Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:27 Ο Σπυρακος (^^): #21 16-08-12 16:27 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Εγώ δε θα την κατέβαζα πάντως αν δε μου την έδιναν έτοιμη σε dvd τα ξαδέρφια μου.Αυτό με τα λίγα επεισόδια της 3ης season που λες δεν το θυμάμαι γιατί την είδα πριν πολύ πολύ καιρό αλλά έχεις δίκιο.Ίσως αυτό την έσωσε. Η 4η season ήταν πιστεύω καλύτερη αλλά δεν ήταν λίγοι αυτοί που το παράτησαν μετά την 3η. Click για ανάπτυξη... Δεν κανανε καλο finale στην 2η απο κει αρχισαν ολα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:28 Η sydney96 έγραψε: #22 16-08-12 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Δεν κανανε καλο finale στην 2η απο κει αρχισαν ολα!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ γενικά δεν κάνανε φινάλε στη 2η.Αυτό είναι το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:30 Ο Johnnaousa: #23 16-08-12 16:30 Κακά τα ψέματα, όλους μας τράβηξε ο ρόλος του Σκοφιλντ στο να δεθούμε με την συγκεκριμένη σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ορεστης12345 Νεοφερμένο μέλος Ο ορεστης12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:32 Ο ορεστης12345: #24 16-08-12 16:32 ο καλυτερος χαρακτηρας με διαφορα ηταν ο σουκρεεε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:33 Ο Σπυρακος (^^): #25 16-08-12 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Κακά τα ψέματα, όλους μας τράβηξε ο ρόλος του Σκοφιλντ στο να δεθούμε με την συγκεκριμένη σειρά Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Μωρέ γενικά δεν κάνανε φινάλε στη 2η.Αυτό είναι το θέμα. Click για ανάπτυξη... Ηταν κορυφη ο ρολος του!!! Ουσιαστικα ναι δεν εκαναν αξιοπρεπες κλεισιμο κυκλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:35 Ο JKaradakov: #26 16-08-12 16:35 Γενικός είχε πολύ καλούς ηθοποιούς που υποδίθηκαν πολύ καλά τον ρόλο τους. Το Top 5 μου είναι: 1. Scofield 2. Mahone 3. T-Bag 4. Sara 5. Sucre Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:37 Ο Johnnaousa: #27 16-08-12 16:37 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Γενικός είχε πολύ καλούς ηθοποιούς που υποδίθηκαν πολύ καλά τον ρόλο τους. Το Top 5 μου είναι: 1. Scofield 2. Mahone 3. T-Bag 4. Sara 5. Sucre Click για ανάπτυξη... Για κανένα λόγο τον Τ-Μπαγκ..μισητός και τις 2 φορές που είδα την σειρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Η sydney96 έγραψε: #28 16-08-12 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ηταν κορυφη ο ρολος του!!! Ουσιαστικα ναι δεν εκαναν αξιοπρεπες κλεισιμο κυκλου Click για ανάπτυξη... Κλείσιμο σειράς έπρεπε να κάνουν σε κείνο το σημείο. Εμένα μετά τον Michael μου άρεσε πολύ και ο T-bag Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Ο Σπυρακος (^^): #29 16-08-12 16:38 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Γενικός είχε πολύ καλούς ηθοποιούς που υποδίθηκαν πολύ καλά τον ρόλο τους. Το Top 5 μου είναι: 1. Scofield 2. Mahone 3. T-Bag 4. Sara 5. Sucre Click για ανάπτυξη... 1.Scofield 2.T-Bag 3.Mahone 4.Sucre 5.Sara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:40 Η sydney96 έγραψε: #30 16-08-12 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): 1.Scofield 2.T-Bag 3.Mahone 4.Sucre 5.Sara Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ αλλά χωρίς το 5.Δεν τη χώνεψα ποτέ αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:41 Ο Σπυρακος (^^): #31 16-08-12 16:41 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Κλείσιμο σειράς έπρεπε να κάνουν σε κείνο το σημείο. Επρεπε να κανουν εναν 3ο κυκλο αλλα κατι αναμεσα απο 3ο και 4ο!!!Με πιο ψαγμενη πλοκη! Εμένα μετά τον Michael μου άρεσε πολύ και ο T-bag Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Για κανένα λόγο τον Τ-Μπαγκ..μισητός και τις 2 φορές που είδα την σειρά! Click για ανάπτυξη... Πολυ εξυπνος ρολος!!Σωστο παρασιτο!! Επιβιωνε ΠΑΝΤΑ με καθε τροπο!! Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Συμφωνώ αλλά χωρίς το 5.Δεν τη χώνεψα ποτέ αυτή Click για ανάπτυξη... Ελαα μωρεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:46 Ο JKaradakov: #32 16-08-12 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Για κανένα λόγο τον Τ-Μπαγκ..μισητός και τις 2 φορές που είδα την σειρά! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ ο ρόλος του ήταν πολύ καλά παιγμένος. Πάντως για μένα η ωράιότερη γκόμενα ήταν η Γκρέτσεν με αυτά τα τεράστια μπλέ ματια. Θανατος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:46 Ο Σπυρακος (^^): #33 16-08-12 16:46 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έλα ρε συ ο ρόλος του ήταν πολύ καλά παιγμένος. Πάντως για μένα η ωράιότερη γκόμενα ήταν η Γκρέτσεν με αυτά τα τεράστια μπλέ ματια. Θανατος!! Click για ανάπτυξη... Ωωω καλα ναιι και ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:54 Η hurricane: #34 16-08-12 16:54 αν ο τ-μπαγκ σας προκάλεσε τοση απέχθεια μόνο ένα πραγμα μπορει να σημαίνει..... ήταν φοβερός στο ρόλο του!! εγώ τα χα παίξει στο επεισόδιο που έκοψε το χέρι του... δλδ έτσι όπως το ερμήνευσε τύφλα να χουν τα θρίλερ :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:56 Ο Johnnaousa: #35 16-08-12 16:56 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: αν ο τ-μπαγκ σας προκάλεσε τοση απέχθεια μόνο ένα πραγμα μπορει να σημαίνει..... ήταν φοβερός στο ρόλο του!! εγώ τα χα παίξει στο επεισόδιο που έκοψε το χέρι του... δλδ έτσι όπως το ερμήνευσε τύφλα να χουν τα θρίλερ :Ρ Click για ανάπτυξη... φυσικά και έπαιξε καλά τον ρόλο του, γάντι ήταν ο ηθοποιός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:03 Ο Σπυρακος (^^): #36 16-08-12 17:03 Μα ο σκοπος του ρολου του ηταν να ειναι μισητος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο fretoe έγραψε: #37 16-08-12 17:06 Πραγματικα, ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ηταν ο T-Bag. Και δεν ηταν λιγες οι φορες που μου προσφερε αρκετο γελιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο fockos έγραψε: #38 16-08-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα ο σκοπος του ρολου του ηταν να ειναι μισητος!!! Click για ανάπτυξη... όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:09 Ο JKaradakov: #39 16-08-12 17:09 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Πραγματικα, ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ηταν ο T-Bag. Και δεν ηταν λιγες οι φορες που μου προσφερε αρκετο γελιο. Click για ανάπτυξη... Απο τις καλύτερες στιγμές που θυμάμαι με τον T-Bag είναι στην 4η σεζόν με την ινδική πρεσβεία όταν γύρησαν στο σπίτι. Γενικώς απο τις αγαπημένες μου σκηνές ήταν Spoiler όταν ο Mahone βασάνισε και σκότωσε τον ανδρα που σκότωσε τον γιό του. Αρχική Δημοσίευση από fockos: όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Click για ανάπτυξη... Aυτό με τον C-note το κάνανε για να τελειώσουν την σειρά. Πάντως είχε πολλές αναποδιές η σειρά, Spoiler π.χ. θανατος Sara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Αυγούστου 2012 hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:10 Η hurricane: #40 16-08-12 17:10 Αρχική Δημοσίευση από fockos: όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχα όποτε έβλεπα εγώ τον μπέλικ μου ρχόταν μια αναγούλαααααααα xD δεν ξέρω γτ αλλά με αηδίαζε ο ρόλος που τον είχαν βαλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Εγώ δε θα την κατέβαζα πάντως αν δε μου την έδιναν έτοιμη σε dvd τα ξαδέρφια μου.Αυτό με τα λίγα επεισόδια της 3ης season που λες δεν το θυμάμαι γιατί την είδα πριν πολύ πολύ καιρό αλλά έχεις δίκιο.Ίσως αυτό την έσωσε. Η 4η season ήταν πιστεύω καλύτερη αλλά δεν ήταν λίγοι αυτοί που το παράτησαν μετά την 3η. Click για ανάπτυξη... Δεν κανανε καλο finale στην 2η απο κει αρχισαν ολα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:28 Η sydney96 έγραψε: #22 16-08-12 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Δεν κανανε καλο finale στην 2η απο κει αρχισαν ολα!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ γενικά δεν κάνανε φινάλε στη 2η.Αυτό είναι το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:30 Ο Johnnaousa: #23 16-08-12 16:30 Κακά τα ψέματα, όλους μας τράβηξε ο ρόλος του Σκοφιλντ στο να δεθούμε με την συγκεκριμένη σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ορεστης12345 Νεοφερμένο μέλος Ο ορεστης12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:32 Ο ορεστης12345: #24 16-08-12 16:32 ο καλυτερος χαρακτηρας με διαφορα ηταν ο σουκρεεε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:33 Ο Σπυρακος (^^): #25 16-08-12 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Κακά τα ψέματα, όλους μας τράβηξε ο ρόλος του Σκοφιλντ στο να δεθούμε με την συγκεκριμένη σειρά Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Μωρέ γενικά δεν κάνανε φινάλε στη 2η.Αυτό είναι το θέμα. Click για ανάπτυξη... Ηταν κορυφη ο ρολος του!!! Ουσιαστικα ναι δεν εκαναν αξιοπρεπες κλεισιμο κυκλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:35 Ο JKaradakov: #26 16-08-12 16:35 Γενικός είχε πολύ καλούς ηθοποιούς που υποδίθηκαν πολύ καλά τον ρόλο τους. Το Top 5 μου είναι: 1. Scofield 2. Mahone 3. T-Bag 4. Sara 5. Sucre Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:37 Ο Johnnaousa: #27 16-08-12 16:37 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Γενικός είχε πολύ καλούς ηθοποιούς που υποδίθηκαν πολύ καλά τον ρόλο τους. Το Top 5 μου είναι: 1. Scofield 2. Mahone 3. T-Bag 4. Sara 5. Sucre Click για ανάπτυξη... Για κανένα λόγο τον Τ-Μπαγκ..μισητός και τις 2 φορές που είδα την σειρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Η sydney96 έγραψε: #28 16-08-12 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ηταν κορυφη ο ρολος του!!! Ουσιαστικα ναι δεν εκαναν αξιοπρεπες κλεισιμο κυκλου Click για ανάπτυξη... Κλείσιμο σειράς έπρεπε να κάνουν σε κείνο το σημείο. Εμένα μετά τον Michael μου άρεσε πολύ και ο T-bag Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Ο Σπυρακος (^^): #29 16-08-12 16:38 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Γενικός είχε πολύ καλούς ηθοποιούς που υποδίθηκαν πολύ καλά τον ρόλο τους. Το Top 5 μου είναι: 1. Scofield 2. Mahone 3. T-Bag 4. Sara 5. Sucre Click για ανάπτυξη... 1.Scofield 2.T-Bag 3.Mahone 4.Sucre 5.Sara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:40 Η sydney96 έγραψε: #30 16-08-12 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): 1.Scofield 2.T-Bag 3.Mahone 4.Sucre 5.Sara Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ αλλά χωρίς το 5.