fragl Εκκολαπτόμενο μέλος Η fragl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:17 Η fragl έγραψε: #21 04-09-09 14:17 Το επίθετο του καθηγητή σου στη Θεσσαλονίκη αρχίζει από ''Ντ'' nikos georg?ή μιλάμε γενικά...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Ο A propos έγραψε: #22 04-09-09 14:19 Δεν αρχίζει από Ντ. Τώρα δεν ξέρω αν θα κάνω ιδιαίτερα ή όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Το επίθετο του καθηγητή σου στη Θεσσαλονίκη αρχίζει από ''Ντ'' nikos georg?ή μιλάμε γενικά...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Ο A propos έγραψε: #22 04-09-09 14:19 Δεν αρχίζει από Ντ. Τώρα δεν ξέρω αν θα κάνω ιδιαίτερα ή όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεν αρχίζει από Ντ. Τώρα δεν ξέρω αν θα κάνω ιδιαίτερα ή όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.