nimbus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 238 μηνύματα.

Έχουν οποιαδήποτε επαγγελματική αξία, δηλαδή προσδίδουν οτιδήποτε στο βιογραφικό σου, τα webinars και όλα τα σχετικά εξ αποστάσεως προγράμματα; Προτιμούνται τα δια ζώσης σεμινάρια ακόμα και post-Covid;
smarw
Δραστήριο μέλος
Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 493 μηνύματα.

Και εγώ έχω απορία σχετικά με αυτό. Ξέρω ότι κάποια σεμινάριο 300+ ωρών μοριοδοτούνται από τον ασεπ. Ωστόσο βλέπω πολλούς συμφοιτητές να παρακολουθούν σεμινάρια λίγων ωρών ή και συνέδρια αποκλειστικά για την βεβαίωση παρακολούθησης. Μοριοδοτούνται κάπως αυτά ή βοηθούν πχ στο βιογραφικό ώστε να σε πάρουν σε κάποιο μεταπτυχιακό; Για ιδιωτικά σχολεία δεν νομίζω να λαμβάνονται υπόψη.
nimbus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 238 μηνύματα.

Για τον ΑΣΕΠ σίγουρα δεν έχουν ισχύ. Εγώ το έχω απορία κυρίως όσον αφορά τον ιδιωτικό τομέα, αν και δεν σκέφτηκα αυτό για το μεταπτυχιακό. Όποιος ξέρει ας μας πει και αυτό.Και εγώ έχω απορία σχετικά με αυτό. Ξέρω ότι κάποια σεμινάριο 300+ ωρών μοριοδοτούνται από τον ασεπ. Ωστόσο βλέπω πολλούς συμφοιτητές να παρακολουθούν σεμινάρια λίγων ωρών ή και συνέδρια αποκλειστικά για την βεβαίωση παρακολούθησης. Μοριοδοτούνται κάπως αυτά ή βοηθούν πχ στο βιογραφικό ώστε να σε πάρουν σε κάποιο μεταπτυχιακό; Για ιδιωτικά σχολεία δεν νομίζω να λαμβάνονται υπόψη.
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.118 μηνύματα.

Καμια δεν εχουν-εγω τα κανω πιο πολυ για να δω κατι διαφορετικο ή να περασω καπως την ωρα μου αν εχω ελευθερο χρονο! Βέβαια εχουν βγει και καλα πραγματα απο αυτα! πχ βρηκα στον linkedin ομιλητη και ηθελα να τον ρωτησω περισσοτερα πραγματα για ενα θεμα που εθιξε στο webinar και ειχαμε μια πολυ καλη συζητηση που δεν ξερεις μπορει στο μελλον να οδηγησει σε καποια προσφορα για δουλεια ή μπορει και τίποτα...
smarw
Δραστήριο μέλος
Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 493 μηνύματα.

ναι σίγουρα κάποια είναι πολύ ενδιαφέρονταΚαμια δεν εχουν-εγω τα κανω πιο πολυ για να δω κατι διαφορετικο ή να περασω καπως την ωρα μου αν εχω ελευθερο χρονο! Βέβαια εχουν βγει και καλα πραγματα απο αυτα! πχ βρηκα στον linkedin ομιλητη και ηθελα να τον ρωτησω περισσοτερα πραγματα για ενα θεμα που εθιξε στο webinar και ειχαμε μια πολυ καλη συζητηση που δεν ξερεις μπορει στο μελλον να οδηγησει σε καποια προσφορα για δουλεια ή μπορει και τίποτα...
Panagiotis849
Δραστήριο μέλος
Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 687 μηνύματα.

Δεν έχουν κανέναν απολύτως αντίκτυπο. Τα δωρεάν webinars γίνονται κυρίως προς διαφήμιση του φορέα και στο βωμό του υψηλού ακροατηρίου, προβάλλουν ότι δίνουν βεβαίωση παρακολούθησης.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...