wireless mouse

Guest 454371

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Αγόρασα ένα wireless mouse μάρκας digital element MS-175K για το λαπτοπ μου. Δυστυχώς το άνοιξα , έβαλα τη μπαταρία (έβαλα και δική μου μπαταρία) και δεν δίνει σήμα με τον υπολογιστή για να λειτουργήσει. Τι πρέπει να κάνω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsiobieman

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 828 μηνύματα.
Καλησπέρα για να λειτουργήσει έχει και ένα μικρό USB. Σύνδεσε αυτό και λογικά θα πιάσει σήμα :) αλλιώς δες μήπως ξέχασες κάποιο διακόπτη πάνω στο mouse κλειστό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Panagiotis849

Δραστήριο μέλος

Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 686 μηνύματα.
Δοκίμασε και καμιά άλλη θύρα στον υπολογιστή, μου έχει τύχει καμία φορά οι θύρες να τρώνε σκαλώματα:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια