Δε μπορώ να διαβάζω άλλα αντιμνημονιακά παραληρήματα. Μόνο το ΚΚΕ έχει όντως εναλλακτική πρόταση (ακόμη και αν διαφωνώ κάθετα). Η ΛΑΕ και τα λοιπά τσίρκα παίρνουν τις απαντήσεις που τους αναλογούν. Αν δε λαΐκιζαν τόσο άμετρα, δε θα με ενοχλούσαν εξίσου, αλλά τώρα μόνο για λύπηση δεν είναι.
Η Χρυσή Αυγή δε θα εξαφανιστεί μέχρι να (αν) ανακάμψει η οικονομία ή ξαφνικά η παιδεία ανθίσει στη χώρα μας. Έως τότε, υπάρχει πρόβλημα.
Το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ. Δεν ξέρω τι να πω για το ΠΑΣΟΚ. Καλοχώνευτο!
Συμφωνώ με τον Alejandro που είπε για τεράστια προσωπική νίκη του Αλέξη. Πραγματικά έκλεισε στόματα, να δούμε αν θα διορθώσει τίποτα ή για πλάκα βγήκε.
Η συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες είναι πλέον βέβαιη. Δε νομίζω να δούμε Το Ποτάμι ή την Ένωση Κεντρώων στη συνεργασία αλλά μπορεί να γίνει η έκπληξη.
Τα ποσοστά της αποχής τεράστια αλλά κακό του κεφαλιού τους. Μην παραπονεθούν ποτέ για οτιδήποτε, είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν και την πέταξαν.
Το Ποτάμι χτυπήθηκε σοβαρά από τον ΣΥΡΙΖΑ, ως φαίνεται (αφού έχασε τη ΛΑΕ και ποσοστά στο ΚΚΕ και ίσως στο ΠΑΣΟΚ αλλά ακόμη διατηρεί τα ποσοστά του), ίσως από το ΠΑΣΟΚ και την Ένωση Κεντρώων επίσης. Η συνάφεια με τη Νέα Δημοκρατία μικρότερη απ'όση έλεγαν, κατά τη γνώμη μου.
Το Ποτάμι ψήφισα λόγω ανθρώπων και προγράμματος. Σκεφτόμουν πως ίσως συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αφού μπαίνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, μάλλον δε θα χρειαστεί. Πάντως, δεν πιστεύω πως είναι ένα κόμμα που θα εκλείψει, καθώς το μεταρρυθμιστικό κέντρο απουσιάζει από τη χώρα εν αντιθέσει με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, και υπάρχει έστω και περιορισμένο ποσοστό τέτοιων ψηφοφόρων.
Καλή μας δύναμη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.