Giasmin... Νεοφερμένο μέλος Η Giasmin... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2011 στις 20:31 Η Giasmin...: #1 21-11-11 20:31 Εχει διαβασει κανεις το twilight breaking dawn σε βιβλιο...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Νοεμβρίου 2011 Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2011 στις 20:39 Η Revekka έγραψε: #2 21-11-11 20:39 Ναι αμέ...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2011 στις 20:42 Η Dalian έγραψε: #3 21-11-11 20:42 Ναι την έχω διαβάσει τη σειρά, το έχω μετανιώσει πικρά όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Νοεμβρίου 2011 Giasmin... Νεοφερμένο μέλος Η Giasmin... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2011 στις 20:51 Η Giasmin...: #4 21-11-11 20:51 Θα μου πειτε τι γινεται στο τελος?????????????? pleaseeeeeeeeeeeeeeee Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2011 στις 20:53 Η Revekka έγραψε: #5 21-11-11 20:53 Εξαρτάται τι είδους λογοτεχνία αρέσει στον κάθε έναν. Εγώ που διαβάζω φανταστική λογοτεχνία μετά μανίας, αυτό ήταν πολύ ωραίο (ρομαντικό) break! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2011 στις 21:24 Ο JKaradakov: #6 21-11-11 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Giasmin...: Θα μου πειτε τι γινεται στο τελος?????????????? pleaseeeeeeeeeeeeeeee Click για ανάπτυξη... Nope καλύτερα να το διαβάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. azsxd Νεοφερμένο μέλος Ο azsxd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 23:09 Ο azsxd έγραψε: #7 27-04-12 23:09 πιο ωραια η ταινιααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 23:10 Ο Γιώργος έγραψε: #8 27-04-12 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Giasmin...: Θα μου πειτε τι γινεται στο τελος?????????????? pleaseeeeeeeeeeeeeeee Click για ανάπτυξη... Γεμίζει το internet με memes: still, not as gay as Twilight. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εχει διαβασει κανεις το twilight breaking dawn σε βιβλιο...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2011 στις 20:39 Η Revekka έγραψε: #2 21-11-11 20:39 Ναι αμέ...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2011 στις 20:42 Η Dalian έγραψε: #3 21-11-11 20:42 Ναι την έχω διαβάσει τη σειρά, το έχω μετανιώσει πικρά όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Νοεμβρίου 2011 Giasmin... Νεοφερμένο μέλος Η Giasmin... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2011 στις 20:51 Η Giasmin...: #4 21-11-11 20:51 Θα μου πειτε τι γινεται στο τελος?????????????? pleaseeeeeeeeeeeeeeee Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2011 στις 20:53 Η Revekka έγραψε: #5 21-11-11 20:53 Εξαρτάται τι είδους λογοτεχνία αρέσει στον κάθε έναν. Εγώ που διαβάζω φανταστική λογοτεχνία μετά μανίας, αυτό ήταν πολύ ωραίο (ρομαντικό) break! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2011 στις 21:24 Ο JKaradakov: #6 21-11-11 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Giasmin...: Θα μου πειτε τι γινεται στο τελος?????????????? pleaseeeeeeeeeeeeeeee Click για ανάπτυξη... Nope καλύτερα να το διαβάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. azsxd Νεοφερμένο μέλος Ο azsxd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 23:09 Ο azsxd έγραψε: #7 27-04-12 23:09 πιο ωραια η ταινιααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 23:10 Ο Γιώργος έγραψε: #8 27-04-12 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Giasmin...: Θα μου πειτε τι γινεται στο τελος?????????????? pleaseeeeeeeeeeeeeeee Click για ανάπτυξη... Γεμίζει το internet με memes: still, not as gay as Twilight. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι αμέ...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2011 στις 20:42 Η Dalian έγραψε: #3 21-11-11 20:42 Ναι την έχω διαβάσει τη σειρά, το έχω μετανιώσει πικρά όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Νοεμβρίου 2011 Giasmin... Νεοφερμένο μέλος Η Giasmin... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2011 στις 20:51 Η Giasmin...: #4 21-11-11 20:51 Θα μου πειτε τι γινεται στο τελος?????????????? pleaseeeeeeeeeeeeeeee Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2011 στις 20:53 Η Revekka έγραψε: #5 21-11-11 20:53 Εξαρτάται τι είδους λογοτεχνία αρέσει στον κάθε έναν. Εγώ που διαβάζω φανταστική λογοτεχνία μετά μανίας, αυτό ήταν πολύ ωραίο (ρομαντικό) break! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2011 στις 21:24 Ο JKaradakov: #6 21-11-11 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Giasmin...: Θα μου πειτε τι γινεται στο τελος?????????????? pleaseeeeeeeeeeeeeeee Click για ανάπτυξη... Nope καλύτερα να το διαβάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. azsxd Νεοφερμένο μέλος Ο azsxd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 23:09 Ο azsxd έγραψε: #7 27-04-12 23:09 πιο ωραια η ταινιααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 23:10 Ο Γιώργος έγραψε: #8 27-04-12 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Giasmin...: Θα μου πειτε τι γινεται στο τελος?????????????? pleaseeeeeeeeeeeeeeee Click για ανάπτυξη... Γεμίζει το internet με memes: still, not as gay as Twilight. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι την έχω διαβάσει τη σειρά, το έχω μετανιώσει πικρά όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giasmin... Νεοφερμένο μέλος Η Giasmin... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2011 στις 20:51 Η Giasmin...: #4 21-11-11 20:51 Θα μου πειτε τι γινεται στο τελος?????????????? pleaseeeeeeeeeeeeeeee Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2011 στις 20:53 Η Revekka έγραψε: #5 21-11-11 20:53 Εξαρτάται τι είδους λογοτεχνία αρέσει στον κάθε έναν. Εγώ που διαβάζω φανταστική λογοτεχνία μετά μανίας, αυτό ήταν πολύ ωραίο (ρομαντικό) break! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2011 στις 21:24 Ο JKaradakov: #6 21-11-11 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Giasmin...: Θα μου πειτε τι γινεται στο τελος?????????????? pleaseeeeeeeeeeeeeeee Click για ανάπτυξη... Nope καλύτερα να το διαβάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. azsxd Νεοφερμένο μέλος Ο azsxd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 23:09 Ο azsxd έγραψε: #7 27-04-12 23:09 πιο ωραια η ταινιααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 23:10 Ο Γιώργος έγραψε: #8 27-04-12 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Giasmin...: Θα μου πειτε τι γινεται στο τελος?????????????? pleaseeeeeeeeeeeeeeee Click για ανάπτυξη... Γεμίζει το internet με memes: still, not as gay as Twilight. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα μου πειτε τι γινεται στο τελος?????????????? pleaseeeeeeeeeeeeeeee Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2011 στις 20:53 Η Revekka έγραψε: #5 21-11-11 20:53 Εξαρτάται τι είδους λογοτεχνία αρέσει στον κάθε έναν. Εγώ που διαβάζω φανταστική λογοτεχνία μετά μανίας, αυτό ήταν πολύ ωραίο (ρομαντικό) break! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2011 στις 21:24 Ο JKaradakov: #6 21-11-11 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Giasmin...: Θα μου πειτε τι γινεται στο τελος?????????????? pleaseeeeeeeeeeeeeeee Click για ανάπτυξη... Nope καλύτερα να το διαβάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. azsxd Νεοφερμένο μέλος Ο azsxd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 23:09 Ο azsxd έγραψε: #7 27-04-12 23:09 πιο ωραια η ταινιααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 23:10 Ο Γιώργος έγραψε: #8 27-04-12 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Giasmin...: Θα μου πειτε τι γινεται στο τελος?????????????? pleaseeeeeeeeeeeeeeee Click για ανάπτυξη... Γεμίζει το internet με memes: still, not as gay as Twilight. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εξαρτάται τι είδους λογοτεχνία αρέσει στον κάθε έναν. Εγώ που διαβάζω φανταστική λογοτεχνία μετά μανίας, αυτό ήταν πολύ ωραίο (ρομαντικό) break! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2011 στις 21:24 Ο JKaradakov: #6 21-11-11 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Giasmin...: Θα μου πειτε τι γινεται στο τελος?????????????? pleaseeeeeeeeeeeeeeee Click για ανάπτυξη... Nope καλύτερα να το διαβάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. azsxd Νεοφερμένο μέλος Ο azsxd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 23:09 Ο azsxd έγραψε: #7 27-04-12 23:09 πιο ωραια η ταινιααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 23:10 Ο Γιώργος έγραψε: #8 27-04-12 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Giasmin...: Θα μου πειτε τι γινεται στο τελος?????????????? pleaseeeeeeeeeeeeeeee Click για ανάπτυξη... Γεμίζει το internet με memes: still, not as gay as Twilight. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Giasmin...: Θα μου πειτε τι γινεται στο τελος?????????????? pleaseeeeeeeeeeeeeeee Click για ανάπτυξη... Nope καλύτερα να το διαβάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
azsxd Νεοφερμένο μέλος Ο azsxd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 23:09 Ο azsxd έγραψε: #7 27-04-12 23:09 πιο ωραια η ταινιααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 23:10 Ο Γιώργος έγραψε: #8 27-04-12 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Giasmin...: Θα μου πειτε τι γινεται στο τελος?????????????? pleaseeeeeeeeeeeeeeee Click για ανάπτυξη... Γεμίζει το internet με memes: still, not as gay as Twilight. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
πιο ωραια η ταινιααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 23:10 Ο Γιώργος έγραψε: #8 27-04-12 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Giasmin...: Θα μου πειτε τι γινεται στο τελος?????????????? pleaseeeeeeeeeeeeeeee Click για ανάπτυξη... Γεμίζει το internet με memes: still, not as gay as Twilight. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Giasmin...: Θα μου πειτε τι γινεται στο τελος?????????????? pleaseeeeeeeeeeeeeeee Click για ανάπτυξη... Γεμίζει το internet με memes: still, not as gay as Twilight. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.