Wallpapers

Shadowfax

Διάσημο μέλος

Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα.
Ναι, ναι, ξέρω, υπάρχει κι άλλο θέμα. Εγώ το άνοιξα. Αλλά αυτό θα 'ναι το καινούριο. Θα 'ναι διαφορετικό. Και καλύτερο.

Να γιατί:

Στο προηγούμενο ανεβάζαμε screenshots από desktops. Εδώ δε μας νοιάζουν αυτά. Δε μας νοιάζει πόσο γαμάτη επιφάνεια έχεις φτιάξει. Ούτε το λειτουργικό σου. Ακόμα και οι φάκελοι με τελείως άκυρα ονόματα, που διαφορετικά θα πεθαίναμε να μάθουμε τι περιέχουν, ούτε αυτοί μας νοιάζουν. Sorry.

Άρα, 1. Όχι screenshots. Μόνο εικόνες.

We like pixels! 2. Όσο μεγαλύτερη ανάλυση, τόσο το καλύτερο (και τόσο περισσότερα τα thumbs up στο μήνυμά σου βρε χαζό!)

Final-Fantasy-13-HD-Wallpaper.jpgFinal-Fantasy-XIII-Wallpaper-HD3.jpg37731-1920x1080.jpg36346-2560x1600.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Πολύ final fantasy...
red_fractal_spiral.png

Για την ώρα έχω αυτό το fractal. Όταν το βαρεθώ θα βάλω άλλο fractal. Γενικά από το 2009 κι έπειτα μόνο fractals με θυμάμαι να βάζω. :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραία. Saved.

Πολύ final fantasy...

Δεν είναι γαμάτη?? :inlove:

:P

obraz2-1.jpg

Τελευταία χρησιμοποιώ τις screenshots που έβγαλα στο μαντέψτε ποιο.

1ifrxc-1.jpg

μπου-για.

Εγώ με σταθερό wall δεν την παλεύω,χρησιμοποιώ themes (όχι τα custom στόκε.)

Επειδή τα έχω από δω κι από κει βάζω 1 μόνο.

wallpaper-2698928.jpg

Ακόμη ένα και personal favorite...

..

Συνημμένα

• hd-wallpaper-37dd.jpg
    hd-wallpaper-37dd.jpg
    214,3 KB · Εμφανίσεις: 227
white-wolf-background-yorkshire_rose-22219235-1600-1200.jpg

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back