userdddd Νεοφερμένο μέλος Ο userdddd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Σήμερα στις 18:27 Ο userdddd έγραψε: #1 Σήμερα στις 18:27 καλησπέρα, δίνω σε λίγο καιρό ECPE και ενώ σε όλα θεωρώ ότι τα πάω κομπλέ (listening: 40/50, speaking πολύ καλά, writing: κομπλέ) στο gcvr δεν τα πάω καλά και νομίζω δεν το περνάω παίρνω 50/70. Ξέρει κανείς τι να κάνω ; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.939 μηνύματα. Σήμερα στις 19:34 Ο Scandal έγραψε: #2 Σήμερα στις 19:34 Λύσε πολλά past papers και διάβαζε παράλληλα το λεξιλόγιο ή τη γραμματική των πολλαπλών επιλογών τους. Υπάρχουν αμέτρητα βιβλία για ατελείωτο practice. Πρέπει επίσης να μάθεις, αν δεν το έχεις καταφέρει ήδη να μειώνεις στο ελάχιστο το χρόνο που σου σπαταλάει το κάθε πολλαπλής γιατί θα φτάσεις στα κείμενα και δε θα σου φτάνει ο χρόνος να τα επεξεργαστείς σωστά. userdddd Νεοφερμένο μέλος Ο userdddd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Σήμερα στις 19:58 Ο userdddd έγραψε: #3 Σήμερα στις 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λύσε πολλά past papers και διάβαζε παράλληλα το λεξιλόγιο ή τη γραμματική των πολλαπλών επιλογών τους. Υπάρχουν αμέτρητα βιβλία για ατελείωτο practice. Πρέπει επίσης να μάθεις, αν δεν το έχεις καταφέρει ήδη να μειώνεις στο ελάχιστο το χρόνο που σου σπαταλάει το κάθε πολλαπλής γιατί θα φτάσεις στα κείμενα και δε θα σου φτάνει ο χρόνος να τα επεξεργαστείς σωστά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λύσε πολλά past papers και διάβαζε παράλληλα το λεξιλόγιο ή τη γραμματική των πολλαπλών επιλογών τους. Υπάρχουν αμέτρητα βιβλία για ατελείωτο practice. Πρέπει επίσης να μάθεις, αν δεν το έχεις καταφέρει ήδη να μειώνεις στο ελάχιστο το χρόνο που σου σπαταλάει το κάθε πολλαπλής γιατί θα φτάσεις στα κείμενα και δε θα σου φτάνει ο χρόνος να τα επεξεργαστείς σωστά. Click για ανάπτυξη... Έχω λύσει πάρα πολλά αλλά πραγματικά δεν βλέπω καμία βελτίωση. Και γράφω κιόλας την Κυριακή helloworlddd1223 Νεοφερμένο μέλος Η helloworlddd1223 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. Σήμερα στις 20:20 Η helloworlddd1223: #4 Σήμερα στις 20:20 Αρχική Δημοσίευση από userdddd: καλησπέρα, δίνω σε λίγο καιρό ECPE και ενώ σε όλα θεωρώ ότι τα πάω κομπλέ (listening: 40/50, speaking πολύ καλά, writing: κομπλέ) στο gcvr δεν τα πάω καλά και νομίζω δεν το περνάω παίρνω 50/70. Ξέρει κανείς τι να κάνω ; Click για ανάπτυξη... αρχικα δεν χρειαζετε να αγχωνεσαι γιατι συνηθως τα τελικα εξαμς ειναι πολυ ευκολα ,ιδιως γραμματικη.Εγω στο προφυσενσυ στο gvr ειχαμε στο τελος μεατα την γραμματικη και το λεξιλογια 4 κειμενα απο τα οποια τα 3 και λιγες ερωτησεις απο το 4 τις εκανα στην τυχη γιατι δεν προλαβενα λογω χρονου και πηρα το καλυτερο βαθμο απο ολα τα αλλα τωρα θα σου συμβουλευα να εξικοιωθεις με την γλωσσα,βλεπε σειρες η youtube(ξενα καναλια)η ακου μουσικη βοηθαει πολυ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: helloworlddd1223 CuriousBee GIANCHRIS Cocobolo suaimhneas nucomer Scandal Corfu kitty tsiobieman userdddd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλησπέρα, δίνω σε λίγο καιρό ECPE και ενώ σε όλα θεωρώ ότι τα πάω κομπλέ (listening: 40/50, speaking πολύ καλά, writing: κομπλέ) στο gcvr δεν τα πάω καλά και νομίζω δεν το περνάω παίρνω 50/70. Ξέρει κανείς τι να κάνω ;
