπως και να έχει καλά αποτελέσματα!!! τι θέμα είχε η έκθεση? εγώ πάντως τώρα που θα γίνω φοιτητής λέω να ξαναπιάσω τα γερμανικά, πολύ μου αρέσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από elena_95: ευχαριστω πολυ Click για ανάπτυξη... παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2010 στις 20:24 Η elena_95 έγραψε: #25 10-03-10 20:24 παιδια τα αποτελεσματα αυριο ή μεθαυριο βγαινουν...ειναι κανεις που τα περιμενει? αν ναι, εχετε καθολου αγωνια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g@ngster95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 376 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 21:49 Ο g@ngster95: #26 29-05-10 21:49 Παιδια αυριο δινουμε β1!!!!!! Στη θεσ/νικη!!!!! Και εγω εκει θα ειμαι και θα δινω!!! ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!! ΝΑ ΣΚΙΣΟΥΜΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2010 στις 18:01 Η AntziWin έγραψε: #27 28-06-10 18:01 Παιδια δινω τoν Μαι και εχω αγχωθει απο τωρα..Πιστευω οτι δεν θα το παρω....Εσας που δωσατε πως σας φανηκε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2010 στις 20:51 Η kleop έγραψε: #28 28-06-10 20:51 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Παιδια δινω τoν Μαι και εχω αγχωθει απο τωρα..Πιστευω οτι δεν θα το παρω....Εσας που δωσατε πως σας φανηκε?? Click για ανάπτυξη... απο τωρα αγχωνεσαι;εχεις χρονο ακομα!κοιτα δεν ειναι δυσκολο πρεπει να εισαι χαλαρη και να ξερεις αυτα που πρεπει.α,να'σαι κι συγκεντρωμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 14:36 Ο GetOuttaMyWay: #29 29-06-10 14:36 ενα σου λεω: ολο το χρονο κοπροσκυλιαζα και το πηρα με μπεφριντιγκεντ... φαντασου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 14:49 Η AntziWin έγραψε: #30 29-06-10 14:49 Axx μακαρι ρε παιδια να το παρω..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 16:18 Η kleop έγραψε: #31 29-06-10 16:18 θα το παρεις.και.... don't worry be happy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 16:21 Η AntziWin έγραψε: #32 29-06-10 16:21 Αρχική Δημοσίευση από kleop: θα το παρεις.και.... don't worry be happy! Click για ανάπτυξη... Αχχχ μακαρι.....εσυ συνεχισες για το Β2?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 16:24 Η kleop έγραψε: #33 29-06-10 16:24 οχι δεν ηθελα,επειδη δινω και lower,αλλα και δεν θελω να εχω τετοιες εννοιες στο λυκειο. εσυ θα συνεχισεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 17:05 Η AntziWin έγραψε: #34 29-06-10 17:05 Αρχική Δημοσίευση από kleop: οχι δεν ηθελα,επειδη δινω και lower,αλλα και δεν θελω να εχω τετοιες εννοιες στο λυκειο. εσυ θα συνεχισεις; Click για ανάπτυξη... οχι φυσικαα.....Δεν μου αρεσουν και πολυυ,,,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 18:00 Ο GetOuttaMyWay: #35 29-06-10 18:00 εγω εδωσα τωρα το Μαιο Β2... το Γκαιτε στη θεσσαλονικη ειναι ολα τα λεφτα! Τελειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 18:13 Η AntziWin έγραψε: #36 29-06-10 18:13 Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: εγω εδωσα τωρα το Μαιο Β2... το Γκαιτε στη θεσσαλονικη ειναι ολα τα λεφτα! Τελειο!!!! Click για ανάπτυξη... πιστευεις οτι το πειρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 19:29 Ο GetOuttaMyWay: #37 29-06-10 19:29 keine Idee!!!! περιμενω τα αποτελεσματα...παντως,μετα που μιλησα με καποιον που δουλευει εκει ειπε οτι η εκθεση ηταν δυσκολοτερη που εχει πεσει ποτε απο τοτε που βγηκε το πτυχιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 02:25 Ο christos4: #38 30-06-10 02:25 Ich wunsche ihnen viel Gluck! Ich hoffe, dass sie Erfolg in den Prufungen haben!! (καλά τα είπα?? έχω C1, αλλά δυστυχώς έχω χάσει την επαφή χρόνια τώρα και δεν τα θυμάμαι καλά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 05:15 Ο GetOuttaMyWay: #39 30-06-10 05:15 Αρχική Δημοσίευση από christos4: Ich wunsche ihnen viel Gluck! Ich hoffe, dass sie Erfolg in den Prufungen haben!! (καλά τα είπα?? έχω C1, αλλά δυστυχώς έχω χάσει την επαφή χρόνια τώρα και δεν τα θυμάμαι καλά ) Click για ανάπτυξη... κοιτα, και γω δεν ειμαι ειδικος στα γερμανικα (στ αγγλικα μονο) αλλα πιστευω οτι ναι σωστα το ειπες βεβαια εχω καποιους ενδοιασμους για το haben , δεν ξερω αν θα επρεπε να γινει hatte... για πειτε κανεις που ξερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 21:02 Ο christos4: #40 30-06-10 21:02 γιατι hatte?? να έχετε επιτυχία στις εξετάσεις ήθελα να πω... τεσπα, όπως και να έχει καλά αποτελέσματα!!! τι θέμα είχε η έκθεση? εγώ πάντως τώρα που θα γίνω φοιτητής λέω να ξαναπιάσω τα γερμανικά, πολύ μου αρέσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια τα αποτελεσματα αυριο ή μεθαυριο βγαινουν...ειναι κανεις που τα περιμενει? αν ναι, εχετε καθολου αγωνια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g@ngster95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 376 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 21:49 Ο g@ngster95: #26 29-05-10 21:49 Παιδια αυριο δινουμε β1!!!!!! Στη θεσ/νικη!!!!! Και εγω εκει θα ειμαι και θα δινω!!! ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!! ΝΑ ΣΚΙΣΟΥΜΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2010 στις 18:01 Η AntziWin έγραψε: #27 28-06-10 18:01 Παιδια δινω τoν Μαι και εχω αγχωθει απο τωρα..Πιστευω οτι δεν θα το παρω....