Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 00:29 Ο Αντικειμενικός: #81 19-07-16 00:29 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Παιδιά πως παίρνω αυγά; Click για ανάπτυξη... πας στο κοτετσι της γιαγιας σου και της λες να παρω τα αυγα?? αν σου πει ναι συγχαρητήρια παίρνεις αυγα #sorry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουλίου 2016 στις 00:36 Ο Guest 712911: #82 19-07-16 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Βγήκα έξω με το ποδήλατο σήμερα το βράδυ να πιάσω κανένα pokemon και βλέπω ότι είχαν ρίξει lure mode. Τρέχω προς την τοποθεσία αυτή κι ήταν μια παρέα μαζεμένη! Πολύ όμορφα Click για ανάπτυξη... Γίνεται να πολεμάνε οι παίκτες μεταξύ τους; Δεν εχω πολυψαχτεί ακόμη σχετικά με αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουλίου 2016 στις 01:12 Ο Guest 892943: #83 19-07-16 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Γίνεται να πολεμάνε οι παίκτες μεταξύ τους; Δεν εχω πολυψαχτεί ακόμη σχετικά με αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Αλλά μόνο στα πλαίσια gym battles. Πχ είμαι εγώ της κίτρινης ομάδας κι έγω το τάδε γυμναστήριο. Μπορείς να προκαλέσεις εσυ πχ της μπλε ομάδας το γυμναστήριό μου και αν με νικήσεις, να μου το πάρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stickerbush Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πεισματάρης Γορίλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 896 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 01:14 Ο Stickerbush: #84 19-07-16 01:14 Εγώ εχθές έπιασα 5-6 pokemon (o pidgeotto μου βγαλε τη πίστη). Μπορεί κάποιος πιο... Προχω να δώσει μερικά guidelines σχετικά με το πως εκπαιδεύουμε, πως πολεμάμε και λοιπά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουλίου 2016 στις 08:39 Ο Guest 545651: #85 19-07-16 08:39 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Παιδιά πως παίρνω αυγά; Click για ανάπτυξη... νομιζω κυριως απο τα pokestops! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 10:49 Ο DumeNuke έγραψε: #86 19-07-16 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Stickerbush: Εγώ εχθές έπιασα 5-6 pokemon (o pidgeotto μου βγαλε τη πίστη). Μπορεί κάποιος πιο... Προχω να δώσει μερικά guidelines σχετικά με το πως εκπαιδεύουμε, πως πολεμάμε και λοιπά; Click για ανάπτυξη... Έχεις ένα pidgey ή οποιαδήποτε εξέλιξη αυτού. Το πόσο δυνατό είναι μετράται σε CP. Για να ανεβάσεις το CP του θέλεις 2 πράγματα: Stardust και Pidgey Candy. Το πρώτο το παίρνεις κάθε φορά που πιάνεις pokemon, το δεύτερο κάφε φορά που πιάνεις (+3 candy) ή μεταφέρεις στον proffessora (+1) pidgey. Άρα, ο καλύτερος τρόπος για να "εκπαιδεύσεις" το pidgetto σου, είναι να πιάνεις pidgey και να τα στέλνεις στον proffessor willow (ή όπως λέγεται). Μάχες κάνεις μόνο στα gyms. Όταν πας επίπεδο 5 διαλέγεις ομάδα (κίτρινη, μπλε ή κόκκινη). Όταν βρίσκεις gym διαφορετικού χρώματος από εσένα, μπορείς να κάνεις μάχη. Αν κερδίσεις, μπορείς να πάρεις το gym, να βάλεις 1 πόκεμον μέσα και άτομα άλλου χρώματος ομάδας να κάνουν battle εσένα. Αν το gym είναι ίδιο χρώμα, αλλά άλλου ιδιοκτήτη, μπορείς να ρίξεις ένα πόκεμον σου μέσα, για να το κάνεις πιο δύνατο και δύσκολο να κατακτηθεί από την αντίπαλη ομάδα. Αλλά, γενικά, ο μόνος τρόπος αυτή τη στιγμή να κάνεις battle είναι στο gym και ψιλοεπαφίεται σε tap της οθόνης. Δεν έχει δηλαδή να διαλέξεις μία από τις 4 επιθέσεις του pokemon σου, όπως στις κλασσικές σειρές pokemon. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουλίου 2016 στις 11:08 Ο Guest 712911: #87 19-07-16 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Ναι ναι! Αλλά μόνο στα πλαίσια gym battles. Πχ είμαι εγώ της κίτρινης ομάδας κι έγω το τάδε γυμναστήριο. Μπορείς να προκαλέσεις εσυ πχ της μπλε ομάδας το γυμναστήριό μου και αν με νικήσεις, να μου το πάρεις Click για ανάπτυξη... Οι παίκτες έχουν γυμναστήρια και μάλιστα μπορεί να τα χάσουν;; Καλό! Και πώς είπαμε ότι μεγαλώνουν (σε level) τα pokemon; Edit: Διάβασα το σχόλιο του DumeNuke. Αλλά, γενικά, ο μόνος τρόπος αυτή τη στιγμή να κάνεις battle είναι στο gym και ψιλοεπαφίεται σε tap της οθόνης. Δεν έχει δηλαδή να διαλέξεις μία από τις 4 επιθέσεις του pokemon σου, όπως στις κλασσικές σειρές pokemon. Click για ανάπτυξη... E εντάξει, βλακεία τώρα. Χάνεται όλο το ωραίο της στρατηγικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Ιουλίου 2016 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 11:13 Ο Dias έγραψε: #88 19-07-16 11:13 Από το Σεπτέμβριο που θα ανοίξουν τα σχολεία θα δούμε σκηνές απείρου κάλλους. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκεμον. Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: εγώ έπιασα 1 ποκεμον αλλά ήταν κρυωμένο. ήταν το πικαψου Click για ανάπτυξη... Αν πήγαινες βράδυ στα στενά γύρω από την πλατεία Ομόνοιας θα έπιανες τον Πίπατσου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 11:22 Ο Αντικειμενικός: #89 19-07-16 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αν πήγαινες βράδυ στα στενά γύρω από την πλατεία Ομόνοιας θα έπιανες τον Πίπατσου. Click για ανάπτυξη... xxaxaxaxχαχχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουλίου 2016 στις 15:51 Ο Guest 892943: #90 19-07-16 15:51 Στην αρχική έκδοση του παιχνιδιού, το μόνο που παίζει να δούλειε σωστά ήταν τα βήματα που μετρούν απόσταση. Τώρα χάλασε κι αυτό. Πφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 16:32 Η methexys έγραψε: #91 19-07-16 16:32 Ρε παιδια,ειμαι λιγο νουμπ ακομα,το παραδέχομαι γι'αυτο και ρωτάω: οταν φτάσεις εκει που υποτίθεται πως ειναι το Πόκεμον,πατάς πάνω σε αυτη τη σταση και υποτίθεται οτι μετα θα σου βγάλει την μπάλα για να την πετάξεις και να το πιάσεις; Ή πρεπει να κανεις κατι αλλο; Γιατι η μπακατέλα,το 4S, κολλάει υπερβολικά δυστυχώς και πάνω που μου έβγαλε κάποιες επιπλέον επιλογές,μετα γύρισε παλι στον χάρτη χωρις να μπορώ να πατήσω τιποτα. Τα βήματα τα βλεπεις αν επιλέξεις εκείνη την επιλογή κάτω δεξια νομιζω ε; Ε,ούτε αυτο δουλεύει σε εμένα Παντως με τους σερβερς,το ios όντως εχει θεμα. Στην αρχή οταν το κατέβασα μου ελεγε να περιμένω κατι ώρες για να μπορέσω να ξεκινήσω το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουλίου 2016 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 17:30 Ο ultraviolence: #92 19-07-16 17:30 Ήμουν παραλία νωρίτερα και ενω λιαζόμουν σαν τις σαύρες,τσεκαρω το pokemon go και τι να δω; Ενα horsea 20 μετρα παραπέρα,μέχρι το γόνατο εφτασε η στάθμη του νερού για να το πιάσω αλλα τα κατάφερα Ποια ποκεμον εχετε πιάσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panosedessa Δραστήριο μέλος Ο panosedessa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 18:29 Ο panosedessa: #93 19-07-16 18:29 Εγω σήμερα !