Shadowfax
Διάσημο μέλος

*να τονίσω πως ό,τι βλέπουμε βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο*
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=oACt9R9z37U[/ame]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos93
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax
Διάσημο μέλος

ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν κάποιος είναι ανάπηρος, πώς θα παίξει το fighting game που εμφανίζεται αρχικά? Επίσης, με την κλοτσιά του παιδιού στο 0:35 προβλέπω πολλές plasma να θρηνούνται...

Guest 292010
Επισκέπτης

Πού φτάσαμε ρε παιδί μου!τς τς.Τεχνολογικά άλματα.
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος

Πολυ τρεξιμο
Guest 292010
Επισκέπτης

vickaki-4
Δραστήριο μέλος

μην το γελας απο το να καθεσαι αποβλακωμενος σε εναν καναπε ειναι πολυ καλυτερο!θετεις σε λειτουργια το σωμα!αλλα δεν ειναι λιγο γελοιο να περνανε τα αδερφια σου και οι γονεις σου απο το σαλονι και να σε βλεπουν να κλωτσας και να χτυπας τον αερα;A,μ'αρέει.Κάνεις και γυμναστική μαζί!![]()

maraki
Δραστήριο μέλος

A,μ'αρέει.Κάνεις και γυμναστική μαζί!
Πού φτάσαμε ρε παιδί μου!τς τς.Τεχνολογικά άλματα.
Kαι που σαι ακόμα!!!
μην το γελας απο το να καθεσαι αποβλακωμενος σε εναν καναπε ειναι πολυ καλυτερο!θετεις σε λειτουργια το σωμα!αλλα δεν ειναι λιγο γελοιο να περνανε τα αδερφια σου και οι γονεις σου απο το σαλονι και να σε βλεπουν να κλωτσας και να χτυπας τον αερα;![]()
Αυτή την απορία είχα κι εγώ.

Guest 292010
Επισκέπτης

μην το γελας απο το να καθεσαι αποβλακωμενος σε εναν καναπε ειναι πολυ καλυτερο!θετεις σε λειτουργια το σωμα!αλλα δεν ειναι λιγο γελοιο να περνανε τα αδερφια σου και οι γονεις σου απο το σαλονι και να σε βλεπουν να κλωτσας και να χτυπας τον αερα;![]()
Τσούκου!Πολύ φάση έχει!:xixi:
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος

Eftychialou
Εκκολαπτόμενο μέλος

ξέρετε τι είναι να παίζετε ένα παιχνίδι με αγωνία,κυνηγητό και να το βιώνεις σωματικά? αδρεναλίνη...άσε που θα λυθεί και το πρόβλημα της παχυσαρκίας σε αυτούς που ασχολούνται...

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

"παμε ρε να παιξουμε μπαλα"
"οχι ρε θα παιξω pes με την καμερα"
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

gialouris
Νεοφερμένο μέλος

-----------------------------------------
Αλλά κι αυτό καλό φαίνεται!
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

gialouris
Νεοφερμένο μέλος

Shadowfax
Διάσημο μέλος

Καθόλου γελοίο. Τι νομίζεις έτσι θα κάθονται; Θα έρχονται και αυτοί να παίξουν.

Αν ειναι να ιδρωσω προτιμω να ειναι irl και οχι στο σαλονι μπροστα στην οθονη μου.ετσι οπως φαινεται,φαση εχει να δοκιμασεις αλλα νταξει και αντιπρακτικο ειναι και υπαρχουν καλυτερες εναλλακτικες.:no1:
Καθόλου αντιπρακτικό. Κοίταξε, για τον σκοπό που είχε η Microsoft και τον ουσιαστικό, το κέρδος, και τον εξελικτικό, την ένωση των δύο κόσμων, είναι απλά εξαιρετικό. Και ούτως ή άλλως, εμένα μου αρέσει τρομερά σαν ιδέα. Στην press conference δήλωσαν πως ήθελαν να σπάσουν το φράγμα του μοχλού και να δώσουν σε όλους την ευκαιρία να παίξουν, no matter what. Μένω στο δεύτερο. Εγώ hardcore gamer δεν είμαι. Γιατί λοιπόν να μη μπορώ να ασχοληθώ και να πρέπει να μάθω εβδομηνταδύο χιλιάδες συνδυασμούς κουμπιών; Θα χρησιμοποιώ το σώμα μου.

ναι αλλα να αντικαταστησει τα ομαδικα παιχνιδια δε μου αρεσει καθολου
"παμε ρε να παιξουμε μπαλα"
"οχι ρε θα παιξω pes με την καμερα"
Καλό point αλλά δεν πρόκειται να γίνει, τουλάχιστον στη μαζική πλειοψηφία των ενδιαφερόμενων.
Φαίνεται γαμάτο, αλλά επειδή με την καμία δεν θα είναι όπως στα ads i mean scan skateboard? WTF lol :p Οπότε μιλάμε για μεγάλη μελοντική αποτυχία :p
Κοίτα κι εγώ το πιστεύω αυτό που λες, παραείναι ωραίο για να είναι έτσι στην τελική του μορφή ιδίως όταν σκεφτείς και τον παράγοντα του marketing. Όμως σε καμία περίπτωση δε νομίζω πως είναι μελλοντική αποτυχία.
Λοιπόν, δείτε και το παρακάτω το οποίο επίσης το αποκάλυψαν στην press conference. Πάλι σε πρώιμο επίπεδο και λογικά αρκετά σκηνοθετημένο για τις ανάγκες του show αλλά και πάλι, είναι πραγματικά εκπληκτικό.
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=40E3oq5DGxQ&feature=related[/ame]
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.