Μα δεν λεει αυτο οτι θα εχει φαρμακευτικη?
Μηπως εννοείς για ιατρικη
UNIC ATHENS
- Ιατρική Σχολή
- Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών και Κοινωνικών Επιστημών
- Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων
- Σχολή Επιστημών και Μηχανικής
- Σχολή Επιστημών Ζωής και Υγείας
- Νομική Σχολή
Λογικά θα κατατάσσεται στη Σχολή (-ες;; ) Επιστημών Ζωής και Υγείας. Στο σάιτ τους δέχονται αιτήσεις για Φαρμακευτική πάντως, και το έχω δει και σε μερικά άρθρα να το αναφέρουν.
Τα ωράρια στην σχολή Φαρμακευτικης είναι απαιτητικά στο ιδιωτικό πανεπιστήμιο unic; Οι φοιτητές μπορούν να έχουν ελεύθερο και προσωπικό χρονο; Ή πρέπει να διαβάζουν όλη μερα; Η καθημερινή παρουσία είναι απαραιτητη και αν ναι πόσες ώρες την ημερα;
Σκέφτομαι να σπουδασω εκεί και να αφήσω την σχολη στο τμήμα αγωγης και φροντιδας στην πρωιμη παιδικη ηλικια του ΠΑΔΑ. Πείτε μου γνωμες!!!
Δεν έχω προσωπική εμπειρία με το UNIC. Αλλά η επιστήμη της φαρμακευτικής, γενικά είναι αρκετά απαιτητική (και σίγουρα πολύ πιο απαιτητική από το Νηπιαγωγών). Εάν στη σχολή σου δε μπήκες από θετική/υγείας θα σου φανεί αγγούρι η χημεία, και η βιολογία σε δεύτερο βαθμό. Αν μπήκες από θετική/υγείας και τα πήγες χάλια, πάλι θα σου φανούν αγγούρι, αλλά θα έχεις επαφή.
Βέβαια, δεν είναι κάτι το οποίο δε λύνεται, με μπόλικο διάβασμα και πιθανόν, κανένα φροντιστήριο. Τόσα χρόνια άλλωστε περνάνε από ΕΠΑΛ παιδιά (στα δημόσια τμήματα), που δεν έχουν καμία επαφή με τα μαθήματα αυτά. Όσοι το παλεύουν, αντεπεξέρχονται στην πορεία.
Με λίγα λόγια, εξαρτάται από τις βάσεις σου, το διάβασμα που προτίθεσαι να ρίξεις κλπ. Αλλά ένα πτυχίο όπως όλα τα άλλα είναι, δε θα αφήσεις και τα κόκαλα σου.
Αν, τώρα, οι θεωρίες έχουν υποχρεωτική παρουσία σε το γνωρίζω, αλλά σίγουρα θα έχουν εργαστήρια (γύρω στο 10ωρο/εβδομάδα), με εργασίες, αναφορές κλπ που είναι η μεγαλύτερη ταλαιπωρία, στις εργαστηριακές σχολές.