vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Οι hipsters ,ξανά λέω, είναι μία ολόκληρη φιλοσοφία. Είναι ένας τρόπος να φέρεσαι, να μιλάς, ακόμη και να τρως/πίνεις. Δεν σε κάνουν τα κοκάλινα γυαλιά hipster.![]()
όχι δε σε κάνουν τα γυαλιά hipster. η ανασφάλειά σου σε κάνει. η ίδια ανασφάλεια που θα σε κάνει να υιοθετήσεις και το οποιοδήποτε άλλο στυλάκι και για να υπεραμυνθείς τον εαυτό σου αργότερα να πεις " όχι, δεν είναι απλά η εμφάνιση, είναι τρόπος ζωής".
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Χιπστερ ειναι και αυτοι που στο tumbr βαζουν συνεχεια φωτογραφιες απο ατομα που κανουν σεξ ?
Ρε...
Μπερδευτηκα παλι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Ο κάθενας κάνει και ακολουθεί ό,τι θέλει για όποιον λόγο θέλει. Δικαίωμά του, από τη στιγμή που δεν επηρεάζει εσάς, τι ζόρι τραβάτε;
Επειδή δεν ακολουθείτε μια "μόδα", "μάζα", "φιλοσοφία" δε ξέρω και γω τι, δε σας κάνει περισσότερο γαμάτους από άλλους που το κάνουν.
Θα περάσει κι αυτό, όπως πέρασαν κι όλα τα άλλα.

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

Νομίζω ο όρος "υποκουλτούρα" είναι αδόκιμος σ'αυτό το case,πιο σωστό θα ήταν ο χαρακτηρισμός "trend",ή κάτι παρόμοιο...
Για εμένα, υποκουλτούρα.
Pka
Νεοφερμένο μέλος

Το να φοράει δηλαδή κάποιος vintage ρούχα επειδή του αρέσουν περισσότερο από τη νέα μόδα των φωσφοριζέ και των βρακών- μαϊμού Dsquared, ή το να ακούει indie - εναλλακτική μουσική, ή το να έχει δικό του tumblr δεν σημαίνει πως πρέπει να εντάσσεται σε μια ομάδα και να λιθοβολείται από τους υπόλοιπους.
Εγώ, για παράδειγμα, πριν ένα χρόνο, δίχως να ξέρω τέτοιους όρους, άρχισα να ακούω διάφορα κομμάτια και να μου αρέσει γενικά το στυλ τους και έτσι έψαχνα για όλο και περισσότερα. Δεν ήξερα πώς ονομαζόταν το είδος που εντάσσονταν και ψάχνοντας έμαθα ότι λέγεται indie , indietronica, indie rock κλπ. Παράλληλα φέτος άρχισα να γράφω κείμενα σε δικό μου μπλογκ και στη συνέχεια ανακάλυψα μέσω μιας φίλης το tumblr του οποίου η φιλοσοφία " βλέπω φωτογραφίες που περιέχουν τέχνη ή και όχι" και μετά " τις βάζω στο δικό μου μπλογκ" μου άρεσε ώς κάτι να περνάω την ώρα μου. Επίσης , ανέκαθεν μου άρεσε η τέχνη.
Πριν μερικούς μήνες , ένας φίλος μου με αποκάλεσε hipster ... έψαξα και έμαθα τι είναι και του είπα : οκ δεν νομίζω να είμαι τόσο από αυτό αλλά τέσπα.
Δηλαδή εγώ είμαι hipster και ακολουθώ ένα trend για το δήθεν; Σε κάθε φιλοσοφία που τυχαία ή μη την ασπάζονται πολλοί υπάρχουν κι αυτοί που το κάνουν μόνο για να νοιώθουν "μες στη μόδα" ή να αισθάνονται cool.
Ας μην κατηγορούμε λοιπόν κάποιον άνθρωπο για τα γούστα και τις απόψεις του και ας μην βάζουμε όποιον έχει μια συγκεκριμένη στάση ζωής και συμπεριφοράς στην "υποκουλτούρα" (ακούγεται τόσο αρνητικό) των Hipster.
Αυτά τα ολίγα από μένα....συγνώμη αν έθιξα κάποιον
Mercury
Επιφανές μέλος

Πνίγηκε στο mainstream

Muxu Su
Διάσημο μέλος

Πάντως και η κούτση Μαρία φοράει τα μαγκικα τα γυαλιά τύπου ρειμπαν.
antwwwnis
Διάσημο μέλος

Mainstream είναι το συνηθισμένο, αυτό που ακολουθούν οι μάζες.Οκ τι είναι hipster το μαθα αλλά mainstream τι είναι?
Πάντως και η κούτση Μαρία φοράει τα μαγκικα τα γυαλιά τύπου ρειμπαν.
paladin_k20
Εκκολαπτόμενο μέλος

https://9gag.com/
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιαννα
Νεοφερμένο μέλος

Ποιοι ασχολούνται με τους χίπστερς σήμερα? Υπάρχουν αυτοί καν? Που ζούμε, στο '90? Kappa
Μαστιγα .... Αυτό μονο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.