t1n@ki!
Νεοφερμένο μέλος

Πολλοί δεν τη γνωρίζουν τη σείρα αλλά θέλω να μάθω το παρακολουθείτε;;;;;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Guest 292010
Επισκέπτης

Uncle Ernie
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σε αντίθεση με τους περισσότερους άντρες θεατές της σειράς, δε μου τη σπάνε οι πρωταγωνιστές, αντίθετα μου τη δίνει απίστευτα η Payton. ΣΤΑΜΑΤΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙΣ.
Η σκηνοθεσία της σειράς πάντως μου αρέσει καθώς και το μουσικό της κομμάτι. Ο τίτλος κάθε επεισοδίου άλλωστε είναι και τίτλος κομματιού ή album. Το τελευταίο επεισόδιο για την 6η season θα λέγεται Remember Me As A Time of Day που είναι κομμάτι Explosions in the Sky, όπως άλλωστε και τα The Birth and Death of the Day και All of a Sudden I Miss Everyone που είχαν χρησιμοποιήσει ως τίτλους παλιότερα.
Νομίζω πως η σειρά χρειάζεται ένα plot twist πάντως και όχι το κλασσικό -ας σκοτώσουμε κάποιον- γιατί έχει γίνει ψιλοκουραστική.
Bloody Μaria^^
Εκκολαπτόμενο μέλος

Guest 292010
Επισκέπτης

vickaki-4
Δραστήριο μέλος

A_myrto
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Του έχουν αλλάξει τα φώτα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Athens
Δραστήριο μέλος

κι εγώ αυτή την απορία έχω...????ναι το εβλεπα αλλα εχει σταματησει να το δειχνει.ξερεις ποτε θα ξαναξεκινησει?
-----------------------------------------
ξέρει κανείς????
RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος

Η σειρά ήταν καταπληκτική! Σημείωση στο ΗΤΑΝ. Μέχρι τον τέταρτο κύκλο άντε και τον πέμπτο πήγαινε καλά, αλλά μετά ο κύριος σεναριογράφος από ότι κατάλαβα είχε ξεμείνει από ιδέες και τώρα έχουμε φτάσει στο τέλος τις 8 σαιζόν και δεν έχω δει τίποτα εντυπωσιακό...Έχει αλλοιώσει τους χαρακτήρες, άλλο έδειχνα τους πρώτους κύκλους και άλλο τώρα...
Και ναι, ήμουν και είμαι on team Brucas...άι στα διάλα, μου την έδινε η peyton...
Πάμε τώρα στην 9 σαιζόν, αν και δεν έχω όρεξη να την παρακολουθήσω αλλά τι επιβάλλεται στην τιμή των τόσων χρόνιων παρακολούθησης, μη πάνε χαμένα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MetalChest
Δραστήριο μέλος

Η σειρά ήταν καταπληκτική! Σημείωση στο ΗΤΑΝ. Μέχρι τον τέταρτο κύκλο άντε και τον πέμπτο πήγαινε καλά, αλλά μετά ο κύριος σεναριογράφος από ότι κατάλαβα είχε ξεμείνει από ιδέες και τώρα έχουμε φτάσει στο τέλος τις 8 σαιζόν και δεν έχω δει τίποτα εντυπωσιακό...Έχει αλλοιώσει τους χαρακτήρες, άλλο έδειχνα τους πρώτους κύκλους και άλλο τώρα...
Και ναι, ήμουν και είμαι on team Brucas...άι στα διάλα, μου την έδινε η peyton...
Πάμε τώρα στην 9 σαιζόν, αν και δεν έχω όρεξη να την παρακολουθήσω αλλά τι επιβάλλεται στην τιμή των τόσων χρόνιων παρακολούθησης, μη πάνε χαμένα...
ΑΚΡΙΒΩΣ! Μεγαλύτερο λάθος ever ήταν να φύγουν ο Lucas και η Peyton. Και αφού τα είχανε φτιάξει όλοι μεταξύ τους και δεν είχε κάτι πικάντικο, έβαλε άκυρους χαρακτήρες. Εμφανίζει παλιούς για να μας ξυπνήσει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.