dimitroula <3
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν είμαι ούτε υπέρ ούτε κατά.Το φ.μπ είναι απλά ένας ιστότοπος και από μόνο του δεν μπορεί να κάνει καλό ούτε κακό.
Εξαρτάται από το γιατί και το πώς το χρησημοποιεί ο καθένας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mara k telos
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Shadowfax
Διάσημο μέλος

Το χρησιμοποιείς; Το ενισχύεις. Υπάρχει φυσικά αστείρευτη πηγή ηλιθιότητας στον κόσμο που συνεχίζει να το τροφοδοτεί ακόμα κι αν εγώ ή εσύ δε συμμετέχουμε. Αλλά αν είναι με την πρόφαση της σωστής χρήσης*, που δεν αμφιβάλλω ότι υπάρχει, να το βοηθάμε να μεγαλώνει και να αναπτύσσεται τότε να το χέσουμε.
* ιδιαίτερα προσωπικής χρήσης καλύτερα, δεν υπάρχει σωστό ή λάθος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Η ελευθερία και η ανωνυμία πολλές φορές που προσφέρει το διαδίκτυο, μας έχει κάνει να χάσουμε το μέτρο. Σε όλα.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Πραγματική ανωνυμία δεν υπάρχει.Η ελευθερία και η ανωνυμία πολλές φορές που προσφέρει το διαδίκτυο, μας έχει κάνει να χάσουμε το μέτρο. Σε όλα.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος

Προσωπικα αφου εβαλες μεσα και το φεικμπουκ \...εχω να πω οτι αυτο το πραγμα ειναι ηδη ψευτικο και κυριως ειναι απλα ενα φακελωμα στο οποιο η παραβιαση προσωπικων δεδομενων ειναι ευκολη και απο ατομα που δεν φανταζομαστε καν..και επειδη καποιος πιο πανω ελεγε για σωστη χρησιμοποισηση του...δυστυχως κοριτσια απο 13-17 δεν κανουν με ΤΙΠΟΤΑ σωστη διαχειρηση...απο φωτογραφιες μεχρι παρακαλια για κομεντ..οποτε για να ειμαι και πιο οn topic..ειμαι υπερ της ελευθεριας αποψης μονο οταν δεν θιγεις αμεσα καποιον αλλον αλλα απλα παραθετεις την γνωμη σ...
Υπαρχουν και εξερεσεις πιστεψε με...ετσι κι αλλιως δε βασω αληθινα στοιχεια...
kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Υπάρχουν πολλά sites κοινωνικής δικτύωσης (hi5, myspace, twitter, google+ και προφανώς το facebook). Για να κάνω μερικές πιο συγκεκριμένες ερωτήσεις:
- Ποιο προτιμάτε;
- Ποιο θεωρείτε ξεπερασμενο;
- Ποιο περιμένετε με αγωνία;
- Για ποιες λειτουργίες/δραστηριότητες πιστεύετε ότι είναι κατάλληλο το κάθε site;
- Ποιοι οι κίνδυνοι του καθενός;
- Ποια τα οφέλη;
DarkThanos
Νεοφερμένο μέλος

jonathannnnnnn
Εκκολαπτόμενο μέλος

φακελωμα μηπως?Εγω ψηφίζω κατά γιατι οι χρήστες τους δεν έχουν καταλάβει πως να τα χρισημοποιουν. Αποψεις περι αστινομιας και ιντερπολ και τετια δεν τις σιμεριζομαι. Νομιζω πως αν με κυνηγάνε, θα πρέπει να εχω κανει κατι. Απεχθανομε φοβερα να βλέπω ονόματα οπως ΝικηΑγαπουλινι και αλες βλακιες. Θες να εισαι μεσα.. βαλε το κανονικο σου ονομα... Επιτα ολοι οι χριστες πρειπει να ειναι 16+. Ελεος δηλαδει... 10χρονα σε ερωτικες ποζες... το msn και παλι υπερβολικο ειναι. Και αυτο το πραγμα να μπενεις και να εχεις 100 friend request απο άσχετους επιδι ο άλος θελει να φτασει τους 800 φίλους... Απο την άλλη μπορει και συνδεει ανθρωπους ευκολα και απλα. Δεν θα σχολιασω τις εφαρμογες του facebook με τα ναι/οχι και τα ζωδια... Ευτυχος δηλαδει υπαρχει και το block.

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

όσον αφορά το φακέλωμα, έχει κανείς σας googlάρει το email του ; εμένα έβγαλε 1360 αποτελέσματα

rakels
Δραστήριο μέλος

Προσωπικά, όταν είδα τη φωτογραφία που είχα διαγράψει προπολού σε διαφήμιση εντός facebook (αυτές που δείχνει στο πλάι σα προτάσεις) διέγραψα το λογαριασμό μου.
όσον αφορά το φακέλωμα, έχει κανείς σας googlάρει το email του ; εμένα έβγαλε 1360 αποτελέσματα![]()
Πληροφοριακά, εσύ μπορείς να διγράψεις το λογαριασμό σου, όμως στην ουσία δε τον διαγράφεις. Ό,τι ανεβάζουμε μένει για πάντα στο αρχείο του fb.
Εμένα μου λέει: Η αναζήτηση - ... - δε βρήκε κάποιο έγγραφο.

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Secragr
Νεοφερμένο μέλος

Κατά τη γνώμη μου το facebook είναι καλό γιατί μπορείς να επικοινωνήσεις τσάμπα με τους φίλους σου και να μοιραστείς μαζί τους π.χ. βίντεο αστεία αθλητικά και ότι άλλο (και όχι απαραίτητα δημόσια) αλλά και γιατί, κακά τα ψέματα, έχει κάποιες αρκετά ενδιαφέρουσες εφαρμογές που μπορείς να περάσεις την ώρα σου.
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του όμως είναι η τσάμπα διαφήμιση.
Μπορείς να διαφημίσεις το προϊόν, την επιχείρηση, το site, το blog σου εντελώς δωρεάν και με ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα σωστά;
Και όχι μόνο τo facebook, όλες οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης προσφέρονται για να τις ξεζουμίσεις και να διαφημίσεις το προϊόν σου.
(Για όσους ενδιαφέρονται να σβήσουν εντελώς το λογαριασμό τους, ας ρίξουν μια ματιά εδώ: https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account)
Όσο για το φακέλωμα, ναι το πιστεύω και εγώ.
Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος ντόρος αφού εμείς οι ίδιοι έχουμε δώσει το δικαίωμα στο facebook να χρησιμοποιεί τις φωτό μας όπως θέλει.
Άσχετο, έχει κανείς λογαριασμό στο Diaspora? Εγώ εδώ και μήνες έδωσα το mail μου και περιμένω invite.
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος

Σαν επικοινωνία καλό είναι και το πόκερ

Chiyo
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.