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.939 μηνύματα. Σήμερα στις 19:34 Ο Scandal έγραψε: #2 Σήμερα στις 19:34 Λύσε πολλά past papers και διάβαζε παράλληλα το λεξιλόγιο ή τη γραμματική των πολλαπλών επιλογών τους. Υπάρχουν αμέτρητα βιβλία για ατελείωτο practice. Πρέπει επίσης να μάθεις, αν δεν το έχεις καταφέρει ήδη να μειώνεις στο ελάχιστο το χρόνο που σου σπαταλάει το κάθε πολλαπλής γιατί θα φτάσεις στα κείμενα και δε θα σου φτάνει ο χρόνος να τα επεξεργαστείς σωστά. userdddd Νεοφερμένο μέλος Ο userdddd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Σήμερα στις 19:58 Ο userdddd έγραψε: #3 Σήμερα στις 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λύσε πολλά past papers και διάβαζε παράλληλα το λεξιλόγιο ή τη γραμματική των πολλαπλών επιλογών τους. Υπάρχουν αμέτρητα βιβλία για ατελείωτο practice. Πρέπει επίσης να μάθεις, αν δεν το έχεις καταφέρει ήδη να μειώνεις στο ελάχιστο το χρόνο που σου σπαταλάει το κάθε πολλαπλής γιατί θα φτάσεις στα κείμενα και δε θα σου φτάνει ο χρόνος να τα επεξεργαστείς σωστά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λύσε πολλά past papers και διάβαζε παράλληλα το λεξιλόγιο ή τη γραμματική των πολλαπλών επιλογών τους. Υπάρχουν αμέτρητα βιβλία για ατελείωτο practice. Πρέπει επίσης να μάθεις, αν δεν το έχεις καταφέρει ήδη να μειώνεις στο ελάχιστο το χρόνο που σου σπαταλάει το κάθε πολλαπλής γιατί θα φτάσεις στα κείμενα και δε θα σου φτάνει ο χρόνος να τα επεξεργαστείς σωστά. Click για ανάπτυξη... Έχω λύσει πάρα πολλά αλλά πραγματικά δεν βλέπω καμία βελτίωση. Και γράφω κιόλας την Κυριακή helloworlddd1223 Νεοφερμένο μέλος Η helloworlddd1223 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. Σήμερα στις 20:20 Η helloworlddd1223: #4 Σήμερα στις 20:20 Αρχική Δημοσίευση από userdddd: καλησπέρα, δίνω σε λίγο καιρό ECPE και ενώ σε όλα θεωρώ ότι τα πάω κομπλέ (listening: 40/50, speaking πολύ καλά, writing: κομπλέ) στο gcvr δεν τα πάω καλά και νομίζω δεν το περνάω παίρνω 50/70. Ξέρει κανείς τι να κάνω ; Click για ανάπτυξη... αρχικα δεν χρειαζετε να αγχωνεσαι γιατι συνηθως τα τελικα εξαμς ειναι πολυ ευκολα ,ιδιως γραμματικη.Εγω στο προφυσενσυ στο gvr ειχαμε στο τελος μεατα την γραμματικη και το λεξιλογια 4 κειμενα απο τα οποια τα 3 και λιγες ερωτησεις απο το 4 τις εκανα στην τυχη γιατι δεν προλαβενα λογω χρονου και πηρα το καλυτερο βαθμο απο ολα τα αλλα τωρα θα σου συμβουλευα να εξικοιωθεις με την γλωσσα,βλεπε σειρες η youtube(ξενα καναλια)η ακου μουσικη βοηθαει πολυ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: helloworlddd1223 CuriousBee GIANCHRIS Cocobolo suaimhneas nucomer Scandal Corfu kitty tsiobieman userdddd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λύσε πολλά past papers και διάβαζε παράλληλα το λεξιλόγιο ή τη γραμματική των πολλαπλών επιλογών τους. Υπάρχουν αμέτρητα βιβλία για ατελείωτο practice. Πρέπει επίσης να μάθεις, αν δεν το έχεις καταφέρει ήδη να μειώνεις στο ελάχιστο το χρόνο που σου σπαταλάει το κάθε πολλαπλής γιατί θα φτάσεις στα κείμενα και δε θα σου φτάνει ο χρόνος να τα επεξεργαστείς σωστά.