Εσας που δωσατε πως σας φανηκε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2010 στις 20:51 Η kleop έγραψε: #28 28-06-10 20:51 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Παιδια δινω τoν Μαι και εχω αγχωθει απο τωρα..Πιστευω οτι δεν θα το παρω....Εσας που δωσατε πως σας φανηκε?? Click για ανάπτυξη... απο τωρα αγχωνεσαι;εχεις χρονο ακομα!κοιτα δεν ειναι δυσκολο πρεπει να εισαι χαλαρη και να ξερεις αυτα που πρεπει.α,να'σαι κι συγκεντρωμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 14:36 Ο GetOuttaMyWay: #29 29-06-10 14:36 ενα σου λεω: ολο το χρονο κοπροσκυλιαζα και το πηρα με μπεφριντιγκεντ... φαντασου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 14:49 Η AntziWin έγραψε: #30 29-06-10 14:49 Axx μακαρι ρε παιδια να το παρω..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 16:18 Η kleop έγραψε: #31 29-06-10 16:18 θα το παρεις.και.... don't worry be happy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 16:21 Η AntziWin έγραψε: #32 29-06-10 16:21 Αρχική Δημοσίευση από kleop: θα το παρεις.και.... don't worry be happy! Click για ανάπτυξη... Αχχχ μακαρι.....εσυ συνεχισες για το Β2?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 16:24 Η kleop έγραψε: #33 29-06-10 16:24 οχι δεν ηθελα,επειδη δινω και lower,αλλα και δεν θελω να εχω τετοιες εννοιες στο λυκειο. εσυ θα συνεχισεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 17:05 Η AntziWin έγραψε: #34 29-06-10 17:05 Αρχική Δημοσίευση από kleop: οχι δεν ηθελα,επειδη δινω και lower,αλλα και δεν θελω να εχω τετοιες εννοιες στο λυκειο. εσυ θα συνεχισεις; Click για ανάπτυξη... οχι φυσικαα.....Δεν μου αρεσουν και πολυυ,,,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 18:00 Ο GetOuttaMyWay: #35 29-06-10 18:00 εγω εδωσα τωρα το Μαιο Β2... το Γκαιτε στη θεσσαλονικη ειναι ολα τα λεφτα! Τελειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 18:13 Η AntziWin έγραψε: #36 29-06-10 18:13 Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: εγω εδωσα τωρα το Μαιο Β2... το Γκαιτε στη θεσσαλονικη ειναι ολα τα λεφτα! Τελειο!!!! Click για ανάπτυξη... πιστευεις οτι το πειρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 19:29 Ο GetOuttaMyWay: #37 29-06-10 19:29 keine Idee!!!! περιμενω τα αποτελεσματα...παντως,μετα που μιλησα με καποιον που δουλευει εκει ειπε οτι η εκθεση ηταν δυσκολοτερη που εχει πεσει ποτε απο τοτε που βγηκε το πτυχιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 02:25 Ο christos4: #38 30-06-10 02:25 Ich wunsche ihnen viel Gluck! Ich hoffe, dass sie Erfolg in den Prufungen haben!! (καλά τα είπα?? έχω C1, αλλά δυστυχώς έχω χάσει την επαφή χρόνια τώρα και δεν τα θυμάμαι καλά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 05:15 Ο GetOuttaMyWay: #39 30-06-10 05:15 Αρχική Δημοσίευση από christos4: Ich wunsche ihnen viel Gluck! Ich hoffe, dass sie Erfolg in den Prufungen haben!! (καλά τα είπα?? έχω C1, αλλά δυστυχώς έχω χάσει την επαφή χρόνια τώρα και δεν τα θυμάμαι καλά ) Click για ανάπτυξη... κοιτα, και γω δεν ειμαι ειδικος στα γερμανικα (στ αγγλικα μονο) αλλα πιστευω οτι ναι σωστα το ειπες βεβαια εχω καποιους ενδοιασμους για το haben , δεν ξερω αν θα επρεπε να γινει hatte... για πειτε κανεις που ξερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 21:02 Ο christos4: #40 30-06-10 21:02 γιατι hatte?? να έχετε επιτυχία στις εξετάσεις ήθελα να πω... τεσπα, όπως και να έχει καλά αποτελέσματα!!! τι θέμα είχε η έκθεση? εγώ πάντως τώρα που θα γίνω φοιτητής λέω να ξαναπιάσω τα γερμανικά, πολύ μου αρέσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια αυριο δινουμε β1!!!!!! Στη θεσ/νικη!!!!! Και εγω εκει θα ειμαι και θα δινω!!! ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!! ΝΑ ΣΚΙΣΟΥΜΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2010 στις 18:01 Η AntziWin έγραψε: #27 28-06-10 18:01 Παιδια δινω τoν Μαι και εχω αγχωθει απο τωρα..Πιστευω οτι δεν θα το παρω....Εσας που δωσατε πως σας φανηκε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2010 στις 20:51 Η kleop έγραψε: #28 28-06-10 20:51 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Παιδια δινω τoν Μαι και εχω αγχωθει απο τωρα..Πιστευω οτι δεν θα το παρω....Εσας που δωσατε πως σας φανηκε?? Click για ανάπτυξη... απο τωρα αγχωνεσαι;εχεις χρονο ακομα!κοιτα δεν ειναι δυσκολο πρεπει να εισαι χαλαρη και να ξερεις αυτα που πρεπει.α,να'σαι κι συγκεντρωμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 14:36 Ο GetOuttaMyWay: #29 29-06-10 14:36 ενα σου λεω: ολο το χρονο κοπροσκυλιαζα και το πηρα με μπεφριντιγκεντ... φαντασου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 14:49 Η AntziWin έγραψε: #30 29-06-10 14:49 Axx μακαρι ρε παιδια να το παρω..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 16:18 Η kleop έγραψε: #31 29-06-10 16:18 θα το παρεις.και.... don't worry be happy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 16:21 Η AntziWin έγραψε: #32 29-06-10 16:21 Αρχική Δημοσίευση από kleop: θα το παρεις.και.... don't worry be happy! Click για ανάπτυξη... Αχχχ μακαρι.....εσυ συνεχισες για το Β2?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 16:24 Η kleop έγραψε: #33 29-06-10 16:24 οχι δεν ηθελα,επειδη δινω και lower,αλλα και δεν θελω να εχω τετοιες εννοιες στο λυκειο. εσυ θα συνεχισεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 17:05 Η AntziWin έγραψε: #34 29-06-10 17:05 Αρχική Δημοσίευση από kleop: οχι δεν ηθελα,επειδη δινω και lower,αλλα και δεν θελω να εχω τετοιες εννοιες στο λυκειο. εσυ θα συνεχισεις; Click για ανάπτυξη... οχι φυσικαα.....