Δεν τη χώνεψα ποτέ αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:41 Ο Σπυρακος (^^): #31 16-08-12 16:41 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Κλείσιμο σειράς έπρεπε να κάνουν σε κείνο το σημείο. Επρεπε να κανουν εναν 3ο κυκλο αλλα κατι αναμεσα απο 3ο και 4ο!!!Με πιο ψαγμενη πλοκη! Εμένα μετά τον Michael μου άρεσε πολύ και ο T-bag Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Για κανένα λόγο τον Τ-Μπαγκ..μισητός και τις 2 φορές που είδα την σειρά! Click για ανάπτυξη... Πολυ εξυπνος ρολος!!Σωστο παρασιτο!! Επιβιωνε ΠΑΝΤΑ με καθε τροπο!! Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Συμφωνώ αλλά χωρίς το 5.Δεν τη χώνεψα ποτέ αυτή Click για ανάπτυξη... Ελαα μωρεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:46 Ο JKaradakov: #32 16-08-12 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Για κανένα λόγο τον Τ-Μπαγκ..μισητός και τις 2 φορές που είδα την σειρά! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ ο ρόλος του ήταν πολύ καλά παιγμένος. Πάντως για μένα η ωράιότερη γκόμενα ήταν η Γκρέτσεν με αυτά τα τεράστια μπλέ ματια. Θανατος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:46 Ο Σπυρακος (^^): #33 16-08-12 16:46 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έλα ρε συ ο ρόλος του ήταν πολύ καλά παιγμένος. Πάντως για μένα η ωράιότερη γκόμενα ήταν η Γκρέτσεν με αυτά τα τεράστια μπλέ ματια. Θανατος!! Click για ανάπτυξη... Ωωω καλα ναιι και ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:54 Η hurricane: #34 16-08-12 16:54 αν ο τ-μπαγκ σας προκάλεσε τοση απέχθεια μόνο ένα πραγμα μπορει να σημαίνει..... ήταν φοβερός στο ρόλο του!! εγώ τα χα παίξει στο επεισόδιο που έκοψε το χέρι του... δλδ έτσι όπως το ερμήνευσε τύφλα να χουν τα θρίλερ :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:56 Ο Johnnaousa: #35 16-08-12 16:56 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: αν ο τ-μπαγκ σας προκάλεσε τοση απέχθεια μόνο ένα πραγμα μπορει να σημαίνει..... ήταν φοβερός στο ρόλο του!! εγώ τα χα παίξει στο επεισόδιο που έκοψε το χέρι του... δλδ έτσι όπως το ερμήνευσε τύφλα να χουν τα θρίλερ :Ρ Click για ανάπτυξη... φυσικά και έπαιξε καλά τον ρόλο του, γάντι ήταν ο ηθοποιός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:03 Ο Σπυρακος (^^): #36 16-08-12 17:03 Μα ο σκοπος του ρολου του ηταν να ειναι μισητος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο fretoe έγραψε: #37 16-08-12 17:06 Πραγματικα, ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ηταν ο T-Bag. Και δεν ηταν λιγες οι φορες που μου προσφερε αρκετο γελιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο fockos έγραψε: #38 16-08-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα ο σκοπος του ρολου του ηταν να ειναι μισητος!!! Click για ανάπτυξη... όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:09 Ο JKaradakov: #39 16-08-12 17:09 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Πραγματικα, ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ηταν ο T-Bag. Και δεν ηταν λιγες οι φορες που μου προσφερε αρκετο γελιο. Click για ανάπτυξη... Απο τις καλύτερες στιγμές που θυμάμαι με τον T-Bag είναι στην 4η σεζόν με την ινδική πρεσβεία όταν γύρησαν στο σπίτι. Γενικώς απο τις αγαπημένες μου σκηνές ήταν Spoiler όταν ο Mahone βασάνισε και σκότωσε τον ανδρα που σκότωσε τον γιό του. Αρχική Δημοσίευση από fockos: όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Click για ανάπτυξη... Aυτό με τον C-note το κάνανε για να τελειώσουν την σειρά. Πάντως είχε πολλές αναποδιές η σειρά, Spoiler π.χ. θανατος Sara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Αυγούστου 2012 hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:10 Η hurricane: #40 16-08-12 17:10 Αρχική Δημοσίευση από fockos: όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχα όποτε έβλεπα εγώ τον μπέλικ μου ρχόταν μια αναγούλαααααααα xD δεν ξέρω γτ αλλά με αηδίαζε ο ρόλος που τον είχαν βαλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Δεν κανανε καλο finale στην 2η απο κει αρχισαν ολα!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ γενικά δεν κάνανε φινάλε στη 2η.Αυτό είναι το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:30 Ο Johnnaousa: #23 16-08-12 16:30 Κακά τα ψέματα, όλους μας τράβηξε ο ρόλος του Σκοφιλντ στο να δεθούμε με την συγκεκριμένη σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ορεστης12345 Νεοφερμένο μέλος Ο ορεστης12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:32 Ο ορεστης12345: #24 16-08-12 16:32 ο καλυτερος χαρακτηρας με διαφορα ηταν ο σουκρεεε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:33 Ο Σπυρακος (^^): #25 16-08-12 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Κακά τα ψέματα, όλους μας τράβηξε ο ρόλος του Σκοφιλντ στο να δεθούμε με την συγκεκριμένη σειρά Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Μωρέ γενικά δεν κάνανε φινάλε στη 2η.Αυτό είναι το θέμα. Click για ανάπτυξη... Ηταν κορυφη ο ρολος του!!! Ουσιαστικα ναι δεν εκαναν αξιοπρεπες κλεισιμο κυκλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:35 Ο JKaradakov: #26 16-08-12 16:35 Γενικός είχε πολύ καλούς ηθοποιούς που υποδίθηκαν πολύ καλά τον ρόλο τους. Το Top 5 μου είναι: 1. Scofield 2. Mahone 3. T-Bag 4. Sara 5. Sucre Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:37 Ο Johnnaousa: #27 16-08-12 16:37 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Γενικός είχε πολύ καλούς ηθοποιούς που υποδίθηκαν πολύ καλά τον ρόλο τους. Το Top 5 μου είναι: 1. Scofield 2. Mahone 3. T-Bag 4. Sara 5. Sucre Click για ανάπτυξη... Για κανένα λόγο τον Τ-Μπαγκ..μισητός και τις 2 φορές που είδα την σειρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Η sydney96 έγραψε: #28 16-08-12 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ηταν κορυφη ο ρολος του!!! Ουσιαστικα ναι δεν εκαναν αξιοπρεπες κλεισιμο κυκλου Click για ανάπτυξη... Κλείσιμο σειράς έπρεπε να κάνουν σε κείνο το σημείο. Εμένα μετά τον Michael μου άρεσε πολύ και ο T-bag Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Ο Σπυρακος (^^): #29 16-08-12 16:38 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Γενικός είχε πολύ καλούς ηθοποιούς που υποδίθηκαν πολύ καλά τον ρόλο τους. Το Top 5 μου είναι: 1. Scofield 2. Mahone 3. T-Bag 4. Sara 5. Sucre Click για ανάπτυξη... 1.Scofield 2.T-Bag 3.Mahone 4.Sucre 5.Sara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:40 Η sydney96 έγραψε: #30 16-08-12 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): 1.Scofield 2.T-Bag 3.Mahone 4.Sucre 5.Sara Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ αλλά χωρίς το 5.Δεν τη χώνεψα ποτέ αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:41 Ο Σπυρακος (^^): #31 16-08-12 16:41 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Κλείσιμο σειράς έπρεπε να κάνουν σε κείνο το σημείο. Επρεπε να κανουν εναν 3ο κυκλο αλλα κατι αναμεσα απο 3ο και 4ο!!!Με πιο ψαγμενη πλοκη! Εμένα μετά τον Michael μου άρεσε πολύ και ο T-bag Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Για κανένα λόγο τον Τ-Μπαγκ..μισητός και τις 2 φορές που είδα την σειρά! Click για ανάπτυξη... Πολυ εξυπνος ρολος!!Σωστο παρασιτο!! Επιβιωνε ΠΑΝΤΑ με καθε τροπο!! Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Συμφωνώ αλλά χωρίς το 5.Δεν τη χώνεψα ποτέ αυτή Click για ανάπτυξη... Ελαα μωρεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:46 Ο JKaradakov: #32 16-08-12 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Για κανένα λόγο τον Τ-Μπαγκ..μισητός και τις 2 φορές που είδα την σειρά! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ ο ρόλος του ήταν πολύ καλά παιγμένος. Πάντως για μένα η ωράιότερη γκόμενα ήταν η Γκρέτσεν με αυτά τα τεράστια μπλέ ματια. Θανατος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:46 Ο Σπυρακος (^^): #33 16-08-12 16:46 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έλα ρε συ ο ρόλος του ήταν πολύ καλά παιγμένος. Πάντως για μένα η ωράιότερη γκόμενα ήταν η Γκρέτσεν με αυτά τα τεράστια μπλέ ματια. Θανατος!! Click για ανάπτυξη... Ωωω καλα ναιι και ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:54 Η hurricane: #34 16-08-12 16:54 αν ο τ-μπαγκ σας προκάλεσε τοση απέχθεια μόνο ένα πραγμα μπορει να σημαίνει..... ήταν φοβερός στο ρόλο του!! εγώ τα χα παίξει στο επεισόδιο που έκοψε το χέρι του... δλδ έτσι όπως το ερμήνευσε τύφλα να χουν τα θρίλερ :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:56 Ο Johnnaousa: #35 16-08-12 16:56 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: αν ο τ-μπαγκ σας προκάλεσε τοση απέχθεια μόνο ένα πραγμα μπορει να σημαίνει..... ήταν φοβερός στο ρόλο του!! εγώ τα χα παίξει στο επεισόδιο που έκοψε το χέρι του... δλδ έτσι όπως το ερμήνευσε τύφλα να χουν τα θρίλερ :Ρ Click για ανάπτυξη... φυσικά και έπαιξε καλά τον ρόλο του, γάντι ήταν ο ηθοποιός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:03 Ο Σπυρακος (^^): #36 16-08-12 17:03 Μα ο σκοπος του ρολου του ηταν να ειναι μισητος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο fretoe έγραψε: #37 16-08-12 17:06 Πραγματικα, ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ηταν ο T-Bag. Και δεν ηταν λιγες οι φορες που μου προσφερε αρκετο γελιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο fockos έγραψε: #38 16-08-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα ο σκοπος του ρολου του ηταν να ειναι μισητος!!! Click για ανάπτυξη... όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:09 Ο JKaradakov: #39 16-08-12 17:09 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Πραγματικα, ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ηταν ο T-Bag. Και δεν ηταν λιγες οι φορες που μου προσφερε αρκετο γελιο. Click για ανάπτυξη... Απο τις καλύτερες στιγμές που θυμάμαι με τον T-Bag είναι στην 4η σεζόν με την ινδική πρεσβεία όταν γύρησαν στο σπίτι. Γενικώς απο τις αγαπημένες μου σκηνές ήταν Spoiler όταν ο Mahone βασάνισε και σκότωσε τον ανδρα που σκότωσε τον γιό του. Αρχική Δημοσίευση από fockos: όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Click για ανάπτυξη... Aυτό με τον C-note το κάνανε για να τελειώσουν την σειρά. Πάντως είχε πολλές αναποδιές η σειρά, Spoiler π.