userdddd Νεοφερμένο μέλος Ο userdddd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Σήμερα στις 19:58 Ο userdddd έγραψε: #3 Σήμερα στις 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λύσε πολλά past papers και διάβαζε παράλληλα το λεξιλόγιο ή τη γραμματική των πολλαπλών επιλογών τους. Υπάρχουν αμέτρητα βιβλία για ατελείωτο practice. Πρέπει επίσης να μάθεις, αν δεν το έχεις καταφέρει ήδη να μειώνεις στο ελάχιστο το χρόνο που σου σπαταλάει το κάθε πολλαπλής γιατί θα φτάσεις στα κείμενα και δε θα σου φτάνει ο χρόνος να τα επεξεργαστείς σωστά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λύσε πολλά past papers και διάβαζε παράλληλα το λεξιλόγιο ή τη γραμματική των πολλαπλών επιλογών τους. Υπάρχουν αμέτρητα βιβλία για ατελείωτο practice. Πρέπει επίσης να μάθεις, αν δεν το έχεις καταφέρει ήδη να μειώνεις στο ελάχιστο το χρόνο που σου σπαταλάει το κάθε πολλαπλής γιατί θα φτάσεις στα κείμενα και δε θα σου φτάνει ο χρόνος να τα επεξεργαστείς σωστά. Click για ανάπτυξη... Έχω λύσει πάρα πολλά αλλά πραγματικά δεν βλέπω καμία βελτίωση. Και γράφω κιόλας την Κυριακή helloworlddd1223 Νεοφερμένο μέλος Η helloworlddd1223 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. Σήμερα στις 20:20 Η helloworlddd1223: #4 Σήμερα στις 20:20 Αρχική Δημοσίευση από userdddd: καλησπέρα, δίνω σε λίγο καιρό ECPE και ενώ σε όλα θεωρώ ότι τα πάω κομπλέ (listening: 40/50, speaking πολύ καλά, writing: κομπλέ) στο gcvr δεν τα πάω καλά και νομίζω δεν το περνάω παίρνω 50/70. Ξέρει κανείς τι να κάνω ; Click για ανάπτυξη... αρχικα δεν χρειαζετε να αγχωνεσαι γιατι συνηθως τα τελικα εξαμς ειναι πολυ ευκολα ,ιδιως γραμματικη.Εγω στο προφυσενσυ στο gvr ειχαμε στο τελος μεατα την γραμματικη και το λεξιλογια 4 κειμενα απο τα οποια τα 3 και λιγες ερωτησεις απο το 4 τις εκανα στην τυχη γιατι δεν προλαβενα λογω χρονου και πηρα το καλυτερο βαθμο απο ολα τα αλλα τωρα θα σου συμβουλευα να εξικοιωθεις με την γλωσσα,βλεπε σειρες η youtube(ξενα καναλια)η ακου μουσικη βοηθαει πολυ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λύσε πολλά past papers και διάβαζε παράλληλα το λεξιλόγιο ή τη γραμματική των πολλαπλών επιλογών τους. Υπάρχουν αμέτρητα βιβλία για ατελείωτο practice. Πρέπει επίσης να μάθεις, αν δεν το έχεις καταφέρει ήδη να μειώνεις στο ελάχιστο το χρόνο