Δεν μου αρεσουν και πολυυ,,,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 18:00 Ο GetOuttaMyWay: #35 29-06-10 18:00 εγω εδωσα τωρα το Μαιο Β2... το Γκαιτε στη θεσσαλονικη ειναι ολα τα λεφτα! Τελειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 18:13 Η AntziWin έγραψε: #36 29-06-10 18:13 Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: εγω εδωσα τωρα το Μαιο Β2... το Γκαιτε στη θεσσαλονικη ειναι ολα τα λεφτα! Τελειο!!!! Click για ανάπτυξη... πιστευεις οτι το πειρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 19:29 Ο GetOuttaMyWay: #37 29-06-10 19:29 keine Idee!!!! περιμενω τα αποτελεσματα...παντως,μετα που μιλησα με καποιον που δουλευει εκει ειπε οτι η εκθεση ηταν δυσκολοτερη που εχει πεσει ποτε απο τοτε που βγηκε το πτυχιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 02:25 Ο christos4: #38 30-06-10 02:25 Ich wunsche ihnen viel Gluck! Ich hoffe, dass sie Erfolg in den Prufungen haben!! (καλά τα είπα?? έχω C1, αλλά δυστυχώς έχω χάσει την επαφή χρόνια τώρα και δεν τα θυμάμαι καλά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 05:15 Ο GetOuttaMyWay: #39 30-06-10 05:15 Αρχική Δημοσίευση από christos4: Ich wunsche ihnen viel Gluck! Ich hoffe, dass sie Erfolg in den Prufungen haben!! (καλά τα είπα?? έχω C1, αλλά δυστυχώς έχω χάσει την επαφή χρόνια τώρα και δεν τα θυμάμαι καλά ) Click για ανάπτυξη... κοιτα, και γω δεν ειμαι ειδικος στα γερμανικα (στ αγγλικα μονο) αλλα πιστευω οτι ναι σωστα το ειπες βεβαια εχω καποιους ενδοιασμους για το haben , δεν ξερω αν θα επρεπε να γινει hatte... για πειτε κανεις που ξερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 21:02 Ο christos4: #40 30-06-10 21:02 γιατι hatte?? να έχετε επιτυχία στις εξετάσεις ήθελα να πω... τεσπα, όπως και να έχει καλά αποτελέσματα!!! τι θέμα είχε η έκθεση? εγώ πάντως τώρα που θα γίνω φοιτητής λέω να ξαναπιάσω τα γερμανικά, πολύ μου αρέσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια δινω τoν Μαι και εχω αγχωθει απο τωρα..Πιστευω οτι δεν θα το παρω....Εσας που δωσατε πως σας φανηκε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2010 στις 20:51 Η kleop έγραψε: #28 28-06-10 20:51 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Παιδια δινω τoν Μαι και εχω αγχωθει απο τωρα..Πιστευω οτι δεν θα το παρω....Εσας που δωσατε πως σας φανηκε?? Click για ανάπτυξη... απο τωρα αγχωνεσαι;εχεις χρονο ακομα!κοιτα δεν ειναι δυσκολο πρεπει να εισαι χαλαρη και να ξερεις αυτα που πρεπει.α,να'σαι κι συγκεντρωμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 14:36 Ο GetOuttaMyWay: #29 29-06-10 14:36 ενα σου λεω: ολο το χρονο κοπροσκυλιαζα και το πηρα με μπεφριντιγκεντ... φαντασου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 14:49 Η AntziWin έγραψε: #30 29-06-10 14:49 Axx μακαρι ρε παιδια να το παρω..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 16:18 Η kleop έγραψε: #31 29-06-10 16:18 θα το παρεις.και.... don't worry be happy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 16:21 Η AntziWin έγραψε: #32 29-06-10 16:21 Αρχική Δημοσίευση από kleop: θα το παρεις.και.... don't worry be happy! Click για ανάπτυξη... Αχχχ μακαρι.....εσυ συνεχισες για το Β2?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 16:24 Η kleop έγραψε: #33 29-06-10 16:24 οχι δεν ηθελα,επειδη δινω και lower,αλλα και δεν θελω να εχω τετοιες εννοιες στο λυκειο. εσυ θα συνεχισεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 17:05 Η AntziWin έγραψε: #34 29-06-10 17:05 Αρχική Δημοσίευση από kleop: οχι δεν ηθελα,επειδη δινω και lower,αλλα και δεν θελω να εχω τετοιες εννοιες στο λυκειο. εσυ θα συνεχισεις; Click για ανάπτυξη... οχι φυσικαα.....Δεν μου αρεσουν και πολυυ,,,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 18:00 Ο GetOuttaMyWay: #35 29-06-10 18:00 εγω εδωσα τωρα το Μαιο Β2... το Γκαιτε στη θεσσαλονικη ειναι ολα τα λεφτα! Τελειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 18:13 Η AntziWin έγραψε: #36 29-06-10 18:13 Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: εγω εδωσα τωρα το Μαιο Β2... το Γκαιτε στη θεσσαλονικη ειναι ολα τα λεφτα! Τελειο!!!! Click για ανάπτυξη... πιστευεις οτι το πειρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 19:29 Ο GetOuttaMyWay: #37 29-06-10 19:29 keine Idee!!!! περιμενω τα αποτελεσματα...παντως,μετα που μιλησα με καποιον που δουλευει εκει ειπε οτι η εκθεση ηταν δυσκολοτερη που εχει πεσει ποτε απο τοτε που βγηκε το πτυχιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 02:25 Ο christos4: #38 30-06-10 02:25 Ich wunsche ihnen viel Gluck! Ich hoffe, dass sie Erfolg in den Prufungen haben!! (καλά τα είπα?? έχω C1, αλλά δυστυχώς έχω χάσει την επαφή χρόνια τώρα και δεν τα θυμάμαι καλά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 05:15 Ο GetOuttaMyWay: #39 30-06-10 05:15 Αρχική Δημοσίευση από christos4: Ich wunsche ihnen viel Gluck! Ich hoffe, dass sie Erfolg in den Prufungen haben!! (καλά τα είπα?? έχω C1, αλλά δυστυχώς έχω χάσει την επαφή χρόνια τώρα και δεν τα θυμάμαι καλά ) Click για ανάπτυξη... κοιτα, και γω δεν ειμαι ειδικος στα γερμανικα (στ αγγλικα μονο) αλλα πιστευω οτι ναι σωστα το ειπες βεβαια εχω καποιους ενδοιασμους για το haben , δεν ξερω αν θα επρεπε να γινει hatte... για πειτε κανεις που ξερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 21:02 Ο christos4: #40 30-06-10 21:02 γιατι hatte?? να έχετε επιτυχία στις εξετάσεις ήθελα να πω... τεσπα, όπως και να έχει καλά αποτελέσματα!!! τι θέμα είχε η έκθεση? εγώ πάντως τώρα που θα γίνω φοιτητής λέω να ξαναπιάσω τα γερμανικά, πολύ μου αρέσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Παιδια δινω τoν Μαι και εχω αγχωθει απο τωρα..