χ. θανατος Sara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Αυγούστου 2012 hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:10 Η hurricane: #40 16-08-12 17:10 Αρχική Δημοσίευση από fockos: όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχα όποτε έβλεπα εγώ τον μπέλικ μου ρχόταν μια αναγούλαααααααα xD δεν ξέρω γτ αλλά με αηδίαζε ο ρόλος που τον είχαν βαλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κακά τα ψέματα, όλους μας τράβηξε ο ρόλος του Σκοφιλντ στο να δεθούμε με την συγκεκριμένη σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ορεστης12345 Νεοφερμένο μέλος Ο ορεστης12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:32 Ο ορεστης12345: #24 16-08-12 16:32 ο καλυτερος χαρακτηρας με διαφορα ηταν ο σουκρεεε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:33 Ο Σπυρακος (^^): #25 16-08-12 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Κακά τα ψέματα, όλους μας τράβηξε ο ρόλος του Σκοφιλντ στο να δεθούμε με την συγκεκριμένη σειρά Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Μωρέ γενικά δεν κάνανε φινάλε στη 2η.Αυτό είναι το θέμα. Click για ανάπτυξη... Ηταν κορυφη ο ρολος του!!! Ουσιαστικα ναι δεν εκαναν αξιοπρεπες κλεισιμο κυκλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:35 Ο JKaradakov: #26 16-08-12 16:35 Γενικός είχε πολύ καλούς ηθοποιούς που υποδίθηκαν πολύ καλά τον ρόλο τους. Το Top 5 μου είναι: 1. Scofield 2. Mahone 3. T-Bag 4. Sara 5. Sucre Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:37 Ο Johnnaousa: #27 16-08-12 16:37 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Γενικός είχε πολύ καλούς ηθοποιούς που υποδίθηκαν πολύ καλά τον ρόλο τους. Το Top 5 μου είναι: 1. Scofield 2. Mahone 3. T-Bag 4. Sara 5. Sucre Click για ανάπτυξη... Για κανένα λόγο τον Τ-Μπαγκ..μισητός και τις 2 φορές που είδα την σειρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Η sydney96 έγραψε: #28 16-08-12 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ηταν κορυφη ο ρολος του!!! Ουσιαστικα ναι δεν εκαναν αξιοπρεπες κλεισιμο κυκλου Click για ανάπτυξη... Κλείσιμο σειράς έπρεπε να κάνουν σε κείνο το σημείο. Εμένα μετά τον Michael μου άρεσε πολύ και ο T-bag Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Ο Σπυρακος (^^): #29 16-08-12 16:38 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Γενικός είχε πολύ καλούς ηθοποιούς που υποδίθηκαν πολύ καλά τον ρόλο τους. Το Top 5 μου είναι: 1. Scofield 2. Mahone 3. T-Bag 4. Sara 5. Sucre Click για ανάπτυξη... 1.Scofield 2.T-Bag 3.Mahone 4.Sucre 5.Sara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:40 Η sydney96 έγραψε: #30 16-08-12 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): 1.Scofield 2.T-Bag 3.Mahone 4.Sucre 5.Sara Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ αλλά χωρίς το 5.Δεν τη χώνεψα ποτέ αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:41 Ο Σπυρακος (^^): #31 16-08-12 16:41 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Κλείσιμο σειράς έπρεπε να κάνουν σε κείνο το σημείο. Επρεπε να κανουν εναν 3ο κυκλο αλλα κατι αναμεσα απο 3ο και 4ο!!!Με πιο ψαγμενη πλοκη! Εμένα μετά τον Michael μου άρεσε πολύ και ο T-bag Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Για κανένα λόγο τον Τ-Μπαγκ..μισητός και τις 2 φορές που είδα την σειρά! Click για ανάπτυξη... Πολυ εξυπνος ρολος!!Σωστο παρασιτο!! Επιβιωνε ΠΑΝΤΑ με καθε τροπο!! Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Συμφωνώ αλλά χωρίς το 5.Δεν τη χώνεψα ποτέ αυτή Click για ανάπτυξη... Ελαα μωρεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:46 Ο JKaradakov: #32 16-08-12 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Για κανένα λόγο τον Τ-Μπαγκ..μισητός και τις 2 φορές που είδα την σειρά! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ ο ρόλος του ήταν πολύ καλά παιγμένος. Πάντως για μένα η ωράιότερη γκόμενα ήταν η Γκρέτσεν με αυτά τα τεράστια μπλέ ματια. Θανατος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:46 Ο Σπυρακος (^^): #33 16-08-12 16:46 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έλα ρε συ ο ρόλος του ήταν πολύ καλά παιγμένος. Πάντως για μένα η ωράιότερη γκόμενα ήταν η Γκρέτσεν με αυτά τα τεράστια μπλέ ματια. Θανατος!! Click για ανάπτυξη... Ωωω καλα ναιι και ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:54 Η hurricane: #34 16-08-12 16:54 αν ο τ-μπαγκ σας προκάλεσε τοση απέχθεια μόνο ένα πραγμα μπορει να σημαίνει..... ήταν φοβερός στο ρόλο του!! εγώ τα χα παίξει στο επεισόδιο που έκοψε το χέρι του... δλδ έτσι όπως το ερμήνευσε τύφλα να χουν τα θρίλερ :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:56 Ο Johnnaousa: #35 16-08-12 16:56 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: αν ο τ-μπαγκ σας προκάλεσε τοση απέχθεια μόνο ένα πραγμα μπορει να σημαίνει..... ήταν φοβερός στο ρόλο του!! εγώ τα χα παίξει στο επεισόδιο που έκοψε το χέρι του... δλδ έτσι όπως το ερμήνευσε τύφλα να χουν τα θρίλερ :Ρ Click για ανάπτυξη... φυσικά και έπαιξε καλά τον ρόλο του, γάντι ήταν ο ηθοποιός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:03 Ο Σπυρακος (^^): #36 16-08-12 17:03 Μα ο σκοπος του ρολου του ηταν να ειναι μισητος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο fretoe έγραψε: #37 16-08-12 17:06 Πραγματικα, ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ηταν ο T-Bag. Και δεν ηταν λιγες οι φορες που μου προσφερε αρκετο γελιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο fockos έγραψε: #38 16-08-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα ο σκοπος του ρολου του ηταν να ειναι μισητος!!! Click για ανάπτυξη... όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:09 Ο JKaradakov: #39 16-08-12 17:09 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Πραγματικα, ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ηταν ο T-Bag. Και δεν ηταν λιγες οι φορες που μου προσφερε αρκετο γελιο. Click για ανάπτυξη... Απο τις καλύτερες στιγμές που θυμάμαι με τον T-Bag είναι στην 4η σεζόν με την ινδική πρεσβεία όταν γύρησαν στο σπίτι. Γενικώς απο τις αγαπημένες μου σκηνές ήταν Spoiler όταν ο Mahone βασάνισε και σκότωσε τον ανδρα που σκότωσε τον γιό του. Αρχική Δημοσίευση από fockos: όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Click για ανάπτυξη... Aυτό με τον C-note το κάνανε για να τελειώσουν την σειρά. Πάντως είχε πολλές αναποδιές η σειρά, Spoiler π.χ. θανατος Sara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Αυγούστου 2012 hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:10 Η hurricane: #40 16-08-12 17:10 Αρχική Δημοσίευση από fockos: όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχα όποτε έβλεπα εγώ τον μπέλικ μου ρχόταν μια αναγούλαααααααα xD δεν ξέρω γτ αλλά με αηδίαζε ο ρόλος που τον είχαν βαλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ο καλυτερος χαρακτηρας με διαφορα ηταν ο σουκρεεε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:33 Ο Σπυρακος (^^): #25 16-08-12 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Κακά τα ψέματα, όλους μας τράβηξε ο ρόλος του Σκοφιλντ στο να δεθούμε με την συγκεκριμένη σειρά Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Μωρέ γενικά δεν κάνανε φινάλε στη 2η.Αυτό είναι το θέμα. Click για ανάπτυξη... Ηταν κορυφη ο ρολος του!!! Ουσιαστικα ναι δεν εκαναν αξιοπρεπες κλεισιμο κυκλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:35 Ο JKaradakov: #26 16-08-12 16:35 Γενικός είχε πολύ καλούς ηθοποιούς που υποδίθηκαν πολύ καλά τον ρόλο τους. Το Top 5 μου είναι: 1. Scofield 2. Mahone 3. T-Bag 4. Sara 5. Sucre Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:37 Ο Johnnaousa: #27 16-08-12 16:37 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Γενικός είχε πολύ καλούς ηθοποιούς που υποδίθηκαν πολύ καλά τον ρόλο τους. Το Top 5 μου είναι: 1. Scofield 2. Mahone 3. T-Bag 4. Sara 5. Sucre Click για ανάπτυξη... Για κανένα λόγο τον Τ-Μπαγκ..μισητός και τις 2 φορές που είδα την σειρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Η sydney96 έγραψε: #28 16-08-12 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ηταν κορυφη ο ρολος του!!! Ουσιαστικα ναι δεν εκαναν αξιοπρεπες κλεισιμο κυκλου Click για ανάπτυξη... Κλείσιμο σειράς έπρεπε να κάνουν σε κείνο το σημείο. Εμένα μετά τον Michael μου άρεσε πολύ και ο T-bag Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Ο Σπυρακος (^^): #29 16-08-12 16:38 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Γενικός είχε πολύ καλούς ηθοποιούς που υποδίθηκαν πολύ καλά τον ρόλο τους. Το Top 5 μου είναι: 1. Scofield 2. Mahone 3. T-Bag 4. Sara 5. Sucre Click για ανάπτυξη... 1.Scofield 2.T-Bag 3.Mahone 4.Sucre 5.Sara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:40 Η sydney96 έγραψε: #30 16-08-12 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): 1.Scofield 2.T-Bag 3.Mahone 4.Sucre 5.Sara Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ αλλά χωρίς το 5.Δεν τη χώνεψα ποτέ αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:41 Ο Σπυρακος (^^): #31 16-08-12 16:41 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Κλείσιμο σειράς έπρεπε να κάνουν σε κείνο το σημείο. Επρεπε να κανουν εναν 3ο κυκλο αλλα κατι αναμεσα απο 3ο και 4ο!!!Με πιο ψαγμενη πλοκη! Εμένα μετά τον Michael μου άρεσε πολύ και ο T-bag Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Για κανένα λόγο τον Τ-Μπαγκ..μισητός και τις 2 φορές που είδα την σειρά! Click για ανάπτυξη... Πολυ εξυπνος ρολος!!Σωστο παρασιτο!! Επιβιωνε ΠΑΝΤΑ με καθε τροπο!! Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Συμφωνώ αλλά χωρίς το 5.Δεν τη χώνεψα ποτέ αυτή Click για ανάπτυξη... Ελαα μωρεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:46 Ο JKaradakov: #32 16-08-12 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Για κανένα λόγο τον Τ-Μπαγκ..μισητός και τις 2 φορές που είδα την σειρά! