Έφη35891 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έφη35891 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:49 Η Έφη35891 έγραψε: #1 13-06-13 15:49 Ξέρει κανείς πληροφορίες για το εν λόγω πανεπιστήμιο, την πόλη κτλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_dk Νεοφερμένο μέλος Η maria_dk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:23 Η maria_dk έγραψε: #2 01-09-13 16:23 Μετακομίζω την τρίτη στην Toulouse για σπουδές, απλά το δικό μου πανεπιστήμιο είναι το Toulouse 3 - Paul Sabatier. θα σου γράψω εντυπώσεις για την πόλη μόλις τακτοποιηθώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ξέρει κανείς πληροφορίες για το εν λόγω πανεπιστήμιο, την πόλη κτλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_dk Νεοφερμένο μέλος Η maria_dk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:23 Η maria_dk έγραψε: #2 01-09-13 16:23 Μετακομίζω την τρίτη στην Toulouse για σπουδές, απλά το δικό μου πανεπιστήμιο είναι το Toulouse 3 - Paul Sabatier. θα σου γράψω εντυπώσεις για την πόλη μόλις τακτοποιηθώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μετακομίζω την τρίτη στην Toulouse για σπουδές, απλά το δικό μου πανεπιστήμιο είναι το Toulouse 3 - Paul Sabatier. θα σου γράψω εντυπώσεις για την πόλη μόλις τακτοποιηθώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.