Unic Φαρμακευτικη - απορίες

violetta123

Νεοφερμένο μέλος

Η violetta123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Τα ωράρια στην σχολή Φαρμακευτικης είναι απαιτητικά στο ιδιωτικό πανεπιστήμιο unic; Οι φοιτητές μπορούν να έχουν ελεύθερο και προσωπικό χρονο; Ή πρέπει να διαβάζουν όλη μερα; Η καθημερινή παρουσία είναι απαραιτητη και αν ναι πόσες ώρες την ημερα;
Σκέφτομαι να σπουδασω εκεί και να αφήσω την σχολη στο τμήμα αγωγης και φροντιδας στην πρωιμη παιδικη ηλικια του ΠΑΔΑ. Πείτε μου γνωμες!!!

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.750 μηνύματα.
Τα ωράρια στην σχολή Φαρμακευτικης είναι απαιτητικά στο ιδιωτικό πανεπιστήμιο unic; Οι φοιτητές μπορούν να έχουν ελεύθερο και προσωπικό χρονο; Ή πρέπει να διαβάζουν όλη μερα; Η καθημερινή παρουσία είναι απαραιτητη και αν ναι πόσες ώρες την ημερα;
Σκέφτομαι να σπουδασω εκεί και να αφήσω την σχολη στο τμήμα αγωγης και φροντιδας στην πρωιμη παιδικη ηλικια του ΠΑΔΑ. Πείτε μου γνωμες!!!
Μα δεν λεει αυτο οτι θα εχει φαρμακευτικη?
Μηπως εννοείς για ιατρικη

UNIC ATHENS

1. Ιατρική Σχολή
  2. Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών και Κοινωνικών Επιστημών
  3. Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων
  4. Σχολή Επιστημών και Μηχανικής
  5. Σχολή Επιστημών Ζωής και Υγείας
  6. Νομική Σχολή

violetta123

Νεοφερμένο μέλος

Η violetta123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

UNIC ATHENS

1. Ιατρική Σχολή
  6. Νομική Σχολή
Όχι, θα έχει Φαρμακευτικη σχολή έχω κάνει αιτηση απλά θέλω να ξέρω γενικά πως λειτουργεί ως πανεπιστήμιο

Dr.Katalyst

Νεοφερμένο μέλος

Η Dr.Katalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.

UNIC ATHENS

1. Ιατρική Σχολή
  6. Νομική Σχολή
Λογικά θα κατατάσσεται στη Σχολή (-ες;; ) Επιστημών Ζωής και Υγείας. Στο σάιτ τους δέχονται αιτήσεις για Φαρμακευτική πάντως, και το έχω δει και σε μερικά άρθρα να το αναφέρουν.
Δεν έχω προσωπική εμπειρία με το UNIC. Αλλά η επιστήμη της φαρμακευτικής, γενικά είναι αρκετά απαιτητική (και σίγουρα πολύ πιο απαιτητική από το Νηπιαγωγών). Εάν στη σχολή σου δε μπήκες από θετική/υγείας θα σου φανεί αγγούρι η χημεία, και η βιολογία σε δεύτερο βαθμό. Αν μπήκες από θετική/υγείας και τα πήγες χάλια, πάλι θα σου φανούν αγγούρι, αλλά θα έχεις επαφή.
Βέβαια, δεν είναι κάτι το οποίο δε λύνεται, με μπόλικο διάβασμα και πιθανόν, κανένα φροντιστήριο. Τόσα χρόνια άλλωστε περνάνε από ΕΠΑΛ παιδιά (στα δημόσια τμήματα), που δεν έχουν καμία επαφή με τα μαθήματα αυτά. Όσοι το παλεύουν, αντεπεξέρχονται στην πορεία.
Με λίγα λόγια, εξαρτάται από τις βάσεις σου, το διάβασμα που προτίθεσαι να ρίξεις κλπ. Αλλά ένα πτυχίο όπως όλα τα άλλα είναι, δε θα αφήσεις και τα κόκαλα σου.
Αν, τώρα, οι θεωρίες έχουν υποχρεωτική παρουσία σε το γνωρίζω, αλλά σίγουρα θα έχουν εργαστήρια (γύρω στο 10ωρο/εβδομάδα), με εργασίες, αναφορές κλπ που είναι η μεγαλύτερη ταλαιπωρία, στις εργαστηριακές σχολές.

despoina13

Νεοφερμένο μέλος

Η despoina13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 40 μηνύματα.
Με μια γρήγορη ματιά στο πρόγραμμα σπουδών φαίνεται να έχουν πάνω κάτω τα ιδια μαθήματα με τη Φαρμακευτική της Αθήνας και κοιτώντας και τα ECTS μαλλον και περίπου τις ιδιες ώρες ανα εβδομάδα. Άρα μπορείς να δεις περίπου πως ειναι το πρόγραμμα εκεί φυσικά με διαφορετικα κατανεμημενες τις ωρες και να κρινεις. Γενικά τα ωράρια στα πρώτα ετη λογικά δεν θα ειναι πολυ απαιτητικά αλλα σίγουρα θα έχεις κάποια εργαστήρια και μπορεί να χρειαστεί να φεύγεις αργά π.χ μετά τις 6 και λογικά θα εχεις καθημερινα μαθημα έστω 3 ώρες.Στα μεγαλύτερα ετη όπως και σε ολα τα τμήματα Φαρμακευτικής λογικά θα έχεις πολλές ώρες εργαστήρια. Ελεύθερο χρόνο φυσικά και μπορείς να έχεις. Δεν χρειάζεται να διαβάζεις όλη μερα, αλλα σίγουρα πρέπει να έχεις καθημερινή επαφή με τα μαθήματα δηλαδη λίγο διάβασμα κάθε μέρα,για να σου ειναι και εσένα πιο ευκολο μετα. Τωρα για τις θεωρίες δεν γνωρίζω αν ειναι υποχρεωτικές,αλλα ξέρω απο φίλους μου που πάνε σε ιδιωτικά, οτι κάποια μαθήματα έχουν υποχρεωτική παρακολούθηση γιατι παίρνουν βαθμούς απο το attendance.

Primary Care

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Primary Care αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 197 μηνύματα.

UNIC ATHENS

1. Ιατρική Σχολή
  6. Νομική Σχολή

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Η αξιολόγηση του μαθήματος αποτελείται συνήθως από μια τελική εξέταση και συνεχή αξιολόγηση. Η συνεχής αξιολόγηση μπορεί να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, ενδιάμεση εξέταση, μελέτες και συμμετοχή στην τάξη.

Η βαθμολογία υπολογίζεται βάσει του βάρους της τελικής εξέτασης, της συνεχούς αξιολόγησης και της πραγματικής αριθμητικής βαθμολογίας που λήφθηκε σε αυτές τις δύο αξιολογήσεις. Με βάση την βαθμολογία των μαθημάτων υπολογίζεται ο μέσος βαθμός του εξάμηνου (GPA) ενός φοιτητή καθώς και ο γενικός μέσος όρος (CPA).

Χρήστες Βρείτε παρόμοια