μεσημέρι μπαίνω και βλέπω πόκεμον Κοντα εκανα όλο το τετράγωνο αλλά Τζιφός;;;τελικά μας τρολλ άρει το παιχνιδι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 21:09 Η Ερινύς έγραψε: #94 19-07-16 21:09 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2016 στις 17:29 Ο νικος ρεθυμνο: #95 09-08-16 17:29 Διεξοδική ανάλυση του φαινομένου των Pokemon από τον Τάκη και τον Άκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fockos: Παιδιά πως παίρνω αυγά; Click για ανάπτυξη... πας στο κοτετσι της γιαγιας σου και της λες να παρω τα αυγα?? αν σου πει ναι συγχαρητήρια παίρνεις αυγα #sorry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουλίου 2016 στις 00:36 Ο Guest 712911: #82 19-07-16 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Βγήκα έξω με το ποδήλατο σήμερα το βράδυ να πιάσω κανένα pokemon και βλέπω ότι είχαν ρίξει lure mode. Τρέχω προς την τοποθεσία αυτή κι ήταν μια παρέα μαζεμένη! Πολύ όμορφα Click για ανάπτυξη... Γίνεται να πολεμάνε οι παίκτες μεταξύ τους; Δεν εχω πολυψαχτεί ακόμη σχετικά με αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουλίου 2016 στις 01:12 Ο Guest 892943: #83 19-07-16 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Γίνεται να πολεμάνε οι παίκτες μεταξύ τους; Δεν εχω πολυψαχτεί ακόμη σχετικά με αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Αλλά μόνο στα πλαίσια gym battles. Πχ είμαι εγώ της κίτρινης ομάδας κι έγω το τάδε γυμναστήριο. Μπορείς να προκαλέσεις εσυ πχ της μπλε ομάδας το γυμναστήριό μου και αν με νικήσεις, να μου το πάρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stickerbush Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πεισματάρης Γορίλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 896 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 01:14 Ο Stickerbush: #84 19-07-16 01:14 Εγώ εχθές έπιασα 5-6 pokemon (o pidgeotto μου βγαλε τη πίστη). Μπορεί κάποιος πιο... Προχω να δώσει μερικά guidelines σχετικά με το πως εκπαιδεύουμε, πως πολεμάμε και λοιπά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουλίου 2016 στις 08:39 Ο Guest 545651: #85 19-07-16 08:39 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Παιδιά πως παίρνω αυγά; Click για ανάπτυξη... νομιζω κυριως απο τα pokestops! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 10:49 Ο DumeNuke έγραψε: #86 19-07-16 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Stickerbush: Εγώ εχθές έπιασα 5-6 pokemon (o pidgeotto μου βγαλε τη πίστη). Μπορεί κάποιος πιο... Προχω να δώσει μερικά guidelines σχετικά με το πως εκπαιδεύουμε, πως πολεμάμε και λοιπά; Click για ανάπτυξη... Έχεις ένα pidgey ή οποιαδήποτε εξέλιξη αυτού. Το πόσο δυνατό είναι μετράται σε CP. Για να ανεβάσεις το CP του θέλεις 2 πράγματα: Stardust και Pidgey Candy. Το πρώτο το παίρνεις κάθε φορά που πιάνεις pokemon, το δεύτερο κάφε φορά που πιάνεις (+3 candy) ή μεταφέρεις στον proffessora (+1) pidgey. Άρα, ο καλύτερος τρόπος για να "εκπαιδεύσεις" το pidgetto σου, είναι να πιάνεις pidgey και να τα στέλνεις στον proffessor willow (ή όπως λέγεται). Μάχες κάνεις μόνο στα gyms. Όταν πας επίπεδο 5 διαλέγεις ομάδα (κίτρινη, μπλε ή κόκκινη). Όταν βρίσκεις gym διαφορετικού χρώματος από εσένα, μπορείς να κάνεις μάχη. Αν κερδίσεις, μπορείς να πάρεις το gym, να βάλεις 1 πόκεμον μέσα και άτομα άλλου χρώματος ομάδας να κάνουν battle εσένα. Αν το gym είναι ίδιο χρώμα, αλλά άλλου ιδιοκτήτη, μπορείς να ρίξεις ένα πόκεμον σου μέσα, για να το κάνεις πιο δύνατο και δύσκολο να κατακτηθεί από την αντίπαλη ομάδα. Αλλά, γενικά, ο μόνος τρόπος αυτή τη στιγμή να κάνεις battle είναι στο gym και ψιλοεπαφίεται σε tap της οθόνης. Δεν έχει δηλαδή να διαλέξεις μία από τις 4 επιθέσεις του pokemon σου, όπως στις κλασσικές σειρές pokemon. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουλίου 2016 στις 11:08 Ο Guest 712911: #87 19-07-16 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Ναι ναι! Αλλά μόνο στα πλαίσια gym battles. Πχ είμαι εγώ της κίτρινης ομάδας κι έγω το τάδε γυμναστήριο. Μπορείς να προκαλέσεις εσυ πχ της μπλε ομάδας το γυμναστήριό μου και αν με νικήσεις, να μου το πάρεις Click για ανάπτυξη... Οι παίκτες έχουν γυμναστήρια και μάλιστα μπορεί να τα χάσουν;; Καλό! Και πώς είπαμε ότι μεγαλώνουν (σε level) τα pokemon; Edit: Διάβασα το σχόλιο του DumeNuke. Αλλά, γενικά, ο μόνος τρόπος αυτή τη στιγμή να κάνεις battle είναι στο gym και ψιλοεπαφίεται σε tap της οθόνης. Δεν έχει δηλαδή να διαλέξεις μία από τις 4 επιθέσεις του pokemon σου, όπως στις κλασσικές σειρές pokemon. Click για ανάπτυξη... E εντάξει, βλακεία τώρα. Χάνεται όλο το ωραίο της στρατηγικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Ιουλίου 2016 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 11:13 Ο Dias έγραψε: #88 19-07-16 11:13 Από το Σεπτέμβριο που θα ανοίξουν τα σχολεία θα δούμε σκηνές απείρου κάλλους. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκεμον. Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: εγώ έπιασα 1 ποκεμον αλλά ήταν κρυωμένο. ήταν το πικαψου Click για ανάπτυξη... Αν πήγαινες βράδυ στα στενά γύρω από την πλατεία Ομόνοιας θα έπιανες τον Πίπατσου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 11:22 Ο Αντικειμενικός: #89 19-07-16 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αν πήγαινες βράδυ στα στενά γύρω από την πλατεία Ομόνοιας θα έπιανες τον Πίπατσου. Click για ανάπτυξη... xxaxaxaxχαχχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουλίου 2016 στις 15:51 Ο Guest 892943: #90 19-07-16 15:51 Στην αρχική έκδοση του παιχνιδιού, το μόνο που παίζει να δούλειε σωστά ήταν τα βήματα που μετρούν απόσταση. Τώρα χάλασε κι αυτό. Πφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 16:32 Η methexys έγραψε: #91 19-07-16 16:32 Ρε παιδια,ειμαι λιγο νουμπ ακομα,το παραδέχομαι γι'αυτο και ρωτάω: οταν φτάσεις εκει που υποτίθεται πως ειναι το Πόκεμον,πατάς πάνω σε αυτη τη σταση και υποτίθεται οτι μετα θα σου βγάλει την μπάλα για να την πετάξεις και να το πιάσεις; Ή πρεπει να κανεις κατι αλλο; Γιατι η μπακατέλα,το 4S, κολλάει υπερβολικά δυστυχώς και πάνω που μου έβγαλε κάποιες επιπλέον επιλογές,μετα γύρισε παλι στον χάρτη χωρις να μπορώ να πατήσω τιποτα. Τα βήματα τα βλεπεις αν επιλέξεις εκείνη την επιλογή κάτω δεξια νομιζω ε; Ε,ούτε αυτο δουλεύει σε εμένα Παντως με τους σερβερς,το ios όντως εχει θεμα. Στην αρχή οταν το κατέβασα μου ελεγε να περιμένω κατι ώρες για να μπορέσω να ξεκινήσω το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουλίου 2016 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 17:30 Ο ultraviolence: #92 19-07-16 17:30 Ήμουν παραλία νωρίτερα και ενω λιαζόμουν σαν τις σαύρες,τσεκαρω το pokemon go και τι να δω; Ενα horsea 20 μετρα παραπέρα,μέχρι το γόνατο εφτασε η στάθμη του νερού για να το πιάσω αλλα τα κατάφερα Ποια ποκεμον εχετε πιάσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panosedessa Δραστήριο μέλος Ο panosedessa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 18:29 Ο panosedessa: #93 19-07-16 18:29 Εγω σήμερα !