Γεια σας παιδιά !
Το ξέρω είμαι απαράδεκτη που δεν σας έγραψα αυτές τις ημέρες για το πώς πήγαινε το συνενδριο αλλά καθε ημέρα γύρναγα σπίτι αργά και ήμουν πτώμα από την κούραση ....
Λοιπόν το συνέδριο τελείωσε χθες το βράδυ... Δεν νομίζω να υπάρχει λέξη ώστε να περιγράψω το ποσo ΤΕΛΕΙΑ εμπειρία ήταν αυτή... Άξιζε το κάθε λεπτό που αφιέρωσα στην προετοιμασία καθώς και όλη η κούραση μετά το συνέδριο.
Παρόλο που συμμετείχα για πρώτη φορα σε MUN οι chairs μας βοήθησαν πολύ και υπήρχαν και άλλα παιδιά που είχαν εμπειρία και μας βοήθησαν και αυτοί αρκετά .
Το κυριότερο ήταν να μάθουμε την όλη διαδικασία ( το πώς φτιάχνουμε τα résolutions, τα points και τα motions, το πώς ψηφίζουμε , τα speeches που έπρεπε να βγάλουμε και μετά τις ερωτήσεις ) Άμα τα καταλάβεις αυτά τότε είσαι μια χαρά.
Γενικά συμμετείχα αρκετά και γνώρισα και πολλά άλλα παιδιά όπου και γίναμε και "φίλοι" !
Τελικά έδωσαν όντως σημασία σε αυτά που φορούσαμε και έδιναν επιπλήξεις σε όσους δεν ακολουθούσαν το dress-code .
Οι πιο αστείες στιγμές ήταν όταν οι εκπρόσωποι που είχαν πάρει επιπλήξεις έπρεπε να κάνουν κάτι αστείο ( καραόκε , χορό , just dance , πρόταση γάμου , τον Τιτανικό, πασαρέλα). Εκεί έπεσε πολύ γέλιο!
Επίσης ήταν ωραία όταν διαβάζαμε τα κουτσομπολιά που γραφαμε ανώνυμα και τα βάζαμε σε ένα κουτί. Πήρα και δύο κομπλιμέντα από κάποιους !
Γενικά ήταν υπέροχα και εύχομαι να ξαναπάω του χρόνου ώστε να περάσω το ίδιο καλα!