που σου σπαταλάει το κάθε πολλαπλής γιατί θα φτάσεις στα κείμενα και δε θα σου φτάνει ο χρόνος να τα επεξεργαστείς σωστά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λύσε πολλά past papers και διάβαζε παράλληλα το λεξιλόγιο ή τη γραμματική των πολλαπλών επιλογών τους. Υπάρχουν αμέτρητα βιβλία για ατελείωτο practice. Πρέπει επίσης να μάθεις, αν δεν το έχεις καταφέρει ήδη να μειώνεις στο ελάχιστο το χρόνο που σου σπαταλάει το κάθε πολλαπλής γιατί θα φτάσεις στα κείμενα και δε θα σου φτάνει ο χρόνος να τα επεξεργαστείς σωστά. Click για ανάπτυξη... Έχω λύσει πάρα πολλά αλλά πραγματικά δεν βλέπω καμία βελτίωση. Και γράφω κιόλας την Κυριακή
helloworlddd1223 Νεοφερμένο μέλος Η helloworlddd1223 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. Σήμερα στις 20:20 Η helloworlddd1223: #4 Σήμερα στις 20:20 Αρχική Δημοσίευση από userdddd: καλησπέρα, δίνω σε λίγο καιρό ECPE και ενώ σε όλα θεωρώ ότι τα πάω κομπλέ (listening: 40/50, speaking πολύ καλά, writing: κομπλέ) στο gcvr δεν τα πάω καλά και νομίζω δεν το περνάω παίρνω 50/70. Ξέρει κανείς τι να κάνω ; Click για ανάπτυξη... αρχικα δεν χρειαζετε να αγχωνεσαι γιατι συνηθως τα τελικα εξαμς ειναι πολυ ευκολα ,ιδιως γραμματικη.Εγω στο προφυσενσυ στο gvr ειχαμε στο τελος μεατα την γραμματικη και το λεξιλογια 4 κειμενα απο τα οποια τα 3 και λιγες ερωτησεις απο το 4 τις εκανα στην τυχη γιατι δεν προλαβενα λογω χρονου και πηρα το καλυτερο βαθμο απο ολα τα αλλα τωρα θα σου συμβουλευα να εξικοιωθεις με την γλωσσα,βλεπε σειρες η youtube(ξενα καναλια)η ακου μουσικη βοηθαει πολυ
Αρχική Δημοσίευση από userdddd: καλησπέρα, δίνω σε λίγο καιρό ECPE και ενώ σε όλα θεωρώ ότι τα πάω κομπλέ (listening: 40/50, speaking πολύ καλά, writing: κομπλέ) στο gcvr δεν τα πάω καλά και νομίζω δεν το περνάω παίρνω 50/70. Ξέρει κανείς τι να κάνω ; Click για ανάπτυξη... αρχικα δεν χρειαζετε να αγχωνεσαι γιατι συνηθως τα τελικα εξαμς ειναι πολυ ευκολα ,ιδιως γραμματικη.Εγω στο προφυσενσυ στο gvr ειχαμε στο τελος μεατα την γραμματικη και το λεξιλογια 4 κειμενα απο τα οποια τα 3 και λιγες ερωτησεις απο το 4 τις εκανα στην τυχη γιατι δεν προλαβενα λογω χρονου και πηρα το καλυτερο βαθμο απο ολα τα αλλα τωρα θα σου συμβουλευα να εξικοιωθεις με την γλωσσα,βλεπε σειρες η youtube(ξενα καναλια)η ακου μουσικη βοηθαει πολυ