Johnny15
Επιφανές μέλος

τα μόνα που ακούω κατά του άδωνη είναι το οτι είναι μπουμπούκος και φασίστας δεξιός.
Ρε φίλε δες βίντεο τι έλεγε το 2009 και τι λέει το 2012 και τι λέει τώρα, εγώ τα βάζω αν θέλω να γελάσω. Ο άνθρωπος είναι ανισόρροπος με απόψεις που αλλάζει 180 μοίρες όποτε τον βολεύει.
Για τον Βορίδη τι έχετε να πείτε στην ΝΔ? Μεγάλος πολιτικός και αυτός και καλός άνθρωπος πάνω απ' όλα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lkjhgfdsa
Δραστήριο μέλος

Κάποιοι έχουν ξεχάσει εντελώς το κλέψιμο των αποθεματικών νοσοκομείων, πανεπιστημίων και λοιπών δημοσίων φορέων από την κυβέρνηση Σαμαρά...μόνο το κλέψιμο των αποθεματικών επι σύριζα, αρκει
εδιτ
Ο διορισμένος τραπεζίτης (παπαδήμος) το έκανε αυτό. Τον είχα ξεχάσει τελείως. Μικρή σημασία έχει. Τον στήριξε η νδ και στο psi.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
john_doe
Δραστήριο μέλος

Guest 278211
Επισκέπτης

Ο συγκεκριμένος πέταγε συνεχώς λάσπη επί ΝΔ στα κανάλια και τώρα που ήρθαν οι δικοί του ξαφνικά σταμάτησε την αντιπολίτευση.
Κάποιοι πρέπει να καταλάβετε ότι όλοι αυτοί οι προστάτες του λαού εξυπηρετούν συμφέροντα...
Είσαι απίστευτος!!! Ο άνθρωπος είναι ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΣ και άξιος στη δουλειά του, το γνωρίζω αυτό από εμπειρία πολύ οικείου μου προσώπου, που τον είχε χειρουργό, και όχι μόνο σε μία επέμβαση. Τη λάσπη την πετάς εσύ κι η ΝΔ, που λέτε ότι όσοι είναι αριστεροί είναι τεμπέληδες με ένα φραπέ μονίμως στο χέρι. Που θα βγεις να πεις πως εξυπηρετεί και συμφέροντα... Σε καλώ να πάρεις πίσω αυτό που έχεις γράψει.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Όσον αφορά το Βορίδη.

γνήσιος δημοκράτης.
όσο και ο Σαμαράς.
*** είχα πετύχει σε κάποια φάση photo στηβουλή με τον Άδωνη το Βορίδη και όλη τη καλή ομάδα να χουν φύγει προς την έξοδο μετά από ξεφτιλίκι και να χουν πάρει το ύφος του Μπάμπη του σουγιά του αρχισυμμορίτη άμα τη βρω θα τη βάλω.
john_doe
Δραστήριο μέλος

Guest 278211
Επισκέπτης

Από κανάλι του τμήματος της ΝΔ ανεβασμένο πριν μια ώρα. Τι φάση ανεβαίνει νέο λαυράκι και πέφτει σύρμα να φύγετε για εξορμηση στο internet; για πες πόσο πάει η ώρα;

Κι όπως πάντα, όταν πιάνουν τα σκούρα, πετάμε και μία Μαρφίν:
Για πείτε, ο Βορίδης έκαψε και τους εργαζόμενους της Μαρφίν;
lkjhgfdsa
Δραστήριο μέλος

