Guest 292010
Επισκέπτης

Εγώ θα'θελα να πάω στο ''Ελλάδα έχεις ταλέντο'' να τραγουδήσω

Το σκέφτομαι πολύ βέβαια γιατί φοβάμαι ότι θα κομπλάρω υπερβολικά τους άλλους διαγωνιζόμενους και δεν θέλω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bloody Μaria^^
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Εκατομμυριούχος μου άρεσε πολύ!

Μαρουλάκι
Δραστήριο μέλος

chris_90
Διάσημο μέλος

Αν εχω σκεφτει να παω σε reality; Ναι, γιατι εχω και πολλα ταλεντα παναθεμα με και δεν ξερω ποιο να πρωτοεκθεσω.

persi
Πολύ δραστήριο μέλος

Charalabos
Νεοφερμένο μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

ilint_ntara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μ*λ*κ*ες.Αυτά τα ριάλιτι προσβάλουν τη νουμοσύνη των τηλεθεατών.Ποιος είναι ο Περρής που θα κρίνει τα ταλέντα των παιδιών?.Εξαιρούνται τα ριαλιτι εκπαιδευτικου χαρακτήρα.
Εννοείς το "Είσαι πιο έξυπνος από ένα 10χρονο"?

1) Οι ερωτήσεις δεν είναι για 10χρονους
2) Τα "δεκάχρονα" παιδιά έχουν σίγουρα τις απαντήσεις έτοιμες
3) Τα "10χρονα" κάνουν τους έξυπνους και κοροϊδεύουν τους παίκτες
....
Άντε από εδώ! Δεν θέλω ούτε να τα σκέφτομαι
Charalabos
Νεοφερμένο μέλος

Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος

Έως κανένας...Εννοώ όλες όσες αηδίες έχουν βγει στην ελληνικη τηλεόραση. Από ριάλιτι (Ελλάδα έχεις Ταλέντο,FAME STORY,So you think you can dance και δεν συμαζευεται) σπάνια βγηκαν πραγματικοι καλλιτέχνες.:nono::nono::nono:

Όλοι είναι εξαφανιζόλ

~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 292010
Επισκέπτης

Εννοώ όλες όσες αηδίες έχουν βγει στην ελληνικη τηλεόραση. Από ριάλιτι (Ελλάδα έχεις Ταλέντο,FAME STORY,So you think you can dance και δεν συμαζευεται) σπάνια βγηκαν πραγματικοι καλλιτέχνες.:nono::nono::nono:
Aπό το fame story πολλά παιδιά είχα πραγματικά πολύ καλή φωνή (όχι οι νικητές πάντως) και πολλά από αυτά δουλεύουν σε κάποιο μαγαζί και κάνουν καριέρα (μην αρχίσετε τώρα για το είδος και την ποιότητα των τραγουδιών τους δεν είναι εκεί το θέμα).Ακόμα στο 1ο so you think you can dance ο νικητής,ο Λούκας ήταν τέλειος χορευτής και γενικά υπήρχε μια ποιότητα στους χορευτές (απ'οτι έβλεπα εγώ δηλαδή).
Συνήθως σε αυτά τα show δεν πας να νικήσεις (εντάξει..όχι ΜΟΝΟ να νικήσεις) αλλά κυρίως να σε δούνε και να σε ζητήσουν. Άμα τύχει να σε δει και κανένας κυνηγός ταλέντων τότε ακόμα καλύτερα.
persi
Πολύ δραστήριο μέλος

Εννοείς το "Είσαι πιο έξυπνος από ένα 10χρονο"?Αηδία... Δεν υπάρχει χειρότερο!
1) Οι ερωτήσεις δεν είναι για 10χρονους
2) Τα "δεκάχρονα" παιδιά έχουν σίγουρα τις απαντήσεις έτοιμες
3) Τα "10χρονα" κάνουν τους έξυπνους και κοροϊδεύουν τους παίκτες
....
Άντε από εδώ! Δεν θέλω ούτε να τα σκέφτομαι
Έχετε δει το γρουπ στο φέισμπουκ "ποιός θέλει να σκοτώσει το Βαγγέλη" ή κάτι τέτοιο... δεν το έχω βρει πάντως... Εντάξει, βασικά οι ερωτήσεις είναι από τα βιβλία των τάξεων που γράφει... αλλά κάθε ερώτηση είναι υποσημίωση της υποσημίωσης... τι να πεις...
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος

Ουαου.
Guest 292010
Επισκέπτης

ilint_ntara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έχετε δει το γρουπ στο φέισμπουκ "ποιός θέλει να σκοτώσει το Βαγγέλη" ή κάτι τέτοιο... δεν το έχω βρει πάντως... Εντάξει, βασικά οι ερωτήσεις είναι από τα βιβλία των τάξεων που γράφει... αλλά κάθε ερώτηση είναι υποσημίωση της υποσημίωσης... τι να πεις...
Από τα βιβλία?! Είναι ερώτηση για Α' τάξη για το ποίημα του Διονύσιου Σολωμού?
~
Ο Βαγγέλης είναι από τα μην-πω-τπτ παιδιά?
+100Εν τω μεταξυ εχω παρατηρησει για αυτη την ποιοτικη εκπομπη της ελληνικης τιβι, οτι ειναι τα μονα παιδια, που εδω και 2 χρονια παραμενουν 10χρονα.:/
Ουαου.
:iagree::iagree::iagree:
:no1::no1::no1:
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος

''Σταδιάλα'' όπως θα έλεγε και η μπέμπα μου.. -_-
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.