jackass
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

νταξει ειναι κατι κι αυτοπροτιμω τη μαυριλα απ το χλωμο χρωμα του δερματος :p

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

γιατι ειναι για τον π€οντα. φορανε κατι παιδια στο σχολειοΑν θέλετε sleeve tatoo, γιατί δε παίρνετε αυτά τα ψεύτικα μανίκια που τα φοράς και είναι σαν κανονικό τατου; Δε φαίνεται οτι είναι ψευτικο και το βάζεις-βγάζεις όποτε θες!![]()
cha0s
Περιβόητο μέλος

γιατι ειναι για τον π€οντα. φορανε κατι παιδια στο σχολειο
για τον πέοντα είναι και τα κανονικά τατου sleeves.
Θα το έχεις για όλη σου τη ζωή, μπορεί να το βαρεθείς κάποτε και μετά αν πας να το βγάλεις θα χώσεις αρκετά χρήματα και θα σου κάνει έγκαυμα. Δηλαδή και laser να κάνεις, δε φεύγει τελείως.
Ασε που θα σου δημιουργήσει και προβλήματα στη δουλειά σου. Το να κάνεις 1-2 διακριτικά είναι οκ, αλλά σκέψου να πας να πιάσεις δουλειά σε μια εταιρία και να σε δει ο άλλος με το sleeve. Οσο να 'ναι, μετράει αρνητικά η εικόνα σου. Ή να είσαι γιατρός και να ανοίξεις ιατρειο. Υπάρχουν άνθρωποι (συνήθως κάτι χαζές γιαγιάδες) που λένε «Αυτός έχει τατουάζ, κοίτα πως είναι, μακριά!!»
Νομίζω οι υπερβολές στα τατού είναι οτι χειρότερο. Ναι μεν μπορεί να είναι ωραίο να το βλέπεις πχ στην παραλία, αλλά υπάρχουν και άλλοι παράγοντες.
Σε εκφράζει αυτό το sleeve που θα κάνεις ή θα το κάνεις επειδή «είναι γαμάουα»;
Δε θα αντιμετωπίσεις προβλήματα στη δουλειά σου αργότερα;
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

γιατι ειναι για τον π€οντα. φορανε κατι παιδια στο σχολειο
Έλεος!
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

δεν ειπα οτι θα κανω αλλα οτι θα ηθελαγια τον πέοντα είναι και τα κανονικά τατου sleeves.Θα το έχεις για όλη σου τη ζωή, μπορεί να το βαρεθείς κάποτε και μετά αν πας να το βγάλεις θα χώσεις αρκετά χρήματα και θα σου κάνει έγκαυμα. Δηλαδή και laser να κάνεις, δε φεύγει τελείως.
Ασε που θα σου δημιουργήσει και προβλήματα στη δουλειά σου. Το να κάνεις 1-2 διακριτικά είναι οκ, αλλά σκέψου να πας να πιάσεις δουλειά σε μια εταιρία και να σε δει ο άλλος με το sleeve. Οσο να 'ναι, μετράει αρνητικά η εικόνα σου. Ή να είσαι γιατρός και να ανοίξεις ιατρειο. Υπάρχουν άνθρωποι (συνήθως κάτι χαζές γιαγιάδες) που λένε «Αυτός έχει τατουάζ, κοίτα πως είναι, μακριά!!»
Νομίζω οι υπερβολές στα τατού είναι οτι χειρότερο. Ναι μεν μπορεί να είναι ωραίο να το βλέπεις πχ στην παραλία, αλλά υπάρχουν και άλλοι παράγοντες.
Σε εκφράζει αυτό το sleeve που θα κάνεις ή θα το κάνεις επειδή «είναι γαμάουα»;
Δε θα αντιμετωπίσεις προβλήματα στη δουλειά σου αργότερα;

Και περι κοινωνικων αποψεων επειδη εθεσες το θεμα δεν μπορω να σου πω που ακριβως εχω γραμμενη τη γνωμη του καθενος. Κανεις κατι που σ'αρεσει και τελος. Ο καθενας να κοιταει την καμπουρα του
ναι και ξερω γω ερχονται και μου το παιζουν και μαγκεςΈλεος!

dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

δεν ειπα οτι θα κανω αλλα οτι θα ηθελαΤατου παντως θα κανω στη γαμπα σε μερικα χρονια γιατι μ'αρεσει.
Και περι κοινωνικων αποψεων επειδη εθεσες το θεμα δεν μπορω να σου πω που ακριβως εχω γραμμενη τη γνωμη του καθενος. Κανεις κατι που σ'αρεσει και τελος. Ο καθενας να κοιταει την καμπουρα του
ναι και ξερω γω ερχονται και μου το παιζουν και μαγκες![]()
Πόσο πιο χαμηλά θα πέσουν πια κάποιοι ρε φίλε.
Κοίτα όταν θα μεγαλώσεις και δεν θα μπορείς να βγάζεις τα αναγκαία τότε μπορεί να αλλάξεις γνώμη για την γνώμη του καθενός.
Πάντως αμα το έχετε καταλάβει υστερα απο καμια 20αριά χρόνια θα έχουμε παππούδες και γιαγιάδες με τατουαζ....![]()
Εγώ και τώρα ξέρω 60άρηδες με tatoo.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

um δεν εχω σκοπο να μη βγαζω ουτε τα αναγκαια αλλα ας μη βγουμε off topicΚοίτα όταν θα μεγαλώσεις και δεν θα μπορείς να βγάζεις τα αναγκαία τότε μπορεί να αλλάξεις γνώμη για την γνώμη του καθενός.
Itach1
Διάσημο μέλος

ναι σε κατάδικους και ποδοσφαιριστές.έλεγα να γράψω κάτι..sleeve μετραει παντως

Dias
Επιφανές μέλος

Αυτό το είδα στη Μεγάλη Βρετανία. Πολλοί γέροι και πολλές γριές με τατουάζ. (Ίσως περισότεροι από τους νέους). Και όλοι σχεδόν οι οδηγοί λεωφορείων ήταν 60+ με τατουάζ. Μάλλον πρόκειται για χίπις του 1970 που μεγάλωσαν.Πάντως αμα το έχετε καταλάβει υστερα απο καμια 20αριά χρόνια θα έχουμε παππούδες και γιαγιάδες με τατουαζ....

WhosYourDaddy
Νεοφερμένο μέλος

δεν βαράς τατού επειδή είναι ωραίο το σχέδιο ή γιατί αρέσει στις γκόμενες
αυτοί που βαράν σε όλο τους το σώμα είναι άλλες περιπτώσεις,προσωπικά δεν μ' αρέσει
παντως θελω να κανω,σε σημειο που να μπορω να το κρυψω..αλλα δεν ξερω τι σχεδιο,φοβαμαι μην το βαρεθω μιας που το 'χω αυτο
Itach1
Διάσημο μέλος

Eγώ έλεγα να κάνω στον πήχη αλλά ίσως αργότερα έχω πρόβλημα με την δουλειά(αισιόδοξοςτο να κανεις τατού και να μην το βαρεθείς,πρέπει τουλάχιστον να σημαίνει κάτι για εσένα..
δεν βαράς τατού επειδή είναι ωραίο το σχέδιο ή γιατί αρέσει στις γκόμενες
αυτοί που βαράν σε όλο τους το σώμα είναι άλλες περιπτώσεις,προσωπικά δεν μ' αρέσει
παντως θελω να κανω,σε σημειο που να μπορω να το κρυψω..αλλα δεν ξερω τι σχεδιο,φοβαμαι μην το βαρεθω μιας που το 'χω αυτο

Οπότε μάλλον θα χτυπήσω στην γάμπα.!!

WhosYourDaddy
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ έλεγα πέρσι το καλοκαίρι,σκεφτόμουν,έλεγα..κανένα μανίκι μέχρι τον αγκώνα και λιγο πιο κάτω,ώστε να μπορώ να το κρυβω με πουκάμισα άμα θέλω..
Izabella.N
Εκκολαπτόμενο μέλος

Aλλα γενικα προτιμω να ειναι καπου που να μην μπορω να το βλεπω συνεχεια για να μην το βαρεθω καθως και να μην φαινεται ιδιαιτερα.
Η mother δεν εχει προβλημα, μου ειπε να περιμενω τα 18 ωστε να ειμαι εγω υπευθυνη για τις αποφασεις μου και τα χρηματα που θα διαθεσω ^^
Gate4
Επιφανές μέλος

Θα με άρεσε κάτι τέτοιο ας πούμε. Μάλλον χωρίς λέξη( μόνο το σχήμα.)
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Με το λένε όλοι αυτόΤο άπειρο; Λίγο αντιφατικό δεν είναι μιας και "καταριέσαι" τα μαθηματικά.![]()

εμ ντάξυ με αρέσει το σύμβολο όχι τα μαθηματικά ;3
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.