μεσημέρι μπαίνω και βλέπω πόκεμον Κοντα εκανα όλο το τετράγωνο αλλά Τζιφός;;;τελικά μας τρολλ άρει το παιχνιδι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 21:09 Η Ερινύς έγραψε: #94 19-07-16 21:09 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2016 στις 17:29 Ο νικος ρεθυμνο: #95 09-08-16 17:29 Διεξοδική ανάλυση του φαινομένου των Pokemon από τον Τάκη και τον Άκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Βγήκα έξω με το ποδήλατο σήμερα το βράδυ να πιάσω κανένα pokemon και βλέπω ότι είχαν ρίξει lure mode. Τρέχω προς την τοποθεσία αυτή κι ήταν μια παρέα μαζεμένη! Πολύ όμορφα Click για ανάπτυξη... Γίνεται να πολεμάνε οι παίκτες μεταξύ τους; Δεν εχω πολυψαχτεί ακόμη σχετικά με αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουλίου 2016 στις 01:12 Ο Guest 892943: #83 19-07-16 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Γίνεται να πολεμάνε οι παίκτες μεταξύ τους; Δεν εχω πολυψαχτεί ακόμη σχετικά με αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Αλλά μόνο στα πλαίσια gym battles. Πχ είμαι εγώ της κίτρινης ομάδας κι έγω το τάδε γυμναστήριο. Μπορείς να προκαλέσεις εσυ πχ της μπλε ομάδας το γυμναστήριό μου και αν με νικήσεις, να μου το πάρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stickerbush Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πεισματάρης Γορίλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 896 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 01:14 Ο Stickerbush: #84 19-07-16 01:14 Εγώ εχθές έπιασα 5-6 pokemon (o pidgeotto μου βγαλε τη πίστη). Μπορεί κάποιος πιο... Προχω να δώσει μερικά guidelines σχετικά με το πως εκπαιδεύουμε, πως πολεμάμε και λοιπά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουλίου 2016 στις 08:39 Ο Guest 545651: #85 19-07-16 08:39 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Παιδιά πως παίρνω αυγά; Click για ανάπτυξη... νομιζω κυριως απο τα pokestops! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 10:49 Ο DumeNuke έγραψε: #86 19-07-16 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Stickerbush: Εγώ εχθές έπιασα 5-6 pokemon (o pidgeotto μου βγαλε τη πίστη). Μπορεί κάποιος πιο... Προχω να δώσει μερικά guidelines σχετικά με το πως εκπαιδεύουμε, πως πολεμάμε και λοιπά; Click για ανάπτυξη... Έχεις ένα pidgey ή οποιαδήποτε εξέλιξη αυτού. Το πόσο δυνατό είναι μετράται σε CP. Για να ανεβάσεις το CP του θέλεις 2 πράγματα: Stardust και Pidgey Candy. Το πρώτο το παίρνεις κάθε φορά που πιάνεις pokemon, το δεύτερο κάφε φορά που πιάνεις (+3 candy) ή μεταφέρεις στον proffessora (+1) pidgey. Άρα, ο καλύτερος τρόπος για να "εκπαιδεύσεις" το pidgetto σου, είναι να πιάνεις pidgey και να τα στέλνεις στον proffessor willow (ή όπως λέγεται). Μάχες κάνεις μόνο στα gyms. Όταν πας επίπεδο 5 διαλέγεις ομάδα (κίτρινη, μπλε ή κόκκινη). Όταν βρίσκεις gym διαφορετικού χρώματος από εσένα, μπορείς να κάνεις μάχη. Αν κερδίσεις, μπορείς να πάρεις το gym, να βάλεις 1 πόκεμον μέσα και άτομα άλλου χρώματος ομάδας να κάνουν battle εσένα. Αν το gym είναι ίδιο χρώμα, αλλά άλλου ιδιοκτήτη, μπορείς να ρίξεις ένα πόκεμον σου μέσα, για να το κάνεις πιο δύνατο και δύσκολο να κατακτηθεί από την αντίπαλη ομάδα. Αλλά, γενικά, ο μόνος τρόπος αυτή τη στιγμή να κάνεις battle είναι στο gym και ψιλοεπαφίεται σε tap της οθόνης. Δεν έχει δηλαδή να διαλέξεις μία από τις 4 επιθέσεις του pokemon σου, όπως στις κλασσικές σειρές pokemon. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουλίου 2016 στις 11:08 Ο Guest 712911: #87 19-07-16 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Ναι ναι! Αλλά μόνο στα πλαίσια gym battles. Πχ είμαι εγώ της κίτρινης ομάδας κι έγω το τάδε γυμναστήριο. Μπορείς να προκαλέσεις εσυ πχ της μπλε ομάδας το γυμναστήριό μου και αν με νικήσεις, να μου το πάρεις Click για ανάπτυξη... Οι παίκτες έχουν γυμναστήρια και μάλιστα μπορεί να τα χάσουν;; Καλό! Και πώς είπαμε ότι μεγαλώνουν (σε level) τα pokemon; Edit: Διάβασα το σχόλιο του DumeNuke. Αλλά, γενικά, ο μόνος τρόπος αυτή τη στιγμή να κάνεις battle είναι στο gym και ψιλοεπαφίεται σε tap της οθόνης. Δεν έχει δηλαδή να διαλέξεις μία από τις 4 επιθέσεις του pokemon σου, όπως στις κλασσικές σειρές pokemon. Click για ανάπτυξη... E εντάξει, βλακεία τώρα. Χάνεται όλο το ωραίο της στρατηγικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Ιουλίου 2016 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 11:13 Ο Dias έγραψε: #88 19-07-16 11:13 Από το Σεπτέμβριο που θα ανοίξουν τα σχολεία θα δούμε σκηνές απείρου κάλλους. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκεμον. Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: εγώ έπιασα 1 ποκεμον αλλά ήταν κρυωμένο. ήταν το πικαψου Click για ανάπτυξη... Αν πήγαινες βράδυ στα στενά γύρω από την πλατεία Ομόνοιας θα έπιανες τον Πίπατσου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 11:22 Ο Αντικειμενικός: #89 19-07-16 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αν πήγαινες βράδυ στα στενά γύρω από την πλατεία Ομόνοιας θα έπιανες τον Πίπατσου. Click για ανάπτυξη... xxaxaxaxχαχχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουλίου 2016 στις 15:51 Ο Guest 892943: #90 19-07-16 15:51 Στην αρχική έκδοση του παιχνιδιού, το μόνο που παίζει να δούλειε σωστά ήταν τα βήματα που μετρούν απόσταση. Τώρα χάλασε κι αυτό. Πφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 16:32 Η methexys έγραψε: #91 19-07-16 16:32 Ρε παιδια,ειμαι λιγο νουμπ ακομα,το παραδέχομαι γι'αυτο και ρωτάω: οταν φτάσεις εκει που υποτίθεται πως ειναι το Πόκεμον,πατάς πάνω σε αυτη τη σταση και υποτίθεται οτι μετα θα σου βγάλει την μπάλα για να την πετάξεις και να το πιάσεις; Ή πρεπει να κανεις κατι αλλο; Γιατι η μπακατέλα,το 4S, κολλάει υπερβολικά δυστυχώς και πάνω που μου έβγαλε κάποιες επιπλέον επιλογές,μετα γύρισε παλι στον χάρτη χωρις να μπορώ να πατήσω τιποτα. Τα βήματα τα βλεπεις αν επιλέξεις εκείνη την επιλογή κάτω δεξια νομιζω ε; Ε,ούτε αυτο δουλεύει σε εμένα Παντως με τους σερβερς,το ios όντως εχει θεμα. Στην αρχή οταν το κατέβασα μου ελεγε να περιμένω κατι ώρες για να μπορέσω να ξεκινήσω το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουλίου 2016 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 17:30 Ο ultraviolence: #92 19-07-16 17:30 Ήμουν παραλία νωρίτερα και ενω λιαζόμουν σαν τις σαύρες,τσεκαρω το pokemon go και τι να δω; Ενα horsea 20 μετρα παραπέρα,μέχρι το γόνατο εφτασε η στάθμη του νερού για να το πιάσω αλλα τα κατάφερα Ποια ποκεμον εχετε πιάσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panosedessa Δραστήριο μέλος Ο panosedessa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 18:29 Ο panosedessa: #93 19-07-16 18:29 Εγω σήμερα !μεσημέρι μπαίνω και βλέπω πόκεμον Κοντα εκανα όλο το τετράγωνο αλλά Τζιφός;;;τελικά μας τρολλ άρει το παιχνιδι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 21:09 Η Ερινύς έγραψε: #94 19-07-16 21:09 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2016 στις 17:29 Ο νικος ρεθυμνο: #95 09-08-16 17:29 Διεξοδική ανάλυση του φαινομένου των Pokemon από τον Τάκη και τον Άκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Γίνεται να πολεμάνε οι παίκτες μεταξύ τους; Δεν εχω πολυψαχτεί ακόμη σχετικά με αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Αλλά μόνο στα πλαίσια gym battles. Πχ είμαι εγώ της κίτρινης ομάδας κι έγω το τάδε γυμναστήριο. Μπορείς να προκαλέσεις εσυ πχ της μπλε ομάδας το γυμναστήριό μου και αν με νικήσεις, να μου το πάρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stickerbush Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πεισματάρης Γορίλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 896 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 01:14 Ο Stickerbush: #84 19-07-16 01:14 Εγώ εχθές έπιασα 5-6 pokemon (o pidgeotto μου βγαλε τη πίστη). Μπορεί κάποιος πιο... Προχω να δώσει μερικά guidelines σχετικά με το πως εκπαιδεύουμε, πως πολεμάμε και λοιπά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουλίου 2016 στις 08:39 Ο Guest 545651: #85 19-07-16 08:39 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Παιδιά πως παίρνω αυγά; Click για ανάπτυξη... νομιζω κυριως απο τα pokestops! