moxa15
Διάσημο μέλος
Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 3.326 μηνύματα.

09-04-12

19:18
Υπαρχει καποιο site που παρεχει την απαντηση για την λυση μιας διαφορικης εξισωσης;;;
Θα ηθελα αν γινεται να εχει αναλυτικα τα βηματα που πρεπει να γινουν ή εστω την λυση της εξισωσης
(το wolfram που χρησιμοποιω για να επαληθευσω πχ ολοκληρωματα δεν κανει για αυτη τη δουλεια)
Θα ηθελα αν γινεται να εχει αναλυτικα τα βηματα που πρεπει να γινουν ή εστω την λυση της εξισωσης
(το wolfram που χρησιμοποιω για να επαληθευσω πχ ολοκληρωματα δεν κανει για αυτη τη δουλεια)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα.

09-04-12

20:24
καλά ρε η mathematica δεν λύνει διαφορικές, είσαι σίγουρος? μόνο λαγούς από το καπέλα δεν βγάζει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15
Διάσημο μέλος
Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 3.326 μηνύματα.

10-04-12

00:57
καλά ρε η mathematica δεν λύνει διαφορικές, είσαι σίγουρος? μόνο λαγούς από το καπέλα δεν βγάζει.
κοιτα απο οτι καταλαβα λυνει(100% ) αλλα δεν εχω καταλαβει πως ακριβως ειναι η γραφη κτλπ και γενικα δεν μου βγαινουν για αυτο ρωταω μπας και ξερει καποιος κατι εναλλακτικό ή γενικα πιο απλο
Θα το παλεψω και το wolfram αλλα 1-2 φορες που το ειδα ολο προβληματα μου βγαζει κατι γραφω λαθος(δεν τα γραφω δλδ σωστα...)
y dy=(8x+y)dx
δλδ πως ακριβως το γραφω???(y(x)'=???????????????????)

Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα.

10-04-12

01:29
Με την DSolve θα την γράψεις, έτσι:κοιτα απο οτι καταλαβα λυνει(100% ) αλλα δεν εχω καταλαβει πως ακριβως ειναι η γραφη κτλπ και γενικα δεν μου βγαινουν για αυτο ρωταω μπας και ξερει καποιος κατι εναλλακτικό ή γενικα πιο απλο
Θα το παλεψω και το wolfram αλλα 1-2 φορες που το ειδα ολο προβληματα μου βγαζει κατι γραφω λαθος(δεν τα γραφω δλδ σωστα...)
y dy=(8x+y)dx
δλδ πως ακριβως το γραφω???(y(x)'=???????????????????)![]()
Dsolve[y'[x]==(8x+y[x])/y[x],y[x],x]
όπως καταλαβαίνεις έλυσα ως προς dy/dx
moxa15
Διάσημο μέλος

10-04-12

11:47
Με την DSolve θα την γράψεις, έτσι:
Dsolve[y'[x]==(8x+y[x])/y[x],y[x],x]
όπως καταλαβαίνεις έλυσα ως προς dy/dx
νομιζω οτι καταλαβα αν και δεν ειμαι ακομα 100% σιγουρος....

Thanx anyway
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...