OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
(κάνω την αρχή με ένα δικό μου βιντεάκι από Ιταλία, συγκεκριμένα Venezia.)
https://www.youtube.com/watch?v=6o0V4LA2QbM
Σειρά σας.!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annoula
Εκκολαπτόμενο μέλος
για πες λιγο τι γινοταν εκει ; εισαι σε καποια πλατεια και ηταν γιορτες πχ Χριστουγεννα ; εχω κι εγω ενα απο Ιταλια που ειμαστε στο Fontana di trevi αλλα επειδη ειμαστε ολο το φαμιλυ και μιλανε κιολας μαλλον δε θα το ανεβασω xD
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

Τεσπα εγω ποσταρω και αν διαφωνει ο τοπικ σταρτερ την αφαιρω ΟΚ?
Ειναι απο τη Βιεννη
λιγες μερες πριν τα Χριστουγεννα, στο βαθος φαινεται το δημαρχειο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annoula
Εκκολαπτόμενο μέλος

ειναι στην πλατεια του Βατικανου, την ημερα που γραφει απο κατω κι εχει μαζευτει κοσμος να ακουσει τον Πάπα, ο οποιος αχνοφαινεται στη δευτερη φωτογραφια εκει στο παραθυρο

Συνημμένα
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Kαλή ιδέα! Μπορείτε λοιπόν όσοι δεν έχετε βίντεο και φωτογραφίες να ποστάρετεΚανει φωτογραφιες; Δεν εχω βιντεοκαμερα
Τεσπα εγω ποσταρω και αν διαφωνει ο τοπικ σταρτερ την αφαιρω ΟΚ?
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Oι 4 πρωτες ειναι απο Πραγα μηνα Μαρτη(ψοοοοοφος) οι 2 τελευταιες ετσι για να ζεστανουμε απο Κρητη (νησι στην Ιεραπετρα και νησι στα Χανια αντιστοιχα) μηνα Αυγουστο
Συνημμένα
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki