Stdy Νεοφερμένο μέλος Ο Stdy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 29 Απριλίου 2018 στις 15:18 Ο Stdy έγραψε: #1 29-04-18 15:18 Δεν ξέρω αν έκανα σωστά που άνοιξα θέμα αλλά δεν βρήκα κάτι παρόμοιο.Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να διαβάζω pdf αρχεία off line.Να τα κατεβάζω και μετά να τα περνάω στο κινητό μου ας πούμε.(και να τα διαβάζω χωρίς να έχω internet) Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 29 Απριλίου 2018 στις 15:33 Ο Σπυρακος (^^): #2 29-04-18 15:33 Αν τα εχεις κατεβασει θα μπορεις να τα διαβασεις και offline. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stdy Νεοφερμένο μέλος Ο Stdy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 29 Απριλίου 2018 στις 16:12 Ο Stdy έγραψε: #3 29-04-18 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Αν τα εχεις κατεβασει θα μπορεις να τα διαβασεις και offline. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ανοίγουν με explorer ας πούμε.Αυτό δεν θα είναι πρόβλημα και επίσης μπορώ να τα περάσω στο κινητό έτσι απλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 29 Απριλίου 2018 στις 16:16 Ο Chemwizard: #4 29-04-18 16:16 Εμένα στο κινητό μου κατεβαίνουν αυτόματα νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stdy Νεοφερμένο μέλος Ο Stdy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 29 Απριλίου 2018 στις 16:19 Ο Stdy έγραψε: #5 29-04-18 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Εμένα στο κινητό μου κατεβαίνουν αυτόματα νομίζω Click για ανάπτυξη... Θα το δω. Για να μετατρέψω το Pdf σε word πρέπει να αγοράσω το adobe έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 29 Απριλίου 2018 στις 16:39 Ο Chemwizard: #6 29-04-18 16:39 Γιατί να το κάνεις; Νομίζω όταν ανοιγεις pdf απο Android κατεβαίνει αυτόματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 29 Απριλίου 2018 στις 17:24 Ο jj! έγραψε: #7 29-04-18 17:24 Κατέβασε το Acrobat reader στο κινητό σου ή ακόμη καλύτερα μια σουίτα γραφείου (τύπου WPS office) και τα αρχεία θα σου ανοίγουν εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stdy Νεοφερμένο μέλος Ο Stdy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 29 Απριλίου 2018 στις 23:04 Ο Stdy έγραψε: #8 29-04-18 23:04 Τελικά ανοίγουν και Off line στο κινητό ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 30 Απριλίου 2018 στις 07:15 Ο Τάσος97 έγραψε: #9 30-04-18 07:15 Αρχική Δημοσίευση από Stdy: Θα το δω. Για να μετατρέψω το Pdf σε word πρέπει να αγοράσω το adobe έτσι; Click για ανάπτυξη... https://pdf2doc.com ελπιζω να σε βοηθησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξέρω αν έκανα σωστά που άνοιξα θέμα αλλά δεν βρήκα κάτι παρόμοιο.Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να διαβάζω pdf αρχεία off line.Να τα κατεβάζω και μετά να τα περνάω στο κινητό μου ας πούμε.(και να τα διαβάζω χωρίς να έχω internet) Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 29 Απριλίου 2018 στις 15:33 Ο Σπυρακος (^^): #2 29-04-18 15:33 Αν τα εχεις κατεβασει θα μπορεις να τα διαβασεις και offline. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stdy Νεοφερμένο μέλος Ο Stdy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 29 Απριλίου 2018 στις 16:12 Ο Stdy έγραψε: #3 29-04-18 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Αν τα εχεις κατεβασει θα μπορεις να τα διαβασεις και offline. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ανοίγουν με explorer ας πούμε.Αυτό δεν θα είναι πρόβλημα και επίσης μπορώ να τα περάσω στο κινητό έτσι απλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 29 Απριλίου 2018 στις 16:16 Ο Chemwizard: #4 29-04-18 16:16 Εμένα στο κινητό μου κατεβαίνουν αυτόματα νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stdy Νεοφερμένο μέλος Ο Stdy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 29 Απριλίου 2018 στις 16:19 Ο Stdy έγραψε: #5 29-04-18 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Εμένα στο κινητό μου κατεβαίνουν αυτόματα νομίζω Click για ανάπτυξη... Θα το δω. Για να μετατρέψω το Pdf σε word πρέπει να αγοράσω το adobe έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 29 Απριλίου 2018 στις 16:39 Ο Chemwizard: #6 29-04-18 16:39 Γιατί να το κάνεις; Νομίζω όταν ανοιγεις pdf απο Android κατεβαίνει αυτόματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 29 Απριλίου 2018 στις 17:24 Ο jj! έγραψε: #7 29-04-18 17:24 Κατέβασε το Acrobat reader στο κινητό σου ή ακόμη καλύτερα μια σουίτα γραφείου (τύπου WPS office) και τα αρχεία θα σου ανοίγουν εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stdy Νεοφερμένο μέλος Ο Stdy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 29 Απριλίου 2018 στις 23:04 Ο Stdy έγραψε: #8 29-04-18 23:04 Τελικά ανοίγουν και Off line στο κινητό ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 30 Απριλίου 2018 στις 07:15 Ο Τάσος97 έγραψε: #9 30-04-18 07:15 Αρχική Δημοσίευση από Stdy: Θα το δω. Για να μετατρέψω το Pdf σε word πρέπει να αγοράσω το adobe έτσι; Click για ανάπτυξη... https://pdf2doc.com ελπιζω να σε βοηθησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν τα εχεις κατεβασει θα μπορεις να τα διαβασεις και offline. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stdy Νεοφερμένο μέλος Ο Stdy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 29 Απριλίου 2018 στις 16:12 Ο Stdy έγραψε: #3 29-04-18 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Αν τα εχεις κατεβασει θα μπορεις να τα διαβασεις και offline. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ανοίγουν με explorer ας πούμε.Αυτό δεν θα είναι πρόβλημα και επίσης μπορώ να τα περάσω στο κινητό έτσι απλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 29 Απριλίου 2018 στις 16:16 Ο Chemwizard: #4 29-04-18 16:16 Εμένα στο κινητό μου κατεβαίνουν αυτόματα νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stdy Νεοφερμένο μέλος Ο Stdy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 29 Απριλίου 2018 στις 16:19 Ο Stdy έγραψε: #5 29-04-18 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Εμένα στο κινητό μου κατεβαίνουν αυτόματα νομίζω Click για ανάπτυξη... Θα το δω. Για να μετατρέψω το Pdf σε word πρέπει να αγοράσω το adobe έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 29 Απριλίου 2018 στις 16:39 Ο Chemwizard: #6 29-04-18 16:39 Γιατί να το κάνεις; Νομίζω όταν ανοιγεις pdf απο Android κατεβαίνει αυτόματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 29 Απριλίου 2018 στις 17:24 Ο jj! έγραψε: #7 29-04-18 17:24 Κατέβασε το Acrobat reader στο κινητό σου ή ακόμη καλύτερα μια σουίτα γραφείου (τύπου WPS office) και τα αρχεία θα σου ανοίγουν εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stdy Νεοφερμένο μέλος Ο Stdy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 29 Απριλίου 2018 στις 23:04 Ο Stdy έγραψε: #8 29-04-18 23:04 Τελικά ανοίγουν και Off line στο κινητό ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 30 Απριλίου 2018 στις 07:15 Ο Τάσος97 έγραψε: #9 30-04-18 07:15 Αρχική Δημοσίευση από Stdy: Θα το δω. Για να μετατρέψω το Pdf σε word πρέπει να αγοράσω το adobe έτσι; Click για ανάπτυξη... https://pdf2doc.com ελπιζω να σε βοηθησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Αν τα εχεις κατεβασει θα μπορεις να τα διαβασεις και offline. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ανοίγουν με explorer ας πούμε.Αυτό δεν θα είναι πρόβλημα και επίσης μπορώ να τα περάσω στο κινητό έτσι απλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 29 Απριλίου 2018 στις 16:16 Ο Chemwizard: #4 29-04-18 16:16 Εμένα στο κινητό μου κατεβαίνουν αυτόματα νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stdy Νεοφερμένο μέλος Ο Stdy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 29 Απριλίου 2018 στις 16:19 Ο Stdy έγραψε: #5 29-04-18 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Εμένα στο κινητό μου κατεβαίνουν αυτόματα νομίζω Click για ανάπτυξη... Θα το δω. Για να μετατρέψω το Pdf σε word πρέπει να αγοράσω το adobe έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 29 Απριλίου 2018 στις 16:39 Ο Chemwizard: #6 29-04-18 16:39 Γιατί να το κάνεις; Νομίζω όταν ανοιγεις pdf απο Android κατεβαίνει αυτόματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 29 Απριλίου 2018 στις 17:24 Ο jj! έγραψε: #7 29-04-18 17:24 Κατέβασε το Acrobat reader στο κινητό σου ή ακόμη καλύτερα μια σουίτα γραφείου (τύπου WPS office) και τα αρχεία θα σου ανοίγουν εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stdy Νεοφερμένο μέλος Ο Stdy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 29 Απριλίου 2018 στις 23:04 Ο Stdy έγραψε: #8 29-04-18 23:04 Τελικά ανοίγουν και Off line στο κινητό ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 30 Απριλίου 2018 στις 07:15 Ο Τάσος97 έγραψε: #9 30-04-18 07:15 Αρχική Δημοσίευση από Stdy: Θα το δω. Για να μετατρέψω το Pdf σε word πρέπει να αγοράσω το adobe έτσι; Click για ανάπτυξη... https://pdf2doc.com ελπιζω να σε βοηθησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμένα στο κινητό μου κατεβαίνουν αυτόματα νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stdy Νεοφερμένο μέλος Ο Stdy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 29 Απριλίου 2018 στις 16:19 