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ ο ρόλος του ήταν πολύ καλά παιγμένος. Πάντως για μένα η ωράιότερη γκόμενα ήταν η Γκρέτσεν με αυτά τα τεράστια μπλέ ματια. Θανατος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:46 Ο Σπυρακος (^^): #33 16-08-12 16:46 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έλα ρε συ ο ρόλος του ήταν πολύ καλά παιγμένος. Πάντως για μένα η ωράιότερη γκόμενα ήταν η Γκρέτσεν με αυτά τα τεράστια μπλέ ματια. Θανατος!! Click για ανάπτυξη... Ωωω καλα ναιι και ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:54 Η hurricane: #34 16-08-12 16:54 αν ο τ-μπαγκ σας προκάλεσε τοση απέχθεια μόνο ένα πραγμα μπορει να σημαίνει..... ήταν φοβερός στο ρόλο του!! εγώ τα χα παίξει στο επεισόδιο που έκοψε το χέρι του... δλδ έτσι όπως το ερμήνευσε τύφλα να χουν τα θρίλερ :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:56 Ο Johnnaousa: #35 16-08-12 16:56 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: αν ο τ-μπαγκ σας προκάλεσε τοση απέχθεια μόνο ένα πραγμα μπορει να σημαίνει..... ήταν φοβερός στο ρόλο του!! εγώ τα χα παίξει στο επεισόδιο που έκοψε το χέρι του... δλδ έτσι όπως το ερμήνευσε τύφλα να χουν τα θρίλερ :Ρ Click για ανάπτυξη... φυσικά και έπαιξε καλά τον ρόλο του, γάντι ήταν ο ηθοποιός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:03 Ο Σπυρακος (^^): #36 16-08-12 17:03 Μα ο σκοπος του ρολου του ηταν να ειναι μισητος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο fretoe έγραψε: #37 16-08-12 17:06 Πραγματικα, ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ηταν ο T-Bag. Και δεν ηταν λιγες οι φορες που μου προσφερε αρκετο γελιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο fockos έγραψε: #38 16-08-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα ο σκοπος του ρολου του ηταν να ειναι μισητος!!! Click για ανάπτυξη... όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:09 Ο JKaradakov: #39 16-08-12 17:09 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Πραγματικα, ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ηταν ο T-Bag. Και δεν ηταν λιγες οι φορες που μου προσφερε αρκετο γελιο. Click για ανάπτυξη... Απο τις καλύτερες στιγμές που θυμάμαι με τον T-Bag είναι στην 4η σεζόν με την ινδική πρεσβεία όταν γύρησαν στο σπίτι. Γενικώς απο τις αγαπημένες μου σκηνές ήταν Spoiler όταν ο Mahone βασάνισε και σκότωσε τον ανδρα που σκότωσε τον γιό του. Αρχική Δημοσίευση από fockos: όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Click για ανάπτυξη... Aυτό με τον C-note το κάνανε για να τελειώσουν την σειρά. Πάντως είχε πολλές αναποδιές η σειρά, Spoiler π.χ. θανατος Sara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Αυγούστου 2012 hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:10 Η hurricane: #40 16-08-12 17:10 Αρχική Δημοσίευση από fockos: όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχα όποτε έβλεπα εγώ τον μπέλικ μου ρχόταν μια αναγούλαααααααα xD δεν ξέρω γτ αλλά με αηδίαζε ο ρόλος που τον είχαν βαλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Κακά τα ψέματα, όλους μας τράβηξε ο ρόλος του Σκοφιλντ στο να δεθούμε με την συγκεκριμένη σειρά Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Μωρέ γενικά δεν κάνανε φινάλε στη 2η.Αυτό είναι το θέμα. Click για ανάπτυξη... Ηταν κορυφη ο ρολος του!!! Ουσιαστικα ναι δεν εκαναν αξιοπρεπες κλεισιμο κυκλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:35 Ο JKaradakov: #26 16-08-12 16:35 Γενικός είχε πολύ καλούς ηθοποιούς που υποδίθηκαν πολύ καλά τον ρόλο τους. Το Top 5 μου είναι: 1. Scofield 2. Mahone 3. T-Bag 4. Sara 5. Sucre Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:37 Ο Johnnaousa: #27 16-08-12 16:37 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Γενικός είχε πολύ καλούς ηθοποιούς που υποδίθηκαν πολύ καλά τον ρόλο τους. Το Top 5 μου είναι: 1. Scofield 2. Mahone 3. T-Bag 4. Sara 5. Sucre Click για ανάπτυξη... Για κανένα λόγο τον Τ-Μπαγκ..μισητός και τις 2 φορές που είδα την σειρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Η sydney96 έγραψε: #28 16-08-12 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ηταν κορυφη ο ρολος του!!! Ουσιαστικα ναι δεν εκαναν αξιοπρεπες κλεισιμο κυκλου Click για ανάπτυξη... Κλείσιμο σειράς έπρεπε να κάνουν σε κείνο το σημείο. Εμένα μετά τον Michael μου άρεσε πολύ και ο T-bag Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Ο Σπυρακος (^^): #29 16-08-12 16:38 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Γενικός είχε πολύ καλούς ηθοποιούς που υποδίθηκαν πολύ καλά τον ρόλο τους. Το Top 5 μου είναι: 1. Scofield 2. Mahone 3. T-Bag 4. Sara 5. Sucre Click για ανάπτυξη... 1.Scofield 2.T-Bag 3.Mahone 4.Sucre 5.Sara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:40 Η sydney96 έγραψε: #30 16-08-12 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): 1.Scofield 2.T-Bag 3.Mahone 4.Sucre 5.Sara Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ αλλά χωρίς το 5.Δεν τη χώνεψα ποτέ αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:41 Ο Σπυρακος (^^): #31 16-08-12 16:41 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Κλείσιμο σειράς έπρεπε να κάνουν σε κείνο το σημείο. Επρεπε να κανουν εναν 3ο κυκλο αλλα κατι αναμεσα απο 3ο και 4ο!!!Με πιο ψαγμενη πλοκη! Εμένα μετά τον Michael μου άρεσε πολύ και ο T-bag Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Για κανένα λόγο τον Τ-Μπαγκ..μισητός και τις 2 φορές που είδα την σειρά! Click για ανάπτυξη... Πολυ εξυπνος ρολος!!Σωστο παρασιτο!! Επιβιωνε ΠΑΝΤΑ με καθε τροπο!! Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Συμφωνώ αλλά χωρίς το 5.Δεν τη χώνεψα ποτέ αυτή Click για ανάπτυξη... Ελαα μωρεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:46 Ο JKaradakov: #32 16-08-12 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Για κανένα λόγο τον Τ-Μπαγκ..μισητός και τις 2 φορές που είδα την σειρά! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ ο ρόλος του ήταν πολύ καλά παιγμένος. Πάντως για μένα η ωράιότερη γκόμενα ήταν η Γκρέτσεν με αυτά τα τεράστια μπλέ ματια. Θανατος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:46 Ο Σπυρακος (^^): #33 16-08-12 16:46 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έλα ρε συ ο ρόλος του ήταν πολύ καλά παιγμένος. Πάντως για μένα η ωράιότερη γκόμενα ήταν η Γκρέτσεν με αυτά τα τεράστια μπλέ ματια. Θανατος!! Click για ανάπτυξη... Ωωω καλα ναιι και ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:54 Η hurricane: #34 16-08-12 16:54 αν ο τ-μπαγκ σας προκάλεσε τοση απέχθεια μόνο ένα πραγμα μπορει να σημαίνει..... ήταν φοβερός στο ρόλο του!! εγώ τα χα παίξει στο επεισόδιο που έκοψε το χέρι του... δλδ έτσι όπως το ερμήνευσε τύφλα να χουν τα θρίλερ :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:56 Ο Johnnaousa: #35 16-08-12 16:56 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: αν ο τ-μπαγκ σας προκάλεσε τοση απέχθεια μόνο ένα πραγμα μπορει να σημαίνει..... ήταν φοβερός στο ρόλο του!! εγώ τα χα παίξει στο επεισόδιο που έκοψε το χέρι του... δλδ έτσι όπως το ερμήνευσε τύφλα να χουν τα θρίλερ :Ρ Click για ανάπτυξη... φυσικά και έπαιξε καλά τον ρόλο του, γάντι ήταν ο ηθοποιός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:03 Ο Σπυρακος (^^): #36 16-08-12 17:03 Μα ο σκοπος του ρολου του ηταν να ειναι μισητος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο fretoe έγραψε: #37 16-08-12 17:06 Πραγματικα, ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ηταν ο T-Bag. Και δεν ηταν λιγες οι φορες που μου προσφερε αρκετο γελιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο fockos έγραψε: #38 16-08-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα ο σκοπος του ρολου του ηταν να ειναι μισητος!!! Click για ανάπτυξη... όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:09 Ο JKaradakov: #39 16-08-12 17:09 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Πραγματικα, ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ηταν ο T-Bag. Και δεν ηταν λιγες οι φορες που μου προσφερε αρκετο γελιο. Click για ανάπτυξη... Απο τις καλύτερες στιγμές που θυμάμαι με τον T-Bag είναι στην 4η σεζόν με την ινδική πρεσβεία όταν γύρησαν στο σπίτι. Γενικώς απο τις αγαπημένες μου σκηνές ήταν Spoiler όταν ο Mahone βασάνισε και σκότωσε τον ανδρα που σκότωσε τον γιό του. Αρχική Δημοσίευση από fockos: όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Click για ανάπτυξη... Aυτό με τον C-note το κάνανε για να τελειώσουν την σειρά. Πάντως είχε πολλές αναποδιές η σειρά, Spoiler π.χ. θανατος Sara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Αυγούστου 2012 hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:10 Η hurricane: #40 16-08-12 17:10 Αρχική Δημοσίευση από fockos: όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχα όποτε έβλεπα εγώ τον μπέλικ μου ρχόταν μια αναγούλαααααααα xD δεν ξέρω γτ αλλά με αηδίαζε ο ρόλος που τον είχαν βαλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γενικός είχε πολύ καλούς ηθοποιούς που υποδίθηκαν πολύ καλά τον ρόλο τους. Το Top 5 μου είναι: 1. Scofield 2. Mahone 3. T-Bag 4. Sara 5. Sucre Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:37 Ο Johnnaousa: #27 16-08-12 16:37 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Γενικός είχε πολύ καλούς ηθοποιούς που υποδίθηκαν πολύ καλά τον ρόλο τους. Το Top 5 μου είναι: 1. Scofield 2. Mahone 3. T-Bag 4. Sara 5. Sucre Click για ανάπτυξη... Για κανένα λόγο τον Τ-Μπαγκ..μισητός και τις 2 φορές που είδα την σειρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Η sydney96 έγραψε: #28 16-08-12 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ηταν κορυφη ο ρολος του!!! Ουσιαστικα ναι δεν εκαναν αξιοπρεπες κλεισιμο κυκλου Click για ανάπτυξη... Κλείσιμο σειράς έπρεπε να κάνουν σε κείνο το σημείο. Εμένα μετά τον Michael μου άρεσε πολύ και ο T-bag Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Ο Σπυρακος (^^): #29 16-08-12 16:38 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Γενικός είχε πολύ καλούς ηθοποιούς που υποδίθηκαν πολύ καλά τον ρόλο τους. Το Top 5 μου είναι: 1. Scofield 2. Mahone 3. T-Bag 4. Sara 5. Sucre Click για ανάπτυξη... 1.Scofield 2.T-Bag 3.Mahone 4.Sucre 5.Sara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:40 Η sydney96 έγραψε: #30 16-08-12 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): 1.Scofield 2.T-Bag 3.Mahone 4.Sucre 5.Sara Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ αλλά χωρίς το 5.Δεν τη χώνεψα ποτέ αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:41 Ο Σπυρακος (^^): #31 16-08-12 16:41 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Κλείσιμο σειράς έπρεπε να κάνουν σε κείνο το σημείο. Επρεπε να κανουν εναν 3ο κυκλο αλλα κατι αναμεσα απο 3ο και 4ο!!!Με πιο ψαγμενη πλοκη! Εμένα μετά τον Michael μου άρεσε πολύ και ο T-bag Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Για κανένα λόγο τον Τ-Μπαγκ..μισητός και τις 2 φορές που είδα την σειρά! Click για ανάπτυξη... Πολυ εξυπνος ρολος!!Σωστο παρασιτο!! Επιβιωνε ΠΑΝΤΑ με καθε τροπο!! Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Συμφωνώ αλλά χωρίς το 5.Δεν τη χώνεψα ποτέ αυτή Click για ανάπτυξη... Ελαα μωρεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:46 Ο JKaradakov: #32 16-08-12 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Για κανένα λόγο τον Τ-Μπαγκ..μισητός και τις 2 φορές που είδα την σειρά! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ ο ρόλος του ήταν πολύ καλά παιγμένος. Πάντως για μένα η ωράιότερη γκόμενα ήταν η Γκρέτσεν με αυτά τα τεράστια μπλέ ματια. Θανατος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:46 Ο Σπυρακος (^^): #33 16-08-12 16:46 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έλα ρε συ ο ρόλος του ήταν πολύ καλά παιγμένος. Πάντως για μένα η ωράιότερη γκόμενα ήταν η Γκρέτσεν με αυτά τα τεράστια μπλέ ματια. Θανατος!! Click για ανάπτυξη... Ωωω καλα ναιι και ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:54 Η hurricane: #34 16-08-12 16:54 αν ο τ-μπαγκ σας προκάλεσε τοση απέχθεια μόνο ένα πραγμα μπορει να σημαίνει..... ήταν φοβερός στο ρόλο του!! εγώ τα χα παίξει στο επεισόδιο που έκοψε το χέρι του... δλδ έτσι όπως το ερμήνευσε τύφλα να χουν τα θρίλερ :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:56 Ο Johnnaousa: #35 16-08-12 16:56 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: αν ο τ-μπαγκ σας προκάλεσε τοση απέχθεια μόνο ένα πραγμα μπορει να σημαίνει..... ήταν φοβερός στο ρόλο του!! εγώ τα χα παίξει στο επεισόδιο που έκοψε το χέρι του... δλδ έτσι όπως το ερμήνευσε τύφλα να χουν τα θρίλερ :Ρ Click για ανάπτυξη... φυσικά και έπαιξε καλά τον ρόλο του, γάντι ήταν ο ηθοποιός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:03 Ο Σπυρακος (^^): #36 16-08-12 17:03 Μα ο σκοπος του ρολου του ηταν να ειναι μισητος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο fretoe έγραψε: #37 16-08-12 17:06 Πραγματικα, ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ηταν ο T-Bag. Και δεν ηταν λιγες οι φορες που μου προσφερε αρκετο γελιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο fockos έγραψε: #38 16-08-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα ο σκοπος του ρολου του ηταν να ειναι μισητος!!! Click για ανάπτυξη... όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:09 Ο JKaradakov: #39 16-08-12 17:09 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Πραγματικα, ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ηταν ο T-Bag. Και δεν ηταν λιγες οι φορες που μου προσφερε αρκετο γελιο. Click για ανάπτυξη... Απο τις καλύτερες στιγμές που θυμάμαι με τον T-Bag είναι στην 4η σεζόν με την ινδική πρεσβεία όταν γύρησαν στο σπίτι. Γενικώς απο τις αγαπημένες μου σκηνές ήταν Spoiler όταν ο Mahone βασάνισε και σκότωσε τον ανδρα που σκότωσε τον γιό του. Αρχική Δημοσίευση από fockos: όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Click για ανάπτυξη... Aυτό με τον C-note το κάνανε για να τελειώσουν την σειρά. Πάντως είχε πολλές αναποδιές η σειρά, Spoiler π.χ. θανατος Sara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Αυγούστου 2012 hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:10 Η hurricane: #40 16-08-12 17:10 Αρχική Δημοσίευση από fockos: όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχα όποτε έβλεπα εγώ τον μπέλικ μου ρχόταν μια αναγούλαααααααα xD δεν ξέρω γτ αλλά με αηδίαζε ο ρόλος που τον είχαν βαλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Γενικός είχε πολύ καλούς ηθοποιούς που υποδίθηκαν πολύ καλά τον ρόλο τους. Το Top 5 μου είναι: 1. Scofield 2. Mahone 3. T-Bag 4. Sara 5. Sucre Click για ανάπτυξη... Για κανένα λόγο τον Τ-Μπαγκ..μισητός και τις 2 φορές που είδα την σειρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Η sydney96 έγραψε: #28 16-08-12 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ηταν κορυφη ο ρολος του!!! Ουσιαστικα ναι δεν εκαναν αξιοπρεπες κλεισιμο κυκλου Click για ανάπτυξη... Κλείσιμο σειράς έπρεπε να κάνουν σε κείνο το σημείο. Εμένα μετά τον Michael μου άρεσε πολύ και ο T-bag Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Ο Σπυρακος (^^): #29 16-08-12 16:38 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Γενικός είχε πολύ καλούς ηθοποιούς που υποδίθηκαν πολύ καλά τον ρόλο τους. Το Top 5 μου είναι: 1. Scofield 2. Mahone 3. T-Bag 4. Sara 5. Sucre Click για ανάπτυξη... 1.Scofield 2.T-Bag 3.Mahone 4.Sucre 5.Sara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:40 Η sydney96 έγραψε: #30 16-08-12 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): 1.Scofield 2.T-Bag 3.Mahone 4.Sucre 5.Sara Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ αλλά χωρίς το 5.Δεν τη χώνεψα ποτέ αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:41 Ο Σπυρακος (^^): #31 16-08-12 16:41 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Κλείσιμο σειράς έπρεπε να κάνουν σε κείνο το σημείο. Επρεπε να κανουν εναν 3ο κυκλο αλλα κατι αναμεσα απο 3ο και 4ο!!!Με πιο ψαγμενη πλοκη! Εμένα μετά τον Michael μου άρεσε πολύ και ο T-bag Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Για κανένα λόγο τον Τ-Μπαγκ..μισητός και τις 2 φορές που είδα την σειρά! Click για ανάπτυξη... Πολυ εξυπνος ρολος!!Σωστο παρασιτο!! Επιβιωνε ΠΑΝΤΑ με καθε τροπο!! Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Συμφωνώ αλλά χωρίς το 5.Δεν τη χώνεψα ποτέ αυτή Click για ανάπτυξη... Ελαα μωρεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:46 Ο JKaradakov: #32 16-08-12 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Για κανένα λόγο τον Τ-Μπαγκ..μισητός και τις 2 φορές που είδα την σειρά! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ ο ρόλος του ήταν πολύ καλά παιγμένος. Πάντως για μένα η ωράιότερη γκόμενα ήταν η Γκρέτσεν με αυτά τα τεράστια μπλέ ματια. Θανατος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:46 Ο Σπυρακος (^^): #33 16-08-12 16:46 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έλα ρε συ ο ρόλος του ήταν πολύ καλά παιγμένος. Πάντως για μένα η ωράιότερη γκόμενα ήταν η Γκρέτσεν με αυτά τα τεράστια μπλέ ματια. Θανατος!! Click για ανάπτυξη... Ωωω καλα ναιι και ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:54 Η hurricane: #34 16-08-12 16:54 αν ο τ-μπαγκ σας προκάλεσε τοση απέχθεια μόνο ένα πραγμα μπορει να σημαίνει..... ήταν φοβερός στο ρόλο του!! εγώ τα χα παίξει στο επεισόδιο που έκοψε το χέρι του... δλδ έτσι όπως το ερμήνευσε τύφλα να χουν τα θρίλερ :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:56 Ο Johnnaousa: #35 16-08-12 16:56 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: αν ο τ-μπαγκ σας προκάλεσε τοση απέχθεια μόνο ένα πραγμα μπορει να σημαίνει..... ήταν φοβερός στο ρόλο του!! εγώ τα χα παίξει στο επεισόδιο που έκοψε το χέρι του... δλδ έτσι όπως το ερμήνευσε τύφλα να χουν τα θρίλερ :Ρ Click για ανάπτυξη... φυσικά και έπαιξε καλά τον ρόλο του, γάντι ήταν ο ηθοποιός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:03 Ο Σπυρακος (^^): #36 16-08-12 17:03 Μα ο σκοπος του ρολου του ηταν να ειναι μισητος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο fretoe έγραψε: #37 16-08-12 17:06 Πραγματικα, ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ηταν ο T-Bag. Και δεν ηταν λιγες οι φορες που μου προσφερε αρκετο γελιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο fockos έγραψε: #38 16-08-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα ο σκοπος του ρολου του ηταν να ειναι μισητος!!! Click για ανάπτυξη... όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:09 Ο JKaradakov: #39 16-08-12 17:09 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Πραγματικα, ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ηταν ο T-Bag. Και δεν ηταν λιγες οι φορες που μου προσφερε αρκετο γελιο. Click για ανάπτυξη... Απο τις καλύτερες στιγμές που θυμάμαι με τον T-Bag είναι στην 4η σεζόν με την ινδική πρεσβεία όταν γύρησαν στο σπίτι. Γενικώς απο τις αγαπημένες μου σκηνές ήταν Spoiler όταν ο Mahone βασάνισε και σκότωσε τον ανδρα που σκότωσε τον γιό του. Αρχική Δημοσίευση από fockos: όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Click για ανάπτυξη... Aυτό με τον C-note το κάνανε για να τελειώσουν την σειρά. Πάντως είχε πολλές αναποδιές η σειρά, Spoiler π.χ. θανατος Sara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Αυγούστου 2012 hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:10 Η hurricane: #40 16-08-12 17:10 Αρχική Δημοσίευση από fockos: όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχα όποτε έβλεπα εγώ τον μπέλικ μου ρχόταν μια αναγούλαααααααα xD δεν ξέρω γτ αλλά με αηδίαζε ο ρόλος που τον είχαν βαλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ηταν κορυφη ο ρολος του!!! Ουσιαστικα ναι δεν εκαναν αξιοπρεπες κλεισιμο κυκλου Click για ανάπτυξη... Κλείσιμο σειράς έπρεπε να κάνουν σε κείνο το σημείο. Εμένα μετά τον Michael μου άρεσε πολύ και ο T-bag Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Ο Σπυρακος (^^): #29 16-08-12 16:38 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Γενικός είχε πολύ καλούς ηθοποιούς που υποδίθηκαν πολύ καλά τον ρόλο τους. Το Top 5 μου είναι: 1. Scofield 2. Mahone 3. T-Bag 4. Sara 5. Sucre Click για ανάπτυξη... 1.Scofield 2.T-Bag 3.Mahone 4.Sucre 5.Sara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:40 Η sydney96 έγραψε: #30 16-08-12 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): 1.Scofield 2.T-Bag 3.Mahone 4.Sucre 5.Sara Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ αλλά χωρίς το 5.Δεν τη χώνεψα ποτέ αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:41 Ο Σπυρακος (^^): #31 16-08-12 16:41 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Κλείσιμο σειράς έπρεπε να κάνουν σε κείνο το σημείο. Επρεπε να κανουν εναν 3ο κυκλο αλλα κατι αναμεσα απο 3ο και 4ο!!!Με πιο ψαγμενη πλοκη! Εμένα μετά τον Michael μου άρεσε πολύ και ο T-bag Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Για κανένα λόγο τον Τ-Μπαγκ..μισητός και τις 2 φορές που είδα την σειρά! Click για ανάπτυξη... Πολυ εξυπνος ρολος!!Σωστο παρασιτο!! Επιβιωνε ΠΑΝΤΑ με καθε τροπο!! Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Συμφωνώ αλλά χωρίς το 5.Δεν τη χώνεψα ποτέ αυτή Click για ανάπτυξη... Ελαα μωρεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:46 Ο JKaradakov: #32 16-08-12 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Για κανένα λόγο τον Τ-Μπαγκ..μισητός και τις 2 φορές που είδα την σειρά! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ ο ρόλος του ήταν πολύ καλά παιγμένος. Πάντως για μένα η ωράιότερη γκόμενα ήταν η Γκρέτσεν με αυτά τα τεράστια μπλέ ματια. Θανατος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:46 Ο Σπυρακος (^^): #33 16-08-12 16:46 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έλα ρε συ ο ρόλος του ήταν πολύ καλά παιγμένος. Πάντως για μένα η ωράιότερη γκόμενα ήταν η Γκρέτσεν με αυτά τα τεράστια μπλέ ματια. Θανατος!! Click για ανάπτυξη... Ωωω καλα ναιι και ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:54 Η hurricane: #34 16-08-12 16:54 αν ο τ-μπαγκ σας προκάλεσε τοση απέχθεια μόνο ένα πραγμα μπορει να σημαίνει..... ήταν φοβερός στο ρόλο του!! εγώ τα χα παίξει στο επεισόδιο που έκοψε το χέρι του... δλδ έτσι όπως το ερμήνευσε τύφλα να χουν τα θρίλερ :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:56 Ο Johnnaousa: #35 16-08-12 16:56 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: αν ο τ-μπαγκ σας προκάλεσε τοση απέχθεια μόνο ένα πραγμα μπορει να σημαίνει..... ήταν φοβερός στο ρόλο του!! εγώ τα χα παίξει στο επεισόδιο που έκοψε το χέρι του... δλδ έτσι όπως το ερμήνευσε τύφλα να χουν τα θρίλερ :Ρ Click για ανάπτυξη... φυσικά και έπαιξε καλά τον ρόλο του, γάντι ήταν ο ηθοποιός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:03 Ο Σπυρακος (^^): #36 16-08-12 17:03 Μα ο σκοπος του ρολου του ηταν να ειναι μισητος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο fretoe έγραψε: #37 16-08-12 17:06 Πραγματικα, ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ηταν ο T-Bag. Και δεν ηταν λιγες οι φορες που μου προσφερε αρκετο γελιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο fockos έγραψε: #38 16-08-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα ο σκοπος του ρολου του ηταν να ειναι μισητος!!! Click για ανάπτυξη... όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:09 Ο JKaradakov: #39 16-08-12 17:09 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Πραγματικα, ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ηταν ο T-Bag. Και δεν ηταν λιγες οι φορες που μου προσφερε αρκετο γελιο. Click για ανάπτυξη... Απο τις καλύτερες στιγμές που θυμάμαι με τον T-Bag είναι στην 4η σεζόν με την ινδική πρεσβεία όταν γύρησαν στο σπίτι. Γενικώς απο τις αγαπημένες μου σκηνές ήταν Spoiler όταν ο Mahone βασάνισε και σκότωσε τον ανδρα που σκότωσε τον γιό του. Αρχική Δημοσίευση από fockos: όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Click για ανάπτυξη... Aυτό με τον C-note το κάνανε για να τελειώσουν την σειρά. Πάντως είχε πολλές αναποδιές η σειρά, Spoiler π.χ. θανατος Sara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Αυγούστου 2012 hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:10 Η hurricane: #40 16-08-12 17:10 Αρχική Δημοσίευση από fockos: όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχα όποτε έβλεπα εγώ τον μπέλικ μου ρχόταν μια αναγούλαααααααα xD δεν ξέρω γτ αλλά με αηδίαζε ο ρόλος που τον είχαν βαλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Γενικός είχε πολύ καλούς ηθοποιούς που υποδίθηκαν πολύ καλά τον ρόλο τους. Το Top 5 μου είναι: 1. Scofield 2. Mahone 3. T-Bag 4. Sara 5. Sucre Click για ανάπτυξη... 1.Scofield 2.T-Bag 3.Mahone 4.Sucre 5.Sara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:40 Η sydney96 έγραψε: #30 16-08-12 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): 1.Scofield 2.T-Bag 3.Mahone 4.Sucre 5.Sara Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ αλλά χωρίς το 5.Δεν τη χώνεψα ποτέ αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:41 Ο Σπυρακος (^^): #31 16-08-12 16:41 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Κλείσιμο σειράς έπρεπε να κάνουν σε κείνο το σημείο. Επρεπε να κανουν εναν 3ο κυκλο αλλα κατι αναμεσα απο 3ο και 4ο!!!Με πιο ψαγμενη πλοκη! Εμένα μετά τον Michael μου άρεσε πολύ και ο T-bag Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Για κανένα λόγο τον Τ-Μπαγκ..μισητός και τις 2 φορές που είδα την σειρά! Click για ανάπτυξη... Πολυ εξυπνος ρολος!!Σωστο παρασιτο!! Επιβιωνε ΠΑΝΤΑ με καθε τροπο!! Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Συμφωνώ αλλά χωρίς το 5.Δεν τη χώνεψα ποτέ αυτή Click για ανάπτυξη... Ελαα μωρεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:46 Ο JKaradakov: #32 16-08-12 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Για κανένα λόγο τον Τ-Μπαγκ..μισητός και τις 2 φορές που είδα την σειρά! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ ο ρόλος του ήταν πολύ καλά παιγμένος. Πάντως για μένα η ωράιότερη γκόμενα ήταν η Γκρέτσεν με αυτά τα τεράστια μπλέ ματια. Θανατος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:46 Ο Σπυρακος (^^): #33 16-08-12 16:46 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έλα ρε συ ο ρόλος του ήταν πολύ καλά παιγμένος. Πάντως για μένα η ωράιότερη γκόμενα ήταν η Γκρέτσεν με αυτά τα τεράστια μπλέ ματια. Θανατος!! Click για ανάπτυξη... Ωωω καλα ναιι και ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:54 Η hurricane: #34 16-08-12 16:54 αν ο τ-μπαγκ σας προκάλεσε τοση απέχθεια μόνο ένα πραγμα μπορει να σημαίνει..... ήταν φοβερός στο ρόλο του!! εγώ τα χα παίξει στο επεισόδιο που έκοψε το χέρι του... δλδ έτσι όπως το ερμήνευσε τύφλα να χουν τα θρίλερ :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:56 Ο Johnnaousa: #35 16-08-12 16:56 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: αν ο τ-μπαγκ σας προκάλεσε τοση απέχθεια μόνο ένα πραγμα μπορει να σημαίνει..... ήταν φοβερός στο ρόλο του!! εγώ τα χα παίξει στο επεισόδιο που έκοψε το χέρι του... δλδ έτσι όπως το ερμήνευσε τύφλα να χουν τα θρίλερ :Ρ Click για ανάπτυξη... φυσικά και έπαιξε καλά τον ρόλο του, γάντι ήταν ο ηθοποιός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:03 Ο Σπυρακος (^^): #36 16-08-12 17:03 Μα ο σκοπος του ρολου του ηταν να ειναι μισητος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο fretoe έγραψε: #37 16-08-12 17:06 Πραγματικα, ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ηταν ο T-Bag. Και δεν ηταν λιγες οι φορες που μου προσφερε αρκετο γελιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο fockos έγραψε: #38 16-08-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα ο σκοπος του ρολου του ηταν να ειναι μισητος!!! Click για ανάπτυξη... όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:09 Ο JKaradakov: #39 16-08-12 17:09 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Πραγματικα, ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ηταν ο T-Bag. Και δεν ηταν λιγες οι φορες που μου προσφερε αρκετο γελιο. Click για ανάπτυξη... Απο τις καλύτερες στιγμές που θυμάμαι με τον T-Bag είναι στην 4η σεζόν με την ινδική πρεσβεία όταν γύρησαν στο σπίτι. Γενικώς απο τις αγαπημένες μου σκηνές ήταν Spoiler όταν ο Mahone βασάνισε και σκότωσε τον ανδρα που σκότωσε τον γιό του. Αρχική Δημοσίευση από fockos: όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Click για ανάπτυξη... Aυτό με τον C-note το κάνανε για να τελειώσουν την σειρά. Πάντως είχε πολλές αναποδιές η σειρά, Spoiler π.χ. θανατος Sara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Αυγούστου 2012 hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:10 Η hurricane: #40 16-08-12 17:10 Αρχική Δημοσίευση από fockos: όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχα όποτε έβλεπα εγώ τον μπέλικ μου ρχόταν μια αναγούλαααααααα xD δεν ξέρω γτ αλλά με αηδίαζε ο ρόλος που τον είχαν βαλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): 1.Scofield 2.T-Bag 3.Mahone 4.Sucre 5.Sara Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ αλλά χωρίς το 5.Δεν τη χώνεψα ποτέ αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:41 Ο Σπυρακος (^^): #31 16-08-12 16:41 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Κλείσιμο σειράς έπρεπε να κάνουν σε κείνο το σημείο. Επρεπε να κανουν εναν 3ο κυκλο αλλα κατι αναμεσα απο 3ο και 4ο!!!Με πιο ψαγμενη πλοκη! Εμένα μετά τον Michael μου άρεσε πολύ και ο T-bag Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Για κανένα λόγο τον Τ-Μπαγκ..μισητός και τις 2 φορές που είδα την σειρά! Click για ανάπτυξη... Πολυ εξυπνος ρολος!!Σωστο παρασιτο!! Επιβιωνε ΠΑΝΤΑ με καθε τροπο!! Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Συμφωνώ αλλά χωρίς το 5.Δεν τη χώνεψα ποτέ αυτή Click για ανάπτυξη... Ελαα μωρεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:46 Ο JKaradakov: #32 16-08-12 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Για κανένα λόγο τον Τ-Μπαγκ..μισητός και τις 2 φορές που είδα την σειρά! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ ο ρόλος του ήταν πολύ καλά παιγμένος. Πάντως για μένα η ωράιότερη γκόμενα ήταν η Γκρέτσεν με αυτά τα τεράστια μπλέ ματια. Θανατος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:46 Ο Σπυρακος (^^): #33 16-08-12 16:46 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έλα ρε συ ο ρόλος του ήταν πολύ καλά παιγμένος. Πάντως για μένα η ωράιότερη γκόμενα ήταν η Γκρέτσεν με αυτά τα τεράστια μπλέ ματια. Θανατος!! Click για ανάπτυξη... Ωωω καλα ναιι και ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:54 Η hurricane: #34 16-08-12 16:54 αν ο τ-μπαγκ σας προκάλεσε τοση απέχθεια μόνο ένα πραγμα μπορει να σημαίνει..... ήταν φοβερός στο ρόλο του!! εγώ τα χα παίξει στο επεισόδιο που έκοψε το χέρι του... δλδ έτσι όπως το ερμήνευσε τύφλα να χουν τα θρίλερ :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:56 Ο Johnnaousa: #35 16-08-12 16:56 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: αν ο τ-μπαγκ σας προκάλεσε τοση απέχθεια μόνο ένα πραγμα μπορει να σημαίνει..... ήταν φοβερός στο ρόλο του!! εγώ τα χα παίξει στο επεισόδιο που έκοψε το χέρι του... δλδ έτσι όπως το ερμήνευσε τύφλα να χουν τα θρίλερ :Ρ Click για ανάπτυξη... φυσικά και έπαιξε καλά τον ρόλο του, γάντι ήταν ο ηθοποιός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:03 Ο Σπυρακος (^^): #36 16-08-12 17:03 Μα ο σκοπος του ρολου του ηταν να ειναι μισητος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο fretoe έγραψε: #37 16-08-12 17:06 Πραγματικα, ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ηταν ο T-Bag. Και δεν ηταν λιγες οι φορες που μου προσφερε αρκετο γελιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο fockos έγραψε: #38 16-08-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα ο σκοπος του ρολου του ηταν να ειναι μισητος!!! Click για ανάπτυξη... όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:09 Ο JKaradakov: #39 16-08-12 17:09 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Πραγματικα, ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ηταν ο T-Bag. Και δεν ηταν λιγες οι φορες που μου προσφερε αρκετο γελιο. Click για ανάπτυξη... Απο τις καλύτερες στιγμές που θυμάμαι με τον T-Bag είναι στην 4η σεζόν με την ινδική πρεσβεία όταν γύρησαν στο σπίτι. Γενικώς απο τις αγαπημένες μου σκηνές ήταν Spoiler όταν ο Mahone βασάνισε και σκότωσε τον ανδρα που σκότωσε τον γιό του. Αρχική Δημοσίευση από fockos: όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Click για ανάπτυξη... Aυτό με τον C-note το κάνανε για να τελειώσουν την σειρά. Πάντως είχε πολλές αναποδιές η σειρά, Spoiler π.