Εγω μολις το επαιξα και ειναι φοβερο. Το βρηκε η κολλητη μου απο ενα σαιτ που ειχε διαρευσει και το κατεβασε...
Πρωτα-πρωτα εχει πολυ πλακα το γεγονος οτι ειναι και στα ελληνικα. Π.χ οταν θες να κοιμηθεις σου εχει να παρεις εναν υπνακο και δεν μιλαμε για τις συζητησεις μεταξυ αλλων σιμ
Επισης εχει ωραια ρυχα και χαρακτηριστικα. Μπορεις να βαψεις τα μισα σου μαλλια μαυρα και τα υπολοιπα μοβ(οοοοτι θες). Τα ιδια και μετα ρουχα...Εκτος απο την μεγαλη ποικιλια σε σχεδια, εχει και χρωματα αλλα και σχεδια(καρο, λουλουδατο, ριγε).
Εχει πααρα πολλα καρακτηριστικα οταν πας να κανεις τον χαρακτηρα του σιμ σου.(αυτος που μισει τα παιδια, ατυχος, αδεξιος, ονειροπολος, απροσαρμοστος)
Μπορεις δηλαδη να τον κανεις πραγματικα μοναδικο.
Καλα το γεγονος οτι εισια ελευθερος στην πολη, ειναι τελειο...Μπορεις να επισκεφτεις γυμναστηρια, βιβλιοπωλεια, παραλιες, σπα

αλλα και το πλεον κλασικο, σουπερ μαρκετ).
Αυτο που με απογοητευσε λιγο ειναι οτι δεν εχει κατοικιδια αλλα σιγουρα θα βγουν εξπασιονς με τετοια-αρα δεν ανησυχω.
Τι αλλο; Αααα εχει και ωραια επιπλα.Ακουσα οτι μπορεις να βαψεις λεει το δωματιο οσυ αναλογα με την διαθεση σου και τα ρουχα που φορας αλλα δεν το δοκιμασα.
Παντως το καλυτερο ειναι οταν φτιαχνεις τον σιμ σου. Εχει ωραια ρουχα για ολα τα γουστα και επιτελους ολ σταρ

Ενα απο τα αρνητικα ειναι το μεγεθος του που ειναι γυρω στα 5 γκιγκα και οτι κολλαει λιγο στα τσιτς. Και ναι, φυσικα και εχει το περιφημο motherlode...Maxmotives ομως ουτε για δειγμα..
Εντυπωση μου εκανε οτι εχει πολλες επιλογες στον επαγγελματικο τομεα..Μπορεις να γινεις ακομη και ροκσταρ, αμα θες!
Αυτα...