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 10:49 Ο DumeNuke έγραψε: #86 19-07-16 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Stickerbush: Εγώ εχθές έπιασα 5-6 pokemon (o pidgeotto μου βγαλε τη πίστη). Μπορεί κάποιος πιο... Προχω να δώσει μερικά guidelines σχετικά με το πως εκπαιδεύουμε, πως πολεμάμε και λοιπά; Click για ανάπτυξη... Έχεις ένα pidgey ή οποιαδήποτε εξέλιξη αυτού. Το πόσο δυνατό είναι μετράται σε CP. Για να ανεβάσεις το CP του θέλεις 2 πράγματα: Stardust και Pidgey Candy. Το πρώτο το παίρνεις κάθε φορά που πιάνεις pokemon, το δεύτερο κάφε φορά που πιάνεις (+3 candy) ή μεταφέρεις στον proffessora (+1) pidgey. Άρα, ο καλύτερος τρόπος για να "εκπαιδεύσεις" το pidgetto σου, είναι να πιάνεις pidgey και να τα στέλνεις στον proffessor willow (ή όπως λέγεται). Μάχες κάνεις μόνο στα gyms. Όταν πας επίπεδο 5 διαλέγεις ομάδα (κίτρινη, μπλε ή κόκκινη). Όταν βρίσκεις gym διαφορετικού χρώματος από εσένα, μπορείς να κάνεις μάχη. Αν κερδίσεις, μπορείς να πάρεις το gym, να βάλεις 1 πόκεμον μέσα και άτομα άλλου χρώματος ομάδας να κάνουν battle εσένα. Αν το gym είναι ίδιο χρώμα, αλλά άλλου ιδιοκτήτη, μπορείς να ρίξεις ένα πόκεμον σου μέσα, για να το κάνεις πιο δύνατο και δύσκολο να κατακτηθεί από την αντίπαλη ομάδα. Αλλά, γενικά, ο μόνος τρόπος αυτή τη στιγμή να κάνεις battle είναι στο gym και ψιλοεπαφίεται σε tap της οθόνης. Δεν έχει δηλαδή να διαλέξεις μία από τις 4 επιθέσεις του pokemon σου, όπως στις κλασσικές σειρές pokemon. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουλίου 2016 στις 11:08 Ο Guest 712911: #87 19-07-16 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Ναι ναι! Αλλά μόνο στα πλαίσια gym battles. Πχ είμαι εγώ της κίτρινης ομάδας κι έγω το τάδε γυμναστήριο. Μπορείς να προκαλέσεις εσυ πχ της μπλε ομάδας το γυμναστήριό μου και αν με νικήσεις, να μου το πάρεις Click για ανάπτυξη... Οι παίκτες έχουν γυμναστήρια και μάλιστα μπορεί να τα χάσουν;; Καλό! Και πώς είπαμε ότι μεγαλώνουν (σε level) τα pokemon; Edit: Διάβασα το σχόλιο του DumeNuke. Αλλά, γενικά, ο μόνος τρόπος αυτή τη στιγμή να κάνεις battle είναι στο gym και ψιλοεπαφίεται σε tap της οθόνης. Δεν έχει δηλαδή να διαλέξεις μία από τις 4 επιθέσεις του pokemon σου, όπως στις κλασσικές σειρές pokemon. Click για ανάπτυξη... E εντάξει, βλακεία τώρα. Χάνεται όλο το ωραίο της στρατηγικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Ιουλίου 2016 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 11:13 Ο Dias έγραψε: #88 19-07-16 11:13 Από το Σεπτέμβριο που θα ανοίξουν τα σχολεία θα δούμε σκηνές απείρου κάλλους. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκεμον. Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: εγώ έπιασα 1 ποκεμον αλλά ήταν κρυωμένο. ήταν το πικαψου Click για ανάπτυξη... Αν πήγαινες βράδυ στα στενά γύρω από την πλατεία Ομόνοιας θα έπιανες τον Πίπατσου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 11:22 Ο Αντικειμενικός: #89 19-07-16 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αν πήγαινες βράδυ στα στενά γύρω από την πλατεία Ομόνοιας θα έπιανες τον Πίπατσου. Click για ανάπτυξη... xxaxaxaxχαχχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουλίου 2016 στις 15:51 Ο Guest 892943: #90 19-07-16 15:51 Στην αρχική έκδοση του παιχνιδιού, το μόνο που παίζει να δούλειε σωστά ήταν τα βήματα που μετρούν απόσταση. Τώρα χάλασε κι αυτό. Πφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 16:32 Η methexys έγραψε: #91 19-07-16 16:32 Ρε παιδια,ειμαι λιγο νουμπ ακομα,το παραδέχομαι γι'αυτο και ρωτάω: οταν φτάσεις εκει που υποτίθεται πως ειναι το Πόκεμον,πατάς πάνω σε αυτη τη σταση και υποτίθεται οτι μετα θα σου βγάλει την μπάλα για να την πετάξεις και να το πιάσεις; Ή πρεπει να κανεις κατι αλλο; Γιατι η μπακατέλα,το 4S, κολλάει υπερβολικά δυστυχώς και πάνω που μου έβγαλε κάποιες επιπλέον επιλογές,μετα γύρισε παλι στον χάρτη χωρις να μπορώ να πατήσω τιποτα. Τα βήματα τα βλεπεις αν επιλέξεις εκείνη την επιλογή κάτω δεξια νομιζω ε; Ε,ούτε αυτο δουλεύει σε εμένα Παντως με τους σερβερς,το ios όντως εχει θεμα. Στην αρχή οταν το κατέβασα μου ελεγε να περιμένω κατι ώρες για να μπορέσω να ξεκινήσω το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουλίου 2016 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 17:30 Ο ultraviolence: #92 19-07-16 17:30 Ήμουν παραλία νωρίτερα και ενω λιαζόμουν σαν τις σαύρες,τσεκαρω το pokemon go και τι να δω; Ενα horsea 20 μετρα παραπέρα,μέχρι το γόνατο εφτασε η στάθμη του νερού για να το πιάσω αλλα τα κατάφερα Ποια ποκεμον εχετε πιάσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panosedessa Δραστήριο μέλος Ο panosedessa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 18:29 Ο panosedessa: #93 19-07-16 18:29 Εγω σήμερα !μεσημέρι μπαίνω και βλέπω πόκεμον Κοντα εκανα όλο το τετράγωνο αλλά Τζιφός;;;τελικά μας τρολλ άρει το παιχνιδι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 21:09 Η Ερινύς έγραψε: #94 19-07-16 21:09 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2016 στις 17:29 Ο νικος ρεθυμνο: #95 09-08-16 17:29 Διεξοδική ανάλυση του φαινομένου των Pokemon από τον Τάκη και τον Άκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ εχθές έπιασα 5-6 pokemon (o pidgeotto μου βγαλε τη πίστη). Μπορεί κάποιος πιο... Προχω να δώσει μερικά guidelines σχετικά με το πως εκπαιδεύουμε, πως πολεμάμε και λοιπά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουλίου 2016 στις 08:39 Ο Guest 545651: #85 19-07-16 08:39 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Παιδιά πως παίρνω αυγά; Click για ανάπτυξη... νομιζω κυριως απο τα pokestops! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 10:49 Ο DumeNuke έγραψε: #86 19-07-16 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Stickerbush: Εγώ εχθές έπιασα 5-6 pokemon (o pidgeotto μου βγαλε τη πίστη). Μπορεί κάποιος πιο... Προχω να δώσει μερικά guidelines σχετικά με το πως εκπαιδεύουμε, πως πολεμάμε και λοιπά; Click για ανάπτυξη... Έχεις ένα pidgey ή οποιαδήποτε εξέλιξη αυτού. Το πόσο δυνατό είναι μετράται σε CP. Για να ανεβάσεις το CP του θέλεις 2 πράγματα: Stardust και Pidgey Candy. Το πρώτο το παίρνεις κάθε φορά που πιάνεις pokemon, το δεύτερο κάφε φορά που πιάνεις (+3 candy) ή μεταφέρεις στον proffessora (+1) pidgey. Άρα, ο καλύτερος τρόπος για να "εκπαιδεύσεις" το pidgetto σου, είναι να πιάνεις pidgey και να τα στέλνεις στον proffessor willow (ή όπως λέγεται). Μάχες κάνεις μόνο στα gyms. Όταν πας επίπεδο 5 διαλέγεις ομάδα (κίτρινη, μπλε ή κόκκινη). Όταν βρίσκεις gym διαφορετικού χρώματος από εσένα, μπορείς να κάνεις μάχη. Αν κερδίσεις, μπορείς να πάρεις το gym, να βάλεις 1 πόκεμον μέσα και άτομα άλλου χρώματος ομάδας να κάνουν battle εσένα. Αν το gym είναι ίδιο χρώμα, αλλά άλλου ιδιοκτήτη, μπορείς να ρίξεις ένα πόκεμον σου μέσα, για να το κάνεις πιο δύνατο και δύσκολο να κατακτηθεί από την αντίπαλη ομάδα. Αλλά, γενικά, ο μόνος τρόπος αυτή τη στιγμή να κάνεις battle είναι στο gym και ψιλοεπαφίεται σε tap της οθόνης. Δεν έχει δηλαδή να διαλέξεις μία από τις 4 επιθέσεις του pokemon σου, όπως στις κλασσικές σειρές pokemon. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουλίου 2016 στις 11:08 Ο Guest 712911: #87 19-07-16 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Ναι ναι! Αλλά μόνο στα πλαίσια gym battles. Πχ είμαι εγώ της κίτρινης ομάδας κι έγω το τάδε γυμναστήριο. Μπορείς να προκαλέσεις εσυ πχ της μπλε ομάδας το γυμναστήριό μου και αν με νικήσεις, να μου το πάρεις Click για ανάπτυξη... Οι παίκτες έχουν γυμναστήρια και μάλιστα μπορεί να τα χάσουν;; Καλό! Και πώς είπαμε ότι μεγαλώνουν (σε level) τα pokemon; Edit: Διάβασα το σχόλιο του DumeNuke. Αλλά, γενικά, ο μόνος τρόπος αυτή τη στιγμή να κάνεις battle είναι στο gym και ψιλοεπαφίεται σε tap της οθόνης. Δεν έχει δηλαδή να διαλέξεις μία από τις 4 επιθέσεις του pokemon σου, όπως στις κλασσικές σειρές pokemon. Click για ανάπτυξη... E εντάξει, βλακεία τώρα. Χάνεται όλο το ωραίο της στρατηγικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Ιουλίου 2016 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 11:13 Ο Dias έγραψε: #88 19-07-16 11:13 Από το Σεπτέμβριο που θα ανοίξουν τα σχολεία θα δούμε σκηνές απείρου κάλλους. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκεμον. Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: εγώ έπιασα 1 ποκεμον αλλά ήταν κρυωμένο. ήταν το πικαψου Click για ανάπτυξη... Αν πήγαινες βράδυ στα στενά γύρω από την πλατεία Ομόνοιας θα έπιανες τον Πίπατσου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 11:22 Ο Αντικειμενικός: #89 19-07-16 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αν πήγαινες βράδυ στα στενά γύρω από την πλατεία Ομόνοιας θα έπιανες τον Πίπατσου. Click για ανάπτυξη... xxaxaxaxχαχχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουλίου 2016 στις 15:51 Ο Guest 892943: #90 19-07-16 15:51 Στην αρχική έκδοση του παιχνιδιού, το μόνο που παίζει να δούλειε σωστά ήταν τα βήματα που μετρούν απόσταση. Τώρα χάλασε κι αυτό. Πφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 16:32 Η methexys έγραψε: #91 19-07-16 16:32 Ρε παιδια,ειμαι λιγο νουμπ ακομα,το παραδέχομαι γι'αυτο και ρωτάω: οταν φτάσεις εκει που υποτίθεται πως ειναι το Πόκεμον,πατάς πάνω σε αυτη τη σταση και υποτίθεται οτι μετα θα σου βγάλει την μπάλα για να την πετάξεις και να το πιάσεις; Ή πρεπει να κανεις κατι αλλο; Γιατι η μπακατέλα,το 4S, κολλάει υπερβολικά δυστυχώς και πάνω που μου έβγαλε κάποιες επιπλέον επιλογές,μετα γύρισε παλι στον χάρτη χωρις να μπορώ να πατήσω τιποτα. Τα βήματα τα βλεπεις αν επιλέξεις εκείνη την επιλογή κάτω δεξια νομιζω ε; Ε,ούτε αυτο δουλεύει σε εμένα Παντως με τους σερβερς,το ios όντως εχει θεμα. Στην αρχή οταν το κατέβασα μου ελεγε να περιμένω κατι ώρες για να μπορέσω να ξεκινήσω το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουλίου 2016 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 17:30 Ο ultraviolence: #92 19-07-16 17:30 Ήμουν παραλία νωρίτερα και ενω λιαζόμουν σαν τις σαύρες,τσεκαρω το pokemon go και τι να δω; Ενα horsea 20 μετρα παραπέρα,μέχρι το γόνατο εφτασε η στάθμη του νερού για να το πιάσω αλλα τα κατάφερα Ποια ποκεμον εχετε πιάσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panosedessa Δραστήριο μέλος Ο panosedessa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 18:29 Ο panosedessa: #93 19-07-16 18:29 Εγω σήμερα !μεσημέρι μπαίνω και βλέπω πόκεμον Κοντα εκανα όλο το τετράγωνο αλλά Τζιφός;;;τελικά μας τρολλ άρει το παιχνιδι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 21:09 Η Ερινύς έγραψε: #94 19-07-16 21:09 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2016 στις 17:29 Ο νικος ρεθυμνο: #95 09-08-16 17:29 Διεξοδική ανάλυση του φαινομένου των Pokemon από τον Τάκη και τον Άκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fockos: Παιδιά πως παίρνω αυγά; Click για ανάπτυξη... νομιζω κυριως απο τα pokestops! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 10:49 Ο DumeNuke έγραψε: #86 19-07-16 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Stickerbush: Εγώ εχθές έπιασα 5-6 pokemon (o pidgeotto μου βγαλε τη πίστη). Μπορεί κάποιος πιο... Προχω να δώσει μερικά guidelines σχετικά με το πως εκπαιδεύουμε, πως πολεμάμε και λοιπά; Click για ανάπτυξη... Έχεις ένα pidgey ή οποιαδήποτε εξέλιξη αυτού. Το πόσο δυνατό είναι μετράται σε CP. Για να ανεβάσεις το CP του θέλεις 2 πράγματα: Stardust και Pidgey Candy. Το πρώτο το παίρνεις κάθε φορά που πιάνεις pokemon, το δεύτερο κάφε φορά που πιάνεις (+3 candy) ή μεταφέρεις στον proffessora (+1) pidgey. Άρα, ο καλύτερος τρόπος για να "εκπαιδεύσεις" το pidgetto σου, είναι να πιάνεις pidgey και να τα στέλνεις στον proffessor willow (ή όπως λέγεται). Μάχες κάνεις μόνο στα gyms. Όταν πας επίπεδο 5 διαλέγεις ομάδα (κίτρινη, μπλε ή κόκκινη). Όταν βρίσκεις gym διαφορετικού χρώματος από εσένα, μπορείς να κάνεις μάχη. Αν κερδίσεις, μπορείς να πάρεις το gym, να βάλεις 1 πόκεμον μέσα και άτομα άλλου χρώματος ομάδας να κάνουν battle εσένα. Αν το gym είναι ίδιο χρώμα, αλλά άλλου ιδιοκτήτη, μπορείς να ρίξεις ένα πόκεμον σου μέσα, για να το κάνεις πιο δύνατο και δύσκολο να κατακτηθεί από την αντίπαλη ομάδα. Αλλά, γενικά, ο μόνος τρόπος αυτή τη στιγμή να κάνεις battle είναι στο gym και ψιλοεπαφίεται σε tap της οθόνης. Δεν έχει δηλαδή να διαλέξεις μία από τις 4 επιθέσεις του pokemon σου, όπως στις κλασσικές σειρές pokemon. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουλίου 2016 στις 11:08 Ο Guest 712911: #87 19-07-16 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Ναι ναι! Αλλά μόνο στα πλαίσια gym battles. Πχ είμαι εγώ της κίτρινης ομάδας κι έγω το τάδε γυμναστήριο. Μπορείς να προκαλέσεις εσυ πχ της μπλε ομάδας το γυμναστήριό μου και αν με νικήσεις, να μου το πάρεις Click για ανάπτυξη... Οι παίκτες έχουν γυμναστήρια και μάλιστα μπορεί να τα χάσουν;; Καλό! Και πώς είπαμε ότι μεγαλώνουν (σε level) τα pokemon; Edit: Διάβασα το σχόλιο του DumeNuke. Αλλά, γενικά, ο μόνος τρόπος αυτή τη στιγμή να κάνεις battle είναι στο gym και ψιλοεπαφίεται σε tap της οθόνης. Δεν έχει δηλαδή να διαλέξεις μία από τις 4 επιθέσεις του pokemon σου, όπως στις κλασσικές σειρές pokemon. Click για ανάπτυξη... E εντάξει, βλακεία τώρα. Χάνεται όλο το ωραίο της στρατηγικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Ιουλίου 2016 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 11:13 Ο Dias έγραψε: #88 19-07-16 11:13 Από το Σεπτέμβριο που θα ανοίξουν τα σχολεία θα δούμε σκηνές απείρου κάλλους. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκεμον. Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: εγώ έπιασα 1 ποκεμον αλλά ήταν κρυωμένο. ήταν το πικαψου Click για ανάπτυξη... Αν πήγαινες βράδυ στα στενά γύρω από την πλατεία Ομόνοιας θα έπιανες τον Πίπατσου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 11:22 Ο Αντικειμενικός: #89 19-07-16 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αν πήγαινες βράδυ στα στενά γύρω από την πλατεία Ομόνοιας θα έπιανες τον Πίπατσου. Click για ανάπτυξη... xxaxaxaxχαχχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουλίου 2016 στις 15:51 Ο Guest 892943: #90 19-07-16 15:51 Στην αρχική έκδοση του παιχνιδιού, το μόνο που παίζει να δούλειε σωστά ήταν τα βήματα που μετρούν απόσταση. Τώρα χάλασε κι αυτό. Πφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 16:32 Η methexys έγραψε: #91 19-07-16 16:32 Ρε παιδια,ειμαι λιγο νουμπ ακομα,το παραδέχομαι γι'αυτο και ρωτάω: οταν φτάσεις εκει που υποτίθεται πως ειναι το Πόκεμον,πατάς πάνω σε αυτη τη σταση και υποτίθεται οτι μετα θα σου βγάλει την μπάλα για να την πετάξεις και να το πιάσεις; Ή πρεπει να κανεις κατι αλλο; Γιατι η μπακατέλα,το 4S, κολλάει υπερβολικά δυστυχώς και πάνω που μου έβγαλε κάποιες επιπλέον επιλογές,μετα γύρισε παλι στον χάρτη χωρις να μπορώ να πατήσω τιποτα. Τα βήματα τα βλεπεις αν επιλέξεις εκείνη την επιλογή κάτω δεξια νομιζω ε; Ε,ούτε αυτο δουλεύει σε εμένα Παντως με τους σερβερς,το ios όντως εχει θεμα. Στην αρχή οταν το κατέβασα μου ελεγε να περιμένω κατι ώρες για να μπορέσω να ξεκινήσω το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουλίου 2016 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 17:30 Ο ultraviolence: #92 19-07-16 17:30 Ήμουν παραλία νωρίτερα και ενω λιαζόμουν σαν τις σαύρες,τσεκαρω το pokemon go και τι να δω; Ενα horsea 20 μετρα παραπέρα,μέχρι το γόνατο εφτασε η στάθμη του νερού για να το πιάσω αλλα τα κατάφερα Ποια ποκεμον εχετε πιάσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panosedessa Δραστήριο μέλος Ο panosedessa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 18:29 Ο panosedessa: #93 19-07-16 18:29 Εγω σήμερα !μεσημέρι μπαίνω και βλέπω πόκεμον Κοντα εκανα όλο το τετράγωνο αλλά Τζιφός;;;τελικά μας τρολλ άρει το παιχνιδι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 21:09 Η Ερινύς έγραψε: #94 19-07-16 21:09 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2016 στις 17:29 Ο νικος ρεθυμνο: #95 09-08-16 17:29 Διεξοδική ανάλυση του φαινομένου των Pokemon από τον Τάκη και τον Άκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Stickerbush: Εγώ εχθές έπιασα 5-6 pokemon (o pidgeotto μου βγαλε τη πίστη). Μπορεί κάποιος πιο... Προχω να δώσει μερικά guidelines σχετικά με το πως εκπαιδεύουμε, πως πολεμάμε και λοιπά; Click για ανάπτυξη... Έχεις ένα pidgey ή οποιαδήποτε εξέλιξη αυτού. Το πόσο δυνατό είναι μετράται σε CP. Για να ανεβάσεις το CP του θέλεις 2 πράγματα: Stardust και Pidgey Candy. Το πρώτο το παίρνεις κάθε φορά που πιάνεις pokemon, το δεύτερο κάφε φορά που πιάνεις (+3 candy) ή μεταφέρεις στον proffessora (+1) pidgey. Άρα, ο καλύτερος τρόπος για να "εκπαιδεύσεις" το pidgetto σου, είναι να πιάνεις pidgey και να τα στέλνεις στον proffessor willow (ή όπως λέγεται). Μάχες κάνεις μόνο στα gyms. Όταν πας επίπεδο 5 διαλέγεις ομάδα (κίτρινη, μπλε ή κόκκινη). Όταν βρίσκεις gym διαφορετικού χρώματος από εσένα, μπορείς να κάνεις μάχη. Αν κερδίσεις, μπορείς να πάρεις το gym, να βάλεις 1 πόκεμον μέσα και άτομα άλλου χρώματος ομάδας να κάνουν battle εσένα. Αν το gym είναι ίδιο χρώμα, αλλά άλλου ιδιοκτήτη, μπορείς να ρίξεις ένα πόκεμον σου μέσα, για να το κάνεις πιο δύνατο και δύσκολο να κατακτηθεί από την αντίπαλη ομάδα. Αλλά, γενικά, ο μόνος τρόπος αυτή τη στιγμή να κάνεις battle είναι στο gym και ψιλοεπαφίεται σε tap της οθόνης. Δεν έχει δηλαδή να διαλέξεις μία από τις 4 επιθέσεις του pokemon σου, όπως στις κλασσικές σειρές pokemon. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουλίου 2016 στις 11:08 Ο Guest 712911: #87 19-07-16 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Ναι ναι! Αλλά μόνο στα πλαίσια gym battles. Πχ είμαι εγώ της κίτρινης ομάδας κι έγω το τάδε γυμναστήριο. Μπορείς να προκαλέσεις εσυ πχ της μπλε ομάδας το γυμναστήριό μου και αν με νικήσεις, να μου το πάρεις Click για ανάπτυξη... Οι παίκτες έχουν γυμναστήρια και μάλιστα μπορεί να τα χάσουν;; Καλό! Και πώς είπαμε ότι μεγαλώνουν (σε level) τα pokemon; Edit: Διάβασα το σχόλιο του DumeNuke. Αλλά, γενικά, ο μόνος τρόπος αυτή τη στιγμή να κάνεις battle είναι στο gym και ψιλοεπαφίεται σε tap της οθόνης. Δεν έχει δηλαδή να διαλέξεις μία από τις 4 επιθέσεις του pokemon σου, όπως στις κλασσικές σειρές pokemon. Click για ανάπτυξη... E εντάξει, βλακεία τώρα. Χάνεται όλο το ωραίο της στρατηγικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Ιουλίου 2016 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 11:13 Ο Dias έγραψε: #88 19-07-16 11:13 Από το Σεπτέμβριο που θα ανοίξουν τα σχολεία θα δούμε σκηνές απείρου κάλλους. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκεμον. Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: εγώ έπιασα 1 ποκεμον αλλά ήταν κρυωμένο. ήταν το πικαψου Click για ανάπτυξη... Αν πήγαινες βράδυ στα στενά γύρω από την πλατεία Ομόνοιας θα έπιανες τον Πίπατσου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 11:22 Ο Αντικειμενικός: #89 19-07-16 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αν πήγαινες βράδυ στα στενά γύρω από την πλατεία Ομόνοιας θα έπιανες τον Πίπατσου. Click για ανάπτυξη... xxaxaxaxχαχχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουλίου 2016 στις 15:51 Ο Guest 892943: #90 19-07-16 15:51 Στην αρχική έκδοση του παιχνιδιού, το μόνο που παίζει να δούλειε σωστά ήταν τα βήματα που μετρούν απόσταση. Τώρα χάλασε κι αυτό. Πφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 16:32 Η methexys έγραψε: #91 19-07-16 16:32 Ρε παιδια,ειμαι λιγο νουμπ ακομα,το παραδέχομαι γι'αυτο και ρωτάω: οταν φτάσεις εκει που υποτίθεται πως ειναι το Πόκεμον,πατάς πάνω σε αυτη τη σταση και υποτίθεται οτι μετα θα σου βγάλει την μπάλα για να την πετάξεις και να το πιάσεις; Ή πρεπει να κανεις κατι αλλο; Γιατι η μπακατέλα,το 4S, κολλάει υπερβολικά δυστυχώς και πάνω που μου έβγαλε κάποιες επιπλέον επιλογές,μετα γύρισε παλι στον χάρτη χωρις να μπορώ να πατήσω τιποτα. Τα βήματα τα βλεπεις αν επιλέξεις εκείνη την επιλογή κάτω δεξια νομιζω ε; Ε,ούτε αυτο δουλεύει σε εμένα Παντως με τους σερβερς,το ios όντως εχει θεμα. Στην αρχή οταν το κατέβασα μου ελεγε να περιμένω κατι ώρες για να μπορέσω να ξεκινήσω το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουλίου 2016 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 17:30 Ο ultraviolence: #92 19-07-16 17:30 Ήμουν παραλία νωρίτερα και ενω λιαζόμουν σαν τις σαύρες,τσεκαρω το pokemon go και τι να δω; Ενα horsea 20 μετρα παραπέρα,μέχρι το γόνατο εφτασε η στάθμη του νερού για να το πιάσω αλλα τα κατάφερα Ποια ποκεμον εχετε πιάσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panosedessa Δραστήριο μέλος Ο panosedessa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 18:29 Ο panosedessa: #93 19-07-16 18:29 Εγω σήμερα !