χ. θανατος Sara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Αυγούστου 2012 hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:10 Η hurricane: #40 16-08-12 17:10 Αρχική Δημοσίευση από fockos: όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχα όποτε έβλεπα εγώ τον μπέλικ μου ρχόταν μια αναγούλαααααααα xD δεν ξέρω γτ αλλά με αηδίαζε ο ρόλος που τον είχαν βαλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Κλείσιμο σειράς έπρεπε να κάνουν σε κείνο το σημείο. Επρεπε να κανουν εναν 3ο κυκλο αλλα κατι αναμεσα απο 3ο και 4ο!!!Με πιο ψαγμενη πλοκη! Εμένα μετά τον Michael μου άρεσε πολύ και ο T-bag Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Για κανένα λόγο τον Τ-Μπαγκ..μισητός και τις 2 φορές που είδα την σειρά! Click για ανάπτυξη... Πολυ εξυπνος ρολος!!Σωστο παρασιτο!! Επιβιωνε ΠΑΝΤΑ με καθε τροπο!! Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Συμφωνώ αλλά χωρίς το 5.Δεν τη χώνεψα ποτέ αυτή Click για ανάπτυξη... Ελαα μωρεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:46 Ο JKaradakov: #32 16-08-12 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Για κανένα λόγο τον Τ-Μπαγκ..μισητός και τις 2 φορές που είδα την σειρά! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ ο ρόλος του ήταν πολύ καλά παιγμένος. Πάντως για μένα η ωράιότερη γκόμενα ήταν η Γκρέτσεν με αυτά τα τεράστια μπλέ ματια. Θανατος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:46 Ο Σπυρακος (^^): #33 16-08-12 16:46 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έλα ρε συ ο ρόλος του ήταν πολύ καλά παιγμένος. Πάντως για μένα η ωράιότερη γκόμενα ήταν η Γκρέτσεν με αυτά τα τεράστια μπλέ ματια. Θανατος!! Click για ανάπτυξη... Ωωω καλα ναιι και ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:54 Η hurricane: #34 16-08-12 16:54 αν ο τ-μπαγκ σας προκάλεσε τοση απέχθεια μόνο ένα πραγμα μπορει να σημαίνει..... ήταν φοβερός στο ρόλο του!! εγώ τα χα παίξει στο επεισόδιο που έκοψε το χέρι του... δλδ έτσι όπως το ερμήνευσε τύφλα να χουν τα θρίλερ :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:56 Ο Johnnaousa: #35 16-08-12 16:56 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: αν ο τ-μπαγκ σας προκάλεσε τοση απέχθεια μόνο ένα πραγμα μπορει να σημαίνει..... ήταν φοβερός στο ρόλο του!! εγώ τα χα παίξει στο επεισόδιο που έκοψε το χέρι του... δλδ έτσι όπως το ερμήνευσε τύφλα να χουν τα θρίλερ :Ρ Click για ανάπτυξη... φυσικά και έπαιξε καλά τον ρόλο του, γάντι ήταν ο ηθοποιός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:03 Ο Σπυρακος (^^): #36 16-08-12 17:03 Μα ο σκοπος του ρολου του ηταν να ειναι μισητος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο fretoe έγραψε: #37 16-08-12 17:06 Πραγματικα, ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ηταν ο T-Bag. Και δεν ηταν λιγες οι φορες που μου προσφερε αρκετο γελιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο fockos έγραψε: #38 16-08-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα ο σκοπος του ρολου του ηταν να ειναι μισητος!!! Click για ανάπτυξη... όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:09 Ο JKaradakov: #39 16-08-12 17:09 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Πραγματικα, ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ηταν ο T-Bag. Και δεν ηταν λιγες οι φορες που μου προσφερε αρκετο γελιο. Click για ανάπτυξη... Απο τις καλύτερες στιγμές που θυμάμαι με τον T-Bag είναι στην 4η σεζόν με την ινδική πρεσβεία όταν γύρησαν στο σπίτι. Γενικώς απο τις αγαπημένες μου σκηνές ήταν Spoiler όταν ο Mahone βασάνισε και σκότωσε τον ανδρα που σκότωσε τον γιό του. Αρχική Δημοσίευση από fockos: όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Click για ανάπτυξη... Aυτό με τον C-note το κάνανε για να τελειώσουν την σειρά. Πάντως είχε πολλές αναποδιές η σειρά, Spoiler π.χ. θανατος Sara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Αυγούστου 2012 hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:10 Η hurricane: #40 16-08-12 17:10 Αρχική Δημοσίευση από fockos: όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχα όποτε έβλεπα εγώ τον μπέλικ μου ρχόταν μια αναγούλαααααααα xD δεν ξέρω γτ αλλά με αηδίαζε ο ρόλος που τον είχαν βαλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Για κανένα λόγο τον Τ-Μπαγκ..μισητός και τις 2 φορές που είδα την σειρά! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ ο ρόλος του ήταν πολύ καλά παιγμένος. Πάντως για μένα η ωράιότερη γκόμενα ήταν η Γκρέτσεν με αυτά τα τεράστια μπλέ ματια. Θανατος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:46 Ο Σπυρακος (^^): #33 16-08-12 16:46 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έλα ρε συ ο ρόλος του ήταν πολύ καλά παιγμένος. Πάντως για μένα η ωράιότερη γκόμενα ήταν η Γκρέτσεν με αυτά τα τεράστια μπλέ ματια. Θανατος!! Click για ανάπτυξη... Ωωω καλα ναιι και ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:54 Η hurricane: #34 16-08-12 16:54 αν ο τ-μπαγκ σας προκάλεσε τοση απέχθεια μόνο ένα πραγμα μπορει να σημαίνει..... ήταν φοβερός στο ρόλο του!! εγώ τα χα παίξει στο επεισόδιο που έκοψε το χέρι του... δλδ έτσι όπως το ερμήνευσε τύφλα να χουν τα θρίλερ :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:56 Ο Johnnaousa: #35 16-08-12 16:56 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: αν ο τ-μπαγκ σας προκάλεσε τοση απέχθεια μόνο ένα πραγμα μπορει να σημαίνει..... ήταν φοβερός στο ρόλο του!! εγώ τα χα παίξει στο επεισόδιο που έκοψε το χέρι του... δλδ έτσι όπως το ερμήνευσε τύφλα να χουν τα θρίλερ :Ρ Click για ανάπτυξη... φυσικά και έπαιξε καλά τον ρόλο του, γάντι ήταν ο ηθοποιός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:03 Ο Σπυρακος (^^): #36 16-08-12 17:03 Μα ο σκοπος του ρολου του ηταν να ειναι μισητος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο fretoe έγραψε: #37 16-08-12 17:06 Πραγματικα, ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ηταν ο T-Bag. Και δεν ηταν λιγες οι φορες που μου προσφερε αρκετο γελιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο fockos έγραψε: #38 16-08-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα ο σκοπος του ρολου του ηταν να ειναι μισητος!!! Click για ανάπτυξη... όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:09 Ο JKaradakov: #39 16-08-12 17:09 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Πραγματικα, ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ηταν ο T-Bag. Και δεν ηταν λιγες οι φορες που μου προσφερε αρκετο γελιο. Click για ανάπτυξη... Απο τις καλύτερες στιγμές που θυμάμαι με τον T-Bag είναι στην 4η σεζόν με την ινδική πρεσβεία όταν γύρησαν στο σπίτι. Γενικώς απο τις αγαπημένες μου σκηνές ήταν Spoiler όταν ο Mahone βασάνισε και σκότωσε τον ανδρα που σκότωσε τον γιό του. Αρχική Δημοσίευση από fockos: όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Click για ανάπτυξη... Aυτό με τον C-note το κάνανε για να τελειώσουν την σειρά. Πάντως είχε πολλές αναποδιές η σειρά, Spoiler π.χ. θανατος Sara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Αυγούστου 2012 hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:10 Η hurricane: #40 16-08-12 17:10 Αρχική Δημοσίευση από fockos: όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχα όποτε έβλεπα εγώ τον μπέλικ μου ρχόταν μια αναγούλαααααααα xD δεν ξέρω γτ αλλά με αηδίαζε ο ρόλος που τον είχαν βαλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έλα ρε συ ο ρόλος του ήταν πολύ καλά παιγμένος. Πάντως για μένα η ωράιότερη γκόμενα ήταν η Γκρέτσεν με αυτά τα τεράστια μπλέ ματια. Θανατος!! Click για ανάπτυξη... Ωωω καλα ναιι και ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:54 Η hurricane: #34 16-08-12 16:54 αν ο τ-μπαγκ σας προκάλεσε τοση απέχθεια μόνο ένα πραγμα μπορει να σημαίνει..... ήταν φοβερός στο ρόλο του!! εγώ τα χα παίξει στο επεισόδιο που έκοψε το χέρι του... δλδ έτσι όπως το ερμήνευσε τύφλα να χουν τα θρίλερ :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:56 Ο Johnnaousa: #35 16-08-12 16:56 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: αν ο τ-μπαγκ σας προκάλεσε τοση απέχθεια μόνο ένα πραγμα μπορει να σημαίνει..... ήταν φοβερός στο ρόλο του!! εγώ τα χα παίξει στο επεισόδιο που έκοψε το χέρι του... δλδ έτσι όπως το ερμήνευσε τύφλα να χουν τα θρίλερ :Ρ Click για ανάπτυξη... φυσικά και έπαιξε καλά τον ρόλο του, γάντι ήταν ο ηθοποιός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:03 Ο Σπυρακος (^^): #36 16-08-12 17:03 Μα ο σκοπος του ρολου του ηταν να ειναι μισητος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο fretoe έγραψε: #37 16-08-12 17:06 Πραγματικα, ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ηταν ο T-Bag. Και δεν ηταν λιγες οι φορες που μου προσφερε αρκετο γελιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο fockos έγραψε: #38 16-08-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα ο σκοπος του ρολου του ηταν να ειναι μισητος!!! Click για ανάπτυξη... όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:09 Ο JKaradakov: #39 16-08-12 17:09 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Πραγματικα, ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ηταν ο T-Bag. Και δεν ηταν λιγες οι φορες που μου προσφερε αρκετο γελιο. Click για ανάπτυξη... Απο τις καλύτερες στιγμές που θυμάμαι με τον T-Bag είναι στην 4η σεζόν με την ινδική πρεσβεία όταν γύρησαν στο σπίτι. Γενικώς απο τις αγαπημένες μου σκηνές ήταν Spoiler όταν ο Mahone βασάνισε και σκότωσε τον ανδρα που σκότωσε τον γιό του. Αρχική Δημοσίευση από fockos: όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Click για ανάπτυξη... Aυτό με τον C-note το κάνανε για να τελειώσουν την σειρά. Πάντως είχε πολλές αναποδιές η σειρά, Spoiler π.