Πιστευω οτι δεν θα το παρω....Εσας που δωσατε πως σας φανηκε?? Click για ανάπτυξη... απο τωρα αγχωνεσαι;εχεις χρονο ακομα!κοιτα δεν ειναι δυσκολο πρεπει να εισαι χαλαρη και να ξερεις αυτα που πρεπει.α,να'σαι κι συγκεντρωμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 14:36 Ο GetOuttaMyWay: #29 29-06-10 14:36 ενα σου λεω: ολο το χρονο κοπροσκυλιαζα και το πηρα με μπεφριντιγκεντ... φαντασου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 14:49 Η AntziWin έγραψε: #30 29-06-10 14:49 Axx μακαρι ρε παιδια να το παρω..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 16:18 Η kleop έγραψε: #31 29-06-10 16:18 θα το παρεις.και.... don't worry be happy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 16:21 Η AntziWin έγραψε: #32 29-06-10 16:21 Αρχική Δημοσίευση από kleop: θα το παρεις.και.... don't worry be happy! Click για ανάπτυξη... Αχχχ μακαρι.....εσυ συνεχισες για το Β2?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 16:24 Η kleop έγραψε: #33 29-06-10 16:24 οχι δεν ηθελα,επειδη δινω και lower,αλλα και δεν θελω να εχω τετοιες εννοιες στο λυκειο. εσυ θα συνεχισεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 17:05 Η AntziWin έγραψε: #34 29-06-10 17:05 Αρχική Δημοσίευση από kleop: οχι δεν ηθελα,επειδη δινω και lower,αλλα και δεν θελω να εχω τετοιες εννοιες στο λυκειο. εσυ θα συνεχισεις; Click για ανάπτυξη... οχι φυσικαα.....Δεν μου αρεσουν και πολυυ,,,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 18:00 Ο GetOuttaMyWay: #35 29-06-10 18:00 εγω εδωσα τωρα το Μαιο Β2... το Γκαιτε στη θεσσαλονικη ειναι ολα τα λεφτα! Τελειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 18:13 Η AntziWin έγραψε: #36 29-06-10 18:13 Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: εγω εδωσα τωρα το Μαιο Β2... το Γκαιτε στη θεσσαλονικη ειναι ολα τα λεφτα! Τελειο!!!! Click για ανάπτυξη... πιστευεις οτι το πειρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 19:29 Ο GetOuttaMyWay: #37 29-06-10 19:29 keine Idee!!!! περιμενω τα αποτελεσματα...παντως,μετα που μιλησα με καποιον που δουλευει εκει ειπε οτι η εκθεση ηταν δυσκολοτερη που εχει πεσει ποτε απο τοτε που βγηκε το πτυχιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 02:25 Ο christos4: #38 30-06-10 02:25 Ich wunsche ihnen viel Gluck! Ich hoffe, dass sie Erfolg in den Prufungen haben!! (καλά τα είπα?? έχω C1, αλλά δυστυχώς έχω χάσει την επαφή χρόνια τώρα και δεν τα θυμάμαι καλά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 05:15 Ο GetOuttaMyWay: #39 30-06-10 05:15 Αρχική Δημοσίευση από christos4: Ich wunsche ihnen viel Gluck! Ich hoffe, dass sie Erfolg in den Prufungen haben!! (καλά τα είπα?? έχω C1, αλλά δυστυχώς έχω χάσει την επαφή χρόνια τώρα και δεν τα θυμάμαι καλά ) Click για ανάπτυξη... κοιτα, και γω δεν ειμαι ειδικος στα γερμανικα (στ αγγλικα μονο) αλλα πιστευω οτι ναι σωστα το ειπες βεβαια εχω καποιους ενδοιασμους για το haben , δεν ξερω αν θα επρεπε να γινει hatte... για πειτε κανεις που ξερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 21:02 Ο christos4: #40 30-06-10 21:02 γιατι hatte?? να έχετε επιτυχία στις εξετάσεις ήθελα να πω... τεσπα, όπως και να έχει καλά αποτελέσματα!!! τι θέμα είχε η έκθεση? εγώ πάντως τώρα που θα γίνω φοιτητής λέω να ξαναπιάσω τα γερμανικά, πολύ μου αρέσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ενα σου λεω: ολο το χρονο κοπροσκυλιαζα και το πηρα με μπεφριντιγκεντ... φαντασου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 14:49 Η AntziWin έγραψε: #30 29-06-10 14:49 Axx μακαρι ρε παιδια να το παρω..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 16:18 Η kleop έγραψε: #31 29-06-10 16:18 θα το παρεις.και.... don't worry be happy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 16:21 Η AntziWin έγραψε: #32 29-06-10 16:21 Αρχική Δημοσίευση από kleop: θα το παρεις.και.... don't worry be happy! Click για ανάπτυξη... Αχχχ μακαρι.....εσυ συνεχισες για το Β2?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 16:24 Η kleop έγραψε: #33 29-06-10 16:24 οχι δεν ηθελα,επειδη δινω και lower,αλλα και δεν θελω να εχω τετοιες εννοιες στο λυκειο. εσυ θα συνεχισεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 17:05 Η AntziWin έγραψε: #34 29-06-10 17:05 Αρχική Δημοσίευση από kleop: οχι δεν ηθελα,επειδη δινω και lower,αλλα και δεν θελω να εχω τετοιες εννοιες στο λυκειο. εσυ θα συνεχισεις; Click για ανάπτυξη... οχι φυσικαα.....