Όχι, αυτό το έκαναν ασφαλίτες.Για πείτε, ο Βορίδης έκαψε και τους εργαζόμενους της Μαρφίν;
john_doe
Δραστήριο μέλος

akikos
Επιφανές μέλος

Γιατί να ζητήσω συγνώμη; Δεν είναι συνδικαλίστής ή δεν πετούσε λάσπη στη ΝΔ ενώ στο ΣΥΡΙΖΑ όχι;Είσαι απίστευτος!!! Ο άνθρωπος είναι ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΣ και άξιος στη δουλειά του, το γνωρίζω αυτό από εμπειρία πολύ οικείου μου προσώπου, που τον είχε χειρουργό, και όχι μόνο σε μία επέμβαση. Τη λάσπη την πετάς εσύ κι η ΝΔ, που λέτε ότι όσοι είναι αριστεροί είναι τεμπέληδες με ένα φραπέ μονίμως στο χέρι. Που θα βγεις να πεις πως εξυπηρετεί και συμφέροντα... Σε καλώ να πάρεις πίσω αυτό που έχεις γράψει.
Παραθέτω ξανά τις χρηματοδοτήσεις πέρσυ και φέτος και δικαιολογησέ μου τη στάση του συνδικαλιστή ιατρού του ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Κατά τα άλλα μπορεί να είναι ο καλύτερος χειρούργος...
Guest 278211
Επισκέπτης

Γιατί να ζητήσω συγνώμη; Δεν είναι συνδικαλίστής ή δεν πετούσε λάσπη στη ΝΔ ενώ στο ΣΥΡΙΖΑ όχι;
Παραθέτω ξανά τις χρηματοδοτήσεις πέρσυ και φέτος και δικαιολογησέ μου τη στάση του συνδικαλιστή ιατρού του ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
![]()
Κατά τα άλλα μπορεί να είναι ο καλύτερος χειρούργος...
Ρίχνω λάσπη = διασπείρω ψεύδη. Δεν έχει ρίξει κανένας λάσπη στη ΝΔ γιατί δε χρειάζεται. Κάνει αρκετά από μόνη της για να μπορεί κάποιος να κάνει αντιπολίτευση!
Πηγή όμως δε βάζεις...
lkjhgfdsa
Δραστήριο μέλος

Ναι, κάθε φορά που κατηγορείτε άλλους για εξτρεμισμό, τη Μαρφίν οφείλουμε να σας πετάμε στα μούτρα.

ΜΑΤ παρέα με κουκουλοφόρους
john_doe
Δραστήριο μέλος

lkjhgfdsa
Δραστήριο μέλος

Βεβαίως και έχει.ναι ναι μολοτοφ δεν εχει πιασει ποτε ακροαριστερος στα χερια του
akikos
Επιφανές μέλος

Ούτε πρόκειται να δώσω πηγή. Φοιτήτρια ιατρικής είσαι, όφειλεις να ξέρεις την κατάσταση στην υγεία.Ρίχνω λάσπη = διασπείρω ψεύδη. Δεν έχει ρίξει κανένας λάσπη στη ΝΔ γιατί δε χρειάζεται. Κάνει αρκετά από μόνη της για να μπορεί κάποιος να κάνει αντιπολίτευση!
Πηγή όμως δε βάζεις...
Guest 278211
Επισκέπτης

Ούτε πρόκειται να δώσω πηγή. Φοιτήτρια ιατρικής είσαι, όφειλεις να ξέρεις την κατάσταση στην υγεία.
Από πότε είμαι υποχρεωμένη να γνωρίζω όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τους απολογισμούς των νοσοκομείων; Δε σπουδάζω ούτε οικονομικά ούτε δημόσια διοίκηση. Ιατρική σπουδάζω. Για ελλείψεις και προβλήματα στο σύστημα υγείας, εκεί είμαι ενημερωμένη. Την πηγή τη ζητάω για να μελετήσω αυτό που δίνεις ως τεκμήριο, μια εικόνα ενός πίνακα, τον οποίο όμως δεν κατανοώ 100%. Εάν σε αυτά τα χρήματα πχ συμπεριλαμβάνονται εφημερίες από το 2012, τότε σίγουρα θα είναι αυξημένο το ποσό το 2014 ενώ το 2015 τα χρήματα αυτά θα έχουν μειωθεί. (Ένα παράδειγμα φέρνω.) Επίσης, χρειάζεται να ξέρουμε πού δαπανήθηκαν αυτά τα χρήματα. Αν έχεις πρόχειρη την πηγή, βάλε την. Στο κάτω κάτω, υπάρχουν και άλλοι που διαβάζουν αυτό το φόρουμ και πιστεύω ότι θα ήθελαν να γνωρίζουν από πού προκύπτουν αυτά τα στοιχεία και πώς εξηγούνται.
ZETAXA
Δραστήριο μέλος

