Lex Drewinski - Λίγες γραμμές, πολλές σκέψεις

~kynthia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα.
Ο Lex Drewinski είναι ένας Πολωνός ζωγράφος ο οποίος τώρα πια διδάσκει Graphic Design στο University of Applied Sciences στο Potsdam της Γερμανίας.
Τα έργα του έχουν πολύ απλά σχέδια, έντονα χρώματα, είναι πολύ απλοποιημένα (σαν επιγραφές ή σήματα) και έχουν πολύ ξεκάθαρα μηνύματα.
Οι πίνακές του μου είχαν τραβήξει πολύ την προσοχή παλιότερα και σκέφτηκα ότι μπορεί να σας αρέσουν :xixi:

"Anthony und Cleopatra"

drewinski_1.jpg

"Hunger"

drewinski_2.jpg

"Highway to Hell"

drewinski_4.jpg

"Poor and Rich"

jLexDrewinskirangmagazine-1.jpg

"Homo Sapiens"

11P91DKC04b1W.jpg

"Civil War"

poster31.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραία, το "Hunger" ειδικά μου άρεσε γιατί σκεφτόμουν τέτοια θέματα σχετικά πρόσφατα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραία, το "Hunger" ειδικά μου άρεσε γιατί σκεφτόμουν τέτοια θέματα σχετικά πρόσφατα.

1st post!!!!111111

Εχμ. Ναι, κι εμένα μου αρέσει πολύ αυτό - και το 'Anthony und Cleopatra', 'Homo Sapiens' και το 'Poor and Rich'. Ευχαριστώ για το σχόλιό σου Αρνί! :thanks:

Πολύ καλά, έξυπνοι συσχετισμοί! :)

Eίναι πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά...όντως εκφράζουν διάφορα πράγματα ο καθένας μας μπορεί να κάνει πολλές σκέψεις για αυτά΄...Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο ή τουλάχιστον ήταν κάτι πιο απλοικό...Πολύ ενδιαφέροντα...Θα είχε ενδιαφέρον αν ο καθένας μας σχολίαζε την εικόνα που τον τράβηξε περισσότερο κ ανέλυε τη σκέψη του....Θα μπορούσαν να βοηθήσουν τέτοιοι πίνακες κ στο σχολείο φανταζομαι...

Το "Poor and Rich" ειναι πολυ ωραιο!!:)

Πολύ μου άρεσαν τα έργα! Λιτά, με νόημα. Όμορφα.

Είναι πολύ ενδιαφέροντα έργα, τα οποία σκοπό έχουν να προκαλέσουν ορισμένους προβληματισμούς...!

1st post!!!!111111

Εχμ. Ναι, κι εμένα μου αρέσει πολύ αυτό - και το 'Anthony und Cleopatra', 'Homo Sapiens' και το 'Poor and Rich'. Ευχαριστώ για το σχόλιό σου Αρνί! :thanks:

Μα μη τον λες Αρνί! Δε μ' αρέσει...:P:P:PΑνάρκι γράφει.:P

Μα μη τον λες Αρνί! Δε μ' αρέσει...:P:P:PΑνάρκι γράφει.:P

Άναρκι για την ακρίβεια.

Γουέλ, έχετε δίκιο μεν, αλλά κι από κοντά Αρνί τον λέω, έχει συνηθίσει.
Μπεεεεεεεεεεεεε! :D

Εκτός κι αν ενοχλεί τον ίδιο οπότε φυσικά πάω πάσο ^^

Πολύ καλά παραδείγματα οπτικής επικοινωνίας :)

πολύ ωραία:)
μου άρεσαν ειδικά το poor and rich & hunger!

Πολύ ωραία όλα :no1:
Μου άρεσαν πολύ το Hunger και το Homo Sapiens:)

Χαίρομαι πολύ που σας άρεσαν ^^

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back