Δεν μου αρεσουν και πολυυ,,,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 18:00 Ο GetOuttaMyWay: #35 29-06-10 18:00 εγω εδωσα τωρα το Μαιο Β2... το Γκαιτε στη θεσσαλονικη ειναι ολα τα λεφτα! Τελειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 18:13 Η AntziWin έγραψε: #36 29-06-10 18:13 Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: εγω εδωσα τωρα το Μαιο Β2... το Γκαιτε στη θεσσαλονικη ειναι ολα τα λεφτα! Τελειο!!!! Click για ανάπτυξη... πιστευεις οτι το πειρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 19:29 Ο GetOuttaMyWay: #37 29-06-10 19:29 keine Idee!!!! περιμενω τα αποτελεσματα...παντως,μετα που μιλησα με καποιον που δουλευει εκει ειπε οτι η εκθεση ηταν δυσκολοτερη που εχει πεσει ποτε απο τοτε που βγηκε το πτυχιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 02:25 Ο christos4: #38 30-06-10 02:25 Ich wunsche ihnen viel Gluck! Ich hoffe, dass sie Erfolg in den Prufungen haben!! (καλά τα είπα?? έχω C1, αλλά δυστυχώς έχω χάσει την επαφή χρόνια τώρα και δεν τα θυμάμαι καλά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 05:15 Ο GetOuttaMyWay: #39 30-06-10 05:15 Αρχική Δημοσίευση από christos4: Ich wunsche ihnen viel Gluck! Ich hoffe, dass sie Erfolg in den Prufungen haben!! (καλά τα είπα?? έχω C1, αλλά δυστυχώς έχω χάσει την επαφή χρόνια τώρα και δεν τα θυμάμαι καλά ) Click για ανάπτυξη... κοιτα, και γω δεν ειμαι ειδικος στα γερμανικα (στ αγγλικα μονο) αλλα πιστευω οτι ναι σωστα το ειπες βεβαια εχω καποιους ενδοιασμους για το haben , δεν ξερω αν θα επρεπε να γινει hatte... για πειτε κανεις που ξερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 21:02 Ο christos4: #40 30-06-10 21:02 γιατι hatte?? να έχετε επιτυχία στις εξετάσεις ήθελα να πω... τεσπα, όπως και να έχει καλά αποτελέσματα!!! τι θέμα είχε η έκθεση? εγώ πάντως τώρα που θα γίνω φοιτητής λέω να ξαναπιάσω τα γερμανικά, πολύ μου αρέσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Axx μακαρι ρε παιδια να το παρω..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 16:18 Η kleop έγραψε: #31 29-06-10 16:18 θα το παρεις.και.... don't worry be happy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 16:21 Η AntziWin έγραψε: #32 29-06-10 16:21 Αρχική Δημοσίευση από kleop: θα το παρεις.και.... don't worry be happy! Click για ανάπτυξη... Αχχχ μακαρι.....εσυ συνεχισες για το Β2?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 16:24 Η kleop έγραψε: #33 29-06-10 16:24 οχι δεν ηθελα,επειδη δινω και lower,αλλα και δεν θελω να εχω τετοιες εννοιες στο λυκειο. εσυ θα συνεχισεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 17:05 Η AntziWin έγραψε: #34 29-06-10 17:05 Αρχική Δημοσίευση από kleop: οχι δεν ηθελα,επειδη δινω και lower,αλλα και δεν θελω να εχω τετοιες εννοιες στο λυκειο. εσυ θα συνεχισεις; Click για ανάπτυξη... οχι φυσικαα.....Δεν μου αρεσουν και πολυυ,,,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 18:00 Ο GetOuttaMyWay: #35 29-06-10 18:00 εγω εδωσα τωρα το Μαιο Β2... το Γκαιτε στη θεσσαλονικη ειναι ολα τα λεφτα! Τελειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 18:13 Η AntziWin έγραψε: #36 29-06-10 18:13 Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: εγω εδωσα τωρα το Μαιο Β2... το Γκαιτε στη θεσσαλονικη ειναι ολα τα λεφτα! Τελειο!!!! Click για ανάπτυξη... πιστευεις οτι το πειρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 19:29 Ο GetOuttaMyWay: #37 29-06-10 19:29 keine Idee!!!! περιμενω τα αποτελεσματα...παντως,μετα που μιλησα με καποιον που δουλευει εκει ειπε οτι η εκθεση ηταν δυσκολοτερη που εχει πεσει ποτε απο τοτε που βγηκε το πτυχιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 02:25 Ο christos4: #38 30-06-10 02:25 Ich wunsche ihnen viel Gluck! Ich hoffe, dass sie Erfolg in den Prufungen haben!! (καλά τα είπα?? έχω C1, αλλά δυστυχώς έχω χάσει την επαφή χρόνια τώρα και δεν τα θυμάμαι καλά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 05:15 Ο GetOuttaMyWay: #39 30-06-10 05:15 Αρχική Δημοσίευση από christos4: Ich wunsche ihnen viel Gluck! Ich hoffe, dass sie Erfolg in den Prufungen haben!! (καλά τα είπα?? έχω C1, αλλά δυστυχώς έχω χάσει την επαφή χρόνια τώρα και δεν τα θυμάμαι καλά ) Click για ανάπτυξη... κοιτα, και γω δεν ειμαι ειδικος στα γερμανικα (στ αγγλικα μονο) αλλα πιστευω οτι ναι σωστα το ειπες βεβαια εχω καποιους ενδοιασμους για το haben , δεν ξερω αν θα επρεπε να γινει hatte... για πειτε κανεις που ξερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 21:02 Ο christos4: #40 30-06-10 21:02 γιατι hatte?? να έχετε επιτυχία στις εξετάσεις ήθελα να πω... τεσπα, όπως και να έχει καλά αποτελέσματα!!! τι θέμα είχε η έκθεση? εγώ πάντως τώρα που θα γίνω φοιτητής λέω να ξαναπιάσω τα γερμανικά, πολύ μου αρέσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα το παρεις.και.... don't worry be happy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 16:21 Η AntziWin έγραψε: #32 29-06-10 16:21 Αρχική Δημοσίευση από kleop: θα το παρεις.και.... don't worry be happy! Click για ανάπτυξη... Αχχχ μακαρι.....εσυ συνεχισες για το Β2?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 16:24 Η kleop έγραψε: #33 29-06-10 16:24 οχι δεν ηθελα,επειδη δινω και lower,αλλα και δεν θελω να εχω τετοιες εννοιες στο λυκειο. εσυ θα συνεχισεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 17:05 Η AntziWin έγραψε: #34 29-06-10 17:05 Αρχική Δημοσίευση από kleop: οχι δεν ηθελα,επειδη δινω και lower,αλλα και δεν θελω να εχω τετοιες εννοιες στο λυκειο. εσυ θα συνεχισεις; Click για ανάπτυξη... οχι φυσικαα.....