DrHouse
Διάσημο μέλος

Τεσπα,και ανδρικα να εχουν,ειναι ελεινα.
Εγω πουκαμισα και πουλοβερ ψωνιζω απο Oxford Company και Achille Saridis(μονο θεσσαλονικη) ^^
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Redman20
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946
Διάσημο μέλος

εχει καποιος να προτεινει κατι;;;
Τόσα μαγαζιά πρότειναν τα παιδιά. Κάνε μία βόλτα, όλο και κάτι θα βρεις. Εναλλακτικά πήγαινε στα μωλλ, που είναι όλα μαζεμένα.
Redman20
Εκκολαπτόμενο μέλος

silverdog
Δραστήριο μέλος

Itach1
Διάσημο μέλος

Στα bershka ειδικά αν είσαι άντρας ντρέπεσαι να μπείς μέσα.Εγω νομιζα οτι τα H&M,bershka και zara ειναι γκομενιστικα,γιατι τοσες φορες μονο γκομενακια εβλεπα με τετοιες τσαντες
Τεσπα,και ανδρικα να εχουν,ειναι ελεινα.
Εγω πουκαμισα και πουλοβερ ψωνιζω απο Oxford Company και Achille Saridis(μονο θεσσαλονικη) ^^

Στις εκπτώσεις/γιορτες δε η αναλογία είναι 1 προς 50.
Redman20
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΤΙ ακριβως ψαχνεις ?
καταστημα στην αθηνα με μοντερνα ρουχα για νεους κυριως ψαχνω για παντελονια τζιν skinny κυριως
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

"Μοντερνα ρουχα"? Τη γιαγια μου μου θυμισες...καταστημα στην αθηνα με μοντερνα ρουχα για νεους κυριως ψαχνω για παντελονια τζιν skinny κυριως

Anyway επειδη κ εγω καπως ετσι ντυνομαι ριξε μια ματια στο Topman (https://www.facebook.com/topman?fref=ts αν εχεις fb αλλιως google it) εχει γαμω ρουχα.
Redman20
Εκκολαπτόμενο μέλος

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Καπου το εχει παρει το ματι μου αλλα δε ξερω αν ειναι της ιδιας αλυσιδας επειδη φαινεται πολυ γιαφκα, δεν εχω μπει.στο μοναστηρακι εχει τοπμαν;;πρεπει να εχω παει
Redman20
Εκκολαπτόμενο μέλος

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

venividivici43946
Διάσημο μέλος

καταστημα στην αθηνα με μοντερνα ρουχα για νεους κυριως ψαχνω για παντελονια τζιν skinny κυριως
Αντιλαμβάνεσαι τη γενικότερα του όρου μοντέρνο. Στυλ πρέπει να αποσαφηνίσεις.
Redman20
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος

Aναλόγως την περιοχή. Στη Θεσσαλονίκη δεν έχει τόσο ωραία ρούχα. Στην Αθήνα και στην Κομοτηνή έχει πολύ ωραιότερα - σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια. Δεν έχεις μπει σε pull&bear, bershka, απ' ό,τι φαίνεται. Μάλλον, επίσης, έχουμε εντελώς διαφορετική αντίληψη του ωραίου.Κάθε φορά που μπαίνω σε αυτό το μαγαζί, μπαίνω για να τρολλάρω..παίζει να είναι το χειρότερο μαγαζί από τις γνωστές αλυσίδες για αντρικά ρουχα.

venividivici43946
Διάσημο μέλος

Γιατί;Τέλος, οι πωλητές δεν αποτελούν δείγμα, διότι οι περισσότεροι είναι κουνιστοί (εσκεμμένα επιλέγονται), κι επίσης εσκεμμένα τούς ντύνουν ακραία με ρούχα του μαγαζιού.
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιατί αυτό είναι ο ορισμός της μόδας σήμερα. Η μόδα δεν είναι απαραίτητο να ακολουθείται πιστά, άσχετα αν τής έχουμε δώσει άλλο περιεχόμενο. Συνήθως είναι ακραία όσα προβάλλει.Γιατί;
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

αυτό πως προέκυψε?Aναλόγως την περιοχή. Στη Θεσσαλονίκη δεν έχει τόσο ωραία ρούχα. Στην Αθήνα και στην Κομοτηνή έχει πολύ ωραιότερα - σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια. Δεν έχεις μπει σε pull&bear, bershka, απ' ό,τι φαίνεται. Μάλλον, επίσης, έχουμε εντελώς διαφορετική αντίληψη του ωραίου.Τέλος, οι πωλητές δεν αποτελούν δείγμα, διότι οι περισσότεροι είναι κουνιστοί (εσκεμμένα επιλέγονται), κι επίσης εσκεμμένα τούς ντύνουν ακραία με ρούχα του μαγαζιού.
venividivici43946
Διάσημο μέλος

trenty στυλ
Καλύτερα επένδυσε σε άλλο στυλ. Το ταμείο της χώρας είναι μείον, αναδουλειές κτλ, τα ρούχα θα σου μείνουν για χρόνια.

Redman20
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.