Λοιπόν αγαπητοί/ες
προσανατολίζομαι να πάρω το PS4 Slim τον άλλο μήνα, αλλά η τιμή του τώρα είναι 300€... υπάρχει περίπτωση να πέσει στα 199€ όπως ήταν τα Χριστούγεννα; Ειδικά τώρα που θα βγεί το PS5;
Απο παιχνίδια με ενδιαφέρουν τα FIFA, Spiderman, Tekken7, Mortal Compact το καινούριο που έχει μέσα και Robocop κ Terminator, δεν ξέρω τώρα για κάτι άλλο.
Επίσης τηλεόραση θα με ενδιέφερε μία Sony 40''KDL-40WE665 Full HD. Οκ ξέρω ότι Samsung, Lg σε αυτά τα χρήματα είναι 4Κ, αλλά για κάποιο λόγο είμαι ''πιστός'' στα Sony, ίσως ''κόλλημα'' κτλ, έχω κινητό Sony Z2(και πάλι Sony θα έπαιρνα), mp3 Sony κτλ.
Κάπου διάβασα ότι η κυκλωματική μέσα στις τηλεοράσεις Sony είναι καλύτερης ποιότητας από Samsung, Lg αλλά δεν είμαι ειδικός στο θέμα, δεν την κατέχω την ''ηλεκτρονική'' και τόσο καλά.
Επίσης θέλω να κάνω συλλογή ταινιών super-heroes όπως Spiderman Sam Raimi, Avengers 4 movies, X-Men, Deadpool 1 & 2, Batman VS Superman κ.α. πολλές, το PS4 εκτός από dvd παίζει και blu-ray έτσι; Αν κ θα προτιμούσα dvd είναι πιο φθηνά(σε αγορά).
Η μόνη ταινία που έχω μέχρι στιγμής είναι το Spiderman 3 Sam Raimi σε dvd κ σιγά σιγά θέλω κ τις υπόλοιπες.
Θα ήθελα τις απόψεις σας, περί του θέματος.
Thanks
ΥΓ: Περί ''συλλογών'' εδώ και 1 χρόνο μαζεύω Marvel Graphic Novels, Αρκά και διάφορα επιστημονικά βιβλία, έχω στόχο να φτιάξω μία ''μικρή'' βιβλιοθήκη με συγκεκριμένες σειρές δλδ Marvel, Arkas, DC, Επιστήμης, Ποίησης, Λογοτεχνίας, Φιλοσοφίας, Ψυχολογίας, Οικονομίας/Μάρκετινγκ, Θεολογίας/Βίοι Αγίων/Θρησκειολογίας κτλ κτλ τα best sellers κάθε κατηγορίας. Καμιά 200αρια τα υπολογίζω. Εννοείται σιγά σιγά όχι όλα μαζί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.