Δεν μου αρεσουν και πολυυ,,,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 18:00 Ο GetOuttaMyWay: #35 29-06-10 18:00 εγω εδωσα τωρα το Μαιο Β2... το Γκαιτε στη θεσσαλονικη ειναι ολα τα λεφτα! Τελειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 18:13 Η AntziWin έγραψε: #36 29-06-10 18:13 Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: εγω εδωσα τωρα το Μαιο Β2... το Γκαιτε στη θεσσαλονικη ειναι ολα τα λεφτα! Τελειο!!!! Click για ανάπτυξη... πιστευεις οτι το πειρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 19:29 Ο GetOuttaMyWay: #37 29-06-10 19:29 keine Idee!!!! περιμενω τα αποτελεσματα...παντως,μετα που μιλησα με καποιον που δουλευει εκει ειπε οτι η εκθεση ηταν δυσκολοτερη που εχει πεσει ποτε απο τοτε που βγηκε το πτυχιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 02:25 Ο christos4: #38 30-06-10 02:25 Ich wunsche ihnen viel Gluck! Ich hoffe, dass sie Erfolg in den Prufungen haben!! (καλά τα είπα?? έχω C1, αλλά δυστυχώς έχω χάσει την επαφή χρόνια τώρα και δεν τα θυμάμαι καλά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 05:15 Ο GetOuttaMyWay: #39 30-06-10 05:15 Αρχική Δημοσίευση από christos4: Ich wunsche ihnen viel Gluck! Ich hoffe, dass sie Erfolg in den Prufungen haben!! (καλά τα είπα?? έχω C1, αλλά δυστυχώς έχω χάσει την επαφή χρόνια τώρα και δεν τα θυμάμαι καλά ) Click για ανάπτυξη... κοιτα, και γω δεν ειμαι ειδικος στα γερμανικα (στ αγγλικα μονο) αλλα πιστευω οτι ναι σωστα το ειπες βεβαια εχω καποιους ενδοιασμους για το haben , δεν ξερω αν θα επρεπε να γινει hatte... για πειτε κανεις που ξερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 21:02 Ο christos4: #40 30-06-10 21:02 γιατι hatte?? να έχετε επιτυχία στις εξετάσεις ήθελα να πω... τεσπα, όπως και να έχει καλά αποτελέσματα!!! τι θέμα είχε η έκθεση? εγώ πάντως τώρα που θα γίνω φοιτητής λέω να ξαναπιάσω τα γερμανικά, πολύ μου αρέσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kleop: θα το παρεις.και.... don't worry be happy! Click για ανάπτυξη... Αχχχ μακαρι.....εσυ συνεχισες για το Β2?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 16:24 Η kleop έγραψε: #33 29-06-10 16:24 οχι δεν ηθελα,επειδη δινω και lower,αλλα και δεν θελω να εχω τετοιες εννοιες στο λυκειο. εσυ θα συνεχισεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 17:05 Η AntziWin έγραψε: #34 29-06-10 17:05 Αρχική Δημοσίευση από kleop: οχι δεν ηθελα,επειδη δινω και lower,αλλα και δεν θελω να εχω τετοιες εννοιες στο λυκειο. εσυ θα συνεχισεις; Click για ανάπτυξη... οχι φυσικαα.....Δεν μου αρεσουν και πολυυ,,,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 18:00 Ο GetOuttaMyWay: #35 29-06-10 18:00 εγω εδωσα τωρα το Μαιο Β2... το Γκαιτε στη θεσσαλονικη ειναι ολα τα λεφτα! Τελειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 18:13 Η AntziWin έγραψε: #36 29-06-10 18:13 Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: εγω εδωσα τωρα το Μαιο Β2... το Γκαιτε στη θεσσαλονικη ειναι ολα τα λεφτα! Τελειο!!!! Click για ανάπτυξη... πιστευεις οτι το πειρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 19:29 Ο GetOuttaMyWay: #37 29-06-10 19:29 keine Idee!!!! περιμενω τα αποτελεσματα...παντως,μετα που μιλησα με καποιον που δουλευει εκει ειπε οτι η εκθεση ηταν δυσκολοτερη που εχει πεσει ποτε απο τοτε που βγηκε το πτυχιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 02:25 Ο christos4: #38 30-06-10 02:25 Ich wunsche ihnen viel Gluck! Ich hoffe, dass sie Erfolg in den Prufungen haben!! (καλά τα είπα?? έχω C1, αλλά δυστυχώς έχω χάσει την επαφή χρόνια τώρα και δεν τα θυμάμαι καλά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 05:15 Ο GetOuttaMyWay: #39 30-06-10 05:15 Αρχική Δημοσίευση από christos4: Ich wunsche ihnen viel Gluck! Ich hoffe, dass sie Erfolg in den Prufungen haben!! (καλά τα είπα?? έχω C1, αλλά δυστυχώς έχω χάσει την επαφή χρόνια τώρα και δεν τα θυμάμαι καλά ) Click για ανάπτυξη... κοιτα, και γω δεν ειμαι ειδικος στα γερμανικα (στ αγγλικα μονο) αλλα πιστευω οτι ναι σωστα το ειπες βεβαια εχω καποιους ενδοιασμους για το haben , δεν ξερω αν θα επρεπε να γινει hatte... για πειτε κανεις που ξερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 21:02 Ο christos4: #40 30-06-10 21:02 γιατι hatte?? να έχετε επιτυχία στις εξετάσεις ήθελα να πω... τεσπα, όπως και να έχει καλά αποτελέσματα!!! τι θέμα είχε η έκθεση? εγώ πάντως τώρα που θα γίνω φοιτητής λέω να ξαναπιάσω τα γερμανικά, πολύ μου αρέσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οχι δεν ηθελα,επειδη δινω και lower,αλλα και δεν θελω να εχω τετοιες εννοιες στο λυκειο. εσυ θα συνεχισεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 17:05 Η AntziWin έγραψε: #34 29-06-10 17:05 Αρχική Δημοσίευση από kleop: οχι δεν ηθελα,επειδη δινω και lower,αλλα και δεν θελω να εχω τετοιες εννοιες στο λυκειο. εσυ θα συνεχισεις; Click για ανάπτυξη... οχι φυσικαα.....Δεν μου αρεσουν και πολυυ,,,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 18:00 Ο GetOuttaMyWay: #35 29-06-10 18:00 εγω εδωσα τωρα το Μαιο Β2... το Γκαιτε στη θεσσαλονικη ειναι ολα τα λεφτα! Τελειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 18:13 Η AntziWin έγραψε: #36 29-06-10 18:13 Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: εγω εδωσα τωρα το Μαιο Β2... το Γκαιτε στη θεσσαλονικη ειναι ολα τα λεφτα! Τελειο!!!! Click για ανάπτυξη... πιστευεις οτι το πειρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 19:29 Ο GetOuttaMyWay: #37 29-06-10 19:29 keine Idee!!!! περιμενω τα αποτελεσματα...