Ρε φίλε δες βίντεο τι έλεγε το 2009 και τι λέει το 2012 και τι λέει τώρα, εγώ τα βάζω αν θέλω να γελάσω. Ο άνθρωπος είναι ανισόρροπος με απόψεις που αλλάζει 180 μοίρες όποτε τον βολεύει.
Ανισόρροπος και λίγα λες

akikos
Επιφανές μέλος

Από το twitter του Άδωνι βρηκα τα στοιχεία https://mobile.twitter.com/AdonisGeorgiadi/status/641152500591165440Από πότε είμαι υποχρεωμένη να γνωρίζω όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τους απολογισμούς των νοσοκομείων; Δε σπουδάζω ούτε οικονομικά ούτε δημόσια διοίκηση. Ιατρική σπουδάζω. Για ελλείψεις και προβλήματα στο σύστημα υγείας, εκεί είμαι ενημερωμένη. Την πηγή τη ζητάω για να μελετήσω αυτό που δίνεις ως τεκμήριο, μια εικόνα ενός πίνακα, τον οποίο όμως δεν κατανοώ 100%. Εάν σε αυτά τα χρήματα πχ συμπεριλαμβάνονται εφημερίες από το 2012, τότε σίγουρα θα είναι αυξημένο το ποσό το 2014 ενώ το 2015 τα χρήματα αυτά θα έχουν μειωθεί. (Ένα παράδειγμα φέρνω.) Επίσης, χρειάζεται να ξέρουμε πού δαπανήθηκαν αυτά τα χρήματα. Αν έχεις πρόχειρη την πηγή, βάλε την. Στο κάτω κάτω, υπάρχουν και άλλοι που διαβάζουν αυτό το φόρουμ και πιστεύω ότι θα ήθελαν να γνωρίζουν από πού προκύπτουν αυτά τα στοιχεία και πώς εξηγούνται.
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος

Εσυ εχεις ψαξει τι "χρωσταει" η υγεια στον κουρουμπλη για την περιοδο που ηταν γραμματέας προνοιας ?τα μόνα που ακούω κατά του άδωνη είναι το οτι είναι μπουμπούκος και φασίστας δεξιός.
κανένα απολύτως επιχείρημα και ολική τύφλωση απέναντυ στο έργο που έκανε στα υπουργεία ναυτιλίας και υγείας και τις μεταρυθμίσεις εκεί.
ο κουρουμπλής έχει ψάξει κανείς σας πόσα χρήματα χρέωσε την υγεία?
μόνο το κλέψιμο των αποθεματικών επι σύριζα, αρκει
Και μιας και θα πας στο γκουγκλι γραψε και "λαικισμος αδωνη στις σκουριες".
Για πείτε, ο Βορίδης έκαψε και τους εργαζόμενους της Μαρφίν;
Επιτελους μετά από τόσα χρόνια μάθατε να λέτε αλήθεια.
Guest 278211
Επισκέπτης

Από το twitter του Άδωνι βρηκα τα στοιχεία https://mobile.twitter.com/AdonisGeorgiadi/status/641152500591165440
Ευχαριστώ!
Από το twitter δεν μπορεί να γίνει και ανάλυση της προκοπής βέβαια, οπότε, δυστυχώς, θα μείνει στον αέρα.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.