μεσημέρι μπαίνω και βλέπω πόκεμον Κοντα εκανα όλο το τετράγωνο αλλά Τζιφός;;;τελικά μας τρολλ άρει το παιχνιδι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 21:09 Η Ερινύς έγραψε: #94 19-07-16 21:09 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2016 στις 17:29 Ο νικος ρεθυμνο: #95 09-08-16 17:29 Διεξοδική ανάλυση του φαινομένου των Pokemon από τον Τάκη και τον Άκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Ναι ναι! Αλλά μόνο στα πλαίσια gym battles. Πχ είμαι εγώ της κίτρινης ομάδας κι έγω το τάδε γυμναστήριο. Μπορείς να προκαλέσεις εσυ πχ της μπλε ομάδας το γυμναστήριό μου και αν με νικήσεις, να μου το πάρεις Click για ανάπτυξη... Οι παίκτες έχουν γυμναστήρια και μάλιστα μπορεί να τα χάσουν;; Καλό! Και πώς είπαμε ότι μεγαλώνουν (σε level) τα pokemon; Edit: Διάβασα το σχόλιο του DumeNuke. Αλλά, γενικά, ο μόνος τρόπος αυτή τη στιγμή να κάνεις battle είναι στο gym και ψιλοεπαφίεται σε tap της οθόνης. Δεν έχει δηλαδή να διαλέξεις μία από τις 4 επιθέσεις του pokemon σου, όπως στις κλασσικές σειρές pokemon. Click για ανάπτυξη... E εντάξει, βλακεία τώρα. Χάνεται όλο το ωραίο της στρατηγικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 11:13 Ο Dias έγραψε: #88 19-07-16 11:13 Από το Σεπτέμβριο που θα ανοίξουν τα σχολεία θα δούμε σκηνές απείρου κάλλους. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκεμον. Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: εγώ έπιασα 1 ποκεμον αλλά ήταν κρυωμένο. ήταν το πικαψου Click για ανάπτυξη... Αν πήγαινες βράδυ στα στενά γύρω από την πλατεία Ομόνοιας θα έπιανες τον Πίπατσου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 11:22 Ο Αντικειμενικός: #89 19-07-16 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αν πήγαινες βράδυ στα στενά γύρω από την πλατεία Ομόνοιας θα έπιανες τον Πίπατσου. Click για ανάπτυξη... xxaxaxaxχαχχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουλίου 2016 στις 15:51 Ο Guest 892943: #90 19-07-16 15:51 Στην αρχική έκδοση του παιχνιδιού, το μόνο που παίζει να δούλειε σωστά ήταν τα βήματα που μετρούν απόσταση. Τώρα χάλασε κι αυτό. Πφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 16:32 Η methexys έγραψε: #91 19-07-16 16:32 Ρε παιδια,ειμαι λιγο νουμπ ακομα,το παραδέχομαι γι'αυτο και ρωτάω: οταν φτάσεις εκει που υποτίθεται πως ειναι το Πόκεμον,πατάς πάνω σε αυτη τη σταση και υποτίθεται οτι μετα θα σου βγάλει την μπάλα για να την πετάξεις και να το πιάσεις; Ή πρεπει να κανεις κατι αλλο; Γιατι η μπακατέλα,το 4S, κολλάει υπερβολικά δυστυχώς και πάνω που μου έβγαλε κάποιες επιπλέον επιλογές,μετα γύρισε παλι στον χάρτη χωρις να μπορώ να πατήσω τιποτα. Τα βήματα τα βλεπεις αν επιλέξεις εκείνη την επιλογή κάτω δεξια νομιζω ε; Ε,ούτε αυτο δουλεύει σε εμένα Παντως με τους σερβερς,το ios όντως εχει θεμα. Στην αρχή οταν το κατέβασα μου ελεγε να περιμένω κατι ώρες για να μπορέσω να ξεκινήσω το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουλίου 2016 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 17:30 Ο ultraviolence: #92 19-07-16 17:30 Ήμουν παραλία νωρίτερα και ενω λιαζόμουν σαν τις σαύρες,τσεκαρω το pokemon go και τι να δω; Ενα horsea 20 μετρα παραπέρα,μέχρι το γόνατο εφτασε η στάθμη του νερού για να το πιάσω αλλα τα κατάφερα Ποια ποκεμον εχετε πιάσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panosedessa Δραστήριο μέλος Ο panosedessa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 18:29 Ο panosedessa: #93 19-07-16 18:29 Εγω σήμερα !μεσημέρι μπαίνω και βλέπω πόκεμον Κοντα εκανα όλο το τετράγωνο αλλά Τζιφός;;;τελικά μας τρολλ άρει το παιχνιδι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 21:09 Η Ερινύς έγραψε: #94 19-07-16 21:09 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2016 στις 17:29 Ο νικος ρεθυμνο: #95 09-08-16 17:29 Διεξοδική ανάλυση του φαινομένου των Pokemon από τον Τάκη και τον Άκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Από το Σεπτέμβριο που θα ανοίξουν τα σχολεία θα δούμε σκηνές απείρου κάλλους. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκεμον. Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: εγώ έπιασα 1 ποκεμον αλλά ήταν κρυωμένο. ήταν το πικαψου Click για ανάπτυξη... Αν πήγαινες βράδυ στα στενά γύρω από την πλατεία Ομόνοιας θα έπιανες τον Πίπατσου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 11:22 Ο Αντικειμενικός: #89 19-07-16 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αν πήγαινες βράδυ στα στενά γύρω από την πλατεία Ομόνοιας θα έπιανες τον Πίπατσου. Click για ανάπτυξη... xxaxaxaxχαχχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουλίου 2016 στις 15:51 Ο Guest 892943: #90 19-07-16 15:51 Στην αρχική έκδοση του παιχνιδιού, το μόνο που παίζει να δούλειε σωστά ήταν τα βήματα που μετρούν απόσταση. Τώρα χάλασε κι αυτό. Πφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 16:32 Η methexys έγραψε: #91 19-07-16 16:32 Ρε παιδια,ειμαι λιγο νουμπ ακομα,το παραδέχομαι γι'αυτο και ρωτάω: οταν φτάσεις εκει που υποτίθεται πως ειναι το Πόκεμον,πατάς πάνω σε αυτη τη σταση και υποτίθεται οτι μετα θα σου βγάλει την μπάλα για να την πετάξεις και να το πιάσεις; Ή πρεπει να κανεις κατι αλλο; Γιατι η μπακατέλα,το 4S, κολλάει υπερβολικά δυστυχώς και πάνω που μου έβγαλε κάποιες επιπλέον επιλογές,μετα γύρισε παλι στον χάρτη χωρις να μπορώ να πατήσω τιποτα. Τα βήματα τα βλεπεις αν επιλέξεις εκείνη την επιλογή κάτω δεξια νομιζω ε; Ε,ούτε αυτο δουλεύει σε εμένα Παντως με τους σερβερς,το ios όντως εχει θεμα. Στην αρχή οταν το κατέβασα μου ελεγε να περιμένω κατι ώρες για να μπορέσω να ξεκινήσω το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουλίου 2016 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 17:30 Ο ultraviolence: #92 19-07-16 17:30 Ήμουν παραλία νωρίτερα και ενω λιαζόμουν σαν τις σαύρες,τσεκαρω το pokemon go και τι να δω; Ενα horsea 20 μετρα παραπέρα,μέχρι το γόνατο εφτασε η στάθμη του νερού για να το πιάσω αλλα τα κατάφερα Ποια ποκεμον εχετε πιάσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panosedessa Δραστήριο μέλος Ο panosedessa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 18:29 Ο panosedessa: #93 19-07-16 18:29 Εγω σήμερα !