Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2013 στις 01:11 Ο Alexl1996: #41 17-08-13 01:11 Διαβασα ισως γρηγορα το τοπικ και νομιζω το ματι μου πηγε σε αναφορα των Τοκιο Χοτελ ως μεταλ συγκροτημα... Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GlobalMiNd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GlobalMiNd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2013 στις 01:20 Ο GlobalMiNd: #42 17-08-13 01:20 Αρχική Δημοσίευση από elinaki97: Θέλω να ακούσω γνώμες.Κυρίως από εσάς που ακούτε ροκ και μέταλ.Αλλά και γενικότερα.Πως σας φαίνονται οι Tokio Hotel; Click για ανάπτυξη... Κοιτα τοσο ροκ/μεταλ σκληροπυρηνικα συγκροτηματα σαν τους τοκιο χοτελ (!) δεν ακοιυω. Γενικα ομως μου αρεσει ως ειδος μουσικης.Οι αγαπημενοι μου καλλιτεχνες του ροκ ειναι:1)Γωγω Τσαμπα 2)Γιωργος Μαγκας 3)Σε extreme καταστασεις death metal αντε και Σταματης Γονιδης ντουετο με Αντζελα Δημητριου (το κραταω για hardcore καταστασεις) Keep rocking. \m/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Διαβασα ισως γρηγορα το τοπικ και νομιζω το ματι μου πηγε σε αναφορα των Τοκιο Χοτελ ως μεταλ συγκροτημα... Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GlobalMiNd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GlobalMiNd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2013 στις 01:20 Ο GlobalMiNd: #42 17-08-13 01:20 Αρχική Δημοσίευση από elinaki97: Θέλω να ακούσω γνώμες.Κυρίως από εσάς που ακούτε ροκ και μέταλ.Αλλά και γενικότερα.Πως σας φαίνονται οι Tokio Hotel; Click για ανάπτυξη... Κοιτα τοσο ροκ/μεταλ σκληροπυρηνικα συγκροτηματα σαν τους τοκιο χοτελ (!) δεν ακοιυω. Γενικα ομως μου αρεσει ως ειδος μουσικης.Οι αγαπημενοι μου καλλιτεχνες του ροκ ειναι:1)Γωγω Τσαμπα 2)Γιωργος Μαγκας 3)Σε extreme καταστασεις death metal αντε και Σταματης Γονιδης ντουετο με Αντζελα Δημητριου (το κραταω για hardcore καταστασεις) Keep rocking. \m/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από elinaki97: Θέλω να ακούσω γνώμες.Κυρίως από εσάς που ακούτε ροκ και μέταλ.Αλλά και γενικότερα.Πως σας φαίνονται οι Tokio Hotel; Click για ανάπτυξη... Κοιτα τοσο ροκ/μεταλ σκληροπυρηνικα συγκροτηματα σαν τους τοκιο χοτελ (!) δεν ακοιυω. Γενικα ομως μου αρεσει ως ειδος μουσικης.Οι αγαπημενοι μου καλλιτεχνες του ροκ ειναι:1)Γωγω Τσαμπα 2)Γιωργος Μαγκας 3)Σε extreme καταστασεις death metal αντε και Σταματης Γονιδης ντουετο με Αντζελα Δημητριου (το κραταω για hardcore καταστασεις) Keep rocking. \m/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.