Εγώ προσωπικά το θεωρώ μεγάλη βλακεία.. αντί να πάνε τα χρήματα κάπου που θα έχει ουσία όπως την
-ανανέωση των βιβλίων,
-την επιλογή ουσιώδη μαθημάτων (και όχι που τα μισά είναι ότι νάνε και το ένα συγχέετε με άλλα),
-την ενημέρωση των καθηγητών (που κάποιο είναι εντελώς άσχετοι με το άθλημα.. όπως μου έχει τύχει καθηγητής πληροφορικής.. δεν μιλάω για απόληση αλλά ενημέρωση - αξιολόγηση)
-την αλλαγή του τρόπου διδασκαλίας ώστε να μην ζητείτε η ανούσια αποστήθηση, που αντί να μαθαίνουμε κοιτάμε πως θα πάρουμε βαθμό.. (το τι ξέρει ένας μαθητής με το τι βαθμό βγάζει δεν έχει απολύτως καμία σημασία).. και καταλήγουμε να βγαίνουμε από τα λύκεια χωρίς να έχουμε μάθει τίποτα..
- την πλήρης αξιοποίηση των εργαστηρίων (όχι που τα έχουμε και κάθονται και πατάμε 2 φορές τον χρόνο για να δούμε πώς έλκεται ένας μαγνήτης..)
- Μην μιλήσω για το ΣΕΠ και την πολιτική αγωγή, φυσική αγωγή γιατί δεν θα τελειώνω.. μονό αυτό που υποτίθεται να κάνουν δεν κάνουν..
Χώρια τα άλλα αρνητικά..που είναι ουκ ολίγα και δεν θα τα αναλυσω τώρα..
αλλά τώρα οι εκλογές δεν θα έρθουν κάποια στιγμή θα μου πεις? Που να κάτσω να ασχοληθώ με όλα τα άλλα που δεν συμμαζεύονται... Πάρτε ζώα laptop να φαίνεται ότι κάνουμε και κάτι για την παιδεία.. Έτσι θα πάμε μπροστά... ένα laptop θα μας σώσει..
(Ζητώ συγγνώμη για τον τόνο μου)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.