smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2023 στις 14:45 Η smarw έγραψε: #21 13-03-23 14:45 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εγώ στη Β λυκείου είχα τελειώσει και είχα βγάλει αρκετές φορές επανάληψη την οικονομία. Click για ανάπτυξη... κι εγώ τώρα θα ξεκινήσω το προσφυγικό και στοχεύω να τελειώσω την ιστορία μέχρι το καλοκαίρι επειδή έχω υψηλό στόχο και βασίζομαι σε ιστορία και λατινικά SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2023 στις 23:08 Ο SlimShady: #22 13-03-23 23:08 Να την τελειωσεις μου ακουγεται υπερβολικο και ασκοπο, ξεκινα παραλληλα και σιγα-σιγα γνωστο ωστε να εξοικειωθεις με το διαβασμα του Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εγώ στη Β λυκείου είχα τελειώσει και είχα βγάλει αρκετές φορές επανάληψη την οικονομία. Click για ανάπτυξη... κι εγώ τώρα θα ξεκινήσω το προσφυγικό και στοχεύω να τελειώσω την ιστορία μέχρι το καλοκαίρι επειδή έχω υψηλό στόχο και βασίζομαι σε ιστορία και λατινικά
SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2023 στις 23:08 Ο SlimShady: #22 13-03-23 23:08 Να την τελειωσεις μου ακουγεται υπερβολικο και ασκοπο, ξεκινα παραλληλα και σιγα-σιγα γνωστο ωστε να εξοικειωθεις με το διαβασμα του
Να την τελειωσεις μου ακουγεται υπερβολικο και ασκοπο, ξεκινα παραλληλα και σιγα-σιγα γνωστο ωστε να εξοικειωθεις με το διαβασμα του