Αρισταρχε δεν νομιζω πως ειπα κατι που να σε προσβαλει,σου ειπα απλα να μην βλεπεις τηλεοραση γιατι απλα εχεις παπαγαλισει αυτα που σου λενε και τα πιστευεις,!οτι προβαλει η τηλεοραση και τιποτε αλλο! δεν σε ξερω,μου αρκει που ασπαζεσαι τον Αδωνη,δεν χρειαζεται να μου πεις κατι αλλο! γιατι πρεπει αυτη η μορφη αναπτυξης να ειναι σε χρονο dt ? αυτα τα dt τα θελουνε για να παρουμε την επομενη δοση,αμα δεν θελουμε την επομενη δοση,δεν θα βιαζεται η κυβερνηση να βρει λεφτα (οπως σου λεει η τηλεοραση!)και ξαναλεω για συνταξεις και μισθους ΥΠΑΡΧΟΥΝ λεφτα! Υπαρχει καποια μορφη αναπτυξης οσο θα υπαρχει μνημονιο ?? μα το μνημονιο ειναι χρεοκοπια,απλα το τραιναρει λιγο,δεν μπορεις να το καταλαβεις ? ρε φιλε επειδη πολλα λες χωρις να ξερεις πραγματικα τιποτα εκτος τα της τηλεορασης (και ξαναλεω ,δεν πιστετω πως εγω ξερω πολυ περισσοτερα,δες ρε τι εγινε σε αλλες χωρες με το δντ) gaspar σε ευχαριστω πολυ που με θαυμαζεις!!!τι επιχειρημα θες ακριβως? για ποιο θεμα? αδωνης-λαος και το θεμα τελιωνει,δεν θελει κατι παραπανω!αλλα αμα θες επιχειρημα πες μου,σε τι απο οτι υποστηριζω θες να επιχειρηματολογησω? ο garch πιο πισω,μιλησε για τους "μυθους" αρα τι θες να πω παλι τα ιδια? για ποια πλατεια μιλας ακριβως?? solonas07 δεν ειμαι αποστασιοποιημενος,απλα δεν γνωριζω,και οσο περναει ο καιρος και τα χρονια διαβαζω και το ψαχνω, και σε αυτη την αναζητηση μου εχω επιλεξει να ακουω ακαδημαικους,ΟΧΙ ακροδεξιους πολιτικους (και πασις φυσεως πολιτικους) οι οποιοι εχουν μεγαλα κερδη οταν προπαγανδιζουν το καθε τι(οπως καποιους ψηφοφορους σαν εσενα).... και ποιος σου ειπε ρε βλακακο οτι θελω να κερδισω κανενα κοινο? ενας απλος πολιτης ειμαι που προσπαθω να διαβασω,να μαθω,να σπουδασω,και που τσαντιζομαι οταν βλεπω σχεδον συνομιλικους μου,να ασπαζονται τον αδωνη,και λυπαμαι οταν καταλαβαινω οτι η κριτικη σκεψη ειναι πολυ χαμηλα,και με αυτον τον δικο μου,λαθος τροπο,προσπαθω να σε πεισω,οχι να ακουσεις εμενα, αλλα να ψαχτεις παραπανω, να μην ακους μονο τον αδωνη,να διαβασεις και 2-3-4 αλλες αποψεις,και νταξει μετα εαν συνεχισεις να τον ασπαζεσαι,δεν ξερω....... και τελος θα ηθελα να συμφωνησω με τον ἅλς!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.