Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος

Πρόκειται να κάνω κι εγώ κι έχω άγχος για το αν θα βοηθήσει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος

Τοσο εντονα ειναι τα σημαδια ή δεν νιωθεις ανετα?
Ακομα 17 εισαι μην αγχωνεσαι...θα καθαρισει το προσωπο σου τελειως καποια στιγμη..οταν λεω καποια στιγμη δεν εννοω σε 10 χρονια+

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος

Ποιος ο λογος να κανεις laser?
Τοσο εντονα ειναι τα σημαδια ή δεν νιωθεις ανετα?
Ακομα 17 εισαι μην αγχωνεσαι...θα καθαρισει το προσωπο σου τελειως καποια στιγμη..οταν λεω καποια στιγμη δεν εννοω σε 10 χρονια+αλλα σε 1,2,3 χρονακια..
![]()
Για να το κάνω, το έχω κοιτάξει το θέμα και χρειάζεται φίλε μου

Υ.Γ. Ας μην επιμείνουμε σε προσωπικά θέματα.
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος

Δεν γνωριζω κατι δυστηχως για την ''επεμβαση'' που προκειται να κανεις..
Πως λεγεται η μεθοδος laser που θα κανεις fraxial?
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος

Όποιος έχει εμπειρίες ας πει.
Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος

Προσωπικά δεν έχω κάνει,αλλά έχει κάνει η αδερφή μου γιατί είχε κάτι σημάδια και τώρα σχεδόν έχουν εξαφανιστεί.Όταν το κάνεις δεν πονάει(νιώθεις όμως κάτι σαν κάψιμο) και αξίζει τον κόπο.Το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει!Δεν είναι επέμβαση. Θεράπεια με laser είναι ^^
Όποιος έχει εμπειρίες ας πει.
Για πόσο καιρό θα κάνεις τη θεραπεία;
Kasioph
Νεοφερμένο μέλος

Pavlitos
Δραστήριο μέλος

Lazos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εχει αποτελεσμα;
Ενδιαφερομαι και εγω για laser και οχι γιατι εχω πολλα σημαδια αλλα για να αισθανομαι καλυτερα με τον εαυτο μου
Pavlitos
Δραστήριο μέλος

Δες ένα παράδειγμα:

Βέβαια υπάρχουν τρία είδη χημικού peeling ανάλογα με την περίπτωση.
Alessandra
Διάσημο μέλος

Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος

Έγω έχω κάνει και ακόμα κάνω.Τούλαχιστον εμένα κατά τη διάρκεια της θεραπείας με πονάει πάρα πολύ αλλά μετα από μία μέρα το αργότερο σταματάει ο πολύς πονος.Ψάξε λεπτομέριες για το laser Fraxel.Είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν ως προς το αποτελεσμα.Ουσιαστικα προκαλείται ένα ελεγχόμενο εγκαυμα στην περιοχή που χρειάζεται γί'αυτό και πονάει.(ψάξε το παραπάνω εσυ και επισης μη δέχτεις να σου κανουν αναισθητικες ενεσεις για τον πονο,παρα μονο αναισθητικη αλοιφη πανω στην περιοχη).Οσο για τα αποτελεσματα μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ικανοποιημενη(θελει ομως και καμποσες θεραπειες)
Πόσες συνεδρίες χρειάζεται το δικό σου; Και πόσες έχεις κανει;
Γιατί δεν κάνεις χημικό peeling; Εγώ θα κάνω τα Χριστούγεννα.![]()
Γιατί το Laser που θα κάνω ουσιαστικά σταματάει την "ουλοποίηση" και κάνει ανάπλαση του δέρματος. Το Peeling απλώς κάνει καθαρισμό

Αν επιτρέπεται, πώς προκλήθηκαν τα σημάδια;
Μα μη φανταστείτε κάτι τρομερό. Δεν είμαι ο Δρακουμέλ. Από φωτογραφίες δεν φαίνονται καν, απλά το κανω και για την αναπλαση του δερμάτος κυρίως που προσφέρει. Τα σημαδάκια ήταν από ακμή

Kasioph
Νεοφερμένο μέλος

taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος

Eftychialou
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είναι ακριβή αυτή η μέθοδος και υπάρχει μόνο στην Αθήνα ή και σε ινστιτούτα της περιφέρειας?
elenh95
Νεοφερμένο μέλος

..ρε εγω εχω σημαδια στην μυτη απο σπυρακια αν και το υπολοιπο προσωπο μου ειναι καθαρο! τι μπορω να κανω; ψιλο φοβαμαι να κανω laser!!..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.