Guest 454371 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Απριλίου 2020 στις 23:23 Ο Guest 454371: #1 07-04-20 23:23 Αγόρασα ένα wireless mouse μάρκας digital element MS-175K για το λαπτοπ μου. Δυστυχώς το άνοιξα , έβαλα τη μπαταρία (έβαλα και δική μου μπαταρία) και δεν δίνει σήμα με τον υπολογιστή για να λειτουργήσει. Τι πρέπει να κάνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 850 μηνύματα. 8 Απριλίου 2020 στις 00:21 Ο tsiobieman: #2 08-04-20 00:21 Καλησπέρα για να λειτουργήσει έχει και ένα μικρό USB. Σύνδεσε αυτό και λογικά θα πιάσει σήμα αλλιώς δες μήπως ξέχασες κάποιο διακόπτη πάνω στο mouse κλειστό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 8 Απριλίου 2020 στις 02:27 Ο Panagiotis849: #3 08-04-20 02:27 Δοκίμασε και καμιά άλλη θύρα στον υπολογιστή, μου έχει τύχει καμία φορά οι θύρες να τρώνε σκαλώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: stamoul1s tsiobieman harry akritas jimis2001 Panagiotis849 fmarulezkd tymvorixos adonman fockos Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αγόρασα ένα wireless mouse μάρκας digital element MS-175K για το λαπτοπ μου. Δυστυχώς το άνοιξα , έβαλα τη μπαταρία (έβαλα και δική μου μπαταρία) και δεν δίνει σήμα με τον υπολογιστή για να λειτουργήσει. Τι πρέπει να κάνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 850 μηνύματα. 8 Απριλίου 2020 στις 00:21 Ο tsiobieman: #2 08-04-20 00:21 Καλησπέρα για να λειτουργήσει έχει και ένα μικρό USB. Σύνδεσε αυτό και λογικά θα πιάσει σήμα αλλιώς δες μήπως ξέχασες κάποιο διακόπτη πάνω στο mouse κλειστό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 8 Απριλίου 2020 στις 02:27 Ο Panagiotis849: #3 08-04-20 02:27 Δοκίμασε και καμιά άλλη θύρα στον υπολογιστή, μου έχει τύχει καμία φορά οι θύρες να τρώνε σκαλώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλησπέρα για να λειτουργήσει έχει και ένα μικρό USB. Σύνδεσε αυτό και λογικά θα πιάσει σήμα αλλιώς δες μήπως ξέχασες κάποιο διακόπτη πάνω στο mouse κλειστό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 8 Απριλίου 2020 στις 02:27 Ο Panagiotis849: #3 08-04-20 02:27 Δοκίμασε και καμιά άλλη θύρα στον υπολογιστή, μου έχει τύχει καμία φορά οι θύρες να τρώνε σκαλώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δοκίμασε και καμιά άλλη θύρα στον υπολογιστή, μου έχει τύχει καμία φορά οι θύρες να τρώνε σκαλώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.