Prom Racing Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου

Guest 200861

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Υπήρξε κανείς μέλος της Prom Racing του ΕΜΠ για να μου πει για τον φόρτο εργασίας και αν αξίζει να κάνω αίτηση ως πρωτοετής;
 

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,230 μηνύματα.
Υπήρξε κανείς μέλος της Prom Racing του ΕΜΠ για να μου πει για τον φόρτο εργασίας και αν αξίζει να κάνω αίτηση ως πρωτοετής;
Δεν έχω υπάρξει μέλος της συγκεκριμένης ομάδας αλλά έχω πάρει μια επιφανειακή γεύση απο το πως είναι τέτοιες ομάδες.

Ο φόρτος δεν είναι υπερβολικά μεγάλος αλλά υπάρχουν προθεσμίες οπότε θα πρέπει είσαι κάπως συνεπής. Ιδανικά εαν βλέπεις οτι θα υπάρξει π.χ. πρόβλημα σε κάτι, το αναφέρεις εκ των προτέρων, δεν περιμένεις να το ξεφουρνίσεις τελευταία στιγμή.

Απο εκεί και πέρα πιστεύω οτι για πρωτοετείς είναι καλή ενασχόληση γιατί έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο σε σχέση με μεγαλύτερα έτη, και τα μαθήματα είναι σχετικά πιο εύκολα. Οπότε εαν ψάχνεσαι και γουστάρεις δεν θα έχεις θέμα. Θα αποκτήσεις και πρακτικές γνώσεις απο νωρίς για να κάνεις και δικά σου side projectακια αργότερα. Επίσης πολύ σημαντικό θα μάθεις να κάνεις documentation. Οπότε αύριο μεθαύριο θα έχεις να βάλεις κάτι πολύ καλό στο βιογραφικό σου. Μόνο μην φρικάρεις που δεν θα ξέρεις πολλά πράγματα. Όσο είσαι πολύ πρόθυμος να κάτσεις να μάθεις και να ψάξεις στο βαθμό του δυνατού, αυτό μετράει κυρίως.

Αξίζει λοιπόν.
 

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,842 μηνύματα.
Είμαι απόφοιτος της σχολής.

1ο έτος είναι περίοδος προσαρμογής. Η πλειοψηφία των φοιτητών χάνει τη μπάλα καθώς υπάρχει ένα gap μεταξύ γνώσης Λυκείου και 1ο έτος πολυτεχνείου που καλύπτονται βιαστικά καθώς παλαιότερα ήταν γνώσεις Λυκείου.

Στο πέρας του 1ου έτους καταλαβαίνεις αν σε παίρνει να ασχοληθείς με παραφοιτητικές δραστηριότητες.

Δεν ήμουν μέλος στη ομάδα αλλά γνωρίζω ότι γίνεται καλή δουλειά και δικτυώνεσαι. Αν σε ενδιαφέρει το αντικείμενο αξίζεις αν συμμετέχεις ακόμα και αν αργήσεις 2 χρόνια για το πτυχίο.

Πάρε Arduino και παίζε μαζί του να αποκτήσεις κάποια εμπειρία για να σε προτιμήσει καθώς η ομάδα είναι πολύ δημοφιλής.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top