Με αφορμή μία συζήτηση που είχα με μία φίλη μου σήμερα για ένα άρθρο, αποφάσισα να δημιουργήσω αυτό το thread. Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται στο εξωτερικό μία νέα "μόδα", αυτή των sugar babies, που ανθίζει και στην Ελλάδα. Φαίνεται για μία επιχείρηση που εξελίσσεται ταχύτατα. Πρόκειται για φοιτήτριες που στρέφονται σε σάιτ με μεσήλικες -τους λεγόμενους sugar daddies-, προκειμένου να εξασφαλίσουν χρήματα για τις σπουδές τους. Εν ολίγοις, αναζητούν χορηγούς. Με αντάλλαγμα τη συντροφιά ή το σεξ, οι sugar daddies προσφέρουν μηνιαίο εισόδημα (μιλάμε για τεράστια χρηματικά ποσά).
Προσωπικά, δε θα επέλεγα αυτόν τον τρόπο για να αυξήσω το εισόδημά μου/να βγάλω τα έξοδά μου, όσο δελεαστικό και αν ήταν το χρηματικό ποσό. Δε μπορώ όμως, να κατακρίνω τις κοπέλες που κάνουν αυτή την επιλογή, καθώς πρόκειται για
προσωπική επιλογή. Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει στην προσωπική του ζωή, για τους δικούς του προσωπικούς λόγους. Δε θα μπω καν στη διαδικασία να σκεφτώ το αν είναι ηθικό ή κοινωνικά αποδεκτό. Αυτά τα θεωρώ ανούσια. Αυτό όμως που αντιλαμβάνομαι -βασιζόμενη στην επιτυχία αυτών των ιστοσελίδων- είναι το πόσα απελπισμένα για μετρητά κορίτσια υπάρχουν και πόσοι μοναχικοί μεσήλικες που έχουν ανάγκη για λίγη ευχαρίστηση στην αγκαλιά μιας νεαρής κοπέλας, που έχουν ανάγκη να πιστέψουν ότι περνάει ακόμα η μπογιά τους.
Ποια είναι η άποψη σας? Οι αναγνώστριες αυτού του θέματος θα σκεφτόσασταν ποτέ να κάνετε κάτι αντίστοιχο με αντάλλαγμα το εύκολο χρήμα?
Σημείωση: Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν δεν υπάρχουν γαμωσταυρίδια.