Traveller Εκκολαπτόμενο μέλος Η Traveller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:57 Η Traveller: #21 25-09-09 11:57 Nαι, η Carrie ειναι τελεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Ο Unkown-User: #22 25-09-09 12:09 Ναι, ναι.. Πρώτυπα ζωής.. (ΔΕΝ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serendipity* Εκκολαπτόμενο μέλος Η *Serendipity* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:06 Η *Serendipity*: #23 26-09-09 23:06 μου αρεσει παρα πολυ η samantha...αλλα τρελενομαι για την carrie(και τα ρουχα της)...την charlotte δεν την πολυσυμπαθω αλλα εχει κ αυτη τον τυπο της..στην miranda κυριως μου αρεσει ο ρεαλισμος κ η κυνικοτητα της...λατρεψα τον ερωτα aidan-carrie..αλλα και με τον "μεγαλο" μου αρεσε...(και βασικα ολο το serial απιστευτο ηταν..τι καθομαι και γραφω τοση ωρα...απορω..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Nαι, η Carrie ειναι τελεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Ο Unkown-User: #22 25-09-09 12:09 Ναι, ναι.. Πρώτυπα ζωής.. (ΔΕΝ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serendipity* Εκκολαπτόμενο μέλος Η *Serendipity* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:06 Η *Serendipity*: #23 26-09-09 23:06 μου αρεσει παρα πολυ η samantha...αλλα τρελενομαι για την carrie(και τα ρουχα της)...την charlotte δεν την πολυσυμπαθω αλλα εχει κ αυτη τον τυπο της..στην miranda κυριως μου αρεσει ο ρεαλισμος κ η κυνικοτητα της...λατρεψα τον ερωτα aidan-carrie..αλλα και με τον "μεγαλο" μου αρεσε...(και βασικα ολο το serial απιστευτο ηταν..τι καθομαι και γραφω τοση ωρα...απορω..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ναι, ναι.. Πρώτυπα ζωής.. (ΔΕΝ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serendipity* Εκκολαπτόμενο μέλος Η *Serendipity* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:06 Η *Serendipity*: #23 26-09-09 23:06 μου αρεσει παρα πολυ η samantha...αλλα τρελενομαι για την carrie(και τα ρουχα της)...την charlotte δεν την πολυσυμπαθω αλλα εχει κ αυτη τον τυπο της..στην miranda κυριως μου αρεσει ο ρεαλισμος κ η κυνικοτητα της...λατρεψα τον ερωτα aidan-carrie..αλλα και με τον "μεγαλο" μου αρεσε...(και βασικα ολο το serial απιστευτο ηταν..τι καθομαι και γραφω τοση ωρα...απορω..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μου αρεσει παρα πολυ η samantha...αλλα τρελενομαι για την carrie(και τα ρουχα της)...την charlotte δεν την πολυσυμπαθω αλλα εχει κ αυτη τον τυπο της..στην miranda κυριως μου αρεσει ο ρεαλισμος κ η κυνικοτητα της...λατρεψα τον ερωτα aidan-carrie..αλλα και με τον "μεγαλο" μου αρεσε...(και βασικα ολο το serial απιστευτο ηταν..τι καθομαι και γραφω τοση ωρα...απορω..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.