George, να ξέρεις πως έχεις την υποστήριξή μου εκτός από εκεί που τα βράζεις τα παιδιά!Όπως θες να σέβονται την αποψή σου, να σέβεσαι της δικιές τους!
Υποκειμενικό?οκ, υποκειμενικό!Έχεις γνωρίσει μάνα που το παιδί της πέθανε στον πόλεμο?νιώθει περηφάνια αν και την πονάει πολύ!!και το πιο συγκινητικό;Δε στρέφεται κατά της άλλης χώρας αλλά των αρχηγών...Κάναμε κι ένα κείμενο στη λογοτεχνία που μιλούσε γι΄αυτό το θέμα..(ζαβαλη Μαικω, ιφ αι αμ νοτ μιστέικεν)
Κι εγώ θα παντρευτώ παρθένα έναν παρθένο γιατί έτσι γουστάρω!Και θα είμαι πολύ περήφανη αν τα καταφέρω!
Κοπέλα μετά από έκτρωση έχεις δει;
"δηλαδή να ψάχνουμε κάποιον άσχημο και κουασιμόδο μόνο και μόνο για να το πάρουμε αγνό και παρθένο?"
"Αν δεν λέμε μόνο "κοίτα τι κουκλί, μανάρι" "
έχω γράψει ένα "μόνο"...Κι όταν αγαπάς κάποιον τον θεωρείς τον ομορφότερο του κόσμο!
"ρωταω ομως τωρα, αν το παιδι ειναι γεννετικα αρρωστο, και η ασθενεια εντωπιστει πριν τη γεννηση, θεωρειτε οτι ειναι προτυμοτερο να ζησει για 2 χρονια με πονο ή να γινει εκτρωση."
κι αν τελικά καταφέρει και ζήσει μια "κανονική" ζωή;;
"Το πόσο σου έχουν σταθεί είναι προσωπική σου εμπειρία πάντως μια εκκλησία που δεν δέχεται την ανθρώπινη φύση και τις ανθρώπινες ανάγκες,μια εκκλησία που δεν προχωράει μαζί με την κοινωνία της τότε τόσο πιο πολύ η κοινωνία της θα αποκόβεται από αυτήν"
ποια ανάγκη σου δε δέχτηκε;