Ο Stdy έγραψε: #5 29-04-18 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Εμένα στο κινητό μου κατεβαίνουν αυτόματα νομίζω Click για ανάπτυξη... Θα το δω. Για να μετατρέψω το Pdf σε word πρέπει να αγοράσω το adobe έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 29 Απριλίου 2018 στις 16:39 Ο Chemwizard: #6 29-04-18 16:39 Γιατί να το κάνεις; Νομίζω όταν ανοιγεις pdf απο Android κατεβαίνει αυτόματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 29 Απριλίου 2018 στις 17:24 Ο jj! έγραψε: #7 29-04-18 17:24 Κατέβασε το Acrobat reader στο κινητό σου ή ακόμη καλύτερα μια σουίτα γραφείου (τύπου WPS office) και τα αρχεία θα σου ανοίγουν εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stdy Νεοφερμένο μέλος Ο Stdy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 29 Απριλίου 2018 στις 23:04 Ο Stdy έγραψε: #8 29-04-18 23:04 Τελικά ανοίγουν και Off line στο κινητό ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 30 Απριλίου 2018 στις 07:15 Ο Τάσος97 έγραψε: #9 30-04-18 07:15 Αρχική Δημοσίευση από Stdy: Θα το δω. Για να μετατρέψω το Pdf σε word πρέπει να αγοράσω το adobe έτσι; Click για ανάπτυξη... https://pdf2doc.com ελπιζω να σε βοηθησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Εμένα στο κινητό μου κατεβαίνουν αυτόματα νομίζω Click για ανάπτυξη... Θα το δω. Για να μετατρέψω το Pdf σε word πρέπει να αγοράσω το adobe έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 29 Απριλίου 2018 στις 16:39 Ο Chemwizard: #6 29-04-18 16:39 Γιατί να το κάνεις; Νομίζω όταν ανοιγεις pdf απο Android κατεβαίνει αυτόματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 29 Απριλίου 2018 στις 17:24 Ο jj! έγραψε: #7 29-04-18 17:24 Κατέβασε το Acrobat reader στο κινητό σου ή ακόμη καλύτερα μια σουίτα γραφείου (τύπου WPS office) και τα αρχεία θα σου ανοίγουν εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stdy Νεοφερμένο μέλος Ο Stdy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 29 Απριλίου 2018 στις 23:04 Ο Stdy έγραψε: #8 29-04-18 23:04 Τελικά ανοίγουν και Off line στο κινητό ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 30 Απριλίου 2018 στις 07:15 Ο Τάσος97 έγραψε: #9 30-04-18 07:15 Αρχική Δημοσίευση από Stdy: Θα το δω. Για να μετατρέψω το Pdf σε word πρέπει να αγοράσω το adobe έτσι; Click για ανάπτυξη... https://pdf2doc.com ελπιζω να σε βοηθησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιατί να το κάνεις; Νομίζω όταν ανοιγεις pdf απο Android κατεβαίνει αυτόματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 29 Απριλίου 2018 στις 17:24 Ο jj! έγραψε: #7 29-04-18 17:24 Κατέβασε το Acrobat reader στο κινητό σου ή ακόμη καλύτερα μια σουίτα γραφείου (τύπου WPS office) και τα αρχεία θα σου ανοίγουν εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stdy Νεοφερμένο μέλος Ο Stdy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 29 Απριλίου 2018 στις 23:04 Ο Stdy έγραψε: #8 29-04-18 23:04 Τελικά ανοίγουν και Off line στο κινητό ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 30 Απριλίου 2018 στις 07:15 Ο Τάσος97 έγραψε: #9 30-04-18 07:15 Αρχική Δημοσίευση από Stdy: Θα το δω. Για να μετατρέψω το Pdf σε word πρέπει να αγοράσω το adobe έτσι; Click για ανάπτυξη... https://pdf2doc.com ελπιζω να σε βοηθησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κατέβασε το Acrobat reader στο κινητό σου ή ακόμη καλύτερα μια σουίτα γραφείου (τύπου WPS office) και τα αρχεία θα σου ανοίγουν εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stdy Νεοφερμένο μέλος Ο Stdy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 29 Απριλίου 2018 στις 23:04 Ο Stdy έγραψε: #8 29-04-18 23:04 Τελικά ανοίγουν και Off line στο κινητό ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 30 Απριλίου 2018 στις 07:15 Ο Τάσος97 έγραψε: #9 30-04-18 07:15 Αρχική Δημοσίευση από Stdy: Θα το δω. Για να μετατρέψω το Pdf σε word πρέπει να αγοράσω το adobe έτσι; Click για ανάπτυξη... https://pdf2doc.com ελπιζω να σε βοηθησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τελικά ανοίγουν και Off line στο κινητό ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 30 Απριλίου 2018 στις 07:15 Ο Τάσος97 έγραψε: #9 30-04-18 07:15 Αρχική Δημοσίευση από Stdy: Θα το δω. Για να μετατρέψω το Pdf σε word πρέπει να αγοράσω το adobe έτσι; Click για ανάπτυξη... https://pdf2doc.com ελπιζω να σε βοηθησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Stdy: Θα το δω. Για να μετατρέψω το Pdf σε word πρέπει να αγοράσω το adobe έτσι; Click για ανάπτυξη... https://pdf2doc.com ελπιζω να σε βοηθησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.