apostolis_z6_32
Νεοφερμένο μέλος
Ο apostolis_z6_32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα.

25-06-13

23:37
ευχαριστώ πολύ !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντώνιος 1
Νεοφερμένο μέλος
Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα.

11-06-14

17:59
Καλησπέρα, είμαι καινουριο μέλος και θα ήθελα να μάθω ιταλικά μόνος μου. Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποια βιβλία; Ευχαριστώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pkat876
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα.

22-07-14

20:55
Καλησπέρα, είμαι καινουριο μέλος και θα ήθελα να μάθω ιταλικά μόνος μου. Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποια βιβλία; Ευχαριστώ.
Θα σε ενδιέφεραν βιβλία με τα οποία μπορείς να προετοιμαστείς μόνος σου ή γενικότερα βιβλία που χρησιμοποιούνται σε φροντιστηριακά ή ιδιαίτερα μαθήματα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντώνιος 1
Νεοφερμένο μέλος
Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα.

23-07-14

18:16
Θα με ενδιέφεραν κυρίως βιβλία για να μάθω μόνος μου.

pkat876
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα.

23-07-14

18:55
Θα με ενδιέφεραν κυρίως βιβλία για να μάθω μόνος μου.![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...