παντως,μετα που μιλησα με καποιον που δουλευει εκει ειπε οτι η εκθεση ηταν δυσκολοτερη που εχει πεσει ποτε απο τοτε που βγηκε το πτυχιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 02:25 Ο christos4: #38 30-06-10 02:25 Ich wunsche ihnen viel Gluck! Ich hoffe, dass sie Erfolg in den Prufungen haben!! (καλά τα είπα?? έχω C1, αλλά δυστυχώς έχω χάσει την επαφή χρόνια τώρα και δεν τα θυμάμαι καλά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 05:15 Ο GetOuttaMyWay: #39 30-06-10 05:15 Αρχική Δημοσίευση από christos4: Ich wunsche ihnen viel Gluck! Ich hoffe, dass sie Erfolg in den Prufungen haben!! (καλά τα είπα?? έχω C1, αλλά δυστυχώς έχω χάσει την επαφή χρόνια τώρα και δεν τα θυμάμαι καλά ) Click για ανάπτυξη... κοιτα, και γω δεν ειμαι ειδικος στα γερμανικα (στ αγγλικα μονο) αλλα πιστευω οτι ναι σωστα το ειπες βεβαια εχω καποιους ενδοιασμους για το haben , δεν ξερω αν θα επρεπε να γινει hatte... για πειτε κανεις που ξερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 21:02 Ο christos4: #40 30-06-10 21:02 γιατι hatte?? να έχετε επιτυχία στις εξετάσεις ήθελα να πω... τεσπα, όπως και να έχει καλά αποτελέσματα!!! τι θέμα είχε η έκθεση? εγώ πάντως τώρα που θα γίνω φοιτητής λέω να ξαναπιάσω τα γερμανικά, πολύ μου αρέσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kleop: οχι δεν ηθελα,επειδη δινω και lower,αλλα και δεν θελω να εχω τετοιες εννοιες στο λυκειο. εσυ θα συνεχισεις; Click για ανάπτυξη... οχι φυσικαα.....Δεν μου αρεσουν και πολυυ,,,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 18:00 Ο GetOuttaMyWay: #35 29-06-10 18:00 εγω εδωσα τωρα το Μαιο Β2... το Γκαιτε στη θεσσαλονικη ειναι ολα τα λεφτα! Τελειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 18:13 Η AntziWin έγραψε: #36 29-06-10 18:13 Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: εγω εδωσα τωρα το Μαιο Β2... το Γκαιτε στη θεσσαλονικη ειναι ολα τα λεφτα! Τελειο!!!! Click για ανάπτυξη... πιστευεις οτι το πειρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 19:29 Ο GetOuttaMyWay: #37 29-06-10 19:29 keine Idee!!!! περιμενω τα αποτελεσματα...παντως,μετα που μιλησα με καποιον που δουλευει εκει ειπε οτι η εκθεση ηταν δυσκολοτερη που εχει πεσει ποτε απο τοτε που βγηκε το πτυχιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 02:25 Ο christos4: #38 30-06-10 02:25 Ich wunsche ihnen viel Gluck! Ich hoffe, dass sie Erfolg in den Prufungen haben!! (καλά τα είπα?? έχω C1, αλλά δυστυχώς έχω χάσει την επαφή χρόνια τώρα και δεν τα θυμάμαι καλά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 05:15 Ο GetOuttaMyWay: #39 30-06-10 05:15 Αρχική Δημοσίευση από christos4: Ich wunsche ihnen viel Gluck! Ich hoffe, dass sie Erfolg in den Prufungen haben!! (καλά τα είπα?? έχω C1, αλλά δυστυχώς έχω χάσει την επαφή χρόνια τώρα και δεν τα θυμάμαι καλά ) Click για ανάπτυξη... κοιτα, και γω δεν ειμαι ειδικος στα γερμανικα (στ αγγλικα μονο) αλλα πιστευω οτι ναι σωστα το ειπες βεβαια εχω καποιους ενδοιασμους για το haben , δεν ξερω αν θα επρεπε να γινει hatte... για πειτε κανεις που ξερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 21:02 Ο christos4: #40 30-06-10 21:02 γιατι hatte?? να έχετε επιτυχία στις εξετάσεις ήθελα να πω... τεσπα, όπως και να έχει καλά αποτελέσματα!!! τι θέμα είχε η έκθεση? εγώ πάντως τώρα που θα γίνω φοιτητής λέω να ξαναπιάσω τα γερμανικά, πολύ μου αρέσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω εδωσα τωρα το Μαιο Β2... το Γκαιτε στη θεσσαλονικη ειναι ολα τα λεφτα! Τελειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 18:13 Η AntziWin έγραψε: #36 29-06-10 18:13 Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: εγω εδωσα τωρα το Μαιο Β2... το Γκαιτε στη θεσσαλονικη ειναι ολα τα λεφτα! Τελειο!!!! Click για ανάπτυξη... πιστευεις οτι το πειρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 19:29 Ο GetOuttaMyWay: #37 29-06-10 19:29 keine Idee!!!! περιμενω τα αποτελεσματα...παντως,μετα που μιλησα με καποιον που δουλευει εκει ειπε οτι η εκθεση ηταν δυσκολοτερη που εχει πεσει ποτε απο τοτε που βγηκε το πτυχιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 02:25 Ο christos4: #38 30-06-10 02:25 Ich wunsche ihnen viel Gluck! Ich hoffe, dass sie Erfolg in den Prufungen haben!! (καλά τα είπα?? έχω C1, αλλά δυστυχώς έχω χάσει την επαφή χρόνια τώρα και δεν τα θυμάμαι καλά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 05:15 Ο GetOuttaMyWay: #39 30-06-10 05:15 Αρχική Δημοσίευση από christos4: Ich wunsche ihnen viel Gluck! Ich hoffe, dass sie Erfolg in den Prufungen haben!! (καλά τα είπα?? έχω C1, αλλά δυστυχώς έχω χάσει την επαφή χρόνια τώρα και δεν τα θυμάμαι καλά ) Click για ανάπτυξη... κοιτα, και γω δεν ειμαι ειδικος στα γερμανικα (στ αγγλικα μονο) αλλα πιστευω οτι ναι σωστα το ειπες βεβαια εχω καποιους ενδοιασμους για το haben , δεν ξερω αν θα επρεπε να γινει hatte... για πειτε κανεις που ξερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 21:02 Ο christos4: #40 30-06-10 21:02 γιατι hatte?? να έχετε επιτυχία στις εξετάσεις ήθελα να πω... τεσπα, όπως και να έχει καλά αποτελέσματα!!! τι θέμα είχε η έκθεση? εγώ πάντως τώρα που θα γίνω φοιτητής λέω να ξαναπιάσω τα γερμανικά, πολύ μου αρέσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: εγω εδωσα τωρα το Μαιο Β2... το Γκαιτε στη θεσσαλονικη ειναι ολα τα λεφτα! Τελειο!!!! Click για ανάπτυξη... πιστευεις οτι το πειρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2010 στις 19:29 Ο GetOuttaMyWay: #37 29-06-10 19:29 keine Idee!!!! περιμενω τα αποτελεσματα...