μεσημέρι μπαίνω και βλέπω πόκεμον Κοντα εκανα όλο το τετράγωνο αλλά Τζιφός;;;τελικά μας τρολλ άρει το παιχνιδι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 21:09 Η Ερινύς έγραψε: #94 19-07-16 21:09 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2016 στις 17:29 Ο νικος ρεθυμνο: #95 09-08-16 17:29 Διεξοδική ανάλυση του φαινομένου των Pokemon από τον Τάκη και τον Άκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αν πήγαινες βράδυ στα στενά γύρω από την πλατεία Ομόνοιας θα έπιανες τον Πίπατσου. Click για ανάπτυξη... xxaxaxaxχαχχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουλίου 2016 στις 15:51 Ο Guest 892943: #90 19-07-16 15:51 Στην αρχική έκδοση του παιχνιδιού, το μόνο που παίζει να δούλειε σωστά ήταν τα βήματα που μετρούν απόσταση. Τώρα χάλασε κι αυτό. Πφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 16:32 Η methexys έγραψε: #91 19-07-16 16:32 Ρε παιδια,ειμαι λιγο νουμπ ακομα,το παραδέχομαι γι'αυτο και ρωτάω: οταν φτάσεις εκει που υποτίθεται πως ειναι το Πόκεμον,πατάς πάνω σε αυτη τη σταση και υποτίθεται οτι μετα θα σου βγάλει την μπάλα για να την πετάξεις και να το πιάσεις; Ή πρεπει να κανεις κατι αλλο; Γιατι η μπακατέλα,το 4S, κολλάει υπερβολικά δυστυχώς και πάνω που μου έβγαλε κάποιες επιπλέον επιλογές,μετα γύρισε παλι στον χάρτη χωρις να μπορώ να πατήσω τιποτα. Τα βήματα τα βλεπεις αν επιλέξεις εκείνη την επιλογή κάτω δεξια νομιζω ε; Ε,ούτε αυτο δουλεύει σε εμένα Παντως με τους σερβερς,το ios όντως εχει θεμα. Στην αρχή οταν το κατέβασα μου ελεγε να περιμένω κατι ώρες για να μπορέσω να ξεκινήσω το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουλίου 2016 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 17:30 Ο ultraviolence: #92 19-07-16 17:30 Ήμουν παραλία νωρίτερα και ενω λιαζόμουν σαν τις σαύρες,τσεκαρω το pokemon go και τι να δω; Ενα horsea 20 μετρα παραπέρα,μέχρι το γόνατο εφτασε η στάθμη του νερού για να το πιάσω αλλα τα κατάφερα Ποια ποκεμον εχετε πιάσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panosedessa Δραστήριο μέλος Ο panosedessa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 18:29 Ο panosedessa: #93 19-07-16 18:29 Εγω σήμερα !μεσημέρι μπαίνω και βλέπω πόκεμον Κοντα εκανα όλο το τετράγωνο αλλά Τζιφός;;;τελικά μας τρολλ άρει το παιχνιδι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 21:09 Η Ερινύς έγραψε: #94 19-07-16 21:09 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2016 στις 17:29 Ο νικος ρεθυμνο: #95 09-08-16 17:29 Διεξοδική ανάλυση του φαινομένου των Pokemon από τον Τάκη και τον Άκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στην αρχική έκδοση του παιχνιδιού, το μόνο που παίζει να δούλειε σωστά ήταν τα βήματα που μετρούν απόσταση. Τώρα χάλασε κι αυτό. Πφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 16:32 Η methexys έγραψε: #91 19-07-16 16:32 Ρε παιδια,ειμαι λιγο νουμπ ακομα,το παραδέχομαι γι'αυτο και ρωτάω: οταν φτάσεις εκει που υποτίθεται πως ειναι το Πόκεμον,πατάς πάνω σε αυτη τη σταση και υποτίθεται οτι μετα θα σου βγάλει την μπάλα για να την πετάξεις και να το πιάσεις; Ή πρεπει να κανεις κατι αλλο; Γιατι η μπακατέλα,το 4S, κολλάει υπερβολικά δυστυχώς και πάνω που μου έβγαλε κάποιες επιπλέον επιλογές,μετα γύρισε παλι στον χάρτη χωρις να μπορώ να πατήσω τιποτα. Τα βήματα τα βλεπεις αν επιλέξεις εκείνη την επιλογή κάτω δεξια νομιζω ε; Ε,ούτε αυτο δουλεύει σε εμένα Παντως με τους σερβερς,το ios όντως εχει θεμα. Στην αρχή οταν το κατέβασα μου ελεγε να περιμένω κατι ώρες για να μπορέσω να ξεκινήσω το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουλίου 2016 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 17:30 Ο ultraviolence: #92 19-07-16 17:30 Ήμουν παραλία νωρίτερα και ενω λιαζόμουν σαν τις σαύρες,τσεκαρω το pokemon go και τι να δω; Ενα horsea 20 μετρα παραπέρα,μέχρι το γόνατο εφτασε η στάθμη του νερού για να το πιάσω αλλα τα κατάφερα Ποια ποκεμον εχετε πιάσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panosedessa Δραστήριο μέλος Ο panosedessa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 18:29 Ο panosedessa: #93 19-07-16 18:29 Εγω σήμερα !μεσημέρι μπαίνω και βλέπω πόκεμον Κοντα εκανα όλο το τετράγωνο αλλά Τζιφός;;;τελικά μας τρολλ άρει το παιχνιδι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 21:09 Η Ερινύς έγραψε: #94 19-07-16 21:09 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2016 στις 17:29 Ο νικος ρεθυμνο: #95 09-08-16 17:29 Διεξοδική ανάλυση του φαινομένου των Pokemon από τον Τάκη και τον Άκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε παιδια,ειμαι λιγο νουμπ ακομα,το παραδέχομαι γι'αυτο και ρωτάω: οταν φτάσεις εκει που υποτίθεται πως ειναι το Πόκεμον,πατάς πάνω σε αυτη τη σταση και υποτίθεται οτι μετα θα σου βγάλει την μπάλα για να την πετάξεις και να το πιάσεις; Ή πρεπει να κανεις κατι αλλο; Γιατι η μπακατέλα,το 4S, κολλάει υπερβολικά δυστυχώς και πάνω που μου έβγαλε κάποιες επιπλέον επιλογές,μετα γύρισε παλι στον χάρτη χωρις να μπορώ να πατήσω τιποτα. Τα βήματα τα βλεπεις αν επιλέξεις εκείνη την επιλογή κάτω δεξια νομιζω ε; Ε,ούτε αυτο δουλεύει σε εμένα Παντως με τους σερβερς,το ios όντως εχει θεμα. Στην αρχή οταν το κατέβασα μου ελεγε να περιμένω κατι ώρες για να μπορέσω να ξεκινήσω το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 17:30 Ο ultraviolence: #92 19-07-16 17:30 Ήμουν παραλία νωρίτερα και ενω λιαζόμουν σαν τις σαύρες,τσεκαρω το pokemon go και τι να δω; Ενα horsea 20 μετρα παραπέρα,μέχρι το γόνατο εφτασε η στάθμη του νερού για να το πιάσω αλλα τα κατάφερα Ποια ποκεμον εχετε πιάσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panosedessa Δραστήριο μέλος Ο panosedessa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 18:29 Ο panosedessa: #93 19-07-16 18:29 Εγω σήμερα !μεσημέρι μπαίνω και βλέπω πόκεμον Κοντα εκανα όλο το τετράγωνο αλλά Τζιφός;;;τελικά μας τρολλ άρει το παιχνιδι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 21:09 Η Ερινύς έγραψε: #94 19-07-16 21:09 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2016 στις 17:29 Ο νικος ρεθυμνο: #95 09-08-16 17:29 Διεξοδική ανάλυση του φαινομένου των Pokemon από τον Τάκη και τον Άκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ήμουν παραλία νωρίτερα και ενω λιαζόμουν σαν τις σαύρες,τσεκαρω το pokemon go και τι να δω; Ενα horsea 20 μετρα παραπέρα,μέχρι το γόνατο εφτασε η στάθμη του νερού για να το πιάσω αλλα τα κατάφερα Ποια ποκεμον εχετε πιάσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panosedessa Δραστήριο μέλος Ο panosedessa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 18:29 Ο panosedessa: #93 19-07-16 18:29 Εγω σήμερα !μεσημέρι μπαίνω και βλέπω πόκεμον Κοντα εκανα όλο το τετράγωνο αλλά Τζιφός;;;τελικά μας τρολλ άρει το παιχνιδι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 21:09 Η Ερινύς έγραψε: #94 19-07-16 21:09 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2016 στις 17:29 Ο νικος ρεθυμνο: #95 09-08-16 17:29 Διεξοδική ανάλυση του φαινομένου των Pokemon από τον Τάκη και τον Άκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω σήμερα !μεσημέρι μπαίνω και βλέπω πόκεμον Κοντα εκανα όλο το τετράγωνο αλλά Τζιφός;;;τελικά μας τρολλ άρει το παιχνιδι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 21:09 Η Ερινύς έγραψε: #94 19-07-16 21:09 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2016 στις 17:29 Ο νικος ρεθυμνο: #95 09-08-16 17:29 Διεξοδική ανάλυση του φαινομένου των Pokemon από τον Τάκη και τον Άκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2016 στις 17:29 Ο νικος ρεθυμνο: #95 09-08-16 17:29 Διεξοδική ανάλυση του φαινομένου των Pokemon από τον Τάκη και τον Άκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Διεξοδική ανάλυση του φαινομένου των Pokemon από τον Τάκη και τον Άκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.