moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Απριλίου 2012 στις 19:18 Ο moxa15 έγραψε: #1 09-04-12 19:18 Υπαρχει καποιο site που παρεχει την απαντηση για την λυση μιας διαφορικης εξισωσης;;; Θα ηθελα αν γινεται να εχει αναλυτικα τα βηματα που πρεπει να γινουν ή εστω την λυση της εξισωσης (το wolfram που χρησιμοποιω για να επαληθευσω πχ ολοκληρωματα δεν κανει για αυτη τη δουλεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 9 Απριλίου 2012 στις 20:24 Ο Trolletarian: #2 09-04-12 20:24 καλά ρε η mathematica δεν λύνει διαφορικές, είσαι σίγουρος? μόνο λαγούς από το καπέλα δεν βγάζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 00:57 Ο moxa15 έγραψε: #3 10-04-12 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: καλά ρε η mathematica δεν λύνει διαφορικές, είσαι σίγουρος? μόνο λαγούς από το καπέλα δεν βγάζει. Click για ανάπτυξη... κοιτα απο οτι καταλαβα λυνει(100% ) αλλα δεν εχω καταλαβει πως ακριβως ειναι η γραφη κτλπ και γενικα δεν μου βγαινουν για αυτο ρωταω μπας και ξερει καποιος κατι εναλλακτικό ή γενικα πιο απλο Θα το παλεψω και το wolfram αλλα 1-2 φορες που το ειδα ολο προβληματα μου βγαζει κατι γραφω λαθος(δεν τα γραφω δλδ σωστα...) y dy=(8x+y)dx δλδ πως ακριβως το γραφω???(y(x)'=???????????????????) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 01:29 Ο Trolletarian: #4 10-04-12 01:29 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: κοιτα απο οτι καταλαβα λυνει(100% ) αλλα δεν εχω καταλαβει πως ακριβως ειναι η γραφη κτλπ και γενικα δεν μου βγαινουν για αυτο ρωταω μπας και ξερει καποιος κατι εναλλακτικό ή γενικα πιο απλο Θα το παλεψω και το wolfram αλλα 1-2 φορες που το ειδα ολο προβληματα μου βγαζει κατι γραφω λαθος(δεν τα γραφω δλδ σωστα...) y dy=(8x+y)dx δλδ πως ακριβως το γραφω???(y(x)'=???????????????????) Click για ανάπτυξη... Με την DSolve θα την γράψεις, έτσι: Dsolve[y'[x]==(8x+y[x])/y[x],y[x],x] όπως καταλαβαίνεις έλυσα ως προς dy/dx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 11:47 Ο moxa15 έγραψε: #5 10-04-12 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: Με την DSolve θα την γράψεις, έτσι: Dsolve[y'[x]==(8x+y[x])/y[x],y[x],x] όπως καταλαβαίνεις έλυσα ως προς dy/dx Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι καταλαβα αν και δεν ειμαι ακομα 100% σιγουρος.... Thanx anyway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty AlexK9 eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Υπαρχει καποιο site που παρεχει την απαντηση για την λυση μιας διαφορικης εξισωσης;;; Θα ηθελα αν γινεται να εχει αναλυτικα τα βηματα που πρεπει να γινουν ή εστω την λυση της εξισωσης (το wolfram που χρησιμοποιω για να επαληθευσω πχ ολοκληρωματα δεν κανει για αυτη τη δουλεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 9 Απριλίου 2012 στις 20:24 Ο Trolletarian: #2 09-04-12 20:24 καλά ρε η mathematica δεν λύνει διαφορικές, είσαι σίγουρος? μόνο λαγούς από το καπέλα δεν βγάζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 00:57 Ο moxa15 έγραψε: #3 10-04-12 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: καλά ρε η mathematica δεν λύνει διαφορικές, είσαι σίγουρος? μόνο λαγούς από το καπέλα δεν βγάζει. Click για ανάπτυξη... κοιτα απο οτι καταλαβα λυνει(100% ) αλλα δεν εχω καταλαβει πως ακριβως ειναι η γραφη κτλπ και γενικα δεν μου βγαινουν για αυτο ρωταω μπας και ξερει καποιος κατι εναλλακτικό ή γενικα πιο απλο Θα το παλεψω και το wolfram αλλα 1-2 φορες που το ειδα ολο προβληματα μου βγαζει κατι γραφω λαθος(δεν τα γραφω δλδ σωστα...) y dy=(8x+y)dx δλδ πως ακριβως το γραφω???(y(x)'=???????????????????) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 01:29 Ο Trolletarian: #4 10-04-12 01:29 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: κοιτα απο οτι καταλαβα λυνει(100% ) αλλα δεν εχω καταλαβει πως ακριβως ειναι η γραφη κτλπ και γενικα δεν μου βγαινουν για αυτο ρωταω μπας και ξερει καποιος κατι εναλλακτικό ή γενικα πιο απλο Θα το παλεψω και το wolfram αλλα 1-2 φορες που το ειδα ολο προβληματα μου βγαζει κατι γραφω λαθος(δεν τα γραφω δλδ σωστα...) y dy=(8x+y)dx δλδ πως ακριβως το γραφω???(y(x)'=???????????????????) Click για ανάπτυξη... Με την DSolve θα την γράψεις, έτσι: Dsolve[y'[x]==(8x+y[x])/y[x],y[x],x] όπως καταλαβαίνεις έλυσα ως προς dy/dx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 11:47 Ο moxa15 έγραψε: #5 10-04-12 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: Με την DSolve θα την γράψεις, έτσι: Dsolve[y'[x]==(8x+y[x])/y[x],y[x],x] όπως καταλαβαίνεις έλυσα ως προς dy/dx Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι καταλαβα αν και δεν ειμαι ακομα 100% σιγουρος.... Thanx anyway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty AlexK9 eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλά ρε η mathematica δεν λύνει διαφορικές, είσαι σίγουρος? μόνο λαγούς από το καπέλα δεν βγάζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 00:57 Ο moxa15 έγραψε: #3 10-04-12 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: καλά ρε η mathematica δεν λύνει διαφορικές, είσαι σίγουρος? μόνο λαγούς από το καπέλα δεν βγάζει. Click για ανάπτυξη... κοιτα απο οτι καταλαβα λυνει(100% ) αλλα δεν εχω καταλαβει πως ακριβως ειναι η γραφη κτλπ και γενικα δεν μου βγαινουν για αυτο ρωταω μπας και ξερει καποιος κατι εναλλακτικό ή γενικα πιο απλο Θα το παλεψω και το wolfram αλλα 1-2 φορες που το ειδα ολο προβληματα μου βγαζει κατι γραφω λαθος(δεν τα γραφω δλδ σωστα...) y dy=(8x+y)dx δλδ πως ακριβως το γραφω???(y(x)'=???????????????????) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 01:29 Ο Trolletarian: #4 10-04-12 01:29 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: κοιτα απο οτι καταλαβα λυνει(100% ) αλλα δεν εχω καταλαβει πως ακριβως ειναι η γραφη κτλπ και γενικα δεν μου βγαινουν για αυτο ρωταω μπας και ξερει καποιος κατι εναλλακτικό ή γενικα πιο απλο Θα το παλεψω και το wolfram αλλα 1-2 φορες που το ειδα ολο προβληματα μου βγαζει κατι γραφω λαθος(δεν τα γραφω δλδ σωστα...) y dy=(8x+y)dx δλδ πως ακριβως το γραφω???(y(x)'=???????????????????) Click για ανάπτυξη... Με την DSolve θα την γράψεις, έτσι: Dsolve[y'[x]==(8x+y[x])/y[x],y[x],x] όπως καταλαβαίνεις έλυσα ως προς dy/dx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 11:47 Ο moxa15 έγραψε: #5 10-04-12 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: Με την DSolve θα την γράψεις, έτσι: Dsolve[y'[x]==(8x+y[x])/y[x],y[x],x] όπως καταλαβαίνεις έλυσα ως προς dy/dx Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι καταλαβα αν και δεν ειμαι ακομα 100% σιγουρος.... Thanx anyway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty AlexK9 eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: καλά ρε η mathematica δεν λύνει διαφορικές, είσαι σίγουρος? μόνο λαγούς από το καπέλα δεν βγάζει. Click για ανάπτυξη... κοιτα απο οτι καταλαβα λυνει(100% ) αλλα δεν εχω καταλαβει πως ακριβως ειναι η γραφη κτλπ και γενικα δεν μου βγαινουν για αυτο ρωταω μπας και ξερει καποιος κατι εναλλακτικό ή γενικα πιο απλο Θα το παλεψω και το wolfram αλλα 1-2 φορες που το ειδα ολο προβληματα μου βγαζει κατι γραφω λαθος(δεν τα γραφω δλδ σωστα...) y dy=(8x+y)dx δλδ πως ακριβως το γραφω???(y(x)'=???????????????????) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 01:29 Ο Trolletarian: #4 10-04-12 01:29 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: κοιτα απο οτι καταλαβα λυνει(100% ) αλλα δεν εχω καταλαβει πως ακριβως ειναι η γραφη κτλπ και γενικα δεν μου βγαινουν για αυτο ρωταω μπας και ξερει καποιος κατι εναλλακτικό ή γενικα πιο απλο Θα το παλεψω και το wolfram αλλα 1-2 φορες που το ειδα ολο προβληματα μου βγαζει κατι γραφω λαθος(δεν τα γραφω δλδ σωστα...) y dy=(8x+y)dx δλδ πως ακριβως το γραφω???(y(x)'=???????????????????) Click για ανάπτυξη... Με την DSolve θα την γράψεις, έτσι: Dsolve[y'[x]==(8x+y[x])/y[x],y[x],x] όπως καταλαβαίνεις έλυσα ως προς dy/dx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 11:47 Ο moxa15 έγραψε: #5 10-04-12 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: Με την DSolve θα την γράψεις, έτσι: Dsolve[y'[x]==(8x+y[x])/y[x],y[x],x] όπως καταλαβαίνεις έλυσα ως προς dy/dx Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι καταλαβα αν και δεν ειμαι ακομα 100% σιγουρος.... Thanx anyway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από alehunter: κοιτα απο οτι καταλαβα λυνει(100% ) αλλα δεν εχω καταλαβει πως ακριβως ειναι η γραφη κτλπ και γενικα δεν μου βγαινουν για αυτο ρωταω μπας και ξερει καποιος κατι εναλλακτικό ή γενικα πιο απλο Θα το παλεψω και το wolfram αλλα 1-2 φορες που το ειδα ολο προβληματα μου βγαζει κατι γραφω λαθος(δεν τα γραφω δλδ σωστα...) y dy=(8x+y)dx δλδ πως ακριβως το γραφω???(y(x)'=???????????????????) Click για ανάπτυξη... Με την DSolve θα την γράψεις, έτσι: Dsolve[y'[x]==(8x+y[x])/y[x],y[x],x] όπως καταλαβαίνεις έλυσα ως προς dy/dx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 11:47 Ο moxa15 έγραψε: #5 10-04-12 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: Με την DSolve θα την γράψεις, έτσι: Dsolve[y'[x]==(8x+y[x])/y[x],y[x],x] όπως καταλαβαίνεις έλυσα ως προς dy/dx Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι καταλαβα αν και δεν ειμαι ακομα 100% σιγουρος.... Thanx anyway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: Με την DSolve θα την γράψεις, έτσι: Dsolve[y'[x]==(8x+y[x])/y[x],y[x],x] όπως καταλαβαίνεις έλυσα ως προς dy/dx Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι καταλαβα αν και δεν ειμαι ακομα 100% σιγουρος.... Thanx anyway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.