παντως,μετα που μιλησα με καποιον που δουλευει εκει ειπε οτι η εκθεση ηταν δυσκολοτερη που εχει πεσει ποτε απο τοτε που βγηκε το πτυχιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 02:25 Ο christos4: #38 30-06-10 02:25 Ich wunsche ihnen viel Gluck! Ich hoffe, dass sie Erfolg in den Prufungen haben!! (καλά τα είπα?? έχω C1, αλλά δυστυχώς έχω χάσει την επαφή χρόνια τώρα και δεν τα θυμάμαι καλά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 05:15 Ο GetOuttaMyWay: #39 30-06-10 05:15 Αρχική Δημοσίευση από christos4: Ich wunsche ihnen viel Gluck! Ich hoffe, dass sie Erfolg in den Prufungen haben!! (καλά τα είπα?? έχω C1, αλλά δυστυχώς έχω χάσει την επαφή χρόνια τώρα και δεν τα θυμάμαι καλά ) Click για ανάπτυξη... κοιτα, και γω δεν ειμαι ειδικος στα γερμανικα (στ αγγλικα μονο) αλλα πιστευω οτι ναι σωστα το ειπες βεβαια εχω καποιους ενδοιασμους για το haben , δεν ξερω αν θα επρεπε να γινει hatte... για πειτε κανεις που ξερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 21:02 Ο christos4: #40 30-06-10 21:02 γιατι hatte?? να έχετε επιτυχία στις εξετάσεις ήθελα να πω... τεσπα, όπως και να έχει καλά αποτελέσματα!!! τι θέμα είχε η έκθεση? εγώ πάντως τώρα που θα γίνω φοιτητής λέω να ξαναπιάσω τα γερμανικά, πολύ μου αρέσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
keine Idee!!!! περιμενω τα αποτελεσματα...παντως,μετα που μιλησα με καποιον που δουλευει εκει ειπε οτι η εκθεση ηταν δυσκολοτερη που εχει πεσει ποτε απο τοτε που βγηκε το πτυχιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 02:25 Ο christos4: #38 30-06-10 02:25 Ich wunsche ihnen viel Gluck! Ich hoffe, dass sie Erfolg in den Prufungen haben!! (καλά τα είπα?? έχω C1, αλλά δυστυχώς έχω χάσει την επαφή χρόνια τώρα και δεν τα θυμάμαι καλά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 05:15 Ο GetOuttaMyWay: #39 30-06-10 05:15 Αρχική Δημοσίευση από christos4: Ich wunsche ihnen viel Gluck! Ich hoffe, dass sie Erfolg in den Prufungen haben!! (καλά τα είπα?? έχω C1, αλλά δυστυχώς έχω χάσει την επαφή χρόνια τώρα και δεν τα θυμάμαι καλά ) Click για ανάπτυξη... κοιτα, και γω δεν ειμαι ειδικος στα γερμανικα (στ αγγλικα μονο) αλλα πιστευω οτι ναι σωστα το ειπες βεβαια εχω καποιους ενδοιασμους για το haben , δεν ξερω αν θα επρεπε να γινει hatte... για πειτε κανεις που ξερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 21:02 Ο christos4: #40 30-06-10 21:02 γιατι hatte?? να έχετε επιτυχία στις εξετάσεις ήθελα να πω... τεσπα, όπως και να έχει καλά αποτελέσματα!!! τι θέμα είχε η έκθεση? εγώ πάντως τώρα που θα γίνω φοιτητής λέω να ξαναπιάσω τα γερμανικά, πολύ μου αρέσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ich wunsche ihnen viel Gluck! Ich hoffe, dass sie Erfolg in den Prufungen haben!! (καλά τα είπα?? έχω C1, αλλά δυστυχώς έχω χάσει την επαφή χρόνια τώρα και δεν τα θυμάμαι καλά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 05:15 Ο GetOuttaMyWay: #39 30-06-10 05:15 Αρχική Δημοσίευση από christos4: Ich wunsche ihnen viel Gluck! Ich hoffe, dass sie Erfolg in den Prufungen haben!! (καλά τα είπα?? έχω C1, αλλά δυστυχώς έχω χάσει την επαφή χρόνια τώρα και δεν τα θυμάμαι καλά ) Click για ανάπτυξη... κοιτα, και γω δεν ειμαι ειδικος στα γερμανικα (στ αγγλικα μονο) αλλα πιστευω οτι ναι σωστα το ειπες βεβαια εχω καποιους ενδοιασμους για το haben , δεν ξερω αν θα επρεπε να γινει hatte... για πειτε κανεις που ξερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 21:02 Ο christos4: #40 30-06-10 21:02 γιατι hatte?? να έχετε επιτυχία στις εξετάσεις ήθελα να πω... τεσπα, όπως και να έχει καλά αποτελέσματα!!! τι θέμα είχε η έκθεση? εγώ πάντως τώρα που θα γίνω φοιτητής λέω να ξαναπιάσω τα γερμανικά, πολύ μου αρέσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από christos4: Ich wunsche ihnen viel Gluck! Ich hoffe, dass sie Erfolg in den Prufungen haben!! (καλά τα είπα?? έχω C1, αλλά δυστυχώς έχω χάσει την επαφή χρόνια τώρα και δεν τα θυμάμαι καλά ) Click για ανάπτυξη... κοιτα, και γω δεν ειμαι ειδικος στα γερμανικα (στ αγγλικα μονο) αλλα πιστευω οτι ναι σωστα το ειπες βεβαια εχω καποιους ενδοιασμους για το haben , δεν ξερω αν θα επρεπε να γινει hatte... για πειτε κανεις που ξερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christos4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2010 στις 21:02 Ο christos4: #40 30-06-10 21:02 γιατι hatte?? να έχετε επιτυχία στις εξετάσεις ήθελα να πω... τεσπα, όπως και να έχει καλά αποτελέσματα!!! τι θέμα είχε η έκθεση? εγώ πάντως τώρα που θα γίνω φοιτητής λέω να ξαναπιάσω τα γερμανικά, πολύ μου αρέσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
γιατι hatte?? να έχετε επιτυχία στις εξετάσεις ήθελα να πω... τεσπα, όπως και να έχει καλά αποτελέσματα!!! τι θέμα είχε η έκθεση? εγώ πάντως τώρα που θα γίνω φοιτητής λέω να ξαναπιάσω τα γερμανικά, πολύ μου αρέσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.