χ. θανατος Sara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Αυγούστου 2012 hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:10 Η hurricane: #40 16-08-12 17:10 Αρχική Δημοσίευση από fockos: όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχα όποτε έβλεπα εγώ τον μπέλικ μου ρχόταν μια αναγούλαααααααα xD δεν ξέρω γτ αλλά με αηδίαζε ο ρόλος που τον είχαν βαλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αν ο τ-μπαγκ σας προκάλεσε τοση απέχθεια μόνο ένα πραγμα μπορει να σημαίνει..... ήταν φοβερός στο ρόλο του!! εγώ τα χα παίξει στο επεισόδιο που έκοψε το χέρι του... δλδ έτσι όπως το ερμήνευσε τύφλα να χουν τα θρίλερ :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:56 Ο Johnnaousa: #35 16-08-12 16:56 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: αν ο τ-μπαγκ σας προκάλεσε τοση απέχθεια μόνο ένα πραγμα μπορει να σημαίνει..... ήταν φοβερός στο ρόλο του!! εγώ τα χα παίξει στο επεισόδιο που έκοψε το χέρι του... δλδ έτσι όπως το ερμήνευσε τύφλα να χουν τα θρίλερ :Ρ Click για ανάπτυξη... φυσικά και έπαιξε καλά τον ρόλο του, γάντι ήταν ο ηθοποιός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:03 Ο Σπυρακος (^^): #36 16-08-12 17:03 Μα ο σκοπος του ρολου του ηταν να ειναι μισητος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο fretoe έγραψε: #37 16-08-12 17:06 Πραγματικα, ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ηταν ο T-Bag. Και δεν ηταν λιγες οι φορες που μου προσφερε αρκετο γελιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο fockos έγραψε: #38 16-08-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα ο σκοπος του ρολου του ηταν να ειναι μισητος!!! Click για ανάπτυξη... όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:09 Ο JKaradakov: #39 16-08-12 17:09 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Πραγματικα, ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ηταν ο T-Bag. Και δεν ηταν λιγες οι φορες που μου προσφερε αρκετο γελιο. Click για ανάπτυξη... Απο τις καλύτερες στιγμές που θυμάμαι με τον T-Bag είναι στην 4η σεζόν με την ινδική πρεσβεία όταν γύρησαν στο σπίτι. Γενικώς απο τις αγαπημένες μου σκηνές ήταν Spoiler όταν ο Mahone βασάνισε και σκότωσε τον ανδρα που σκότωσε τον γιό του. Αρχική Δημοσίευση από fockos: όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Click για ανάπτυξη... Aυτό με τον C-note το κάνανε για να τελειώσουν την σειρά. Πάντως είχε πολλές αναποδιές η σειρά, Spoiler π.χ. θανατος Sara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Αυγούστου 2012 hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:10 Η hurricane: #40 16-08-12 17:10 Αρχική Δημοσίευση από fockos: όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχα όποτε έβλεπα εγώ τον μπέλικ μου ρχόταν μια αναγούλαααααααα xD δεν ξέρω γτ αλλά με αηδίαζε ο ρόλος που τον είχαν βαλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από hurricane: αν ο τ-μπαγκ σας προκάλεσε τοση απέχθεια μόνο ένα πραγμα μπορει να σημαίνει..... ήταν φοβερός στο ρόλο του!! εγώ τα χα παίξει στο επεισόδιο που έκοψε το χέρι του... δλδ έτσι όπως το ερμήνευσε τύφλα να χουν τα θρίλερ :Ρ Click για ανάπτυξη... φυσικά και έπαιξε καλά τον ρόλο του, γάντι ήταν ο ηθοποιός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:03 Ο Σπυρακος (^^): #36 16-08-12 17:03 Μα ο σκοπος του ρολου του ηταν να ειναι μισητος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο fretoe έγραψε: #37 16-08-12 17:06 Πραγματικα, ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ηταν ο T-Bag. Και δεν ηταν λιγες οι φορες που μου προσφερε αρκετο γελιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο fockos έγραψε: #38 16-08-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα ο σκοπος του ρολου του ηταν να ειναι μισητος!!! Click για ανάπτυξη... όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:09 Ο JKaradakov: #39 16-08-12 17:09 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Πραγματικα, ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ηταν ο T-Bag. Και δεν ηταν λιγες οι φορες που μου προσφερε αρκετο γελιο. Click για ανάπτυξη... Απο τις καλύτερες στιγμές που θυμάμαι με τον T-Bag είναι στην 4η σεζόν με την ινδική πρεσβεία όταν γύρησαν στο σπίτι. Γενικώς απο τις αγαπημένες μου σκηνές ήταν Spoiler όταν ο Mahone βασάνισε και σκότωσε τον ανδρα που σκότωσε τον γιό του. Αρχική Δημοσίευση από fockos: όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Click για ανάπτυξη... Aυτό με τον C-note το κάνανε για να τελειώσουν την σειρά. Πάντως είχε πολλές αναποδιές η σειρά, Spoiler π.χ. θανατος Sara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Αυγούστου 2012 hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:10 Η hurricane: #40 16-08-12 17:10 Αρχική Δημοσίευση από fockos: όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχα όποτε έβλεπα εγώ τον μπέλικ μου ρχόταν μια αναγούλαααααααα xD δεν ξέρω γτ αλλά με αηδίαζε ο ρόλος που τον είχαν βαλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μα ο σκοπος του ρολου του ηταν να ειναι μισητος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο fretoe έγραψε: #37 16-08-12 17:06 Πραγματικα, ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ηταν ο T-Bag. Και δεν ηταν λιγες οι φορες που μου προσφερε αρκετο γελιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο fockos έγραψε: #38 16-08-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα ο σκοπος του ρολου του ηταν να ειναι μισητος!!! Click για ανάπτυξη... όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:09 Ο JKaradakov: #39 16-08-12 17:09 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Πραγματικα, ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ηταν ο T-Bag. Και δεν ηταν λιγες οι φορες που μου προσφερε αρκετο γελιο. Click για ανάπτυξη... Απο τις καλύτερες στιγμές που θυμάμαι με τον T-Bag είναι στην 4η σεζόν με την ινδική πρεσβεία όταν γύρησαν στο σπίτι. Γενικώς απο τις αγαπημένες μου σκηνές ήταν Spoiler όταν ο Mahone βασάνισε και σκότωσε τον ανδρα που σκότωσε τον γιό του. Αρχική Δημοσίευση από fockos: όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Click για ανάπτυξη... Aυτό με τον C-note το κάνανε για να τελειώσουν την σειρά. Πάντως είχε πολλές αναποδιές η σειρά, Spoiler π.χ. θανατος Sara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Αυγούστου 2012 hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:10 Η hurricane: #40 16-08-12 17:10 Αρχική Δημοσίευση από fockos: όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχα όποτε έβλεπα εγώ τον μπέλικ μου ρχόταν μια αναγούλαααααααα xD δεν ξέρω γτ αλλά με αηδίαζε ο ρόλος που τον είχαν βαλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πραγματικα, ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ηταν ο T-Bag. Και δεν ηταν λιγες οι φορες που μου προσφερε αρκετο γελιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο fockos έγραψε: #38 16-08-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα ο σκοπος του ρολου του ηταν να ειναι μισητος!!! Click για ανάπτυξη... όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:09 Ο JKaradakov: #39 16-08-12 17:09 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Πραγματικα, ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ηταν ο T-Bag. Και δεν ηταν λιγες οι φορες που μου προσφερε αρκετο γελιο. Click για ανάπτυξη... Απο τις καλύτερες στιγμές που θυμάμαι με τον T-Bag είναι στην 4η σεζόν με την ινδική πρεσβεία όταν γύρησαν στο σπίτι. Γενικώς απο τις αγαπημένες μου σκηνές ήταν Spoiler όταν ο Mahone βασάνισε και σκότωσε τον ανδρα που σκότωσε τον γιό του. Αρχική Δημοσίευση από fockos: όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Click για ανάπτυξη... Aυτό με τον C-note το κάνανε για να τελειώσουν την σειρά. Πάντως είχε πολλές αναποδιές η σειρά, Spoiler π.χ. θανατος Sara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Αυγούστου 2012 hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:10 Η hurricane: #40 16-08-12 17:10 Αρχική Δημοσίευση από fockos: όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχα όποτε έβλεπα εγώ τον μπέλικ μου ρχόταν μια αναγούλαααααααα xD δεν ξέρω γτ αλλά με αηδίαζε ο ρόλος που τον είχαν βαλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα ο σκοπος του ρολου του ηταν να ειναι μισητος!!! Click για ανάπτυξη... όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:09 Ο JKaradakov: #39 16-08-12 17:09 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Πραγματικα, ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ηταν ο T-Bag. Και δεν ηταν λιγες οι φορες που μου προσφερε αρκετο γελιο. Click για ανάπτυξη... Απο τις καλύτερες στιγμές που θυμάμαι με τον T-Bag είναι στην 4η σεζόν με την ινδική πρεσβεία όταν γύρησαν στο σπίτι. Γενικώς απο τις αγαπημένες μου σκηνές ήταν Spoiler όταν ο Mahone βασάνισε και σκότωσε τον ανδρα που σκότωσε τον γιό του. Αρχική Δημοσίευση από fockos: όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Click για ανάπτυξη... Aυτό με τον C-note το κάνανε για να τελειώσουν την σειρά. Πάντως είχε πολλές αναποδιές η σειρά, Spoiler π.χ. θανατος Sara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Αυγούστου 2012 hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:10 Η hurricane: #40 16-08-12 17:10 Αρχική Δημοσίευση από fockos: όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχα όποτε έβλεπα εγώ τον μπέλικ μου ρχόταν μια αναγούλαααααααα xD δεν ξέρω γτ αλλά με αηδίαζε ο ρόλος που τον είχαν βαλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Πραγματικα, ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ηταν ο T-Bag. Και δεν ηταν λιγες οι φορες που μου προσφερε αρκετο γελιο. Click για ανάπτυξη... Απο τις καλύτερες στιγμές που θυμάμαι με τον T-Bag είναι στην 4η σεζόν με την ινδική πρεσβεία όταν γύρησαν στο σπίτι. Γενικώς απο τις αγαπημένες μου σκηνές ήταν Spoiler όταν ο Mahone βασάνισε και σκότωσε τον ανδρα που σκότωσε τον γιό του. Αρχική Δημοσίευση από fockos: όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Click για ανάπτυξη... Aυτό με τον C-note το κάνανε για να τελειώσουν την σειρά. Πάντως είχε πολλές αναποδιές η σειρά, Spoiler π.χ. θανατος Sara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:10 Η hurricane: #40 16-08-12 17:10 Αρχική Δημοσίευση από fockos: όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχα όποτε έβλεπα εγώ τον μπέλικ μου ρχόταν μια αναγούλαααααααα xD δεν ξέρω γτ αλλά με αηδίαζε ο ρόλος που τον είχαν βαλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από fockos: όχι στόχος του ήταν να επιβιώσει. Ο Τ Μπακ αν και κακός χαρακτήρας αγαπήθηκε από πολλους fans για αυτό εξάλου δεν σκοτώθηκε.... Άλλοι καλοί χαρατκήρες ήταν ο Μπέλικ και ο αλλος ο φιλος του με το παιδί ενώ ρόλος εκπληξη ηταν για μένα ο αλλος ο μαύρος που το έσκασε μαζί του. Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχα όποτε έβλεπα εγώ τον μπέλικ μου ρχόταν μια αναγούλαααααααα xD δεν ξέρω γτ αλλά με αηδίαζε ο ρόλος που τον είχαν βαλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.